Глава до глава FastComet Vs SiteGround сравнение на важни хостинг функции като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за да ви помогне да изберете между тези две уеб хостинг услуги.


Общ резултат

FastComet

Общ резултат

SiteGround

FastComet е известен като доставчик на облачен хостинг (VPS сървъри). Ако искате да мащабирате уебсайта си, да получите повече контрол върху операциите и да подобрите скоростта на зареждане, трябва да помислите за преместване на вашия сайт към VPS сървър. Но не забравяйте, че въпреки че VPS сървърът предлага много повече контрол и мащабируемост, той също идва със стръмна крива на обучение. Трябва да сте или да знаете малко програмиране, или да знаете някой, който е, ако искате да стартирате вашия VPS сървър без никакви излишни.

SiteGround е уеб хост на избор от професионални блогъри и собственици на малък и среден бизнес. Известно е, че техният екип за поддръжка отговаря на заявки в рамките на минути. Средното време за изчакване за поддръжка е по-малко от 3 минути. Техният екип за поддръжка ще мигрира вашия уебсайт от всеки друг хост към вашия SiteGround акаунт безплатно, след като се регистрирате. Техните услуги включват VPS хостинг, хостинг на WordPress и споделен хостинг.

Сравнение на SiteGround срещу FastComet

SiteGround е победител при сравняване на тези две уеб хостинг услуги. Научете повече за FastComet Vs SiteGround в таблицата за сравнение по-долу:

прекарайте пръст надясно

FastComet

SiteGround

Относно:FastComet е уеб хостинг услуга, която използва сървър само за SSD и има 24/7 поддръжка за клиенти през цялата година. Той има невероятни функции като предоставяне на безплатен домейн завинаги.Известно е, че SiteGround има разумни цени за своите клиенти, заедно със съпътстващи технически характеристики и невероятна поддръжка на клиенти.
Основан през:20082004
BBB Рейтинг:А+А
Адрес:1714 Стоктон Сейнт # 436, Сан Франциско, Калифорния 94133SiteGround Office, 8 Рачо Петков Казанджията, София 1776, България
Телефонен номер:(855) 818-9717(866) 605-2484
Имейл адрес:Не е в списъка[Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Чикаго, Далас, Лондон, Амстердам, Франкфурт, Сингапур, ТокиоЧикаго Илинойс, Амстердам Холандия, Сингапур и Лондон Великобритания
Месечна цена:От $ 2,95 на месецОт $ 3,95 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:даНе (10GB – 30GB)
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:даДа (с изключение на план за стартиране)
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,99%99,90%
Гарантирано връщане на парите:45 дни30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:FastComet ви дава неограничена честотна лента и трафик, натоварвания за съхранение на данни, SSD устройства и CDN. Избор на център за обработка на данни от три континента, добри фенове за сигурност, безплатна регистрация и обновяване на домейна, незабавна настройка и много други.Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare (CDN). Безплатни инструменти за архивиране и възстановяване (освен с план за стартиране). Безплатен частен SSL сертификат за една година (освен със StartUp).
Доброто: FastComet ви предоставя безплатна регистрация или миграция на домейни и безплатни подновявания на всичко отгоре.
FastComet има множество центрове за данни, стратегически разположени на три различни континента – Северна Америка, Европа и Азия – и ви дава възможност да изберете вашия център за данни в зависимост от това откъде идва трафикът ви.
FastComet предлага достъпни, фиксирани цени за целия абонамент.
FastComet пакети CloudFlare CDN с техните планове – без значение къде са вашите посетители, можете да разчитате на уебсайта си да заредите светкавично бързо за тях.
Безплатни премиум функции: SiteGround включва разширени функции като автоматично ежедневно архивиране, CloudFlare CDN и нека шифроваме SSL сертификати с всеки план.
Оптимизирани планове: SiteGround предлага хостинг пакети, създадени специално за най-висока производителност в системи за управление на съдържанието като WordPress, Drupal и Joomla, или платформи за електронна търговия като Magento, PrestaShop и WooCommerce.
Фантастична поддръжка на клиенти: SiteGround гарантира почти мигновено време за отговор във всичките му канали за поддръжка на клиенти.
Здрава гаранция за безпроблемно изпълнение: SiteGround ви обещава 99,99% продължаване.
Лошото: Въпреки солидната услуга за бърза работа на FastComet, някои новосъздадени уебсайтове срещат проблеми с прекъсванията; Въпреки това, повечето потребители са отбелязали, че след като акаунтите им са били нагоре, сайтовете са функционирали без никакво закъснение. Ограничени ресурси: Някои от плановете на SiteGround на по-ниски цени са обременени с ограничения като ограничения за домейни или място за съхранение.
Мудна миграция на уебсайтове: Ако имате съществуващ уебсайт, многобройни оплаквания от потребители показват, че трябва да се подготвите за дълъг процес на трансфер с SiteGround.
Никакъв хостинг на Windows: Ускорената скорост на SiteGround разчита отчасти на най-модерната Linux технология за контейнери, така че не очаквайте хостинг, базиран на Windows тук.
Резюме:Други интересни характеристики на FastComet (преглед) включват регистриране и прехвърляне на съществуващи домейни безплатно. И подновяването на такава услуга също е абсолютно безплатно. Има центрове за данни за тази услуга има в Азия, Европа и Северна Америка. Това дава възможност на потребителите да разпространяват съдържание по целия свят чрез безплатния Cloudflare CDN. Той е известен и с безплатно ежедневно и седмично архивиране на запазването на потребителски данни и 45-дневна гаранция за връщане на парите.SiteGround (преглед) е перфектната основна рамка за потребителите да хостват своите блогове или уебсайтове. Характеристиките са поразителни като SSD барабани за всички планове и подобрена бърза работа с NGINX, HTTP / 2, PHP7 и безплатен CDN. Повече функции включват безплатен SSL сертификат, актуализиран от потребителското приложение. Собствените и уникални правила за защита на защитната стена позволяват на потребителите да избягват уязвимостите в системата. Има и безплатен трансфер на уебсайтове и услуги, които са поставени на три континента. Съществуват и премиум функции за WordPress, заедно с много отзивчив чат на живо.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me