FastComet срещу HostGator

Глава до глава FastComet срещу HostGator сравнение на важни хостинг функции като производителност, цени, плюсове и минуси и други – за да ви помогне да изберете между тези две уеб хостинг услуги.


Общ резултат

FastComet

Общ резултат

HostGator

FastComet излиза като победител при сравняване на тези две уеб хостинг услуги. Научете повече за FastComet Vs HostGator в таблицата за сравнение по-долу:

прекарайте пръст надясно

FastComet

HostGator

Относно:FastComet е уеб хостинг услуга, която използва сървър само за SSD и има 24/7 поддръжка за клиенти през цялата година. Той има невероятни функции като предоставяне на безплатен домейн завинаги.HostGator принадлежи към групата на EIG хостинг услуги, предоставяща евтини хостинг планове и безплатно използване на уебсайта на Weebly, което позволява лесното изграждане на сайт.
Основан през:20082002
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:1714 Стоктон Сейнт # 436, Сан Франциско, Калифорния 941335005 Mitchelldale Suite # 100 Хюстън, Тексас
Телефонен номер:(855) 818-9717(866) 964-2867
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Чикаго, Далас, Лондон, Амстердам, Франкфурт, Сингапур, ТокиоПрово, Юта & Хюстън, Тексас
Месечна цена:От $ 2,95 на месецОт $ 2.75 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,99%99,90%
Гарантирано връщане на парите:45 дни45 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:FastComet ви дава неограничена честотна лента и трафик, натоварвания за съхранение на данни, SSD устройства и CDN. Избор на център за обработка на данни от три континента, добри фенове за сигурност, безплатна регистрация и обновяване на домейна, незабавна настройка и много други.100 $ Google Adwords Credit. Basekit Site Builder. 4500 Шаблони за уебсайтове, които да използвате. Плюс това зарежда повече.
Доброто: FastComet ви предоставя безплатна регистрация или миграция на домейни и безплатни подновявания на всичко отгоре.
FastComet има множество центрове за данни, стратегически разположени на три различни континента – Северна Америка, Европа и Азия – и ви дава възможност да изберете вашия център за данни в зависимост от това откъде идва трафикът ви.
FastComet предлага достъпни, фиксирани цени за целия абонамент.
FastComet пакети CloudFlare CDN с техните планове – без значение къде са вашите посетители, можете да разчитате на уебсайта си да заредите светкавично бързо за тях.
Достъпни планове: HostGator има точно това, от което се нуждаете, ако имате малък бюджет.
Неограничено пространство на диска и трафик: HostGator не поставя ограничения на вашето хранилище или месечен трафик, така че уебсайтът ви ще има място за разрастване.
Опции за хостинг на Windows: HostGator носи както лични, така и хостинг планове от корпоративен клас, които използват Windows OS и ще поддържат уебсайта ви ASP.NET.
Здрави гаранции за безпроблемно използване и връщане на пари: HostGator ви гарантира поне 99,9% време за изпълнение и пълни 45 дни, за да поискате възстановяване при нужда.
Лошото: Въпреки солидната услуга за бърза работа на FastComet, някои новосъздадени уебсайтове срещат проблеми с прекъсванията; Въпреки това, повечето потребители са отбелязали, че след като акаунтите им са били нагоре, сайтовете са функционирали без никакво закъснение. Проблеми с поддръжката на клиенти: На HostGator трябваше да реагира завинаги чрез чат на живо и дори тогава, ние имаме само посредствени решения.
Лоши отговори на спайк трафик: HostGator е скандален за изпращане на имейли за жалби или преместване на потребители до друг багажник на сървъра всеки път, когато потребителите получават скок в трафика.
Резюме:Други интересни характеристики на FastComet (преглед) включват регистриране и прехвърляне на съществуващи домейни безплатно. И подновяването на такава услуга също е абсолютно безплатно. Има центрове за данни за тази услуга има в Азия, Европа и Северна Америка. Това дава възможност на потребителите да разпространяват съдържание по целия свят чрез безплатния Cloudflare CDN. Той е известен и с безплатни ежедневни и седмични резервни копия на запазването на потребителските данни и 45-дневна гаранция за връщане на парите.HostGator (преглед) предоставя регистрация на имена на домейни, уеб хостинг, уеб дизайн и инструменти за създаване на уебсайтове на разумни цени. Удовлетвореността на клиентите е гарантирана с денонощна поддръжка и 45-дневна гаранция за връщане на парите. Други характеристики, които са впечатляващи, са 99,9% ъптайм и зелена мощност (екологично чисти). Това е страхотна уеб хостинг услуга за блогъри, Joomla, WordPress и всички ниши, които са свързани.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map