FastComet gjennomgang

Å ha et nettsted er den beste måten, den eneste måten, å markedsføre virksomheten din og å annonsere dine produkter eller tjenester på nettet. For å oppnå det, er det viktig at du samarbeider med en god leverandør av webhotell.


Tast inn FastComet. Fordi dette er et av de beste valgene for webhotell for nybegynnere og totale nybegynnere, og for alle som ønsker å starte et nettsted for den saks skyld. FastComet er en ny styrke som skal regnes i webhotellbransjen.

fastcomet anmeldelser på twitter

FastComet er overraskende ukjent i bransjen, men de gir veldig raske serverhastigheter, enestående funksjoner, nær 100% oppetid, sikkerhet, rimelige planer, døgnet rundt support, og mange andre fordeler.

Her er min FastComet-gjennomgang. Jeg vil gi deg en oversikt over alt det du trenger å vite om denne webhotellleverandøren for å hjelpe deg med å bestemme om det er bra for deg.

Så hvis du gir meg bare 10 minutter av tiden din, så vil jeg gi deg all nødvendig informasjon og informasjon om hva de tilbyr når det gjelder webhotell. Fortsett å lese, så finner du svar på alle spørsmålene dine, for eksempel:

 • Hvilke funksjoner gir FastComet sine kunder?
 • Hva er de forskjellige planene som er tilgjengelige?
 • Hvor mye koster webhotell?
 • Hva slags hosting tilbyr de nettstedseiere?

Når du er ferdig med å lese denne anmeldelsen, vil du sikkert kunne fortelle om dette er den rette webhotellstjenesten for dine behov.

Ved å klikke på denne lenken kan du bare være vertskap for nettstedet ditt $ 2,95 / måned

Hva du lærer av denne FastComet-gjennomgangen

 1. Hva er FastComet?

Her vil jeg forklare hva webhotell handler om, litt om selskapet og det forskjellige de tilbyr, og om deres delte hostingplaner.

 1. Fordelene

Finn ut hva de viktigste fordelene med FastComet er og ved å registrere deg hos dem på bedriftsnettstedet eller den personlige bloggen din.

 1. Ulempene

Men det er negativer også, her vil du lære mer om hva det er.

 1. Er FastComet.com noe bra?

Her oppsummerer jeg denne anmeldelsen og gir deg beskjed om eller om jeg tror du ville hatt det bedre med å bruke en konkurrent.

Her skal jeg gi deg en FastComet-gjennomgang av hvordan tjenestene deres ser ut som leverandør av webhotell. Jeg vil vise alle funksjoner, fordeler, diskutere fordeler og ulemper og sammenligne de forskjellige prisplanene. Når du er ferdig med å lese dette, håper jeg at du kan bestemme om du vil være vertskap for nettstedet ditt med dem eller ikke.

fastcomet gjennomgang

Hva er FastComet?

Hvis du er ute etter en delt hosting, WordPress-hosting, VPS-hosting, dedikert server, skyhosting som du kan bruke til nettstedet ditt, bør du absolutt vurdere FastComet. Det er et webhotellfirma fra San Fransisco, California, som tilbyr noen av de beste og høyeste kvalitetshotelløsningene for eiere av nettsteder.

Deres servere er plassert på 11 steder jorden rundt. Du kan velge mellom Tokyo, Singapore, Amsterdam, London, Newark, Dallas, Chicago, Frankfurt, Toronto, Mumbai og Sydney. Uansett hvor du befinner deg fysisk, vil du aldri møte den økte ping-tiden og nedlastingshastigheten på nettstedet.

Dette webhotellfirmaet har eksistert siden 2013, og har i dag tusenvis av kunder i nesten 100 land rundt om i verden. Det gir et stort utvalg av funksjoner, og tilbyr lave prisplaner. Den største fordelen med FastComet er bruker utelukkende SSD-stasjoner på serverne deres. Støttetjenesten deres er kundevennlig og er klar til å hjelpe 24/7/365.

hosting funksjoner

Selv om du ikke er en erfaren nettutvikler, kan du enkelt bruke dem til din personlige blogg eller nettbutikk. Fakta er at du kan få nesten alt satt opp med noen få klikk og helt gratis. Det inkluderer installering av alle CMS som WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, legge til gratis moduler og en temamal, og et knippe gratis opplæringsprogrammer for enhver plattform.

La oss nå dykke ned i alle fordelene med FastComet. Du vil se hvorfor disse karene er bedre enn mange andre konkurrenter på budsjettet webhotell.

fastcomet vs konkurrenter

Ved å klikke på denne lenken kan du bare være vertskap for nettstedet ditt $ 2,95 / måned

FastComet-delt vertsplaner

De tilbyr tre delte hostingplaner: FastCloud starter fra $ 2.95 per måned, FastCloud Plus starter fra $ 4,45 per måned, og FastCloud Extra starter fra $ 5,95 per måned (dette er planen jeg anbefaler,).

fastcomet-priser

Du vil merke at dette er det veldig billig og du trenger ikke å gå i tre år for å spare mest selv om du ikke har planer om å ha et nettsted på tre år.

FastComet-delt vertsfunksjoner

Delte planerFastCloudFastCloud PlusFastCloud Extra
Hostede nettstederEnkeltsideubegrensetubegrenset
Lagring (SSD-stasjoner)15 GB25 GB35 GB
Unike besøk25K / mnd50K / mnd100K / måned
CPU-kjerner2 x AMD EPYC 7501 CPUer4 x AMD EPYC 7501 CPUer6 x AMD EPYC 7501 CPUer
RAM2 GB3 GB6 GB
Umiddelbar kontooppsettJaJaJa
Flere serverplasseringer11 lokasjoner11 lokasjoner11 lokasjoner
Gratis nettstedoverføring133
Addon-domenerNeiubegrensetubegrenset
Daglige sikkerhetskopier7730

I tillegg kan du gjøre det betale for noen tillegg som søkemotorinnlevering, personvern for domener, revisjon av søkemotoroptimalisering og Google SiteMap. De koster fra $ 5,95 til $ 14,95 årlig, og det er opp til deg om du vil legge dem til eller ikke (jeg foreslår at du ikke gjør det. I tillegg kan du alltid legge til disse tilleggene senere).

Alle tre planene er ganske likt hva de tilbyr og avviker bare når det gjelder antall tilleggssider du kan være vert for, RAM, kjerner og lagring. Du kan sammenligne hver plan i detalj på den offisielle hjemmesiden.

FastCloud Extra Plan (planen jeg anbefaler)

FastCloud Extra er deres dyreste delte hostingplan, fra $ 5,95 per måned. Men denne planen pakker en alvorlig trøkk når det gjelder hastighet, sikkerhet og ytelse! Du får bedre ytelse enn en dedikert server for en brøkdel av prisen.

FastCloud Extra-planen kommer med 3x flere ressurser per konto og 3x færre brukere. Nettstedet ditt er vert på en server med høy ytelse; PHP7 vertsmiljø med LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OPcache, statisk og dynamisk lakkbuffer.

Her er grunnen til at FastCloud Extra-planen fra FastComet er den best delte hostingplanen! Ytelsen er bedre enn de fleste dedikerte servere, men for en brøkdel av prisen!

3 ganger raskere OG bedre!

3x færre brukere per server og 3 ganger mer CPU og RAM, betyr mer strøm for nettstedet ditt.

RocketBooster

RocketBooster er deres skikk eget innebygd cache-system som er basert på Varnish, PHP7, APC med OPcache og memcached.

BitNinja

BitNinja er alt-i-ett globalt distribuert sikkerhetssystem med maskinlæringsalgoritme som beskytter servere mot ondsinnet trafikk over hele verden og sparer hostingkontokilder samtidig. BitNinja Server Security er aktivert på alle planer.

Varnish

FastCloud Extra-planen kommer med Lakk buffer, som er veldig, veldig raskt og lakk gir raskere TTFB (tid til første byte) og sideinnlastningstider med en faktor 3–10x, avhengig av nettstedet ditt.

PHP7 med APC & OPcache

Serverne deres bruker PHP7 med APC og OPcache vil øke ytelsen på nettstedet betydelig for å håndtere flere besøkende samtidig med god sideinnlastingstid.

memcached

Memcached er en minne distribuert hurtigbufringssystem som øker ytelsen til databasedrevne nettsteder ved å lagre data og objekter til RAM for å redusere mengden ressurser som er tildelt for en prosess som skal utføres.

FastComet-proffer

Ingen skjulte avgifter & 45-dagers pengene tilbake-garanti

Alle planene tilbys med faste priser og uten skjulte avgifter. Selskapet gjør alt for å gi 100% kundetilfredshet. Du betaler bare for tjenester du faktisk bruker.

De legger ikke skjul på noen ekstra betalinger og gebyrer. Så du vil ikke bli overrasket over å få en ekstra regning. Alle priser vil ikke øke ved slutten av abonnementsperioden du fornyer enhver tjeneste for samme pris.

Hvis du av en eller annen grunn ikke liker hostingleverandørkvaliteten, kan du gjøre det få alle pengene tilbake. De fleste konkurrenter gir ikke mer enn 30 dager, men med FastComet har du det 45 dager for full refusjon.

Høy hastighet og ytelse

Mange vertsleverandører bruker tradisjonelle harddiskstasjoner (HDD) som er ganske trege. Som et resultat, nettstedet ditt laster veldig tregt, og det kan påvirke søkemotoroptimaliseringsarbeidet negativt. Googles algoritmer markedsfører raskere nettsteder bedre, og de får høyere rangering på resultatsider for søkemotorer. Hvordan oppnår de så flotte resultater?

FastComet derimot gir bare solid state-stasjoner (SSD-stasjoner). Det hjelper øke nettstedets ytelse opp til 300% ettersom filene og databasene dine vil bli lastet mye raskere. Gjennomsnittlig lastetid for nettstedet er omtrent 200 millisekunder, mens de fleste konkurrenter laster sider på omtrent 500-600 millisekunder * (* ifølge Fast Comet).

Dette betyr at de fleste besøkende som kommer til nettstedet ditt vil kunne få tilgang til nettstedet ditt, nettbutikken eller bloggen din mye raskere, og de vil ikke sprette mens de venter på at nettstedet ditt skal lastes inn.

Videre vil supportteamet konsultere deg om hvordan du forbedrer sideinnlastningstidene ved å forbedre resultatene for Google Pagespeed Insight og GTMetrix. Du trenger ikke engang å bruke noen hurtigbufring-plugins fordi disse hastighetsfunksjoner er innebygd og aktivert som standard.

Gratis Cloudflare CDN

En annen flott funksjon for å forbedre ytelsen og hastigheten på nettstedet bruker Cloudflare CDN. Du trenger ikke å kjøpe et tilleggsabonnement da det som standard er tilgjengelig i alle planer for hostingtjenester. CDN er en kort form for et innholdsleveringsnettverk. Den bruker forskjellige tjenester over hele verden for å lagre alle statiske filer som bilder, JavaScript-filer eller CSS-stilark.

Når besøkende åpner nettstedet ditt, laster ned nettleseren alle disse statiske filene. Jo lenger besøkende fysisk befinner seg fra hovedserveren din, desto lavere blir lastingshastigheten til nettstedet. For å forhindre denne negative effekten, vil CDN-leverandører sende bilder og andre statiske filer fra serveren nærmest den fysiske plasseringen til besøkende. Det hjelper til med å forbedre ytelsen på nettstedet og øker lastehastigheten.

Cloudflare har en distribuert serverinfrastruktur over hele verden. Det har mer enn 100 datasentre i forskjellige land. Så selv om kundene dine er fra et annet kontinent, vil de oppleve den største hastigheten og ytelsen til nettbutikken eller bloggsiden din.

Det er enkelt å komme i gang med Cloudflare. Når du oppretter og lanserer nettstedet ditt med dem, kan du gjøre det aktiver Cloudflare CDN-funksjonen i ditt kontrollpanel med bare ett klikk.

99,99% oppetid garanti

De garanterer 99,99% oppetid. Hvorfor er dette så viktig? Når oppetiden er lavere enn 99%, kan besøkende ofte møte situasjonen når nettstedet ditt ikke er tilgjengelig, og du ikke vil ha det. En oppetid på 99,99% tilsvarer en ukentlig nedetid på bare 1 m 0,5. Her er et skjermbilde som viser nær 100% perfekt oppetid.

fastcomet oppetid

Naturligvis utelukker dette planlagte vedlikeholds- og overføringsvinduer for oppgradering av infrastrukturkomponenter, ettersom de øker ytelsen totalt sett, er sjeldne som frekvens og korte som varighet.

Sikkerhet blir tatt på alvor

For å forhindre at nettstedet og besøkende fra trusler på nettet bruker de en spesiell applikasjon brannmur som allerede er optimalisert for ethvert innholdsstyringssystem som WordPress, Magento, Joomla og andre. FastComet er kunne blokkere opptil 99% av aggressive sikkerhetstrusler.

fastcomet sikkerhet

I tillegg har hver delte hostingkonto en isolert miljø så selv om noen andre som bruker den samme serveren som du er smittet, ikke vil filene og nettstedet ditt være i fare. Den intelligente brannmuren beskytter mot alle kjente utnyttelse, skadelig programvare og andre virusangrep.

Gratis SSL-sertifikater

En av de viktigste komponentene i hvilken som helst nettsikkerhet er en SSL-sertifikat. De gir private sertifikater kryptert av SHA-256 hashingsalgoritmer og 2048-biters RSA-nøkler. Du kan bestille sertifikatet med ett klikk og få det på under en time. SSL-sertifikatene deres gir opptil 8 ganger raskere sikker tilkobling enn de tradisjonelle. Hver sertifikatseier er forsikret for $ 10.000.

Hvis du ikke vil betale for et SSL-sertifikat, tilbyr de også gratis SSL-sertifikater utstedt av Let’s Encrypt. Du kan finne den ved å logge deg på cPanel og navigere til sikkerhetsdelen eller bare ved å skrive Let’s Encrypt i søkefeltet.

Administrert WordPress hosting

WordPress er den mest populære plattformen for å bygge nettsteder og blogger. Den er veldig brukervennlig og veldig enkel å bruke. Støtteteamet er dedikert til å gi kundene den best administrerte WordPress-klare løsningen til en svært rimelig pris.

WordPress sky hosting funksjoner

 • Gratis daglig og ukentlig WordPress sikkerhetskopier av dataene dine for å holde deg trygg
 • WordPress-nettstedet ditt er vert på SSD-only sky hosting
 • Ekspert WordPress støtte og veiledning for å få nettstedet ditt i gang så raskt som mulig
 • 1-klikk på WordPress automatisk installasjon med gratis WordPress temaoppsett, utført av ekspert WordPress-støtte

Ett klikk installerer og enkel konfigurasjon

Foruten WordPress, kan du bruke Magento, Joomla, Drupal og mer enn 150 andre plattformer. De er alle tilgjengelige for ett-klikk installasjon. Det er ikke nødvendig å laste ned og installere dem manuelt, men hvis du ikke finner applikasjonen du trenger (det er nesten nesten null risiko for det, men la oss teoretisk anta), det er ikke noe problem å koble til serveren via FTP og installere den manuelt.

fastcomet 1 klikk wordpress installasjon

Hvordan kan du bruke dem? Du trenger ikke engang programmerings- og utviklingsferdigheter. De kan installeres med ett enkelt klikk fra kontrollpanelet. Alt du trenger er bare å følge installasjonsveiviserkommandoene.

I tillegg vil installasjonsveiviseren installere alle nødvendige gratis moduler for å gjøre nettstedet ditt fullt ut funksjonelt. Dessuten er det mange gratis temamaler tilgjengelig å velge.

nettsted byggherre

Alt som forenkler prosessen med installasjon og konfigurasjon av nettsteder og gjør det veldig enkelt selv for komplette nybegynnere. Du kan spare hundrevis av dollar på design, utvikling og support. Selv om du ikke kan fullføre noen oppgaver selv, kan du kontakte støttetjenesten, så hjelper de deg gjerne.

Gratis nettstedoverføring / migrering

Hvis nettstedet ditt er vert et annet sted, med en annen hostingleverandør, de vil overføre det gratis for deg. Denne tjenesten er gratis uten tilleggsavgifter og skjulte betalinger.

Selvfølgelig kan du gjøre det selv. Men manuelle overføringer kan ta mye tid og ressurser – og hvis det ikke gjøres riktig kan det føre til at nettstedet ditt går ned.

Selvfølgelig kan du også ansette noen til å overføre nettstedet ditt for deg, men hvorfor bruke pengene hvis det kan gjøres gratis? EN support spesialist vil gjøre det om en time eller mindre hvis nettstedet ikke er veldig stort.

Gratis sikkerhetskopiering og overvåking av nettstedet

Hørt om Murphys lov? At “alt som kan gå galt vil gå galt”? Ikke la dette skje med nettstedet ditt.

De tilbyr daglige sikkerhetskopier som holdes utenfor stedet og du vil ha sikkerhetskopier fra de siste sju til 30 dagene (avhengig av planen du er på). Du får full, ubegrenset tilgang til sikkerhetskopiene dine via 1-klikk Gjenopprett manager inni cPanel.

fastcomet gratis daglige sikkerhetskopier

Hvis du trenger hjelp, er teknisk support døgnet rundt klar til å gi deg en hånd hvis du trenger hjelp til å gjenopprette nettstedet ditt og det koster uten ekstra kostnader.

Praktisk cPanel

cPanel er den kraftigste kontrollpanel for å administrere hostingkontoen din på markedet. Det har et veldig brukervennlig, praktisk og intuitivt grensesnitt, og er helt mobilvennlig. Grensesnittet er så enkelt og intuitivt at til og med en komplett nybegynner kan forstå hvordan du bruker det. cPanels mer avanserte funksjoner vil være nyttige for mer erfarne webansvarlige.

cpanel

Hva kan du gjøre med cPanel?

 • Kontakt kundesupport via hvilken som helst enhet: stasjonær, nettbrett, smarttelefon. Selv om du er en erfaren webmaster og utvikler, kan det oppstå situasjoner der du kan trenge hjelp fra support.
 • Administrer kontoen din, fylle på kontoen din, foreta betalinger eller endre vertsplanen.
 • Administrer tjenestene du bruker: kjøpe, aktivere eller deaktivere alle betalte tillegg eller funksjoner.
 • Start en ny webside i planene (FastCloud Plus & FastCloud Extra) som støtter ubegrenset antall nettsteder. Alt du trenger å gjøre er å velge et domenenavn og starte et nettsted.
 • Administrer domenenavnene dine. Det er mulig å registrere, overføre eller lukke noen av domenene dine. Selv om du har mange nettsteder, kan du enkelt kontrollere dem alle på hvilken som helst enhet.
 • Få e-post og varslings. cPanel overvåker all din aktivitet og varsler umiddelbart om endringer du har gjort. Det kan virkelig være nyttig når du har flere nettsteder fordi du ikke trenger å kontrollere alt manuelt. Bare reager på varslene eller e-postmeldingene og bruk de nødvendige endringene.
 • Observere alle viktige ting for deg. Indikatorene for klientkontrollsenter gir detaljert informasjon om all hosting-tjenesten du bruker. Kontroller alt fra kontostatus til trafikkbåndbredde.
 • Installer populær programvare som WordPress, Joomla og Drupal.

Gratis kunnskapsrik support 24/7

Det kan være situasjoner der du kan trenge profesjonell støtte. Enhver god hostingleverandør skal faktisk ha raske og kompetente støttepersonell som kan hjelpe i enhver situasjon.

Deres støtte kan nås via telefon (1.855.818.9717 – USA gratis 24/7), e-post og nettprat.

Nettprat er det raskeste alternativet ettersom en spesialist vil svare deg på mindre enn 10 minutter. Jeg prøvde dette, og mens personen jeg snakket med ikke var en engelsk som morsmål, var språknivået hennes veldig bra, hun var lett å forstå og instruksjonene hennes veldig tydelige.

fastcomet vs andre webhotell sammenligning

Så hvilken hjelp kan du forvente?

 • Lynrask respons til eventuelle billetter via en e-post eller en live chat. Teamet svarer på 10 minutter eller enda raskere.
 • Hosting-støtte: eventuelle problemer med e-post, FTP, konfigurering og konfigurering av nettstedet, og en overføring fra den gamle hostingleverandøren.
 • Optimaliser og sikkerhet. Støtteteamet vil bidra til å forbedre ytelsen til nettstedets hastighet og hjelpe deg med å gjøre det sikrere.
 • Oppgradering av programmeringsmoduler. Noen ganger er det ikke lett å installere den nye versjonen av noen modul, spesielt uten spesielle programmeringsevner. Støtteteamet vil hjelpe deg med å løse problemer med programvarekomponenter.
 • Fjerning av virus og malware. De gir gratis sikkerhetsovervåking og vil hjelpe deg med å fjerne virus og skadelig programvare hvis du fanger noen.

Gratis veiledninger

gratis veiledninger

Noen ganger vil du gjøre hendene skitne og gjøre ting selv med nettstedet ditt. Når du blir sittende fast de har et stort bibliotek med gratis tutorials og veiledninger for å hjelpe deg.

Du kan finne mange artikler og videoer om en rekke emner, fra hvordan du konfigurerer og konfigurerer nettstedet ditt, til hvordan du starter en blogg eller en nettbutikk, pluss mange andre veiledningsveiledninger. Når du ikke finner den nødvendige opplæringen, er støtten deres bare et klikk unna.

Generøse tilknyttede og henvisende programmer

Du kan inviter opptil fem venner og som en belønning du får gratis hosting. Tre måneder med hosting gis gratis hver gang du inviterer en venn.

Deres tilknyttet program fungerer stort sett på samme måte. I stedet for å få gratis hosting, betaler de deg en provisjon for hver nye registrering du viser til dem. Jo flere du henviser, jo høyere provisjon får du.

Globalt servernettverk

De har et globalt serverinfrastrukturnettverk med datasentre i Dallas, Chicago, Newark, Tokyo, Singapore, London, Amsterdam, Frankfurt, Toronto, Mumbai og Sydney. Når du registrerer deg, får du velge hvilken serverplassering du foretrekker.

FastComet kons

Ingen flere nettsteder på FastCloud-planen

Et negativt er at inngangsnivået FastCloud-plan lar deg ikke legge til flere domener. Du kan bare vert ett nettsted. Er det virkelig en stor ulempe? Egentlig ikke, men det kommer an på hva du foretrekker. Men hvis du planlegger å ha mer enn ett nettsted, kan du vurdere å registrere deg for en av de andre planene deres.

Anbefaler jeg FastComet?

Ja, det gjør jeg. FastComet er ikke en 100% perfekt webhotell, men (som vist her over) er proffene absolutt større enn ulempene.

Jeg er spesielt imponert over FastCloud Extra-planen da ytelsen nesten er bedre enn en dedikert server, men for en brøkdel av prisen!

Grunner til å registrere deg med FastComet:

 1. SSD-hosting – nettstedet lastes 300% * raskere (* i henhold til FastComet)
 2. Gratis daglig & ukentlige sikkerhetskopier
 3. Enkel å bruke / praktisk cPanel
 4. Delt hosting ved bruk av NGINX og HTTP / 2
 5. Gratis SSL, SNI og Cloudflare CDN
 6. Valg mellom 8 globale serverplasseringer
 7. 1-klikk på WordPress automatisk installasjonsprogram med gratis temaoppsett
 8. Innebygd brannmur, beskyttelse mot brute-force og gratis malware skanning
 9. Gratis nettsted migrering
 10. Nyttig 24/7/365 live chat og telefonstøtte
 11. 45-dagers pengene tilbake-garanti

Kort sagt, jeg anbefaler FastComet webhotellstjenester for både nybegynnere og avanserte brukere.

Ved å klikke på denne lenken kan du bare være vertskap for nettstedet ditt $ 2,95 per måned!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map