FastComet-gennemgang

At have et websted er den bedste måde, den eneste måde, at markedsføre din virksomhed og at annoncere dine produkter eller tjenester online. For at opnå dette er det vigtigt, at du samarbejder med en god webhostingudbyder.


Gå ind FastComet. Fordi dette er et af de bedste valg for webhosting til begyndere og totalt nybegynder, og for alle der ønsker at starte et websted for den sags skyld. FastComet er en ny kraft, der skal regnes med i webhostingbranchen.

fastcomet anmeldelser på twitter

FastComet er overraskende ukendt i branchen, men de giver meget hurtige serverhastigheder, fremragende funktioner, nær 100% oppetid, sikkerhed, overkommelige planer, døgnet rundt support, og mange andre fordele.

Her er min FastComet-gennemgang. Jeg giver dig en oversigt over alt, hvad der er at vide om denne web-hosting-udbyder for at hjælpe dig med at beslutte, om det er godt for dig.

Så hvis du giver mig kun 10 minutter af din tid, så giver jeg dig alle de must-know fakta og oplysninger om, hvad de tilbyder, når det kommer til webhosting. Fortsæt med at læse, så finder du svar på alle dine spørgsmål såsom:

 • Hvilke funktioner giver FastComet sine kunder?
 • Hvad er de forskellige tilgængelige planer??
 • Hvor meget koster webhosting?
 • Hvilken type hosting tilbyder de webstedsejere?

Når du er færdig med at læse denne anmeldelse, vil du helt sikkert kunne fortælle, om dette er den rigtige webhostingtjeneste til dine behov.

Ved at klikke på dette link kan du kun være vært for dit websted til $ 2,95 / måned

Hvad du lærer af denne FastComet-gennemgang

 1. Hvad er FastComet?

Her vil jeg forklare, hvad webhost handler om, lidt om virksomheden og de forskellige, de tilbyder, og om deres delte hostingplaner.

 1. Fordele

Find ud af, hvad de største fordele ved FastComet er, og ved at tilmelde dig dem til dit forretningswebsted eller din personlige blog.

 1. Ulemperne

Men der er også negativer, her lærer du mere om hvad det er.

 1. Er FastComet.com noget godt?

Her opsummerer jeg denne anmeldelse og fortæller dig, om eller hvis jeg tror, ​​du ville have det bedre med at bruge en konkurrent.

Her vil jeg give dig en FastComet-gennemgang af, hvordan deres tjenester ser ud som en webhostingudbyder. Jeg vil vise alle deres funktioner, fordele, diskutere fordele og ulemper og sammenligne de forskellige prisplaner. Når du er færdig med at læse dette, håber jeg, at du vil være i stand til at beslutte, om du vil være vært for dit websted med dem eller ej.

fastcomet gennemgang

Hvad er FastComet?

Hvis du leder efter en delt hosting, WordPress-hosting, VPS-hosting, dedikeret server, cloud-hosting, der skal bruges til dit websted, skal du bestemt overveje FastComet. Det er et hosting-servicefirma fra San Francisco, Californien, der leverer nogle af de bedste og højeste kvalitets hosting-løsninger til webstedsejere.

Deres servere er placeret 11 steder jorden rundt. Du kan vælge imellem Tokyo, Singapore, Amsterdam, London, Newark, Dallas, Chicago, Frankfurt, Toronto, Mumbai og Sydney. Uanset hvor du befinder dig fysisk, vil du aldrig stå over for den øgede pingtid og faldet på webstedets indlæsningshastighed.

Dette webhostingfirma har eksisteret siden 2013, og i dag har det tusinder af kunder i næsten 100 lande over hele verden. Det giver et stort udvalg af funktioner, tilbyder lave omkostningsplaner. Den største fordel ved FastComet er udelukkende bruger SSD-drev på deres servere. Deres supporttjeneste er kundevenlig og er klar til at hjælpe 24/7/365.

hosting funktioner

Selv hvis du ikke er en erfaren webudvikler, kan du nemt bruge dem til din personlige blog eller online butik. Faktum er, at du kan få næsten alt, der er sat op med et par klik og helt gratis. Det inkluderer installation af enhver CMS som WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, tilføje gratis moduler og en temaskabelon og en masse gratis tutorials til enhver platform.

Lad os nu dykke ned i alle fordelene ved FastComet. Du kan se, hvorfor disse fyre er bedre end mange andre konkurrenter i budgettet web-hosting plads.

fastcomet vs konkurrenter

Ved at klikke på dette link kan du kun være vært for dit websted til $ 2,95 / måned

FastComet-delt hostingplaner

De tilbyder tre delte hostingplaner: FastCloud starter fra $ 2,95 pr. Måned, FastCloud Plus starter fra $ 4.45 pr. Måned, og FastCloud Extra starter fra $ 5,95 pr. Måned (dette er den plan, jeg anbefaler,).

fastcomet-prisfastsættelse

Du vil bemærke, at dette er rigtig billigt og du behøver ikke gå i 3 år for at spare mest, selvom du ikke har planer om at have et websted i 3 år.

FastComet-delt hostingfunktioner

Delte planerFastCloudFastCloud PlusFastCloud Extra
Hostede webstederEnkelt stedUbegrænsetUbegrænset
Opbevaring (SSD-drev)15 GB25 GB35 GB
Unikke besøg25K / måned50K / måned100K / måned
CPU-kerner2 x AMD EPYC 7501 CPU’er4 x AMD EPYC 7501 CPU’er6 x AMD EPYC 7501 CPU’er
vædder2 GB3 GB6 GB
Umiddelbar kontoopsætningJaJaJa
Flere serverplaceringer11 placeringer11 placeringer11 placeringer
Gratis webstedsoverførsel133
Addon-domænerIngenUbegrænsetUbegrænset
Daglige sikkerhedskopier7730

Derudover kan du betale for nogle tilføjelser som søgemaskineudgivelse, domæneprivatliv, optimering af søgemaskineoptagelse og Google SiteMap. De koster fra $ 5,95 til $ 14,95 årligt, og det er op til dig, om du vil tilføje dem eller ej (jeg foreslår, at du ikke gør det. Desuden kan du altid tilføje disse ekstraudstyr senere).

Alle tre planer er ret ens i det, de tilbyder og adskiller sig kun, når det kommer til antallet af addon-websteder, du kan være vært for, RAM, kerner og opbevaring. Du kan sammenligne hver plan i detaljer på dens officielle hjemmeside.

FastCloud Extra Plan (den plan, jeg anbefaler)

FastCloud Extra er deres dyreste delte hostingplan, startende fra $ 5,95 / mo. Men denne plan pakker en alvorlig stans når det kommer til hastighed, sikkerhed og ydeevne! Du får bedre ydelse end en dedikeret server til en brøkdel af prisen.

FastCloud Extra-planen leveres med 3x flere ressourcer pr. Konto og 3x færre brugere. Dit websted er vært på en højtydende server; PHP7 hosting miljø med LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OPcache, statisk og dynamisk lakercache.

Her er grunden til, at FastCloud Extra-planen fra FastComet er den bedst delte hostingplan! Ydeevnen er bedre end de fleste dedikerede servere, men for en brøkdel af prisen!

3 gange hurtigere OG bedre!

3x færre brugere pr. Server og 3x mere CPU og RAM, betyder mere strøm til dit websted.

RocketBooster

RocketBooster er deres brugerdefinerede internt bygget cachesystem der er baseret på Varnish, PHP7, APC med OPcache og memcached.

BitNinja

BitNinja er deres alt-i-en globalt distribueret sikkerhedssystem med maskinlæringsalgoritme, der beskytter servere mod ondsindet trafik overalt i verden og sparer hostingkontokilder på samme tid. BitNinja Server Security er aktiveret på alle planer.

Lak

FastCloud Extra-planen leveres med Lakker cache, hvilket er virkelig, virkelig hurtigt og lak fremskynder typisk TTFB (tid til første byte) og sideindlæsningstider med en faktor 3–10x, afhængigt af dit websted.

PHP7 med APC & OPcache

Deres servere bruger PHP7 med APC og OPcache vil øge din websteds ydelse betydeligt for at håndtere flere samtidige besøgende med stor sideindlæsningstid.

memcached

Memcached er en hukommelsesdistribueret cachesystem der øger ydelsen på databasedrevne websteder ved at cache data og objekter til RAM for at reducere mængden af ​​ressourcer, der er afsat til en proces, der skal udføres.

FastComet-proffer

Ingen skjulte gebyrer & 45-dages pengene-tilbage-garanti

Alle planerne tilbydes med faste priser og uden skjulte gebyrer. Virksomheden gør alt for at give 100% kundetilfredshed. Du betaler kun for tjenester, du faktisk bruger.

De skjuler ikke yderligere betalinger og gebyrer. Så du vil ikke blive overrasket over at få en ekstra regning. Alle priser stiger ikke ved slutningen af ​​abonnementsperioden du fornyer enhver service til samme pris.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide hosting-udbyderens kvalitet, vil du være i stand til det få alle dine penge tilbage. De fleste konkurrenter leverer ikke mere end 30 dage, men med FastComet har du det 45 dage for en komplet refusion.

Høj hastighed og ydeevne

Mange hostingudbydere bruger traditionelle harddiskdrev (HDD), som er ret langsomme. Som resultat, dit websted indlæses meget langsomt, og det kan have negativ indflydelse på din søgemaskineoptimeringsindsats. Googles algoritmer promoverer hurtigere websteder bedre, og de får højere placeringer på resultatsiderne i søgemaskinerne. Hvordan opnår de så gode resultater?

FastComet på den anden side giver kun solid state drev (SSD drev). Det hjælper øge hjemmesidens ydelse op til 300% da dine filer og databaser indlæses meget hurtigere. Den gennemsnitlige indlæsningstid for websteder er omkring 200 millisekunder, mens de fleste konkurrenter indlæser sider på ca. 500-600 millisekunder * (* ifølge Fast Comet).

Dette betyder, at de fleste af dine besøgende, der kommer til dit websted, vil være i stand til det få adgang til dit websted, din online butik eller blog meget hurtigere, og de hopper ikke, mens de venter på, at dit websted skal indlæses.

Desuden vil supportteamet konsultere dig om, hvordan du forbedrer sideindlæsningstider ved at forbedre scoringerne af Google Pagespeed Insight og GTMetrix. Du behøver ikke engang at bruge nogen cache-plugins, fordi disse hastighedsfunktioner er indbygget og aktiveret som standard.

Gratis Cloudflare CDN

En anden fantastisk funktion til at forbedre webstedets ydeevne og hastighed bruger Cloudflare CDN. Du behøver ikke at købe et ekstra abonnement, da det som standard er tilgængeligt i alle planer for hostingtjenester. CDN er en kort form for et indholdsleveringsnetværk. Den bruger forskellige tjenester over hele kloden til at gemme alle dine statiske filer som billeder, JavaScript-filer eller CSS-stilark.

Når besøgende åbner dit websted, downloader browseren alle disse statiske filer. Jo længere besøgende fysisk er placeret fra din hovedserver, desto lavere er indlæsningshastigheden for webstedet. For at forhindre denne negative indvirkning vil CDN-udbydere sende billeder og andre statiske filer fra serveren tættest på den fysiske placering af besøgende. Det hjælper med at forbedre webstedsydelsen og øger belastningshastigheden stærkt.

Cloudflare har en distribueret serverinfrastruktur over hele verden. Det har mere end 100 datacentre i forskellige lande. Så selv om dine kunder er fra et andet kontinent, vil de opleve den største hastighed og ydeevne på din online butik eller blogside.

Det er let at komme i gang med Cloudflare. Når du opretter og starter dit websted med dem, kan du det aktiver Cloudflare CDN-funktion i dit hosting-kontrolpanel med kun et klik.

99,99% oppetid garanti

De garanterer 99,99% oppetid. Hvorfor er dette så vigtigt? Når oppetiden er lavere end 99%, kan dine besøgende ganske ofte møde situationen, når dit websted ikke er tilgængeligt, og det ønsker du ikke. En 99,99% oppetid betyder en ugentlig nedetid på kun 1 m 0,5. Her er et skærmbillede, der viser deres næsten 100% perfekte oppetid.

fastcomet oppetid

Naturligvis udelukker dette planlagte vedligeholdelses- og overførselsvinduer til opgradering af infrastrukturkomponenter, da de generelt øger ydeevnen, er sjældne som hyppighed og korte som varighed.

Sikkerhed tages alvorligt

For at forhindre dit websted og dine besøgende i online trusler bruger de en speciel applikation firewall der allerede er optimeret til ethvert indholdsstyringssystem som WordPress, Magento, Joomla og andre. FastComet er i stand til at blokere op til 99% af aggressive sikkerhedstrusler.

fastcomet sikkerhed

Derudover har hver delt hosting-konto en isoleret miljø så selvom en anden, der bruger den samme server som du er inficeret, ikke vil dine filer og dit websted være i fare. Den intelligente firewall beskytter mod alle kendte udnyttelser, malware og andre virusangreb.

Gratis SSL-certifikater

En af de vigtigste komponenter i enhver websidesikkerhed er en SSL-certifikat. De leverer private certifikater krypteret af SHA-256 hashing-algoritmer og 2048-bit RSA-nøgler. Du kan bestille certifikatet med et enkelt klik og få det på mindre end en time. Deres SSL-certifikater giver op til 8 gange hurtigere sikker forbindelse end de traditionelle. Hver certifikatsejer er forsikret for $ 10.000.

Hvis du ikke ønsker at betale for et SSL-certifikat, tilbyder de også gratis SSL-certifikater udstedt af Let’s Encrypt. Du kan finde det ved at logge ind på din cPanel og navigere til sektionen Sikkerhed eller blot ved at skrive Let’s Encrypt i søgefeltet.

Administreret WordPress-hosting

WordPress er den mest populære platform til opbygning af websteder og blogs. Det er meget brugervenligt og meget let at bruge. Supportteamet er dedikeret til at give kunderne den bedst styrede WordPress-klare løsning til en meget overkommelig pris.

WordPress cloud-hostingfunktioner

 • Gratis dagligt og ugentligt WordPress sikkerhedskopier af dine data for at beskytte dig
 • Dit WordPress-websted er vært på SSD-only sky hosting
 • Ekspert WordPress support og vejledninger for at få dit websted op og køre på hurtigst mulig tid
 • 1-klik på WordPress auto-installation med gratis WordPress temaopsætning, udført af ekspert WordPress support

Ét klik installerer og let konfiguration

Udover WordPress kan du bruge Magento, Joomla, Drupal og mere end 150 andre platforme. De er alle tilgængelige for installation med et enkelt klik. Det er ikke nødvendigt at downloade og manuelt installere dem, men hvis du ikke kan finde det program, du har brug for (der er næsten næsten nul-risikoen for det, men lad os teoretisk antage), er der ikke noget problem at oprette forbindelse til serveren via FTP og installere det manuelt.

fastcomet 1 klik wordpress installation

Hvordan kan du bruge dem? Du har ikke engang brug for nogen programmerings- og udviklingsevner. De kan installeres med et enkelt klik fra kontrolpanelet. Alt hvad du behøver, er bare at følge installationsguiden-kommandoer.

Derudover installerer installationsguiden alle de nødvendige gratis moduler for at gøre dit websted fuldt funktionsdygtigt. Der er desuden en masse gratis temaskabeloner tilgængelig at vælge.

webstedsbygger

Alt det forenkler processen med webstedsinstallation og -konfiguration og gør det meget let, selv for komplette newbies. Du kan spare hundreder af dollars til design, udvikling og support. Selv hvis du ikke selv kan afslutte nogle opgaver, skal du kontakte supporttjenesten, så hjælper de dig.

Gratis webstedsoverførsel / migrering

Hvis dit websted er vært andetsteds hos en anden hostingudbyder, de overfører det til dig gratis. Denne service er gratis uden yderligere gebyrer og skjulte betalinger.

Selvfølgelig kan du gøre det selv. Men manuelle overførsler kan tage meget tid og ressourcer – og hvis det ikke gøres korrekt, kan det føre til, at dit websted falder.

Selvfølgelig kan du også ansætte nogen til at overføre dit websted til dig, men hvorfor bruge pengene, hvis det kan gøres gratis? EN support specialist gør det om en time eller mindre, hvis webstedet ikke er meget stort.

Gratis site backup og overvågning

Hørt om Murphys lov? At “alt, hvad der kan gå galt, vil gå galt”? Lad ikke dette ske med dit websted.

De leverer daglige sikkerhedskopier, der holdes offsite og du har sikkerhedskopier fra de sidste 7 til 30 dage (afhængigt af den plan, du er på). Du får fuld, ubegrænset adgang til dine sikkerhedskopier via 1-klik på Gendan manager inde i cPanel.

fastcomet gratis daglige sikkerhedskopier

Hvis du har brug for hjælp, er 24/7 teknisk support klar til at give dig en hånd, hvis du har brug for hjælp til at gendanne dit websted, og det koster uden ekstra omkostninger.

Praktisk cPanel

cPanel er den mest magtfulde kontrolpanel til at administrere din hosting-konto på markedet. Det har en meget brugervenlig, praktisk og intuitiv grænseflade og er helt mobilvenlig. Interfacet er så let og intuitivt, at selv en komplet nybegynder kan forstå, hvordan man bruger den. cPanels mere avancerede funktioner vil være nyttige for mere erfarne webmastere.

cpanel

Hvad kan du gøre med cPanel?

 • Kontakt kundesupport via enhver enhed: desktop, tablet, smartphone. Selv hvis du er en erfaren webmaster og udvikler, kan der være situationer, hvor du muligvis har brug for hjælp fra support.
 • Administrer din konto, genopfyld din konto, foretage betalinger eller ændre hostingplanen.
 • Administrer de tjenester, du bruger: køb, aktivering eller deaktivering af enhver betalt tilføjelse eller funktion.
 • Start et nyt websted i planerne (FastCloud Plus & FastCloud Extra) der understøtter ubegrænset antal websteder. Alt hvad du skal gøre er at vælge et domænenavn og starte et websted.
 • Administrer dine domænenavne. Det er muligt at registrere, overføre eller lukke et af dine domæner. Selv hvis du har mange websteder, kan du nemt kontrollere dem alle på enhver enhed.
 • Få e-mails og anmeldelses. cPanel overvåger al din aktivitet og underretter straks alle ændringer, du har foretaget. Det kan virkelig være nyttigt, når du har flere websteder, fordi du ikke behøver at kontrollere alt manuelt. Bare reager på meddelelserne eller e-mails og anvend de nødvendige ændringer.
 • Overvåge alle vigtige ting for dig. Klientkontrolcentrets indikatorer giver detaljerede oplysninger om al den hostingtjeneste, du bruger. Kontroller alt fra kontostatus til trafikbåndbredde.
 • Installer populær software som WordPress, Joomla og Drupal.

Gratis kyndig support 24/7

Der kan være situationer, hvor du muligvis har brug for professionel support. Faktisk skal enhver god hostingudbyder have hurtig og kompetent supportpersonale, der kan hjælpe i enhver situation.

Deres support kan nås via telefon (1.855.818.9717 – amerikansk gratis 24/7), e-mail og online chat.

Online chat er den hurtigste mulighed, da en specialist vil svare dig på mindre end 10 minutter. Jeg prøvede dette, og mens den person, jeg talte med, ikke var en engelsktalende, var hendes sprogniveau meget godt, hun var let at forstå og hendes instruktioner meget tydelige.

fastcomet vs andre webhostes sammenligning

Så hvilken hjælp kan du forvente?

 • Lyn hurtigt svar til alle billetter via en e-mail eller en live chat. Holdet svarer på 10 minutter eller endnu hurtigere.
 • Hosting support: problemer med e-mail, FTP, opsætning og konfiguration af webstedet og en overførsel fra den gamle hostingudbyder.
 • Optimer og sikkerhed. Supportteamet hjælper dig med at forbedre dit websteds hastighed og hjælpe dig med at gøre det mere sikkert.
 • Opgradering af programmeringsmoduler. Nogle gange er det ikke let at installere den nye version af et modul, især uden specielle programmeringsevner. Supportteamet hjælper med at løse eventuelle problemer med enhver softwarekomponent.
 • Fjernelse af virus og malware. De leverer gratis sikkerhedsovervågning og hjælper dig med at fjerne enhver virus og ondsindet software, hvis du fanger nogle.

Gratis tutorials

gratis tutorials

Nogle gange vil du gøre dine hænder beskidte og gøre ting selv med dit websted. Når du sidder fast de har et kæmpe bibliotek med gratis tutorials og vejledninger for at hjælpe dig.

Du kan finde masser af artikler og videoer om en række emner, fra hvordan man opsætter og konfigurerer dit websted, til hvordan man starter en blog eller en online butik, plus mange andre vejledninger til vejledning. Når du ikke kan finde den nødvendige tutorial, er deres support kun et klik væk.

Generøse tilknyttede og henvisende programmer

Du kan inviter op til fem venner og som en belønning du får gratis hosting. Tre måneders hosting gives gratis hver gang du inviterer en ven.

Deres tilknyttet program fungerer stort set på samme måde. I stedet for at få gratis hosting, betaler de dig en provision for hver ny tilmelding du henviser til dem. Jo flere mennesker du refererer, jo højere får du provision.

Globalt servernetværk

De har et globalt serverinfrastrukturnetværk med datacentre i Dallas, Chicago, Newark, Tokyo, Singapore, London, Amsterdam, Frankfurt, Toronto, Mumbai og Sydney. Når du tilmelder dig, skal du vælge, hvilken serverplacering du foretrækker.

FastComet kons

Ingen yderligere websteder på FastCloud-planen

Et negativt er, at indgangsniveauet FastCloud-plan tillader dig ikke at tilføje flere domæner. Du kan kun vært for et websted. Er det virkelig en stor ulempe? Ikke rigtig, men det afhænger af, hvad du foretrækker. Men hvis du planlægger at have mere end et websted, skal du overveje at tilmelde dig en af ​​deres andre planer.

Anbefaler jeg FastComet?

Ja jeg gør. FastComet er ikke en 100% perfekt webhost, men (som vist her ovenfor) opvejer fordele bestemt ulemperne.

Jeg er især imponeret over FastCloud Extra-planen da dens ydelse næsten er bedre end en dedikeret server, men for en brøkdel af prisen!

Årsager til at tilmelde dig FastComet:

 1. SSD-hosting – webstedet indlæses 300% * hurtigere (* ifølge FastComet)
 2. Gratis dagligt & ugentlige sikkerhedskopier
 3. Let at bruge / praktisk cPanel
 4. Delt hosting ved hjælp af NGINX og HTTP / 2
 5. Gratis SSL, SNI og Cloudflare CDN
 6. Valg af 8 globale serverplaceringer
 7. 1-klik på WordPress auto-installer med gratis temaopsætning
 8. Indbygget firewall, beskyttelse mod brute-force og gratis malware-scanning
 9. Gratis webstedsmigrering
 10. Hjælpsom 24/7/365 live chat og telefon support
 11. 45-dages pengene-tilbage-garanti

Kort sagt anbefaler jeg FastComet webhostingstjenester til både begyndere og avancerede brugere.

Ved at klikke på dette link kan du kun være vært for dit websted til $ 2,95 per måned!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map