FastComet-arvostelu

Sivustojen omistaminen on paras tapa, ainoa tapa mainostaa yritystäsi ja mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi verkossa. Tämän saavuttamiseksi on elintärkeää, että teet yhteistyötä suuren web-palveluntarjoajan kanssa.


Tulla sisään FastComet. Koska tämä on yksi parhaista web-hosting-valinnoista aloittelijoille ja aloittelijoille sekä kaikille, jotka haluavat perustaa verkkosivuston asiasta. FastComet on uusi voima, joka on otettava huomioon web-hosting-teollisuudessa.

fastcomet arvostelut twitterissä

FastComet on yllättävän tuntematon teollisuudessa, mutta he tarjoavat erittäin nopeita palvelinopeuksia, erinomaisia ​​ominaisuuksia, lähes 100% käyttöaikaa, turvallisuutta, kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia, ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, ja monia muita etuja.

Tässä on minun FastComet-arvostelu, jonka avulla voin pilata kaiken, mitä tästä web-palveluntarjoajasta on tiedettävä, jotta voisit päättää, onko se sinulle hyvä.

Joten jos annat minulle vain 10 minuuttia ajasta, niin annan sinulle kaikki tietävät tosiasiat ja tiedot niiden tarjoamista, kun kyse on web-isännöinnistä. Jatka lukemista ja löydät vastaukset kaikkiin kysymyksiisi, kuten:

 • Mitä ominaisuuksia FastComet tarjoaa asiakkailleen?
 • Mitkä ovat käytettävissä olevat suunnitelmat??
 • Kuinka paljon web hosting maksaa?
 • Millaisia ​​hosting-palveluita he tarjoavat verkkosivustojen omistajille?

Kun olet lukenut tämän arvion, voit varmasti kertoa, onko tämä oikea tarpeisiisi sopiva web-hosting-palvelu tarpeitasi varten.

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä verkkosivustoasi vain 2,95 dollaria / kuukausi

Mitä opit tästä FastComet-arvosteluista

 1. Mikä on FastComet?

Täällä selitän mitä web-isännästä on kyse, vähän yrityksestä ja heidän tarjoamistaan ​​eroista sekä heidän jaetusta isännöintisuunnitelmastaan.

 1. Hyödyt

Ota selvää, mitkä ovat FastCometin tärkeimmät edut, ja ilmoittautuminen heidän kanssaan yrityssivustollesi tai henkilökohtaiseen blogiisi.

 1. Huonot puolet

Mutta on myös negatiivisia, täältä saat lisätietoja siitä, mitä ovat.

 1. Onko FastComet.com mitään hyvää?

Täällä tehdään yhteenveto tästä arvostelusta ja ilmoitan sinulle, onko mielestäni parempi käyttää kilpailijaa.

Tässä aion antaa sinulle FastComet-katsauksen siitä, millaisia ​​heidän palvelunsa ovat web-palveluntarjoajana. Esitän kaikki niiden ominaisuudet, edut, keskustelen eduista ja haitoista ja vertaan erilaisia ​​hinnasuunnitelmia. Kun olet lopettanut tämän lukemisen, toivon, että pystyt päättämään, haluatko isännöidä verkkosivustoasi heidän kanssaan vai ei.

fastcomet-arvostelu

Mikä on FastComet?

Jos etsit jaettua hosting-palvelua, WordPress-hosting-palvelua, VPS-hosting-palvelua, erillistä palvelinta, pilvipalvelua verkkosivustoosi käytettäväksi, sinun tulee ehdottomasti harkita FastComet-palvelua. Se on isännöintipalveluyritys vuodesta San Francisco, Kalifornia tarjoaa parhaita ja korkealaatuisia hosting-ratkaisuja verkkosivustojen omistajille.

Heidän palvelimet sijaitsevat 11 paikassa maailman ympäri. Voit valita seuraavista Tokio, Singapore, Amsterdam, Lontoo, Newark, Dallas, Chicago, Frankfurt, Toronto, Mumbai ja Sydney. Fyysisestä sijainnistasi riippumatta, et koskaan kohtaa lisääntynyttä pingiaikaa ja verkkosivuston latausnopeuden laskua.

Tämä web-hosting-yritys on toiminut vuodesta 2013, ja tällä hetkellä sillä on tuhansia asiakkaita lähes 100 maassa ympäri maailmaa. Se tarjoaa valtavan määrän ominaisuuksia, tarjoaa halpoja suunnitelmia. FastCometin suurin etu on käyttämällä yksinomaan SSD-asemia heidän palvelimillaan. Heidän tukipalvelunsa on asiakasystävällinen ja valmis auttamaan 24/7/365.

isännöintiominaisuudet

Vaikka et ole kokenut web-kehittäjä, voit käyttää sitä helposti henkilökohtaiseen blogiisi tai verkkokauppaan. Tosiasia on, että voit saat melkein kaiken valmiiksi muutamalla napsautuksella ja täysin ilmaiseksi. Se sisältää minkä tahansa asennuksen CMS, kuten WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, lisäämällä ilmaisia ​​moduuleja ja teemapohjaa sekä joukko ilmaisia ​​opetusohjelmia mille tahansa alustalle.

Nyt sukellaan kaikkiin FastComet-palveluiden etuihin. Näet miksi nämä kaverit ovat parempia kuin monet muut kilpailijat budjetin web-isännöintitilassa.

fastcomet vs kilpailijat

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä verkkosivustoasi vain 2,95 dollaria / kuukausi

FastComet jaetut hosting-suunnitelmat

He tarjoavat kolme jaettua hosting-suunnitelmaa: FastCloud alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa, FastCloud Plus alkaen 4,45 dollaria kuukaudessa, ja FastCloud Extra alkaen 5,95 dollaria kuukaudessa (tätä suosittelen suunnitelmaa).

fastcomet-hinnoittelu

Huomaat, että tämä on todella halpaa ja sinun ei tarvitse mennä 3 vuotta säästääksesi eniten, vaikka et aio omistaa verkkosivustoasi 3 vuotta.

FastComet-jaetun isännöinnin ominaisuudet

Jaetut suunnitelmatFastCloudFastCloud PlusFastCloud Extra
Isännöidyt verkkosivustotYksi sivustoRajoittamatonRajoittamaton
Tallennustila (SSD-asemat)15 Gt25 Gt35 Gt
Ainutlaatuiset vierailut25K / kk50K / kk100K / kk
CPU-ytimet2 x AMD EPYC 7501 -suorittimet4 x AMD EPYC 7501 -suorittimet6 x AMD EPYC 7501 -suorittimet
RAM2 Gt3 Gt6 Gt
Tilin välitön perustaminenJooJooJoo
Useita palvelinpaikkoja11 sijaintia11 sijaintia11 sijaintia
Ilmainen verkkosivunsiirto133
Addon-verkkotunnuksetEiRajoittamatonRajoittamaton
Päivittäiset varmuuskopiot7730

Lisäksi voit maksaa lisäosista kuten hakukoneiden lähettäminen, verkkotunnuksen tietosuoja, hakukoneiden optimoinnin tarkastus ja Google SiteMap. Ne maksavat 5,95–14,95 dollaria vuodessa, ja sinun on päätettävä, haluatko lisätä ne vai ei (ehdotan, ettet tee, lisäksi voit lisätä nämä lisäominaisuudet aina myöhemmin).

Kaikki kolme suunnitelmaa ovat melko samanlainen mitä he tarjoavat ja eroavat vain isäntäisä lisäosivustojen, RAM: n, ytimien ja tallennustilojen lukumäärästä. Voit verrata kutakin suunnitelmaa yksityiskohtaisesti sen virallisella verkkosivustolla.

FastCloud-lisäsuunnitelma (suosittelema suunnitelma)

FastCloud Extra on heidän kallein jaetun palvelun suunnitelma, joka alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa. Mutta tämä suunnitelma pakkaa vakavan iskun nopeuden, turvallisuuden ja suorituskyvyn suhteen! Saat paremman suorituskyvyn kuin omistettu palvelin murto-osan hinnasta.

FastCloud Extra -suunnitelma tulee mukana 3x enemmän resursseja tiliä kohti ja 3x vähemmän käyttäjiä. Sivustosi isännöi korkean suorituskyvyn palvelinta; PHP7 isäntäympäristö LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OP-välimuisti, staattinen ja dynaaminen lakkavälimuisti.

Tästä syystä FastComet ExtraCenter-suunnitelma on parhaiten jaettu hosting-suunnitelma! Suorituskyky on parempi kuin useimmilla erillisillä palvelimilla, mutta vain murto-osan hinnasta!

3 kertaa nopeampi ja parempi!

3x vähemmän käyttäjiä palvelinta kohti ja 3x enemmän prosessoria ja RAM-muistia tarkoittaa enemmän virtaa sivustollesi.

RocketBooster

RocketBooster on heidän tapansa talossa rakennettu välimuistijärjestelmä joka perustuu lakkaan, PHP7, APC kanssa OPcache ja memcached.

BitNinja

BitNinja on heidän all-in-one maailmanlaajuisesti hajautettu turvajärjestelmä koneoppimisalgoritmilla, joka suojaa palvelimia haitalliselta liikenteeltä ympäri maailmaa ja säästää isäntätilin resursseja samaan aikaan. BitNinja Server Security on käytössä kaikissa suunnitelmissa.

Lakka

FastCloud Extra -suunnitelma tulee mukana Lakkavälimuisti, mikä on todella, todella nopeaa ja lakka nopeuttaa tyypillisesti TTFB: tä (aika ensimmäiseen tavuun) ja sivujen latausajat kerroimella 3–10x verkkosivustostasi riippuen.

PHP7 APC: n kanssa & OPcache

Heidän palvelimet käyttävät PHP7 APC: n ja OPcachen kanssa parantaa merkittävästi verkkosivustosi suorituskykyä käsitellä enemmän samanaikaisia ​​kävijöitä suurella sivun latausajalla.

memcached

Memcached on muisti hajautettu välimuistijärjestelmä joka lisää tietokantapohjaisten verkkosivustojen suorituskykyä välimuistiin tallentamalla tietoja ja objekteja RAM-muistiin suoritettavan prosessin resurssien määrän vähentämiseksi.

FastComet-ammattilaiset

Ei piilotettuja maksuja & 45 päivän rahat takaisin -takuu

Kaikki suunnitelmat tarjotaan kiinteät hinnat ja ilman piilotettuja maksuja. Yhtiö tekee kaikkensa tarjotakseen 100-prosenttisen asiakastyytyväisyyden. Maksat vain palveluista, joita todella käytät.

Ne eivät piilota ylimääräisiä maksuja ja palkkioita. Joten et ylläty, kun saat ylimääräisen laskun. Kaikki hinnat eivät nouse merkintäajan lopussa, joten uusit minkä tahansa palvelun samalla hinnalla.

Jos jostain syystä et pidä palveluntarjoajan laadusta, pystyt saada kaikki rahat takaisin. Suurin osa kilpailijoista tarjoaa enintään 30 päivää, mutta FastCometilla sinulla on 45 päivää täyden hyvityksen.

Suuri nopeus ja suorituskyky

Monet palveluntarjoajat käyttävät perinteiset kiintolevyasemat (HDD), jotka ovat melko hitaita. Tuloksena, sivustosi latautuu erittäin hitaasti, ja se voi vaikuttaa negatiivisesti hakukoneesi optimointipyrkimyksiin. Googlen algoritmit edistävät nopeampia verkkosivustoja paremmin, ja he saavat paremman sijoituksen hakukoneiden tulossivuilla. Kuinka he saavuttavat niin hyviä tuloksia??

Toisaalta FastComet tarjoaa vain SSD-asemat (SSD-asemat). Se auttaa nosta verkkosivuston suorituskykyä jopa 300% koska tiedostot ja tietokannat ladataan paljon nopeammin. Keskimääräinen sivustojen latausaika on noin 200 millisekuntia, kun taas suurin osa kilpailijoista lataa sivuja noin 500-600 millisekunnissa * (* Fast Cometin mukaan).

Tämä tarkoittaa, että suurin osa sivustollesi tulevista kävijöistä pystyy päästä verkkosivustoosi, verkkokauppaan tai blogiin paljon nopeammin, eivätkä ne pompota odottaessasi sivustosi lataamista.

Lisäksi tukitiimi neuvottelee kanssasi sivun latausaikojen parantamiseksi parantamalla Google Pagespeed Insight- ja GTMetrix-tuloksia. Sinun ei tarvitse edes käyttää mitään välimuistin laajennuksia, koska nämä nopeusominaisuudet ovat sisäänrakennettuja ja käytössä oletuksena.

Ilmainen Cloudflare CDN

Toinen hieno ominaisuus parantaa verkkosivuston suorituskykyä ja nopeutta käyttävät Cloudflare CDN. Sinun ei tarvitse ostaa lisätilausta, koska se on oletuksena käytettävissä kaikissa isännöintipalveluiden suunnitelmissa. CDN on lyhyt muoto sisällönjakeluverkosta. Se käyttää erilaisia ​​palveluita ympäri maailmaa kaikkien staattisten tiedostojen, kuten kuvien, JavaScript-tiedostojen tai CSS-tyylitaulukoiden, tallentamiseen.

Kun vierailija avaa verkkosivustosi, selain lataa kaikki nämä staattiset tiedostot. Mitä kauemmas kävijä fyysisesti sijaitsee pääpalvelimesta, sitä alhaisempi verkkosivuston latausnopeus on. Tämän kielteisen vaikutuksen estämiseksi CDN-palveluntarjoajat lähettävät kuvia ja muita staattisia tiedostoja palvelimelta, joka on lähinnä vierailijan fyysistä sijaintia. Se auttaa parantamaan sivuston suorituskykyä ja lisää huomattavasti latausnopeutta.

Cloudflaressa on hajautettu palvelininfrastruktuuri ympäri maailmaa. Sillä on yli 100 tietokeskusta eri maissa. Joten vaikka asiakkaasi ovatkin toisesta mantereesta, he kokevat verkkokaupan tai blogisivusi suurimman nopeuden ja suorituskyvyn.

Cloudflaren käytön aloittaminen on helppoa. Kun olet luonut ja käynnistänyt verkkosivustosi heidän kanssaan, voit aktivoi Cloudflare CDN -ominaisuus palvelimen ohjauspaneelissa yhdellä napsautuksella.

99,99% Uptime-takuu

Ne takaavat 99,99% käytettävyyden. Miksi tämä on niin tärkeää? Kun käyttöaika on alle 99%, vierailijat voivat melko usein kohdata tilanteen, kun verkkosivustosi ei ole käytettävissä, etkä halua sitä. 99,99%: n käytettävyys tarkoittaa vain viiden sekunnin seisokkeja, jotka ovat vain 1 m 0,5 s. Tässä on kuvakaappaus, joka näyttää heidän lähes 100% täydellisen käytettävyytensä.

fastcomet-käyttöaika

Tämä ei tietenkään sulje pois suunniteltuja ylläpito- ja siirtoikkunoita infrastruktuurikomponenttien päivittämiseksi, koska ne lisäävät yleistä suorituskykyä, ovat harvinaisia ​​taajuudella ja lyhyitä keston aikana.

Turvallisuuteen suhtaudutaan vakavasti

He käyttävät erityistä sovellusta estääksesi sivustosi ja vierailijasi kaikilta online-uhilta palomuuri joka on jo optimoitu kaikille sisällönhallintajärjestelmille, kuten WordPress, Magento, Joomla ja muut. FastComet on pystyy estämään jopa 99% aggressiivisista turvallisuusuhista.

fastcomet-tietoturva

Lisäksi jokaisella jaetulla hosting-tilillä on eristetty ympäristö joten vaikka joku muu, joka käyttää samaa palvelinta kuin sinä olet saanut tartunnan, tiedostosi ja verkkosivustosi eivät ole vaarassa. Älykäs palomuuri suojaa kaikilta tunnetuilta hyväksikäytöltä, haittaohjelmilta ja kaikilta muilta virushyökkäyksiltä.

Ilmaiset SSL-varmenteet

Yksi verkkosivustojen tietoturvan tärkeimmistä komponenteista on SSL-varmenne. He tarjoavat yksityisiä varmenteita salattu SHA-256-hajautusalgoritmeilla ja 2048-bittisillä RSA-avaimilla. Voit tilata sertifikaatin yhdellä napsautuksella ja saada se alle tunnissa. Niiden SSL-varmenteet tarjoavat jopa 8 kertaa nopeamman suojatun yhteyden kuin perinteiset. Jokainen sertifikaatin omistaja on vakuutettu 10 000 dollarilla.

Jos et halua maksaa SSL-varmenteesta, he tarjoavat myös ilmaiset SSL-varmenteet, jotka myöntää Let’s Encrypt. Löydät sen kirjautumalla sisään cPaneliin ja siirtymällä Suojaus-osioon tai kirjoittamalla hakukenttään Let’s Encrypt..

Ylläpito WordPress-isännöinti

WordPress on suosituin alusta verkkosivustojen ja blogien luomiseen. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja erittäin helppo käyttää. Tukitiimi on omistautunut tarjoamaan asiakkaille parhaiten hallittuja WordPress-valmiita ratkaisuja erittäin edulliseen hintaan.

WordPress-pilvipalveluominaisuudet

 • Ilmainen päivittäinen ja viikoittainen WordPress varmuuskopiot tietosi tietosi pitämään sinut turvassa
 • WordPress-verkkosivustosi isännöi SSD-only pilvipalvelu
 • Asiantuntija WordPress tuki ja ohjeet saadaksesi sivustosi käyttöösi mahdollisimman nopeasti
 • 1-napsauta WordPress automaattinen asennus ilmaisella WordPressillä teeman asetukset, suorittanut asiantuntija WordPress-tuki

Asennus yhdellä napsautuksella ja helppo määritys

WordPressin lisäksi voit käyttää Magento, Joomla, Drupal ja yli 150 muuta alustaa. He kaikki ovat saatavilla yhden napsautuksen asennus. Niitä ei tarvitse ladata ja asentaa manuaalisesti, mutta jos et löydä tarvitsemasi sovellusta (siitä on melkein nolla riski, mutta oletetaan teoreettisesti olettaa), yhteyden muodostamisessa palvelimeen FTP: n kautta ja asennusta manuaalisesti ei ole ongelmia..

fastcomet 1 napsautuksen wordpress-asennus

Kuinka voit käyttää niitä? Sinun ei tarvitse edes ohjelmointi- ja kehitystyötä. Ne voidaan asentaa yhdellä napsautuksella ohjauspaneelista. Tarvitset vain seurata asennustoiminnon ohjeita.

Lisäksi ohjattu asennus asentaa kaikki tarvittavat ilmaiset moduulit verkkosivustosi toimivuuden varmistamiseksi. Lisäksi niitä on paljon ilmaiset teemamallit käytettävissä.

verkkosivujen rakentaja

Kaikki tämä yksinkertaistaa verkkosivustojen asennus- ja määritysprosessia ja tekee siitä erittäin helpon jopa täydellisille aloittelijoille. Voit säästää satoja dollareita suunnitteluun, kehittämiseen ja tukeen. Vaikka et pysty suorittamaan joitain tehtäviä itse, ota yhteyttä tukipalveluun, ja he auttavat mielellään.

Sivuston siirto / siirto ilmaiseksi

Jos verkkosivustosi isännöi muualla, toisen palveluntarjoajan kanssa, he siirtävät sen sinulle ilmaiseksi. Tämä palvelu on ilmainen ilman lisämaksuja ja piilotettuja maksuja.

Tietysti voit tehdä sen itse. Mutta manuaaliset siirrot voivat viedä paljon aikaa ja resursseja – ja jos sitä ei tehdä oikein, se voi aiheuttaa verkkosivustosi tyhjentymisen.

Voit tietysti myös palkata jonkun siirtämään sivustosi puolestasi, mutta miksi käyttää rahaa, jos se voidaan tehdä ilmaiseksi? tukiasiantuntija tekee sen tunnissa tai vähemmän, jos verkkosivusto ei ole kovin suuri.

Ilmainen sivuston varmuuskopiointi ja seuranta

Kuulitko Murphyn lakia? Että “kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen”? Älä anna tämän tapahtua verkkosivustollesi.

He tarjoavat päivittäiset varmuuskopiot, jotka pidetään ulkopuolella ja sinulla on varmuuskopioita viimeisen 7–30 päivän ajalta (riippuen suunnittelustasi). Sinulla on täysi, rajoittamaton käyttöoikeus varmuuskopioihisi 1 napsauta Restore Manager cPanelin sisällä.

fastcomet ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot

Jos tarvitset apua, ympärivuorokautinen tekninen tuki on valmis antamaan sinulle käden, jos tarvitset apua verkkosivustosi palauttamisessa ja se tulee ilman lisäkustannuksia.

Kätevä cPanel

cPanel on tehokkain ohjauspaneeli hallitsemaan hosting-tiliäsi Marketissa. Sillä on erittäin käyttäjäystävällinen, kätevä ja intuitiivinen käyttöliittymä ja se on täysin mobiiliystävällinen. Käyttöliittymä on niin helppoa ja intuitiivista, että jopa täydellinen aloittelija ymmärtää sen käytön. cPanelin edistyneemmät ominaisuudet ovat hyödyllisiä kokeneemmille verkkovastaaville.

cpanel

Mitä voit tehdä cPanelilla?

 • Ota yhteyttä asiakastukeen millä tahansa laitteella: pöytätietokoneella, tablet-laitteella, älypuhelimella. Vaikka olet kokenut verkkovastaava ja kehittäjä, voi olla tilanteita, joissa saatat tarvita tukea tuelta.
 • Hallitse tiliäsi, täytä tili, suorita maksuja tai muuta hosting-suunnitelmaa.
 • Hallitse käyttämiäsi palveluita: ostaa, ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä maksettu lisäosa tai ominaisuus.
 • Käynnistä uusi verkkosivusto suunnitelmissa (FastCloud Plus & FastCloud Extra), joka tukee rajoittamatonta määrää verkkosivustoja. Sinun tarvitsee vain valita verkkotunnus ja perustaa verkkosivusto.
 • Hallitse verkkotunnuksiasi. Voit rekisteröidä, siirtää tai sulkea minkä tahansa verkkotunnuksesi. Vaikka sinulla olisi useita sivustoja, voit hallita kaikkia niitä millä tahansa laitteella.
 • Hanki sähköposteja ja ilmoituksias. cPanel tarkkailee kaikkea toimintaa ja ilmoittaa heti kaikista tekemistäsi muutoksista. Se voi olla todella hyödyllinen, kun sinulla on useita verkkosivustoja, koska sinun ei tarvitse hallita kaikkea käsin. Reagoi vain ilmoituksiin tai sähköposteihin ja tee tarvittavat muutokset.
 • Monitori kaikki tärkeät asiat sinulle. Client Control Center -indikaattorit antavat yksityiskohtaisia ​​tietoja kaikista käyttämistäsi isännöintipalveluista. Hallitse kaikkea tilin tilasta liikenteen kaistanleveyteen.
 • Asenna suosittuja ohjelmistoja, kuten WordPress, Joomla ja Drupal.

Ilmainen 24/7 tunteva tuki

Joissain tilanteissa saatat tarvita ammatillista tukea. Itse asiassa kaikilla hyvillä palveluntarjoajilla tulisi olla nopea ja pätevä tukihenkilöstö, joka voi auttaa kaikissa tilanteissa.

Heidän tukeensa voi saada puhelimitse (1.855.818.9717 – Yhdysvaltojen maksuton ympäri vuorokauden), sähköpostitse ja online-chatissa.

Verkkokeskustelu on nopein vaihtoehto, koska asiantuntija vastaa sinulle alle 10 minuutissa. Yritin tätä ja vaikka henkilö, jonka kanssa puhuin, ei ollut englannin kielen äidinkielenään puhuja, hänen kielitasonsa oli erittäin hyvä, hän oli helppo ymmärtää ja hänen ohjeet erittäin selkeät.

fastcomet vs. muiden web-isäntien vertailu

Joten mitä apua voit odottaa?

 • Salamannopeat vastaukset kaikkiin lippuihin sähköpostitse tai live-chatin kautta. Joukkue vastaa 10 minuutissa tai jopa nopeammin.
 • Hosting-tuki: kaikki sähköpostiin, FTP: hen, sivuston asetuksiin ja kokoonpanoon liittyvät ongelmat sekä siirrot vanhalta palveluntarjoajalta.
 • Optimoi ja suojaa. Tukitiimi auttaa parantamaan verkkosivustosi nopeuden suorituskykyä ja auttamaan sinua tekemään siitä entistä turvallisempaa.
 • Ohjelmointimoduulien päivitys. Joskus ei ole helppoa asentaa minkään moduulin uutta versiota, varsinkin ilman erityisiä ohjelmointitaitoja. Tukitiimi auttaa ratkaisemaan minkä tahansa ohjelmistokomponentin ongelmat.
 • Viruksien ja haittaohjelmien poisto. Ne tarjoavat ilmaisen tietoturvavalvonnan ja auttavat sinua poistamaan virukset ja haittaohjelmat, jos sait jonkin verran.

Ilmaiset opetusohjelmat

ilmaiset opetusohjelmat

Joskus haluat kätesi likaantua ja tehdä asioita itse verkkosivustollasi. Kun olet jumissa heillä on valtava kirjasto ilmaisia ​​oppaita ja oppaita auttaa sinua ulos.

Löydät runsaasti artikkeleita ja videoita useista aiheista, kuten verkkosivustosi määrittämisestä ja konfiguroinnista, blogin tai verkkokaupan käynnistämisestä, samoin kuin monista muista ohjeista. Kun et löydä tarvittavaa opetusohjelmaa, heidän tuki on vain napsautuksen päässä.

Antelias tytäryhtiö- ja lähetysohjelmat

Sinä pystyt kutsu jopa viisi ystävää ja palkkiona saat ilmaisen isännöinnin. Kolme kuukautta isännöintiä annetaan ilmaiseksi joka kerta, kun kutsut ystävän.

Heidän Kumppanuusohjelma toimii melko samalla tavalla. Sen sijaan, että saat ilmaisen isännöinnin, he maksavat sinulle a palkkio jokaisesta uudesta ilmoittautumisesta viitat heihin. Mitä enemmän ihmisiä kutsut, sitä korkeamman palkkion saat.

Globaali palvelinverkko

Heillä on maailmanlaajuinen palvelininfrastruktuuriverkko, jossa tietokeskukset sijaitsevat Dallas, Chicago, Newark, Tokio, Singapore, Lontoo, Amsterdam, Frankfurt, Toronto, Mumbai ja Sydney. Kun kirjaudut, voit valita haluamasi palvelimen sijainnin.

FastComet haittoja

Ei muita sivustoja FastCloud-suunnitelmassa

Negatiivista on, että lähtötaso FastCloud-suunnitelma ei salli sinun lisätä useita verkkotunnuksia. Sinä pystyt vain yksi verkkosivusto. Onko se todella suuri haitta? Ei oikeasti, mutta se riippuu siitä, mitä haluat. Mutta jos aiot olla useampia kuin yksi verkkosivusto, harkitse ilmoittautumista johonkin heidän muihin suunnitelmiin.

Suosittelenko FastCometia?

kyllä ​​vain. FastComet ei ole 100% täydellinen web-isäntä, mutta (kuten yllä yllä), edut varmasti ylittävät haitat.

Olen erityisen vaikuttunut FastCloud Extra -suunnitelmasta koska sen suorituskyky on melkein parempi kuin erillinen palvelin, mutta vain murto-osan hinnasta!

Syyt FastComet-liittymään:

 1. SSD-hosting – sivusto latautuu 300% * nopeammin (* FastCometin mukaan)
 2. Ilmaiseksi päivittäin & viikoittaiset varmuuskopiot
 3. Helppo käyttää / kätevä cPanel
 4. Jaettu hosting NGINX: n ja HTTP / 2: n avulla
 5. Ilmainen SSL, SNI ja Cloudflare CDN
 6. Valittavana on 8 globaalia palvelinpaikkaa
 7. 1 napsauta WordPressin automaattiasentajaa ilmaisella teema-asennuksella
 8. Sisäänrakennettu palomuuri, suojaa raa’alta voimalta ja ilmainen haittaohjelmien tarkistus
 9. Sivustojen vapaa siirto
 10. Hyödyllistä 24/7/365 live chat- ja puhelintukea
 11. 45 päivän rahat takaisin -takuu

Lyhyesti sanottuna suosittelen FastComet-web-hosting-palveluita sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä verkkosivustoasi vain 2,95 dollaria kuukaudessa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map