Examinare gazduire A2

Găsirea companiei perfecte de găzduire web este dificilă cu atât de multe opțiuni disponibile pentru a alege. Una dintre cele mai bune companii de găzduire web sub radar pe care ar trebui să le luați în considerare este A2 Hosting.


Se pare că de fiecare dată când credem că cunoaștem top 5 de pe piață astăzi, unul nou apare cu seturi de funcții mai mari și mai bune, completate cu mai multă viteză decât toate celelalte soluții de găzduire. Pot să vă spun asta unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire web de pe piață astăzi este A2 Hosting.

Și nu sunt singură în a spune asta.

recenzii de gazduire a2 pe twitterEvaluări bune și rele pe Twitter

Aici în asta A2 Recenzie gazduire, Voi arunca o privire mai atentă și voi vedea exact ce are acest furnizor de găzduire web unic, deținut în mod independent și operat, pentru a oferi proprietarilor de site-uri web, precum tine însuși, astfel încât să poți decide dacă îți satisfac nevoile sau nu.

Dacă îmi oferi 10 minute din timpul tău, atunci îți voi oferi toate informațiile obligatorii despre A2 Gazduire și îți răspund la întrebări de genul.

 • Ce caracteristici oferă A2 Hosting clienților săi?
 • Cum se mărește viteza și performanța A2 Hosting?
 • Care sunt diferitele planuri disponibile?
 • Vor ajuta migrarea site-ului meu web?
 • Cât costă găzduirea A2?
 • Ce fel de găzduire oferă A2 proprietarilor de site-uri web?
 • Ce este atât de bun cu serverele lor?
 • Serverele lor Turbo vor încărca într-adevăr paginile cu 20 de ori mai repede?

Până când veți termina de citit această recenzie de gazduire A2, cu siguranță veți putea spune dacă acesta este serviciul de găzduire web potrivit pentru nevoile dvs..

Utilizați acest cod promoțional exclusiv: webrating51 si ia 51% reducere toate planurile de găzduire web

Contents

Ce veți afla din această recenzie

 1. Soluții de găzduire & caracteristici

Aici voi explica diferitele pe care le oferă clienților și care sunt diferențele lor cheie.

De asemenea, voi discuta în detaliu despre fiecare .

 1. Lista pro și contra

Aici voi arunca o privire atentă atât asupra (sau sări direct la sau).

 1. Planuri comune & prețurile

Aici am să detaliez fiecare și ce fel de caracteristici veți obține pentru fiecare.

 1. Recomand A2Hosting?

Aici îți voi spune sau dacă cred că ar fi mai bine să folosești un concurent.

Fondată în 2001, A2 Hosting este o companie independentă de găzduire. Aceasta înseamnă că nu fac parte din marele conglomerat al unor cunoscute gazde web numite Endurance International Group (EIG).

Ceea ce dacă nu știai, nu are cea mai bună reputație. De fapt, unii furnizori de hosting, cum ar fi HostGator și Bluehost, sunt deținute de EIG și pot pierde clienții doar din cauza acestui fapt.

Dar nu A2 Gazduire. Sunt deținute în mod independent și fac doar bine.

Cât de bine, ți se cuvine să decizi.

A2 Gazduire este o opțiune excelentă de găzduire web la suprafață, în ciuda faptului că nu cunoaște niciun detaliu, deoarece se adresează proprietarilor de site-uri de toate dimensiunile și tipurile.

Fie că sunteți un site nou, cu câteva sute de vizitatori unici pe lună, sau un site web bine stabilit, cu mii de vizitatori unici pe zi, există o soluție de găzduire pentru dvs..

Soluții de găzduire web

Iată diferitele soluții de găzduire A2 Gazduire oferă proprietarilor de site-uri web.

Gazduire comună

Cand vine vorba de pachete de găzduire partajate, au trei planuri distincte – .

Fiecare oferă stocare nelimitată, transferuri și un cPanel exclusiv pentru controlul tuturor detaliilor contului, precum și funcțiile site-ului.

De asemenea, oferă proprietarilor site-urilor web certificări gratuite SSL și un SSD gratuit. În plus, puteți integra cu ușurință aplicațiile de coșuri de cumpărături și puteți transforma site-ul dvs. într-un magazin de comerț electronic.

Gazduire A2 - Planuri de prețuri de gazduire partajată

Fiecare dintre aceste planuri funcționează bine cu WordPress, Joomla și Drupal. Este important să rețineți că Planurile de găzduire partajate vor fi în centrul atenției acestei revizuiri.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduire revânzători permite proprietarilor de site-uri web să utilizeze spațiul alocat pe hard disk și lățimea de bandă pentru a găzdui site-uri web în numele unor terți.

Pe scurt, achiziționați serviciile de găzduire furnizate în unul dintre planurile de găzduire a revânzătorilor A2, apoi le vindeți altor persoane, eventual cu un profit. De la 30 GB la 200 GB spațiu de stocare, A2 Hosting are la dispoziție o gamă largă de opțiuni de găzduire a distribuitorilor.

Tarifele pentru planurile de găzduire a distribuitorilor variază între 13,19 USD / lună și 40,91 USD / lună.

Gazduire VPS

Cu A2 Hosting, puteți alege dintre găzduire VPS neadministrată sau gestionată pentru cei care doresc mai mult control asupra site-ului web și o atmosferă mai ușor de utilizat.

Deși din punct de vedere tehnic încă este un mediu partajat, găzduirea VPS are o cantitate de muncă mai mică, deoarece există mai puțini utilizatori pe server. În plus, șansele ca alții să vă prăbușească site-ul sunt eliminate, deoarece fiecare are propria porție de plăcintă pentru server.

Au 3 planuri de găzduire VPS cuprinse între 5 USD / lună și 32,99 USD / lună. În plus, oferă soluții de gazduire VPS mai puternice gestionate începând de la 32,99 USD / lună și cu o valoare de 65,99 USD / lună.

Gazduire în cloud

Dacă vă așteptați ca site-ul dvs. web să crească în mod semnificativ într-un timp scurt, luați în considerare Gazduire cloud opțiune.

Pur și simplu proiectați-vă Cloud-ul cu funcțiile și resursele necesare pentru a se potrivi nevoilor dvs. și redimensionați pe măsură ce site-ul dvs. crește. Până la urmă, plătiți doar pentru ceea ce utilizați atunci când alegeți hostingul Cloud.

Prețurile pentru Cloud hosting variază de la 15 USD / lună la 25 USD / lună, în funcție de nevoile dvs. individuale.

Gazduire server dedicat

Pentru dezvoltatorii sau administratorii de sistem care se dezvoltă confortabil cu linia de comandă, A2 Gazduire nu a gestionat găzduire dedicată serverului Opțiuni.

Pentru site-urile uriașe care au nevoie de o mulțime de resurse, dar nu doresc să se ocupe de nimic legate de gazdă, A2 Gazduire oferă opțiuni extinse de găzduire dedicate serverului dedicat.

De la 9,31 USD / lună la 141,09 USD / lună, puteți alege o soluție de găzduire dedicată serverului neadministrat sau gestionat în funcție de tipul de proprietar al site-ului web.

Utilizați acest cod promoțional exclusiv: webrating51 si ia 51% reducere toate planurile

Caracteristici principale

Planurile de găzduire comune A2 Gazduire oferă proprietarilor de site-uri a ton de caracteristici. Să aruncăm o privire rapidă doar la câteva dintre ceea ce vă puteți aștepta dacă mergeți cu unul dintre planurile lor accesibile de găzduire partajate.

 • Lățime de bandă nelimitată. Transferați cât mai multe date din altă parte pe site-ul dvs. recent găzduit, toate gratuit. În plus, obțineți ajutor de la echipa de asistență de experți care migrează site-ul dvs. web.
 • Migrare site gratuit. Acestea se vor muta pentru a vă ajuta să vă mutați site-ul de la un alt serviciu de găzduire, gratuit – dacă site-ul dvs. utilizează cPanel (ceea ce fac majoritatea companiilor de găzduire web).
 • Viteze de până la 20 de ori mai rapide decât concurenții. Servere Turbo care livrează 20x site-uri de încărcare mai rapidă & A2 Site Accelerator 1-clic pe memorie în cache. ()
 • Instalează WordPress cu un singur clic. Instalați cu ușurință WordPress și începeți imediat. În plus, WordPress vine preconfigurat pentru viteză și securitate
 • „Securitate perpetuă”. Beneficiați de protecție HackScan gratuită, astfel încât site-ul dvs. să nu fie victimă hackerilor, actualizări ale kernel-ului fără rebootless ale KernelCare, un firewall dual, scanarea virusului, apărarea forței brute și multe altele pentru siguranța site-ului..
 • Optime garantat. Acestea garantează un timp de funcționare de 99,99%.
 • WP-CLI (Interfață pentru linia de comandă pentru WordPress). Dacă aveți nevoie, puteți avea WP-CLI preinstalat.
 • CDN gratuit Cloudfare. Serverele la nivel mondial determină cea mai rapidă rută pentru a oferi conținutului site-ului dvs. web vizitatorilor.
 • Suport rotund. Obțineți ajutor 24/7/365 prin chat live, bilet, e-mail sau telefon.

Dar asta nu este tot. De fapt, A2 Gazduire are 5 caracteristici distincte care le place să se asigure că toți clienții interesați știu înainte de a lua o decizie finală de cumpărare:

 1. Gazduire prietenoasă pentru dezvoltatori
 2. Înregistrarea domeniului
 3. Transfer de domeniu
 4. Certificate SSL
 5. Rapid & Servere Turbo Gazduire rapida

Gazduire prietenoasă pentru dezvoltatori

A2 Gazduire - Software prietenos pentru dezvoltatori

A2 este dedicat să ofere clienților cel mai actualizat software de dezvoltare. Unele dintre cele mai notabile sunt:

 • Compatibilitate PHP
 • PHPNG, care este baza celor mai recente versiuni PHP, PHP 7.x (care oferă site-urilor web 2x viteza PHP 5.6)
 • Python 2.6, 2.7 sau 3.2 – cel mai popular limbaj de programare de nivel înalt și cu scop general
 • Apache 2.2, care este cel mai utilizat software de server web din lume
 • FTP astfel încât să puteți transfera cu ușurință fișiere între computer și server
 • Și multe altele …

Înregistrare și transfer de domenii

A2 Gazduire - gTLD-uri, Transfer de Domeniu sau Înregistrare

Înregistrați un domeniu nou sau transferați-l pe cel existent atunci când decideți să mergeți cu ele. De fapt, aveți acces la cele mai populare domenii generice de nivel superior (gTLD). Pur și simplu introduceți numele de domeniu preferat și înregistrați-l ca pe al dvs..

A2 Gazduire - TLD-uri specifice pentru țară, transfer de domeniu sau înregistrare

În plus, dacă site-ul dvs. web vizează o anumită locație geografică, cum ar fi o anumită țară, apucați un TLD specific țării de asemenea.

Vizitatorii site-ului tind să aibă încredere în TLD-uri specifice fiecărei țări, în special atunci când vine vorba de achiziții online. Îmbunătățește-ți reputația, creează-ți încredere și asigură-te brandului tău internațional prin implementarea unui TLD specific pentru fiecare țară.

Iată câteva caracteristici pe care vă puteți aștepta la înregistrarea domeniului dvs. cu A2:

 • Personalizați cum se afișează informațiile domeniului dvs. în căutările „Whois”
 • A primi management gratuit DNS și urmăriți viteza site-urilor, datorită latenței reduse
 • Protejați-vă informațiile personale cu opțiunea de protecție ID
 • Preveniți deturnarea domeniului sau transferurile neautorizate de cont
 • Accesați echipa de asistență la orice oră din orice zi

Certificate SSL

Există mai multe opțiuni ale certificatului SSL de a alege cu A2 Hosting, ceea ce reprezintă o schimbare plăcută de la unii dintre alți furnizori de hosting care furnizează doar unul sau două.

Protejarea site-ului dvs. este deosebit de crucială atunci când colectați orice tip de plată de la vizitatorii site-ului.

La urma urmei, clienții îți încredințează informațiile personale și financiare atunci când fac o achiziție de la magazinul tău online. Dacă aceste informații ajung în mâinile greșite, sunteți sigur că vă veți găsi cu multe probleme.

 • Să criptăm. O soluție SSL gratuită care oferă securitate sporită a site-ului. În plus, securizează conexiunea la serverul dvs. care nu este văzut de public.
 • SSL de un singur site. Opțiunile SSL premium, cu un singur clic, sunt disponibile începând de la 49,95 USD / an. Oferind cu toată protecția pe care o oferă SSL gratuită, un SSL de un singur site este dotat și cu criptare de 256 biți, sigiliu oficial pentru site și statut de domeniu verificat.
 • Wildcard SSL. Acest certificat SSL se va aplica unui număr nelimitat de subdomenii, toate pentru un preț mic. Certificatele SSL Wildcard încep de la 149,95 USD / an.
 • SSL avansat. Acest certificat SSL avansat vine cu o selecție excepțională a certificatelor SSL de organizare autentificare și extindere.

SwiftServers & Turbo Gazduire

Platforma exclusivă SwiftServer de la A2 Hosting oferă utilizatorilor ultimă performanță și viteză a site-ului. De fapt, acestea sunt avantajele pe care le obțineți alegând A2 Hosting și platforma lor SwiftServer:

 • Alocare sporită a resurselor pe cont
 • Mai puțini clienți pe fiecare server partajat
 • Performanțe de găzduire mai rapide în comparație cu Apache

În plus, cu două din cele trei planuri de găzduire partajate, veți avea acces exclusiv la acestea A2 Accelerator de site optimizat, completați cu o configurare de cache cu un clic.

A2 Accelerator de site optimizat

Soluțiile de memorie cache nu sunt ceva oferit de multe planuri de găzduire partajate, cu tot cu A2 Hosting, îl primiți pe majoritatea planurilor de găzduire partajate.

Iată o serie de soluții de memorie în cache disponibile din care puteți alege, direct de la cPanel:

 • Turbo Cache. Toate conținuturile HTML ale site-ului dvs. web vor fi stocate de Turbo Cache și vor fi furnizate fără a rula scripturi PHP.
 • OpCache / APC. Reduceți timpii de răspuns PHP la jumătate cu această caracteristică excepțională.
 • memcached. Creșteți viteza bazelor de date MySQL, păstrând date importante în memorie pentru o recuperare mai rapidă.

Cu SwiftServer Hosting, primiți și SSD-uri gratuite. Fiind una dintre primele companii de găzduire care au oferit unități de stare solidă (SSD) ca o înlocuire a hard disk-urilor vechi (HDD-uri), proprietarii site-urilor au înregistrat o viteză crescută de încărcare a paginilor, deoarece SSD-urile elimină piesele în mișcare și stimulează timpii de citire și scriere ca urmare..

Deoarece A2 Gazduire este atât de încrezător site-ul dvs. web va rula cu până la 300 de ori mai rapid decât companiile standard de găzduire partajată care folosesc SSD-urile lor, le oferă tuturor utilizatorilor unul gratuit.

SwiftServers vs Turbo Hosting – Care este diferența?

Toate planurile A2 sunt alimentate de infrastructura serverului SwiftServer, cu toate acestea, planul lor Turbo vine cu tehnologii de viteză suplimentară și promite o încărcare mai rapidă de 20 de site-uri web.

a2 care găzduiește turbo

Poveste lungă scurtă. Serverele lor de găzduire web Turbo se comportă aproape identic cu serverele de găzduire web Swift, dar oferă o viteză suplimentară!

Serverele Turbo oferă o înlocuire Apache care încarcă paginile cu până la 20 de ori mai rapid de sarcini în comparație cu găzduirea standard. Ceea ce face ca serverele lor Turbo să fie mai rapide?

 • Mai puțini utilizatori pe server
 • A2 optimizat – Powered by APC / OPcache & Turbo Cache
 • Utilizează mai puțină CPU și memorie decât Apache
 • Gestionează conexiunile mai rapid și mai eficient
 • Oferă stabilitate sporită

Utilizați acest cod promoțional exclusiv: webrating51 si ia 51% reducere toate planurile

Pro și contra Hosting-ului A2

La fel ca în cazul oricărui furnizor de hosting, există avantaje și contra care trebuie abordate înainte de a lua o decizie finală. Deoarece A2 Gazduire este în principal o soluție de găzduire partajată, vor exista unele dezavantaje clare dacă sunt comparate cot la cot cu unii dintre furnizorii de găzduire de site-uri gestionate pe piață astăzi.

Profesionistii

A2 Gazduire are un set de caracteristici solide care poate face treaba pentru majoritatea oamenilor. Să aruncăm o privire și să vedem ce vreau să spun.

Viteza site-ului

A2 Gazduire subliniază faptul că una dintre prioritățile lor unu este viteza și performanța site-ului, indiferent de planul de găzduire cu care mergi.

Alături de servere super-rapide, primiți resurse Memcached, Turbo Cache și OpCache / APC care sunt ușor activate în contul de găzduire.

Nu numai că, aveți acces la mai multe resurse cu mai puțină încordare de server, performanță îmbunătățită pe serverele Apache, mai puțini utilizatori pe server, în ciuda faptului că sunteți un plan de găzduire partajat; până la 143% mai rapid de încărcare HTML, și SSD-uri gratuite.

În plus, vă puteți abona la serviciul exclusiv Performance Plus de A2 Hosting și puteți adăuga un GB suplimentar de memorie RAM în contul dvs. atunci când site-ul dvs. înregistrează o creștere imensă a traficului.

Mai multe centre de date

Unul dintre motivele principale pentru care pot servi astfel de timpi de răspuns rapid este faptul că au trei centre de date din întreaga lume pentru a oferi conținutul dvs. web vizitatorilor cât mai rapid..

 • SUA – Michigan
 • Europa – Amsterdam
 • Asia – Singapore

În plus, toți clienții au CDN gratuit Cloudfare asta alege cel mai rapid traseu către vizitatorul site-ului tău.

Aceasta înseamnă regăsirea mai rapidă a datelor site-ului dvs. web, livrarea rapidă a conținutului și timpii mai rapide de încărcare a paginilor. Toate acestea sunt echivalente cu vizitatorii mai fericiți ai site-ului, care vor continua să revină din nou și din nou.

Garanție Uptime

La fel ca în cazul majorității furnizorilor de găzduire, A2 Gazduire garantează că site-ul dvs. nu va prăbuși 99,99% din timp, indiferent de circumstanțe. Acest lucru este valabil chiar și pentru cei cu un plan de găzduire partajat.

O temere a oamenilor de a investi în găzduire partajată este faptul că ceilalți utilizatori „împărtășesc” resursele serverului au potențialul de a-ți reduce site-ul cu ei atunci când se întâmplă ceva cu site-ul lor.

Cu garanția lor de funcționare, puteți fi sigur că echipa lor de experți lucrează non-stop pentru a vă asigura că serverul dvs. este în funcțiune și funcționează în permanență.

Serverele utilizate de A2 Hosting sunt deținute și gestionate independent de administratorii de sistem experți care respectă cele mai bune practici, utilizează doar cele mai bune centre de date ale serverului și corecți toate problemele de securitate ASAP..

scalabilitate

Cu A2 Hosting, aveți loc pentru a crește, ceea ce este un avantaj major atunci când vine vorba de alegerea furnizorului potrivit de găzduire. Pentru cei care abia încep, planul de găzduire partajat este opțiunea perfectă.

Acesta oferă suficiente funcții pentru a vă asigura site-ul dvs. și vă promite viteza și performanța generală. De acolo, puteți investi în hostingul VPS și puteți trece la un plan de găzduire dedicat, dacă este nevoie.

A2 Gazduire - Scalabilitate

Până la urmă, cu A2 Hosting sunteți capabil măriți cât de mult doriți fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la schimbarea companiilor de găzduire.

Măsuri de securitate de top

A2 Gazduire - Securitate

A2 Gazduire vă oferă o serie de măsuri de securitate pentru a vă asigura că datele site-ului dvs. web sunt protejate, precum și informațiile personale ale celor care efectuează plăți pe site-ul dvs..

 • Curatarea site-ului 1-time. Dacă site-ul dvs. a fost hacked, echipa lor de asistență vă va repara site-ul pentru dvs. Aceasta include curățarea hack-urilor, eliminarea avertismentului de pe lista neagră și repararea spam-ului SEO. Pe lângă faptul că vă vor readuce online, vor adăuga măsuri de securitate îmbunătățite pentru a împiedica un alt hack.
 • Monitorizarea site-ului Sucuri. Pentru monitorizarea continuă a site-ului web, puteți investi în Monitorizarea site-ului Sucuri pentru 5 USD / lună. Prin aceasta, veți primi scanări și alerte continue, scanări la distanță și pe server, protecție firewall pentru aplicația de site și prevenirea hackerilor și atacurilor DDoS.
 • Firewallul contului Sucuri. Pentru o sumă suplimentară de 15 USD / lună, puteți proteja cu adevărat site-ul dvs. împotriva intruziunilor prin primirea DDoS / brute force / malware, protecția virtuală și întărirea site-ului dvs. și blocarea injecției SQL, împreună cu software-ul și blocarea vulnerabilității scripturilor cross-site.

Pentru cei care doresc totul, puteți face o dată pe an o sumă de 274,88 USD și puteți aplica toate măsurile de securitate de mai sus pe site-ul dvs..

Suport de comerț electronic

Pentru cei care doresc să își găzduiască magazinul online, să știți că există multe funcții de comerț electronic care sunt incluse în planul dvs. de găzduire partajat:

 • Mai multe certificate SSL din care să alegeți
 • ID cont de comerciant instant (numai pentru Statele Unite)
 • Conturi comerciante PayPal
 • Configurații 1-clic Magento, OpenCart, PrestaShop și AbanteCart

Adresați-vă unui public global

Gazduire A2 - Aducți la audiență globală

Un lucru pe care A2 Hosting îl înțelege este nevoia de a răspunde unui public global. Ei știu că multe companii de găzduire vizează clienți de limbă engleză, ceea ce poate duce la multe oportunități ratate la nivel internațional.

Și, cu trei centre de date majore care se întind pe glob – America de Nord, Europa și Asia – este crucial ca cei care vorbesc alte limbi să poată înțelege totul, prețurile incluse.

Din fericire, A2 Gazduire nu are doar un meniu derulant pentru traduceri pentru cele din Statele Unite, Mexic, India, Regatul Unit și Africa de Sud, dar oferă un schimb valutar convenabil, astfel încât să puteți obține prețuri exacte.

Această strategie nu este numai bună pentru experiența utilizatorului, dar îi ajută să crească vânzările și să-și extindă brandul ca fiind unul disponibil pentru clienții internaționali.

Contra

Fiecare companie are dezavantaje, oricât de perfecte încearcă să fie. Și, deși au o mulțime de aspecte pozitive, există câteva lucruri la care să te gândești înainte de a le înscrie ca următor furnizor de hosting.

Taxe de migrație

Modernizarea și declasarea între planuri sunt relativ ușor de făcut. Cu toate acestea, există anumite taxe de care trebuie să știți. Aruncați o privire la ceea ce poate sau nu costă dacă decideți să comutați între planurile de găzduire:

 • Upgrade-uri. Trecerea la un plan cu prețuri ridicate nu va percepe nicio taxă suplimentară pentru a vă migra contul. Și, dacă decideți să schimbați centrele de date în timp ce migrați contul, taxa de migrare a centrelor de date va fi de asemenea renunțată. Cu toate acestea, trecerea la un alt centru de date fără actualizare vă va costa 25 USD.
 • downgrade. Dacă treceți la un plan de găzduire cu prețuri mai mici, puteți fi supus unei taxe de reducere de 25 USD.
 • Migrații de la alte gazde. Dacă migrați de la un alt furnizor de hosting care nu are un cPanel, puteți fi supus unor taxe determinate de echipa de migrare. Cu toate acestea, dacă migrați de la o gazdă cPanel, taxele de migrare nu se vor aplica.

Cu toate că aceste taxe sunt aparent minore și există anumite modalități în care trebuie să le plătiți, este totuși important să rețineți taxele diverse pe care le puteți face față în timp ce utilizați A2 Hosting.

Caracteristici de bonus limitate

La fel de mare ca A2 Gazduire face site-ul dvs. web foarte rapid, singura modalitate de a accesa funcții precum Turbo Server, A2 optimizat site Accelerator (care include Turbo Cache, OpCache / APC și Memchached) este să investești în cele mai înalte -un plan de gazduire partajat la prețuri disponibile.

Acest lucru înseamnă că celelalte două planuri de găzduire, cele care fac utilizarea de A2 Hosting extrem de accesibile pentru cei care abia încep sau cu bugete de hosting mai mici, sunt în conformitate cu toate celelalte planuri standard de găzduire acolo..

A2 Gazduire dorește să crezi că sunt o reducere peste restul când vine vorba de viteză și performanță. Și pe bună dreptate. La urma urmei, așa stai printre cele mai dure competiții.

Cu toate acestea, dacă nu menționăm că două din cele trei planuri de găzduire partajate vor fi testate ca „medii” în comparație cu concurenții din industria serviciilor de găzduire sunt înșelători..

Cu atât de mult accent pe faptul că serverele Turbo A2 Hosting oferă viteze de până la 20 de ori mai repede decât companiile de găzduire obișnuite, este ușor de ratat faptul că beneficiați doar de acest lucru investind în cel mai scump plan de găzduire disponibil..

Planuri de gazduire partajate și prețuri

Gazduire A2 - 3 planuri de prețuri

Ei oferă trei planuri separate pentru serviciile lor de găzduire partajată: Lite, Swift și Turbo.

A2 Hosting Lite Plan

Acest plan începe de la 3,92 USD / lună

 • Gazduiește 1 site-ul web, 5 subdomenii și 25 de domenii parcate
 • Bucurați-vă de 5 baze de date

Caracteristici esențiale:

 • Transfer de date nelimitat
 • Soluție certificat SSL și soluție SSD gratuită
 • Suport 24/7/365
 • 3 centre de date disponibile
 • CDN gratuit Cloudfare
 • Migrare site gratuit
 • Garanție 99% Optime
 • PHP versiunea 7.x disponibilă
 • 25 de adrese de e-mail
 • Panoul de control cPanel
 • Mai multe caracteristici de comerț electronic

În total, pentru un plan de găzduire partajat la un preț atât de mic, setul de funcții este adecvat pentru cei cu un singur site web.

A2 Plan de găzduire rapidă

Acest plan începe de la 4,90 USD / lună

 • Gazduiește site-uri web nelimitate, subdomenii, domenii parcate și domenii addon
 • Bucurați-vă de baze de date nelimitate
 • Dispune de stocare nelimitată RAID-10

Caracteristici esențiale:

 • Transfer de date nelimitat
 • Soluție certificat SSL și soluție SSD gratuită
 • Suport 24/7/365
 • 3 centre de date disponibile
 • CDN gratuit Cloudfare
 • Migrare site gratuit
 • Copii de rezervă pentru server
 • Garanție 99% Optime
 • PHP versiunea 7.x disponibilă
 • Adrese de e-mail nelimitate
 • Panoul de control cPanel
 • Mai multe caracteristici de comerț electronic

Din nou, pentru un punct de preț relativ scăzut, cei cu mai multe site-uri web primesc un set de caracteristici bune cu Planul rapid de gazduire A2.

A2 Gazduire Turbo Plan

Acest plan începe de la 9,31 USD / lună

 • Gazduiește site-uri web nelimitate, subdomenii, domenii parcate și domenii addon
 • Bucurați-vă de baze de date nelimitate
 • Dispune de stocare nelimitată RAID-10

Caracteristici esențiale:

 • Transfer de date nelimitat
 • Soluție certificat SSL și soluție SSD gratuită
 • Turbo Server
 • Suport 24/7/365
 • A2 optimizat site Accelerator complet cu Turbo Cache, OpCache / APC și Memcached
 • 3 centre de date disponibile
 • CDN gratuit Cloudflare
 • HTTP / 2, SPDY și partea de margine include (ESI)
 • Migrare site gratuit
 • Copii de rezervă pentru server
 • Garanție 99% Optime
 • PHP versiunea 7.x disponibilă
 • Adrese de e-mail nelimitate
 • Panoul de control cPanel
 • Caracteristici Magento optimizate A2
 • Mai multe caracteristici de comerț electronic

După cum s-ar suspecta, planul de găzduire partajat la cel mai bun preț oferă cele mai multe funcții.

În total, veți experimenta cele mai rapide viteze și performanțe investind în planul de găzduire comună Turbo A2 Hosting.

Acesta este cel mai bun plan de găzduire pentru cei care au o mulțime de trafic de site, site-uri web care consumă resurse sau pur și simplu doresc toate funcțiile pe care le are A2 disponibile.

Întrebări frecvente de gazduire A2

Aici veți găsi răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări.

Ce este A2Hosting.com?

A2 Gazduire este o companie de găzduire web cu sediul în Ann Arbor, care oferă o varietate de servicii de găzduire web, precum servicii partajate, revânzători, VPS, Cloud și servicii dedicate de găzduire pe server. Au trei centre de date situate în Michigan (SUA), Amsterdam (Europa) și Singapore (Asia) din care să aleagă. A2 Hosting are un rating A de la BBB.

A2 Hosting oferă o garanție de returnare a banilor?

Da. Acestea oferă o rambursare completă dacă vă anulați contul în primele 30 de zile de la utilizarea serviciilor lor. În plus, puteți primi o rambursare proporțională dacă decideți în orice moment după cele 30 de zile că A2 nu este pentru dvs. Înregistrările de domeniu, taxele de configurare și taxele de migrare nu sunt rambursabile.

Ce tip de asistență oferă A2 Hosting clienților săi?

A2 Gazduire are un suport excepțional pentru toți clienții, indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți. Acestea oferă un sistem de bilete de asistență, e-mail, chat live și asistență telefonică. Ce este mai bine, asistența este disponibilă în orice zi, în orice moment, pe tot parcursul anului.

A2 Hosting va migra site-ul meu curent gratuit?

Da. Oferă migrație gratuită a site-ului, chiar și pentru cel mai ieftin plan de găzduire partajat pe care îl oferă. În plus, pentru clienții existenți, migrația site-ului este gratuită în majoritatea cazurilor.

Care este garanția de funcționare A2 Hosting A2?

Spre deosebire de mulți furnizori de găzduire, acestea garantează un uptime de 99,99% din timp.

Cu măsuri de securitate perpetue în vigoare (cum ar fi KernelCare, firewall-uri duale, apărarea forțelor brute, scanarea virușilor, întărirea serverului și monitorizarea securității 24/7/365) A2 Gazduirea nu poate promite aproape niciun timp de oprire a site-ului..

Dacă site-ul dvs. experimentează perioade de oprire, echipa lor de asistență cu experiență este la îndemână pentru a remedia problemele imediat. Și dacă problema se datorează unei încălcări a site-ului, echipa de asistență este disponibilă pentru a vă ajuta să vă curățați site-ul și să îl recuperați și să funcționeze..

Ofera gazduire A2 certificate SSL, SSD si CDN?

Absolut. Toate planurile sunt prevăzute cu un certificat SSL gratuit prin intermediul criptării Let’s. În plus, este inclusă unitatea de găzduire în stare solidă pentru toate fișierele, sistemul de operare și bazele de date ale site-ului dvs. Aceasta asigură cea mai rapidă viteză posibilă. În sfârșit, aceștia oferă tuturor utilizatorilor un CDN gratuit Cloudflare pentru livrarea rapidă și eficientă a conținutului dvs. web vizitatorilor site-ului.

A2 Hosting oferă copii de rezervă ale site-ului?

Acestea oferă două soluții atunci când vine vorba de copii de rezervă ale site-ului. Primul serviciu pe care îl oferă este numit Backup Server Rewind Backup. Deși nu este disponibil pentru planul de găzduire Lite, această caracteristică vine cu planurile de găzduire partajate Swift și Turbo.

Cu o copie de siguranță Rewind Server, instantanee de rezervă automată sunt luate în mod regulat la care puteți accesa de pe cPanel și restaurați pe site-ul dvs. web în orice moment..

În plus, A2 Hosting face ca backup-ul manual al site-ului dvs. (site-ul web, baza de date și e-mailul) să fie ușor, în locație în afara locului, ușor utilizând serviciul de adăugare, BackMed DropMySite, care este ușor accesat în cPanel. Puteți programa chiar și copii de rezervă regulate, astfel încât să nu uitați niciodată să păstrați o copie la îndemână.

Ce face serverele A2 Hosting atât de rapid?

Serverele lor sunt rapide datorită platformei SwiftServer (servere optimizate rapid cu alegerea locației serverului și folosind unități SSD) gratuite.

A2 oferă și ceea ce se referă la servere Turbo. Acesta este un accelerator de site optimizat, care pretind că încarcă pagini cu până la 20 de ori mai rapid decât alte gazde web de acolo.

Care este planul de găzduire cel mai ieftin A2 Hosting?

A2 Gazduire cel mai ieftin plan de găzduire este planul lor Lite, care este un plan de gazdă partajat la nivel de intrare. Lite începe 3,92 USD pe lună.

Pot instala WordPress pe A2 Hosting?

Da, categoric! A2 Hosting gestionează perfect site-urile WordPress, blogurile sau magazinele de comerț electronic alimentate cu WordPress. Puteți alege fie să pre-instalați și să-l configurați pe WordPress, fie puteți utiliza instalatorul Softaculous cu 1 clic pe WordPress care vine cu panoul dvs. de control cPanel.

Există alternative bune de găzduire A2?

Da, există, dar dacă mă întrebați A2 Hosting este o companie de web hosting destul de perfectă cu care să merg. Apoi, din nou, vă recomand să vă faceți cercetarea și să analizați și alte gazde web acolo. Două alternative bune la A2 Hosting în care merită analizate sunt InMotion Hosting și SiteGround.

Ar trebui să fiu atent la recenziile A2 Hosting pe Reddit și Quora?

Da, în mare parte, puteți avea încredere în Quora și Reddit pentru a fi recenzii bune pentru a citi recenzii. Citiți recenzii despre Reddit și pe Quora. Există, de asemenea, recenzii pe site-uri precum TrustPilot și Yelp.

Există un cod cupon A2 Hosting pe care îl pot folosi?

Da, ar trebui să folosiți acest cod promoțional exclusiv de A2 Hosting: webrating51 care vă oferă 51% din toate planurile de găzduire web.

Recomand A2 Gazduire?

Pe scurt, pentru cei care caută o soluție ieftină de găzduire partajată, da, recomand cu tărie să dați A2.

Sunt deținute în mod independent, ceea ce înseamnă că controlează complet toate serverele lor, ceea ce reprezintă un plus uriaș în monopolul furnizorilor de găzduire acolo.

De asemenea, se bazează pe cele mai importante trei funcții de găzduire – viteză, caracteristici și suport.

Deși este posibil să fiți nevoit să faceți upgrade la un plan de găzduire la un preț mai bun pentru a vă bucura de toate caracteristicile pe care le oferă Gazduirea A2, veștile bune sunt, un nivel ridicat de viteză, performanță și asistență sunt integrate pentru toate planurile lor..

În cele din urmă, cu o garanție de returnare a banilor în orice moment, nu există niciun motiv să nu încercați A2 Hosting. Deci, verificați-le și vedeți cum merge. Nu stii niciodata. Furnizorul unic de găzduire autonom poate fi doar ceea ce aveți nevoie de dvs. și de site-ul dvs. web.

Utilizați acest cod promoțional exclusiv: webrating51 si ia 51% reducere toate planurile de găzduire web

Dezvăluire FTC: Pentru a vă obține cel mai ieftin preț posibil, voi câștiga un mic comision dacă decideți să vă înscrieți prin linkurile mele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map