Enfrontament de hosting al núvol: RunCloud vs Cloudways

Pot ser difícil que una persona que no sigui tècnica entengui i processi els diversos tipus d’allotjament i molt menys el concepte de Plataforma com a Servei (PaaS) i Programari com a Servei (SaaS).


Avui parlarem sobre com han evolucionat les solucions PaaS i SaaS en allotjament web i comparem dues solucions, RunCloud i Cloudways cap a cap per veure com dos es diferencien els uns dels altres.

RunCloud vs Cloudways

Per entendre completament el paper d’aquests dos proveïdors, és important tenir un coneixement previ sobre servidors VPS gestionats i no gestionats.

Servidor privat virtual no gestionat

Servidor privat virtual o VPS és el tipus d’allotjament en què es lloga un espai d’un servidor més gran amb recursos específics.

Aquest espai d’allotjament web es destina només al vostre lloc web i, a diferència de l’allotjament compartit, els usuaris no afecten els recursos del servidor.

Per executar un servidor VPS sense manejar, els usuaris haurien de tenir alguna experiència en la gestió d’un servidor no hi ha interfície gràfica amb la qual interactuar i tot ho és gestionat mitjançant shell.

Imagineu-vos que feu una còpia de seguretat o migreu un lloc web sense fer servir la interfície cPanel o Plesk, però codificant un munt d’ordres de shell..

Servidor privat virtual gestionat

El servidor privat virtual gestionat funciona exactament igual que no gestionat, excepte els usuaris tenen la interfície d’usuari amb la qual interactuar, similar al quadre de comandament d’administrador de WordPress.

Aquesta interfície d’usuari juntament amb altres optimitzacions fan que la gestió del servidor sigui molt més fàcil i fàcil d’utilitzar.

Plataforma com a servei (PaaS) té un paper important en l’allotjament VPS gestionat. Tot i que hi ha centenars d’opcions mitjançant les quals podeu convertir el vostre VPS no gestionat a un VPS gestionat.

En aquest article només parlarem de RunCloud i Cloudways i veurem què ofereix cada proveïdor com a PaaS.

Veiem breument què és la plataforma com a servei (PaaS) i el programari com a servei (SaaS)? Així que la propera vegada que algú faci una pregunta sobre PaaS, podrà respondre sense Google Googling.

Què és PaaS?

Plataforma com a servei (PaaS) és una caixa d’eines que conté tant el maquinari com el programari necessari per a l’allotjament de llocs web.

És un model de computació en núvol que proporciona als desenvolupadors una plataforma per construir la seva aplicació utilitzant aquests recursos de tercers sense configurar tota l’arquitectura a casa.

Les empreses confien en els serveis PaaS per a una tasca específica a causa de la seva infraestructura robusta i especialitzada en aquest domini. És una manera eficient d’utilitzar recursos gestionats, assegurats i actualitzats de tercers.

Cloudways, que és un allotjament gestionat per WordPress, és un exemple de PaaS.

Què és SaaS?

El programari com a servei (SaaS) és una aplicació desenvolupada per a la redistribució per internet a canvi de certs honoraris de llicència.

Es tracta d’un programari d’informàtica en núvol posat a disposició dels clients a través d’internet.

En comparació amb PaaS, SaaS és una solució de lectura ja desenvolupada i preparada per ser utilitzada pel propietari de la llicència..

Tot i això, ofereix menys control en comparació amb PaaS ja que l’aplicació de SaaS està desenvolupada per al servidor estrictament d’un propòsit i no es pot personalitzar com el servei PaaS.

Ara aprofundim en la comparació dels dos proveïdors d’allotjament en núvol.

Què és RunCloud?

pàgina d'inici runcloud

RunCloud és un SaaS que ofereix als seus clients la interfície d’usuari per interactuar amb el seu servidor VPS. És una aplicació que es pot integrar amb qualsevol servidor per fer més fàcil la part de gestió.

Ajuda al propietari del servidor a gestionar el seu servidor i a implementar determinades funcions com ara certificats SSL i programes de control de versions com Git utilitzant la interfície gràfica d’usuari d’interfície gràfica i no pas executar ordres shell mitjançant la línia de comandaments.

RunCloud també ofereix utilitats com la supervisió del servidor integrat, instal·lador de scripts, múltiples versions de PHP i l’opció d’executar-les NGINX o NGINX + Apache híbrida com una pila web per als llocs web allotjats.

Quan s’utilitza RunCloud?

El runCloud no és per a noobs i requereix la comprensió bàsica de les ordres del servidor. Tot i que aquest SaaS proporciona una interfície d’usuari per interactuar amb el servidor, no deixa de ser difícil per als no tecnològics connectar els seus servidors amb RunCloud mitjançant CLI i no saber com generar Claus SSH i utilitzar PUTTY.

Si estàs còmode amb el servidor i tens coneixements previs CLI per gestionar el servidor, RunCloud podria ser l’opció adequada per a vosaltres. Aquesta és també una opció preferida per als desenvolupadors que gestionin diversos servidors per als seus clients i que vulguin mantenir al mínim el cost de manteniment.

RunCloud.io és adequat per a persones que tinguin experiència tècnica i estiguin buscant una interfície d’usuari que funcioni al seu servidor preferit. Les persones que prefereixen assistència tècnica i voldrien tenir opció d’executar tant híbrid NGINX com NGINX + Apache.

Preu

preus runcloud

El runCloud comença tan aviat com 0 $ / mes en què només es pot connectar un servidor amb funcions limitades. Es poden afegir més funcions a mesura que el valor del pla es pugui actualitzar. El paquet empresarial és el paquet complet i costa 45 dòlars / mes.

Nota: Els usuaris de RunCloud paguen per separat els seus servidors VPS, ja que els preus anteriors només són per a la interfície d’usuari de RunCloud.

Què és Cloudways?

pàgina d'inici de cloudways

Cloudways és un PaaS que ofereix plataforma d’allotjament en núvol gestionada als seus clients on es gestionen els seus servidors i tenen accés a una de les plataformes més fàcils d’utilitzar per gestionar serveis com còpies de seguretat, SSL, còpies de seguretat, escenificació, supervisió i clonació de servidors i aplicacions etc.

Tot i que Cloudways gestionava el vostre servidor, però la seva plataforma és rica amb funcions útils per gestionar tant el servidor com el lloc web. Algunes de les característiques destacades inclouen:

 • Entorn de posada en escena de proves i actualitzacions
 • Migració lliure de WordPress amb el complement de migrador
 • 1 clic del llançament de l’aplicació
 • 1 clic de clonació d’aplicació i de servidor i de transferència
 • Integració de CDN amb un clic
 • Certificats SSL gratuïts amb funció comodí
 • Supervisió de les aplicacions mitjançant la nova relíquia
 • Mecanisme de caché avançat (vernís, redisseny i memòria)

Consulteu les funcions de Cloudways per obtenir la llista completa.

Els llocs web allotjats a Cloudways Platform són ràpids i segurs, principalment a causa de la seva potent pila que admet diversos favors de PHP, NGINX + Apache servidor web híbrid i curació automàtica capacitats. Cloudways també ho té tallafocs integrats per protegir els servidors de qualsevol vulnerabilitat de seguretat.

Quan s’utilitza Cloudways?

Cloudways elimina certament la necessitat de l’experiència tècnica necessària per gestionar un servidor. Realment és tan senzill com llançar un servidor en pocs clics, triar un tipus de lloc web a partir d’instàncies preinstal·lades, mapar un domini i començar a crear el vostre lloc web..

Cloudways és una solució preferida per a petites empreses, startups, bloggers i agències que volen gestionar els seus llocs web sense preocupar-se de problemes complexos relacionats amb el servidor..

De la mateixa manera, la naturalesa robusta de la plataforma també és adequada per a desenvolupadors que els agrada tenir un control sobre el seu servidor i que agraden l’opció del terminal SSH incrustat a la plataforma per executar ordres de shell..

Preu

preus de cloudways

Cloudways.com ofereix preus de pagament modelar i cobrar només pels recursos que utilitzeu i no pel nombre de llocs web instal·lats al mateix. La fixació de preus és econòmica i comença des de tan baix 10 $ / mes. Una altra cosa fantàstica del preu és que tots els clients gaudeixen del mateix nivell de característiques, independentment del pla que estiguin utilitzant.

Assistència

Els clients de Cloudways gaudeixen d’atenció al xat en directe 24 hores al dia, suport a la venda de bitllets i suport de bases de coneixement quan es troben amb qualsevol problema.

Complements

La Plataforma ofereix una varietat de complements per obtenir més experiència i assistència. Inclou CloudwaysCDN, correu electrònic elàstic, correus electrònics a través de Rackspace i migració fàcil d’aplicacions.

Comparació RunCloud vs Cloudways

Per obtenir una millor comprensió, comparem les funcions tant de RunCloud com de Cloudways i les mostrem en un format tabular.

CaracterístiquesRunCloudNúvols
SSHSí (no en pla gratuït)
Monitorització del servidorSí (no en pla gratuït)
Còpia de seguretat automàticaNo
Posada en escenaNo
Membres de l’equipSí (només al Pla de negoci)
Transferència del servidorNo
Clonació del servidorNo
SMTPNo
ComplementsNo
Suport en directe 24/7No
Tecnologia de cachéNginx FastCGIVernís i Redis
Instal·lador de scripts
TallafocSí (no en pla gratuït)
SSLSí (no en pla gratuït)
Desplegament de GitSí (només al Pla de negoci)
Accés d’arrelNo

Cloudways vs RunCloud – Pensaments finals

En aquest article, es va assabentar de RunCloud i Cloudways i vam veure com aquestes dues plataformes es van formar les unes de les altres. RunCloud requereix experiència tècnica per funcionar, que és adequat per a desenvolupadors que volen tenir un tauler de control per gestionar els seus servidors.

En canvi, Cloudways és una plataforma que gestiona el servidor per als seus usuaris i que també ofereix funcions útils per a la gestió del lloc web. Si voleu obtenir més informació, feu una ullada a aquesta revisió de Cloudways.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map