Easychep преглед

Търсите ли лесен начин да се регистрирате, хоствате и управлявате уебсайта си WordPress, но не сте сигурни къде да получите всичко това от един лесен за използване доставчик на услуги? Тогава EasyWP хостинг на WordPress на Namecheap може да е опция за вас.


Вижте EasyWP.com

Ако сте направили малко копаене (което винаги трябва да направите, преди да вземете окончателно решение), може да сте се натъкнали Namecheap.

Известен като най-добър с независим регистратор на имена на акредитирани ICANN, основан през 2000 г., Namecheap е горд мениджър на над 10 милиона имена на домейни. Но повече от това, Namecheap твърди, че е един от най-лесният за използване и най-евтините управлявани доставчици на хостинг услуги на WordPress в света (за това ще видим в моя преглед на EasyWP по-долу).

Щраквайки върху тази връзка, можете да хоствате вашия уебсайт само $ 1 за първия месец (инсталирайте 1x уебсайт WordPress, инсталиран и готов за стартиране).

Contents

Преглед на имена и преглед на EasyWP

 1. Преглед на имена EasyWP

Ето моята с преглед на различните цени и планове за избор.

 1. Плюсове и минуси на EasyWP

Тук разглеждам по-отблизо и това. Защото има много добри неща, но има и негативи.

 1. Основни характеристики на имена

Тук в този раздел ще разгледам имена и други продукти и услуги, които предлагат.

 1. Препоръчвам ли EasyWP.com?

Тук в резюмето ви казвам дали има или по-добри алтернативи на EasyWP.

easywp управляван хостинг на wordpress

Искате да предоставите на собствениците на уебсайтове най-новите висококачествени домейн и хостинг продукти на супер конкурентни цени, Namecheap се стреми да осигури звездна услуга, сигурност и поддръжка.

Остава обаче въпросът: е Namecheap типът на хостинг доставчика, който искате да управлявате вашия уебсайт WordPress?

В крайна сметка, само защото предлагат надеждни услуги за име на домейн, не означава, че съвпадат, когато става въпрос за уеб хостинг и управляван хостинг на WordPress.

Нека да разгледаме.

Хостинг на имена EasyWP WordPress хостинг (и планове)

Namecheap предлага разнообразие от хостинг планове за задоволяване нуждите на всички собственици на уебсайтове, независимо от индустрията или размера.

Всеки план се предлага с мощни инструменти, които ще ви помогнат да постигнете целите си, както и солидна сигурност за защита на вашите данни и данните на посетителите на вашия сайт..

преглед на namecheap easywp - управляван хостинг на wordpress

Ето една крачка от множеството хостинг планове на Namecheap, като се започне с това, което се чувства най-доброто: управляван хостинг на WordPress.

С управлявания WordPress хостинг на Namecheap можете да получите уеб хостинг за вашия уебсайт WordPress за секунди. Наречен EasyWP, тази хостинг услуга ви предоставя най-много всичко необходимо за изграждането и поддържането на вашия уебсайт WordPress.

По този начин можете да се съсредоточите върху по-важни неща като маркетинг на вашата марка, изграждане на по-голям следващ и осигуряване на повече продажби.

Вижте какво получавате, когато използвате EasyWP:

 • 99% гаранция за продължаване
 • Незабавна инсталация на WordPress
 • Осъществено от Namecheap Cloud
 • SFTP и достъп до база данни
 • Временен безплатен домейн EasyWP (да се използва, докато не получите собствен регистриран домейн)
 • Възможност за вграден режим на поддръжка
 • Опции за лесно архивиране и възстановяване
 • Поддръжка за домейни в Namecheap
 • 24/7 Поддръжка за имена
 • SSL сертификати
 • Собствено табло

В момента има три управлявани хостинг планове за WordPress:

 1. EasyWP стартер: този план идва с 10 GB SSD съхранение, 50K посетители / месец, и започва от $ 3.88 / месец (първият месец е само $ 1, обновяване на $ 28.88 след това).
 2. EasyWP Turbo: този план идва с 50 GB SSD съхранение, 200K посетители / месец, и започва от $ 7.88 / месец (първият месец е само $ 2, подновяване на $ 68.88 след това).
 3. EasyWP Свръхзвуков: този план идва с 100 GB SSD съхранение, 500K посетители / месец, и започва от $ 11.88 / месец (първият месец е само $, подновяване на $ 98.88 след това).

сравнение на цените easywp

Няма съмнение, че са такива добри цени. Въпреки че няма начин да се каже колко дълго ще продължи тази продажна цена, тъй като само онзи ден цените на всички хостинг планове бяха различни.

Плюсове на Namecheap EasyWP

Namecheap се използва широко за услугите си с домейни от близо две десетилетия. Но това означава ли, че предлаганите хостинг услуги предлагат нещо ценно?

чуруликане

EasyWP е не само един от най-евтините хостинг доставчици на WordPress наоколо, но и един от най-бързите:

easywp бърз хостинг

Ето един от най-добрите причини да се обмисли използването на Namecheap уеб хостинг.

1. Страхотна стойност за парите

Може да е трудно да се задържите на бюджета, когато стартирате нов уебсайт, дори когато става въпрос за уеб хостинг. И докато има някои наистина страхотни хостинг доставчици, някои от тях са много скъпи за използване.

easywp управлявани wp хостинг планове (годишно)

С Namecheap получавате всички основи, които трябва да се предлагат при доставчик на хостинг услуги и за много ниска цена.

Няма много управлявани хостове на WordPress там, които са готови да предоставят неща като рутинни архиви, безплатни SSL сертификати и 24/7 поддръжка за толкова ниско, колкото прави Namecheap.

И на всичкото отгоре, цената за подновяване на уеб хостинга на Namecheap все още е наистина евтина. Евтината цена е, без съмнение, най-доброто нещо за EasyWP!

2. Лесно за използване табло

Много хора може да не харесат факта, че управляваните хостинг планове на Namecheap се предлагат със собствено табло за управление, за разлика от стандартния cPanel.

Но факт е, че EasyWP таблото за управление има проста настройка, която е лесна за използване.

лесен за използване табло за управление

Въпреки това, ако решите да използвате друг хостинг план на Namecheap, ще имате достъп до популярния cPanel за управление на вашия уебсайт, който винаги е добре дошъл сред тези, които са използвали този стандартен панел за управление.

Първи стъпки с EasyWP не може да бъде по-лесно.

3. Незабавна настройка на WordPress

Фактът, че Namecheap инсталира WordPress на вашия сайт веднага (с едно просто кликване), е страхотно.

настройка на wordpress

Този лесен процес не позволява на начинаещите собственици на сайтове да правят грешки, ускорява процеса на изграждане на сайта и поставя добра основа от самото начало.

4. Лесно архивиране и актуализации на сигурността

Поддържането на архивиране на вашия сайт по всяко време намалява времето на престой, ако нещо се случи. Освен това прави възстановяването на цялата ви упорита работа лесна, а животът ви по-малко стресиращ (от което всеки може да се възползва!).

лесно архивиране на wordpress

Независимо дали искате да разчитате на рутинните архиви на Namecheap или ръчно да ги изпълнявате сами, Namecheap прави архивирането на вашия сайт лесно да се направи или на cPanel или на EasyWP таблото за управление (в зависимост от това кой хостинг план използвате).

5. Вградено решение за кеширане

Namecheap иска да се увери, че скоростта и производителността на вашия уеб сайт са най-добрите, които могат да бъдат. Ето защо всички управлявани планове за хостинг на WordPress идват с предварително инсталирания плъгин EasyWP.

easywp вграден в кеширане

Най- вградено кеширане решение обработва кеширане на страницата, обектите и базата данни, така че да не се налага.

6. Безплатни CDN услуги

CDN е изключително полезен за доставяне на незабавно съдържание на сайта на посетителите, които пристигат на вашия сайт. Използвайки мрежа от сървъри, разположени по целия свят, когато някой кликне върху вашия уебсайт, сървърът, разположен най-близо, географски доставя съдържанието.

с Безплатният CDN на EasyWP услуга, процесът на мащабиране и ускоряване на вашия уеб сайт никога не е бил по-лесен или интуитивен. Можете да добавите CDN към вашия домейн за по-малко от пет минути. EasyWP на Свръхзвуков CDN включва

 • Анализ в реално време.
 • Поддръжка на HTTP / 2 от следващо поколение.
 • 45 високоефективни локации на сървъра.
 • Глобален мониторинг на ефективността на уебсайта.
 • Защитни стени на уеб приложение за предварително защита от атака.
 • Безплатен специален SSL за платени планове.

7. 30-дневна гаранция за връщане на парите

Винаги има известно успокоение, когато хостинг доставчикът, с когото решите да отидете, има гаранция за връщане на парите.

В крайна сметка, ако една компания е достатъчно уверена, че ще харесате избрания от вас хостинг план, трябва да има възстановяване, ако по някаква причина не сте доволни.

Namecheap предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички управлявани планове на WordPress.

Щраквайки върху тази връзка, можете да хоствате вашия уебсайт само $ 1 за първия месец (инсталирайте 1x уебсайт WordPress, инсталиран и готов за стартиране).

Минуси на Namecheap EasyWP

Въпреки че изглежда, че в Namecheap има всичко, което може да търсите в уеб хост, нека разгледаме някои от недостатъците:

1. Неясни гаранции за ненавременна работа

Когато чуете, че споделените хостинг планове на Namecheap имат 100% гаранция за продължаване или дори управляваните хостинг планове за WordPress имат гаранция за 99,9% ъптайм, очаквате, че времената на изпълнение ще съответстват на гаранциите.

Продължителността на EasyWP е прилична, но не е перфектна. Namecheap обещава 100% време за работа, но това се отнася за времето на техните сървъри, а не вашият сайт да има 100% време за работа. Ето средните периоди за последните 6 месеца:

 • Април 2019 г.: 99,86%
 • Март 2019: 99,87%
 • Февруари 2019: 99,91%
 • Януари 2019: 99,89%
 • Декември 2018: 99,91%
 • Ноември 2018 г .: 99,57%

Както можете да видите, продължителността на работа дори не е близо до 100%. И точно там е уловката. Namecheap обещава, че сървърите му ще работят и работят 100% от времето – не вашият уебсайт, както мнозина вярват.

Същата концепция може да се приложи към всеки уеб хостинг план, който използвате, независимо дали е споделен, VPS или дори управляван хостинг на WordPress.

2. Блокирани приставки

Тъй като плъгинът EasyWP се инсталира автоматично на всички уеб сайтове на EasyWP WordPress и обработва три нива на разширено кеширане, Namecheap създаде списък с плъгини, които не можете да използвате.

Счита се, че този списък на забранени плъгини влияе негативно върху скоростта и производителността на вашия сайт и включва много популярни кеширащи WordPress приставки като WP Rocket и W3 Total Cache.

забранени плъгини

Този блокиран списък с приставки включва и други популярни приставки:

 • Лесни бутони за социално споделяне
 • EWWW оптимизатор на изображения
 • Подобни публикации
 • WP ракета
 • WP Супер кеш

Можете да видите пълен списък със забранени плъгини и причините за тях’не е разрешено тук.

Само не забравяйте, че ако използвате Namecheap EasyWP хостинг, няма да можете да използвате нито един от забранените приставки, независимо колко ги харесвате.

3. Ограничения на уебсайтове

Към настоящия момент тези, които искат да използват управлявания WordPress хостинг на Namecheap са ограничен до 1 инсталиране на WordPress. Ако искате да хоствате повече от един уебсайт на WordPress с Namecheap, ще трябва да закупите допълнителни абонаменти EasyWP.

Всеки нов уебсайт addon ще ви върне $ 29,99, което бързо може да превърне евтиния WordPress хостинг в скъп хостинг на WordPress, ако имате множество сайтове, които се нуждаят от хостинг услуги.

Това всъщност не е лошо, но бъдете предупредени, ако вашето намерение е да хоствате множество WordPress сайтове с EasyWP, тогава трябва да плащате за всеки уебсайт addon.

4. Липса на поддръжка по телефона

Въпреки че това може да не е от значение за някои хора, заслужава да се отбележи, че Namecheap не предлага на клиентите телефонна поддръжка.

Това означава, че когато има проблем, не можете да говорите с някого за това и сте на милостта на билети за помощ и часове на чат на живо.

Като добавя към това, не съм впечатлен и от поддръжката на чата на живо. Зададох прост въпрос: Да взема ли Builder на уебсайтове с EasyWP Managed WP хостинг или това е само за споделени хостинг планове?

чат на живо

Веднага отговорът беше, моля, дайте ми 3-5 минути, за да разгледам вашата молба. В сравнение с други системи за поддръжка на чат на живо, с които съм взаимодействал, това не е добър знак.

Никой не трябва да чака толкова дълго за отговор на прост въпрос, особено когато толкова много състезатели имат отговори веднага на всичко.

По време на разговора ми последвах още един прост въпрос относно временния домейн на EasyWP, който се предлага с управляван хостинг на WordPress.

време за реакция на чат на живо

Отново бях „задържан“ (цели две минути след задаването на въпроса), което за мен означава, че човекът, с когото разговарях, няма идея как да отговаря на въпросите ми. Това може да се разочарова бързо, ако имате много въпроси.

Основни характеристики на Namecheap

Namecheap е многолика компания, която предлага на своите клиенти множество различни инструменти и услуги.

Други хостинг планове за имена

Namecheap има и други хостинг планове за тези, които имат различни нужди. Нека да разгледаме набързо.

Споделен хостинг

Със 100% гаранция за ъптайм, актуализиран cPanel и нов Builder на уебсайтове, създаването на независим уеб сайт от земята и управлението му никога не е било по-лесно. Можете също така да очаквате функции като безплатен SSL сертификат, рутинно архивиране на сайтове и над 100 вградени приложения с инсталация с едно щракване.

Имайте предвид, че Builder на уебсайтове се счита за система за управление на съдържанието, не е вграден инструмент. Това означава, че не можете да използвате Builder на уебсайтове в WordPress сайт, както ми беше обяснено по време на чат сесия на живо. Това не е ясно на уебсайта и може да причини известно объркване.

Плановете за споделен хостинг започват от $ 2,88 за един месец ($ 9,88 за годината).

Хостинг на реселлери

Хоствайте няколко собствени уебсайта или станете дистрибутор и пускайте на пазара своя собствена марка с хостинг плана на дистрибутора Namecheap. Насладете се на функции като немерен D + GB честотна лента, безплатен cPanel и WHM, инструменти за дистрибутори (WHMCS платформа за фактуриране, SSL програма за дистрибутори, маркетингови инструменти с бели етикети) и анонимни сървъри на имена, така че вашите клиенти никога да не научат за хостинг услугите, които използвате хоствайте техните сайтове.

Има три хостинг планове за дистрибутори: Nebula ($ 16,88 / месец), Galaxy Expert ($ 26,88 / месец) и Universe Pro ($ 36,88 / месец).

VPS хостинг

VPS хостинг с Namecheap ви дава възможност да мащабирате сайта си с лекота, без да нарушавате потребителското изживяване, да използвате твърде много ресурси или да причините срив на вашия сайт. Ето някои от най-добрите функции, които получавате при хостинг на VPS: SSD съхранение, пълен достъп до root, 99,9% гаранция за продължаване на времето, възможност за лесно надстройване и надстройка и рутинни архивиране.

Изберете между два VPS хостинг плана – Pulsar ($ 14.88 / месец) или Quasar (24.88 / месец) – и изритайте нарастващия си уебсайт в голяма предавка.

Специализиран хостинг

За мащабни уебсайтове, които се нуждаят от специализирани сървъри, можете да получите най-добрите функции като специализиран център за данни, съдържащ всички сървъри, мощни процесори на Intel и стабилни мрежи за превъзходна свързаност и възможност за бързо отстраняване на проблеми

Когато използвате специален сървър на Namecheap, вие също имате достъп до услуги за управление на сървъри за неща като съвети от служители за поддръжка на клиенти, възстановяване на сървъра, възстановяване на основния софтуер и корекции на грешки в сървъра.

Ценообразуването на специализирани сървъри на Namecheap е конкурентно, вариращо от 39,44 долара / месец – 188,88 долара / месец в зависимост от вашите индивидуални нужди.

Услуги за имена на домейни

имена на домейн имена

Namecheap има всичко необходимо, що се отнася до името на домейна на вашия уебсайт:

 • Регистрирам: намерете перфектното име на домейн с помощта на функцията за търсене на име на домейн на Namecheap и го регистрирайте веднага.
 • Трансфер: спестете от подновявания, като прехвърлите домейна си в Namecheap и получите безплатна допълнителна година на регистрация.
 • Marketplace: прегледайте наличните домейни, купете нов или продайте свой, който сте собственик на Namecheap’s Domains Marketplace.
 • Лични домейни: създайте личен домейн, използвайки собственото си име, последвано от .com или .me и се брандирайте в този конкурентен интернет пейзаж.

Namecheap също предлага FreeDNS услуги за всички, дори и тези, които използват други хостинг или регистратори за своите имена на домейни. Тази безплатна услуга се предлага с интуитивна конзола за управление и 24/7 техническа поддръжка.

Най-хубавото в имената на домейни на Namecheap е вечно безплатният WhoisGuard, това ще запази вашите данни за Whois невидими от момента, в който закупите вашите домейни от Namecheap.

Онлайн сигурност

Защитата на вашето присъствие в интернет и личната информация на вашите онлайн клиенти е от решаващо значение за вашата репутация на марка и за цялостния ви успех. За щастие, Namecheap разбира това и поема върху себе си да предложи три различни начина да се защитите:

Защита на поверителността на WhoisGuard: пазете вашата информация за контакт (като име, имейл, адрес и телефонен номер) извън публичната база данни на Whois, така че спамерите, маркетинговите фирми и онлайн измамниците да не могат да ви намерят. Тази безплатна услуга предотвратява и отвличането на имена на домейни, което се случва, когато някой използва личната ви информация, за да прехвърли домейна ви на друг регистратор.

SSL сертификат: защита на данните на вашите клиенти със SSL сертификат. Това ще помогне да внушите доверието на вашата марка и да се утвърдите като надеждна компания, с която хората искат да правят бизнес.

Premium DNS: ако се притеснявате за продължителност на DNS, възползвайте се от сигурната, глобално достъпна DNS услуга на Namecheap. Той също така идва със 100% споразумение за ниво на обслужване, така че никога повече не трябва да се притеснявате за прекъсване на DNS.

VPN услуга: Наскоро Namecheap пусна нова VPN услуга, която предлага бързи, сигурни, неограничени и надеждни VPN решения. Тяхната VPN мрежа работи в над 40 страни. Техният VPN продукт е нов на пазара и наистина не може да се състезава с NordVPN и ExpressVPN..

Повече за SSL

Namecheap приема SSL сертификатите много сериозно. Ето защо ще разгледаме по-отблизо всичко, което получавате с SSL сертификат Namecheap, инсталиран на вашия уебсайт:

 • Официален печат на сайта на SSL
 • Поддръжка на най-високо ниво, която е на разположение 24/7
 • Съвместимост между крос-браузъра
 • 256-битово или 128-битово криптиране

Частен хостинг по имейл

Namecheap има частно, сигурно и надеждно облачно решение за всички ваши нужди, базирани на уебсайтове. Всички планове за частни имейли идват с лек интерфейс за уеб поща, който прави управлението на електронната поща, контактите и календара ви безпроблемно.

Освен това получавате забележителни функции като:

 • POP / IMAP / Webmail
 • Много GB имейл и файлове за съхранение
 • Защита срещу спам
 • Поддръжка за мобилни устройства
 • Унифицирано управление на имейл акаунта
 • Инструменти за сътрудничество за задаване на роли на потребители, бързо преглеждане и споделяне на данни

Уебсайт строител

уебсайт строител

Изграждането на уебсайта ви никога не е било по-лесно благодарение на вградения в Builder уебсайт на Namecheap. Той идва с интерфейс за плъзгане и пускане. И ако имате нужда от малко вдъхновение, можете да изберете от над 200 предварително проектирани шаблона, за да започнете работа, независимо в коя индустрия се намирате.

Този интуитивен конструктор на уебсайтове също се предлага с:

 • Поддръжка на няколко езика (45 езика)
 • Социални медии, опции за плащане и поддръжка на видео съдържание
 • Адаптивен дизайн
 • SEO оптимизация
 • Опции за оформление на целевата страница и мрежата

Не забравяйте, че това е a система за управление на съдържанието, не е инструмент, който може да се използва на уебсайтове на WordPress.

Допълнителни вградени инструменти

приложения за проверка на имена

Namecheap се предлага с безплатни и премиум приложения, които се интегрират безпроблемно с новосъздадения ви уебсайт и правят лесно изграждането, управлението и поддържането на вашия сайт..

Някои от най-добрите приложения, до които имате достъп, включват G Suite, Weebly, Namecheap Uptime Monitoring и Canvas.

Препоръчвам ли EasyWP? резюме

Namecheap е доста страхотно. Те имат солидна репутация, че са страхотни в индустрията с имена на домейни и твърдят, че знаят какво правят в уеб хостинг индустрията.

Ако искате супер евтино управлявано WordPress хостинг решение, което прави изключително лесно да настроите WordPress; тогава EasyWP е чудесен избор.

Щраквайки върху тази връзка, можете да хоствате вашия уебсайт само $ 1 за първия месец (1x уебсайт WordPress е инсталиран и готов за стартиране).

Ако обаче пренебрегнете евтината цена, тогава Namecheap наистина не съвпада в сравнение с други доставчици на хостинг услуги на WordPress там.

Големият спад за мен е, че за да използвате EasyWP, можете да използвате само имена на домейни, регистрирани с Namecheap.

Ако този преглед на EasyWP не ви убеди и искате повече от управляван хост на WordPress, тогава има много други надеждни хостинг решения, от които да избирате.

Всичко, което трябва да направите, е да разгледате нашите отзиви за хостинг и да решите кой е най-подходящият за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map