Еасицхеп преглед

Да ли тражите једноставан начин да се региструјете, хостујете и управљате веб страницом ВордПресс, али нисте сигурни где да све то набавите од једног једноставног даваоца услуга? Онда ЕасиВП ВордПресс хостинг Намецхеап-а може бити опција за вас.


Погледајте ЕасиВП.цом

Ако сте извели неко копање (што бисте увек требали учинити пре доношења коначне одлуке), можда сте наишли Намецхеап.

Познат као најбољи независни регистратор домена са ИЦАНН-ом, основан 2000, Намецхеап је поносни менаџер за преко 10 милиона имена домена. Али више од тога, Намецхеап тврди да је један од најлакши за употребу и најјефтинији ВордПресс хостинг хостинг провајдери у свету (о томе ћемо видети у мојој ЕасиВП рецензији испод).

Кликом на овај линк можете само угостити своју веб локацију $ 1 за први месец (инсталирајте 1к веб страницу ВордПресс инсталирану и спремну за рад).

Contents

Преглед налаза и имена и ЕасиВП преглед

 1. Еасицхее преглед

Ево мог са прегледом различитих цена и планова за избор.

 1. За и против ЕасиВП-а

Ево ближе погледам на и. Јер има пуно добрих ствари, али има и негатива.

 1. Главне карактеристике имењака

Овде у овом одељку ћу објаснити Намецхеап’с и остале производе и услуге које они нуде.

 1. Да ли препоручујем ЕасиВП.цом?

Овде у резимеу кажем вам да ли постоје бољи примери ЕасиВП-а.

еасивп управљано вордпресс хостингом

Желећи да власницима веб локација обезбедимо најновије најквалитетније домен и хостинг производа по супер конкурентним ценама, Намецхеап настоји да пружа звездану услугу, сигурност и подршку.

Али остаје питање: је Намецхеап тип пружатеља услуга хостинга којим желите да управљате ВордПресс веб страницом?

На крају, само зато што нуде поуздане услуге имена домена не значи да се подударају када је у питању веб хостинг и управљани ВордПресс хостинг.

Хајде да погледамо.

Намецхеап ЕасиВП ВордПресс хостинг (и планови)

Намецхеап нуди разне планове за хостинг да задовољи потребе свих власника веб страница, без обзира на индустрију и величину.

Сваки план долази са снажним алатима који ће вам помоћи да остварите своје циљеве, као и чврстом заштитом ваших података и података о посетиоцима ваше веб локације..

намецхеап еасивп преглед - управљани Вордпресс хостинг

Ево прелијетања вишеструких хостинг хостинг планова, почевши од оног што је најбоље: управљан ВордПресс хостингом.

Помоћу ВордПресс хостинга који се води преко Намецхеапа, за неколико секунди можете добити веб хостинг за своју веб страницу ВордПресс. Зове се ЕасиВП, ова услуга хостинга пружа вам највише свега што вам је потребно за израду и одржавање веб локације ВордПресс.

На тај начин можете се фокусирати на важније ствари као што су маркетинг вашег бренда, изградња већег праћења и осигурање веће продаје.

Проверите шта добијате када користите ЕасиВП:

 • 99% гаранција за продужење рада
 • Инсталација Инстант ВордПресс-а
 • Покреће Намецхеап Цлоуд
 • СФТП и приступ бази података
 • Привремени бесплатни домен ЕасиВП (користи се док не добијете свој регистровани домен)
 • Уграђена могућност одржавања
 • Опције за једноставно прављење резервних копија и враћања
 • Подршка за Намецхеап домене
 • Подршка 24/7 Намецхеап-а
 • ССЛ сертификати
 • Власничка контролна табла

Тренутно постоје три управљана ВордПресс хостинг хостинг плана:

 1. ЕасиВП Стартер: овај план долази са ССД складиште од 10 ГБ, посетилаца 50К / месечно, и почиње од 3,88 УСД месечно (први месец је само 1, обнављање 28,88 долара после тога).
 2. ЕасиВП Турбо: овај план долази са ССД складиште од 50 ГБ, посетилаца 200К / месечно, и почиње од 7,88 УСД месечно (први месец је само 2 долара, обнављање 68,88 долара после тога).
 3. ЕасиВП Суперсониц: овај план долази са ССД складиште од 100 ГБ, посетилаца 500К / месечно, и почиње од 11,88 УСД месечно (први месец је само $, обнављање 98,88 УСД након тога).

еасивп упоређивање цена

Нема сумње да су то повољне цене. Иако такође нема начина да се каже колико ће трајати ова продајна цена, као што су пре неки дан цене на свим хостинг плановима биле другачије.

Предности Намецхеап ЕасиВП-а

Намецхеап се скоро две деценије широко користи за услуге домена. Али да ли то значи да пружане услуге хостинга нуде нешто корисно?

твеет

ЕасиВП није само један од најјефтинијих ВордПресс хостинг провајдера у околини, већ је и један од најбржих:

еасивп брзо хостинг

Ево неких најбољих разлога за разматрање коришћења Намецхеап веб хостинга.

1. Одлична вредност за новац

Може бити тешко задржати буџет при покретању нове веб странице, чак и када је реч о веб хостингу. И док постоје неки заиста сјајни хостинг провајдери, неки су веома скупи за употребу.

Еасивп управљани планови за вп хостинг (годишње)

Помоћу Намецхеап-а добијате све основе које би требало да стижу са хостинг провајдером и то по веома ниској цени.

Нема много управљаних ВордПресс домаћина који су спремни да пруже ствари попут рутинских резервних копија, бесплатних ССЛ сертификата и подршке 24 сата на дан за онолико ниског колико Намецхеап.

И за крај, цијена обнове Веб локације Намецхеап још увијек је врло јефтина. Јефтина цена је, без сумње, најбоља ствар код ЕасиВП-а!

2. Једноставна употреба контролне табле

Многима се можда неће свидјети чињеница да управљани хостинг планови Намецхеап-а долазе са власничком надзорном плочом за разлику од стандардног цПанела.

Али чињеница је да је ЕасиВП контролна табла има једноставно подешавање које је лако за употребу.

једноставна контролна табла

Ипак, ако одлучите да користите било који други план хостинга Намецхеап-а, имат ћете приступ популарном цПанелу за управљање вашом веб страницом, што је увек добродошло међу онима који су навикли да користе тај стандардни панел за управљање.

Почетак рада с ЕасиВП-ом не може бити лакши.

3. Инстант подешавање ВордПресс-а

Чињеница да Намецхеап инсталира ВордПресс на вашу страницу одмах (једним једноставним кликом) је сјајна.

еасивп подешавање вордпресс-а

Овај лак процес спречава почетнике да праве грешке, убрзава процес изградње сајта и поставља добре темеље од самог почетка.

4. Једноставно прављење сигурносних копија и ажурирања безбедности

Ако у сваком тренутку имате резервну копију веб локације, нешто се прекида ако се нешто догоди. Такође обнавља сав ваш напоран рад, а живот мање стресан (од чега сви могу имати користи!).

једноставне сигурносне копије вордпресс-а

Без обзира да ли се желите ослонити на рутинске сигурносне копије Намецхеап-а или их ручно извести сами, Намецхеап чини прављење резервних копија веб локације једноставним било на цПанел или ЕасиВП контролној табли (у зависности од плана хостинга који користите).

5. Уграђено решење за креирање

Намецхеап жели да осигура да су брзина и перформансе ваше веб странице најбоље што могу. Зато сви управљани планови за ВордПресс хостинг хостинг долазе са унапред инсталираним ЕасиВП додатком.

еасивп уграђен у кеширање

Тхе уграђено кеширање решење рукује кеширањем страница, објеката и базе података тако да не морате.

6. Бесплатне ЦДН услуге

ЦДН је изузетно користан за испоруку тренутног садржаја веб локација посетиоцима који стигну на вашу веб локацију. Користећи мрежу сервера смештених широм света, када неко кликне на вашу веб локацију, сервер који се налази најближе географски доставља садржај.

Са Бесплатни ЦДН компаније ЕасиВП услуге, процес скалирања и убрзавања ваше веб странице никада није био једноставнији и интуитивнији. Можете додати ЦДН у свој домен за мање од пет минута. ЕасиВП-ови Суперсониц ЦДН Укључује

 • Аналитика у реалном времену.
 • Подршка за ХТТП / 2 нове генерације.
 • 45 локација високих перформанси сервера.
 • Глобално праћење перформанси веб страница.
 • Заштитни зидови веб апликација за заштиту од напада унапред.
 • Бесплатни наменски ССЛ за плаћене планове.

7. 30-дневна гаранција поврата новца

Увек постоји мало увјеравања кад пружатељ услуга хостинга с којим одлучите отићи има гаранцију поврата новца.

Уосталом, ако је компанија довољно сигурна да ће вам се свидети хостинг план који одаберете, требало би да дође до поврата новца из било којег разлога нисте задовољни.

Намецхеап нуди 30-дневну гаранцију поврата новца за све управљане ВордПресс плановима.

Кликом на овај линк можете само угостити своју веб локацију $ 1 за први месец (инсталирајте 1к веб страницу ВордПресс инсталирану и спремну за рад).

Слабости Намецхеап-а ЕасиВП

Иако изгледа да Намецхеап има све што бисте можда тражили код веб домаћина, погледајмо неке од недостатака:

1. Нејасне гаранције за неисправно пословање

Када чујете да Намецхеап-ови дељени хостинг планови имају 100% продужену гаранцију или чак и успешни ВордПресс хостинг хостинг планови имају 99,9% продужену гаранцију, очекујете да ће време продужења одговарати гаранцијама.

Вријеме продужења ЕасиВП-а је пристојно, али није савршено. Намецхеап обећава 100% продуженог времена, али ово се односи на време рада њихових сервера, а не да ваша веб локација има 100% продужену продукцију. Ево просечних резултата за последњих 6 месеци:

 • Април 2019: 99,86%
 • Март 2019: 99,87%
 • Фебруар 2019: 99,91%
 • Јануар 2019: 99,89%
 • Децембар 2018: 99,91%
 • Новембар 2018: 99,57%

Као што видите, продужење радног времена није ни близу 100%. И ту је улов. Намецхеап обећава да ће његови сервери бити покренути и радити 100% времена – а не ваша веб локација, као што многи верују.

Тај исти концепт се може применити на било који план веб хостинга који користите, било да се дели, ВПС или чак управљани ВордПресс хостинг.

2. Блокирани додаци

Пошто се додатак ЕасиВП аутоматски инсталира на све веб локације ЕасиВП ВордПресс и рукује три нивоа напредног кеширања, Намецхеап је креирао списак додатака које не смете да користите.

Сматра се да ова листа забрањених додатака негативно утиче на брзину и перформансе ваше веб локације и укључује многе популарне ВордПресс предмеморије за кеширање попут ВП Роцкет и В3 Тотал Цацхе.

забрањени додаци

Ова блокирана листа додатака укључује и друге популарне додатке:

 • Дугмад за једноставно дељење на друштвеним мрежама
 • ЕВВВ Оптимизер слике
 • Сличне поруке
 • ВП Роцкет
 • ВП Супер Цацхе

Можете видети пуну листу забрањених додатака и њихове разлоге’овде није дозвољено.

Запамтите само ако користите Намецхеап ЕасиВП хостинг, нећете моћи да користите ниједан забрањени додатак, без обзира колико их волите.

3. Ограничења веб локација

До сада су они који желе да користе ВордПресс хостинг за управљање Намецхеап-ом ограничено на 1 ВордПресс инсталацију. Ако желите да домаћините више ВордПресс веб локација са Намецхеап-ом, мораћете да купите додатне ЕасиВП претплате.

Сваки нови додатак веб страници вратит ће вам 29,99 УСД, што брзо може претворити јефтини ВордПресс хостинг у скупи ВордПресс хостинг ако имате више веб локација којима су потребне услуге хостинга.

Ово заиста није лоше, али будите упозорени ако је ваша намера да домаћините више ВордПресс веб локација помоћу ЕасиВП-а, тада морате да платите за сваки додатак веб локацији.

4. Недостатак телефонске подршке

Иако неким људима то можда није битно, вреди приметити да Намецхеап купцима не нуди телефонску подршку.

То значи да када постоји проблем, не можете са неким разговарати о томе, а ви сте на милост и немилост карата службе за помоћ и сати уживо.

Поред тога, нисам импресиониран ни подршком за ћаскање уживо. Поставио сам једноставно питање: Да ли добијам Буилдер веб локација са ЕасиВП Манагед ВП хостингом или је то само за дељене хостинг планове?

уживо ћаскање

Одмах, одговор је молим дајте ми 3-5 минута да размотрим ваш захтев. У поређењу са другим системима подршке за ливе цхат са којима сам комуницирао, ово није добар знак.

Нико не би требао толико дуго да чека одговор на једноставно питање, поготово када толико много такмичара има одговоре на све одмах.

Током разговора пратио сам још једно једноставно питање везано за привремени домен ЕасиВП-а које долази са управљаним ВордПресс хостингом.

време одзива уживо

Опет су ме „ставили на чекање“ (читаве две минуте након постављања питања) што за мене значи да особа са којом сам разговарао нема појма како да одговорим на моја питања. То може брзо постати фрустрирајуће ако имате пуно питања.

Главне карактеристике Намецхеап-а

Намецхеап је вишестрана компанија која нуди својим купцима мноштво различитих алата и услуга.

Остали планови за хостинг

Намецхеап такође има друге хостинг планове за оне који имају различите потребе. Погледајмо брзо.

Дељено гостовање

Са 100-постотном гаранцијом продуженог времена, ажурираним цПанелом и новим Буилдер-ом веб локација, креирање независне веб локације од почетка и управљање њом никада није било лакше. Такође можете да очекујете функције као што су бесплатни ССЛ сертификат, рутинско прављење резервних копија и преко 100 уграђених апликација са инсталацијом једним кликом..

Имајте на уму да се Буилдер веб локација сматра системом за управљање садржајем, није уграђени алат. То значи да не можете користити Веб Буилдер на ВордПресс веб локацији, као што ми је објашњено током сесије уживо. Ово није јасно на веб локацији и може изазвати забуну.

Планови заједничког хостинга почињу од 2,88 долара за један месец (9,88 долара за годину дана).

Хостинг продавача

Укључите више властитих веб страница или постаните продавач и пласирајте на тржиште свој властити бренд помоћу Намецхеап хостинг хостинг плана. Уживајте у функцијама као што су несмерени опсег Д + ГБ, бесплатни цПанел и ВХМ, препродавачки алати (ВХМЦС платформа за платну мрежу, ССЛ продајни програм, маркетиншки алати са белом ознаком) и анонимни сервери имена тако да ваши купци никада не уче о услугама хостинга које користите хост њихових сајтова.

Постоје три планова хостинг хостинга: Небула (16,88 УСД месечно), Галаки Екперт (26,88 УСД месечно) и Универсе Про (36,88 УСД месечно).

ВПС хостинг

ВПС хостинг са Намецхеап-ом вам омогућава лако скалирање веб локације без ометања корисничког искуства, коришћења превише ресурса или проузроковања рушења ваше веб локације. Ево неких најбољих функција које добијате са ВПС хостингом: ССД складиште, потпуни приступ роот-у, 99,9% гаранција за продужено време, могућност једноставног надоградње и надоградње и рутинско прављење резервних копија.

Изаберите између два ВПС хостинг плана – Пулсар (14,88 УСД / месец) или Куасар (24,88 месечно) – и гурнути своју растућу веб страницу у велику брзину.

Намјенски хостинг

За веб локације са потребним наменским серверима можете добити врхунске функције попут наменског центра података који држи све сервере, моћне Интелове процесоре и стабилне мреже за врхунско повезивање и могућност брзог решавања проблема

Када користите намерени сервер Намецхеап, такође имате приступ услугама управљања сервером за ствари попут савета из ресора за корисничку подршку, обнављање грешке на серверу, промене језгра софтвера и исправке грешака на серверу.

Цене за наменске сервере Намецхеап су конкурентне, у распону од 39,44 УСД месечно – 188,88 долара месечно зависно од ваших индивидуалних потреба.

Услуге домена

намецхеап имена домена

Намецхеап има све што вам је потребно када је реч о називу домена ваше веб локације:

 • Регистровати: пронађите савршено име домена помоћу функције претраживања имена Намецхеап и одмах га региструјте.
 • Трансфер: уштедите на обнављању тако што ћете домен пренети у Намецхеап и добити бесплатну додатну годину регистрације.
 • Маркетплаце: прегледајте доступне домене, купите нову или продајте своју која поседујете на Намецхеап-овој домени.
 • Лични домени: створите лични домен користећи се сопственим именом, а затим .цом или .ме и поставите бренд у овом конкурентном интернет окружењу.

Намецхеап такође нуди ФрееДНС услуге свима, чак и онима који користе другачије хостинг или регистре за своја имена домена. Ова бесплатна услуга долази са интуитивном управљачком конзолом и 24/7 техничком подршком.

Најбоља ствар у вези са именима домена Намецхеап је заувек бесплатан ВхоисГуард, то ће ваше Вхоис детаље учинити невидљивим од тренутка када ваше домене купите од Намецхеап-а..

Интернет безбедност

Заштита ваше присутности на интернету и личних података ваших интернет купаца пресудни су за вашу репутацију бренда и ваш општи успех. Срећом, Намецхеап то разуме и преузима на себе три начина да се заштитите:

ВхоисГуард Заштита приватности: чувајте своје контакт податке (као што су име, адреса е-поште, адреса и телефонски број) из јавне Вхоис базе података да вас нежељени пошту, маркетинг компаније и мрежни преваранти не могу пронаћи. Ова бесплатна услуга такође спречава отмицу имена домена, што се догађа када неко користи ваше личне податке да би пренео ваш домен другом регистратору.

ССЛ сертификат: заштитите податке својих купаца ССЛ сертификатом. Ово ће вам помоћи да стекнете поверење у ваш бренд и да се етаблирате као поуздана компанија са којом желе да послују.

Премиум ДНС: ако сте забринути за продужетак ДНС-а, искористите сигурну, глобално доступну ДНС услугу Намецхеап. Такође долази са стопостотним уговором о нивоу услуге, тако да више никада не морате бринути због прекида рада ДНС-а.

ВПН услуга: Намецхеап је недавно представио нову ВПН услугу која нуди брза, сигурна, неограничена и поуздана ВПН решења. Њихова ВПН мрежа функционише у преко 40 земаља. Њихов ВПН производ је нов на тржишту и не може се заиста, ни најмање, надметати са НордВПН и ЕкпрессВПН..

Више о ССЛ-овима

Намецхеап схвата ССЛ сертификате веома озбиљно. Зато ћемо детаљније погледати све што добијате са Намецхеап ССЛ сертификатом инсталираним на вашој веб локацији:

 • Службени печат на ССЛ сајту
 • Врхунска подршка доступна је 24 сата дневно
 • Компатибилност са претраживачима
 • 256-битна или 128-битна енкрипција

Приватно хостинг е-поште

Намецхеап има приватно, сигурно и поуздано решење у облаку за све ваше потребе за веб адресом на мрежи. Сви планови приватног е-поште долазе с лаганим интерфејсом за веб пошту који управљање е-поштом, контактима и календаром чини цинцх.

Такође добијате приметне функције као што су:

 • ПОП / ИМАП / Вебмаил
 • Много ГБ простора за похрану е-поште и датотека
 • Анти спам заштита
 • Подршка за мобилне уређаје
 • Обједињено управљање налогом е-поште
 • Алати за сарадњу за подешавање корисничких улога, брзо прегледавање и дељење података

Вебсите Буилдер

веб буилдер

Изградња веб локације никада није била једноставнија захваљујући уграђеном Намецхеап Буилдеру веб локација. Долази са драг анд дроп интерфејсом. А ако вам треба мало инспирације, можете бирати између преко 200 унапред дизајнираних шаблона да бисте започели, без обзира у којој се индустрији налазите.

Овај интуитивни градитељ веб локација такође садржи:

 • Вишејезична подршка (45 језика)
 • Друштвени медији, опције плаћања и подршка за видео садржај
 • Нацрт са одзивом
 • СЕО оптимизација
 • Опције изгледа одредишне странице и решетке

Запамтите, ово је систем за управљање садржајем, није алат који се може користити на веб страницама ВордПресс-а.

Додатне уграђене алате

намецхеап апликације

Намецхеап долази са бесплатним и врхунским апликацијама које се на једноставан начин интегришу са новоствореном веб страницом и чине једноставну изградњу, управљање и одржавање веб локације..

Неке од најбољих апликација којима можете приступити укључују Г Суите, Веебли, Намецхеап Уптиме Мониторинг и Цанвас.

Да ли препоручујем ЕасиВП? Резиме

Намецхеап је прилично одличан. Имају солидну репутацију да су сјајни у индустрији имена домена и тврде да знају шта раде у индустрији веб хостинга.

Ако желите супер јефтино управљање ВордПресс хостинг хостинг решењем које омогућава изузетно једноставно подешавање ВордПресс-а; онда је ЕасиВП одличан избор.

Кликом на овај линк можете само угостити своју веб локацију $ 1 за први месец (1к веб страница ВордПресс је инсталирана и спремна за рад).

Међутим, ако занемарите јефтину цену, Намецхеап се не поклапа у поређењу са другим ВордПресс провајдерима хостинг услуга вани.

За мене је велика грешка то што за употребу ЕасиВП-а можете користити само имена домена регистрована у Намецхеап-у.

Ако вас овај ЕасиВП преглед није уверио и желите више од управљаног ВордПресс домаћина, ту је много других поузданих хостинг решења за избор.

Све што требате учинити је провјерити наше критике о хостингу и одлучити која је најбоља за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map