DreamHost vs. GoDaddy-hosting

Head-to-head DreamHost vs GoDaddy vertailun avulla tarkastellaan tärkeitä ominaisuuksia, suorituskykyä, hintoja, etuja ja haittoja jne., jotta voit valita näiden kahden suositun web-palveluntarjoajan välillä.


pyyhkäise oikealle

DreamHost

Hyvä isä

Noin:DreamHost tarjoaa 2 vuosikymmenen ajan isännöintipalvelun, joka keskittyy erittäin toimiviin sivustoihin bloggaajille, kehittäjille, web-suunnittelijoille ja online-yrityksille. Sillä on myös loistava verkkoyhteisö ja tuki.GoDaddy on ollut mediassa viime aikoina, etenkin TV-mainoksissa ja painotuotteissa. Se tarjoaa verkkotunnuksia sekä käyttäjäystävällisiä web-hosting-palveluita, kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia ja vaikuttavia käyttöaikaa.
Perustettu:19971997
BBB-luokitus:D-+
Osoite:Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 9213014455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Puhelinnumero:(323) 375 – 3831(480) 505 – 8877
Sähköpostiosoite:Ei luetteloituEi luetteloitu
Tukityypit:Live-tuki, keskusteluPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu, koulutus
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Irvine, Kalifornia ja Ashburn, VirginiaPhoenix, Arizona
Kuukauden hinta:Alkaen 8,95 dollaria kuukaudessaAlkaen 4,99 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Rajoittamaton tallennustila:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:Dreamhost-ohjauspaneelicPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:100,00%99,90%
Rahat takaisin takuu:97 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Ilmainen verkkotunnus Whois-yksityisyydellä. Enintään 75 dollaria Google Adwords -luottoa. Ilmaiset SSL-sertifikaatit.Ensisijainen DNS-hallintatyökalu (vain Ultimate Plan). Kaksinkertainen prosessointivirta ja muisti (vain Ultimate Plan). DudaMobile muuntaa sivustosi automaattisesti mobiililaitteeksi (kaikki suunnitelmat paitsi Economy). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Verkkosivun kiihdytin (vain Ultimate Plan). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Haittaohjelmien skanneri (vain Ultimate Plan).
Hyvä: Upea ohjauspaneeli: DreamHostissa on intuitiivinen, virtaviivainen käyttöliittymä, jota on ilo käyttää.
Poikkeuksellinen asiakastuki: DreamHost-tukitiimi on reagoiva, osaava ja aina valmis opettamaan sinulle kuinka estää asioita leikkaamasta uudelleen.
Laaja valikoima ominaisuuksia: Rajoittamattomista resursseista ilmaisiin SSL-varmenteisiin ja muuhun DreamHost-pakettiin kuuluu ennätyksellisiä ominaisuuksia sisältävä veneet jokaiseen suunnitelmaansa, usein ilman lisäkustannuksia.
100%: n käyttöaikatakuu: DreamHost lupaa 100%: n käyttöajan. Takuuna on päivärahoituksen takaus jokaisesta kokemasi seisokin tunnista..
Antelias palautustakuu: DreamHost antaa sinulle 97 päivää täyden hyvityksen vaatimiseksi.
Suuri käyttöaika: Voit odottaa, että GoDaddyn kaltaisella yrityksellä on yksi alan parhaimmista käyttöajoista, kun otetaan huomioon, että ne ovat niin valtavia. Mutta minulla ei ole vielä kuullut valitusta GoDaddyn käytettävyydestä. Uptime on yksi niistä asioista, joita odotat web-hosting-yrityksen toimittavan, ja GoDaddy tekee sen tyylillä.
Linux- ja Windows-isäntä: GoDaddy on yksi harvoista isännöintipalveluntarjoajista, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Windowsia teollisuuden standardin mukaisen Linux-käyttöjärjestelmän sijasta. Jos sinulla on ASP.NET-verkkosivustoja, tämä on oikea paikka sinulle.
Suuri tekninen tuki: Kerta toisensa jälkeen web-hosting-yritykset saavat valituksia asiakaspalvelustaan. Olipa kyse tiedon puutteesta tai valtavista odotusajoista, mutta GoDaddy on vetänyt kanin hatustaan ​​tämän taian avulla. Heillä on ehdottomasti paras asiakaspalvelu.
Käyttäjäystävällinen: Suurin osa GoDaddystä on rakennettu uudempien loppukäyttäjien idean ympärille. Kaikki heidän työkalut ovat ???? newbie ???? ystävällinen. Henkilökohtaisesti rakastan nendecPanelia, jonka pitäisi olla tällä hetkellä alan standardi. Kaikki mitä tarvitsen on aivan käden ulottuvilla ja minulla ei ole mitään valituksia heidän UX: sta.
Paha: On halvempia vaihtoehtoja: On olemassa monia suosittuja palveluntarjoajia, jotka tarjoavat hosting-suunnitelmia halvemmalla. Ei suuri arvo: Ellet kiinni GoDaddyä suurella myynninedistämistarjouksella, olet hieman järkyttynyt maksamiesi hintojen suhteen. Et vain saa yhtä suurta suorituskykyä GoDaddy-palvelun alhaisempien palvelupakettien kanssa. Mutta jos pyydät heidät promootiossa, voittaja voittaja kana-illallisella.
Verkkokaupan puutteelliset ominaisuudet: Minun mielestäni tänä päivänä ikäkaupan lisäyksien ei pitäisi olla ketterää. Sinun pitäisi saada kaikki kellot ja pillit, koska web-hosting-yritys yleensä ottaa kimppu rahaa joka tapauksessa. GoDaddy: lle he menettävät veneen puuttuvilla ominaisuuksilla ja virheillä, jotka hyökkäävät vain kauppaan joka kulmasta.
Yhteenveto:DreamHost (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoitua WordPress-hosting-palvelua ja asiantuntevaa WordPress-tukea. Voidaan käyttää mitä tahansa haluamaasi laajennusta tai teemaa. Huomionarvoista on myös optimoitu WordPress-kokoonpano ja käyttöaika jopa 100%. DreamHost toimittaa myös pilvitallennuspalvelut sekä mobiilisivustojen luomiseen tarkoitetun DudaMobile-palvelun. Asiakkaat arvostavat myös rajoittamatonta verkkotunnuksen isännöintiä ja 97 päivän rahat takaisin -takuuta.Saatavilla myös tässä web-isännöintipalvelussa on suuri tuki, yhdessä napsautuksessa olevien sovellusten asennusten ja muun kanssa. On syytä huomata, että verkkotunnuksen rekisteröinti on helppo käyttää yhdessä isännöinnin kanssa. Käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, että verkkosivustot ovat valmiita mobiililaitteisiin tai että he voivat valita Linuxin ja Windowsin välillä. Käyttäjät voivat käyttää myös Go Daddy-mobiilisovelluksen tilejä verkkosivustojen itseä tarkistamalla, jotta käyttäjät pääsevät helposti tilitietoihin. Löydät GoDaddy-vaihtoehdot täältä.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map