DreamHost is beroemd geworden vanwege zijn genereuze en toonaangevende 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en ze beloven dat uw website snel en veilig is & altijd up.


Als een van de langst regerende webhostingproviders op de markt van vandaag, DreamHost weet van functies, betaalbaarheid en klantenondersteuning. Deze DreamHost-beoordeling laat u weten of deze webhost een goede keuze voor u is.

We willen u echter begeleiden bij alles wat ze te bieden hebben, dus als ze op uw lijst met ‘maybes’ verschijnen, kunt u beter bepalen of DreamHost de webhost is waarop u de gegevens van uw site wilt vertrouwen.

Dit is wat je zult leren van deze DreamHost-recensie

 1. De lijst met pro’s

Hier bekijk ik het gebruik van DreamHost van dichterbij. Omdat er heel veel goede dingen zijn aan deze webhost.

 1. De lijst met Cons

Maar er zijn ook een paar nadelen aan DreamHost. Hier bekijk ik wat de zijn.

 1. DreamHost-plannen & Prijzen

Hier in deze sectie zal ik hun in meer detail behandelen.

 1. Raad ik DreamHost.com aan?

Hier vertel ik je of of ik denk dat je beter af bent met een alternatief voor DreamHost.

Laten we dus naar deze DreamHost-recensie gaan …

DreamHost Pros

DreamHost is een onafhankelijk eigendom van en beheerd hostingbedrijf dat de tand des tijds heeft doorstaan, ondanks dat Endurance International schijnbaar enkele van de grootste namen in de geschiedenis van hosting overneemt (bijv. IPage, Hostgator en Bluehost).

Om DreamHost dit te laten doen en succesvol te houden, heeft het hard moeten werken om klanten tevreden te stellen die op zoek zijn naar betrouwbare hosting die wordt geleverd met alles wat nodig is om een ​​winstgevende website te runnen.

Laten we dus eens kijken en zien wat ze zo geweldig te bieden hebben.

1. Snelheid

Snelle servers zijn een zeer belangrijke factor bij het kiezen van een webhost. Omdat uit onderzoek is gebleken dat de meeste sitebezoekers uw website verlaten (en nooit meer terugkomen) als dat niet lukt laad binnen 2 seconden of minder.

Hoe sneller uw website laadt, hoe beter!

Site-eigenaren hebben snel ladende sites nodig, wat is de snelheidstack van DreamHosts?

Het hangt echt af van de services die u bij ons heeft, maar we hebben veel tijd besteed aan het bouwen van ons beheerde WordPress-aanbod, DreamPress, om een ​​van de meest responsieve WordPress-ervaringen op internet te leveren!

wordt opgeslagen op serverniveau met PHP OPcache en Memcached, draait bovenop razendsnelle PHP7 en leeft verspreid over een Nginx-webserver en een voor WordPress geoptimaliseerde MySQL-databaseserver. We zijn erg trots op DreamPress en we hebben er hard aan gewerkt om het een van de krachtigste WordPress-hostingopties van het web te maken.

Dreamhost-logo
Brett Dunst – DreamHost VP van Corporate Communications

DreamHost biedt een aantal van de nieuwste snelheidstechnologie om ervoor te zorgen dat uw site snel laadt:

 • Solid State-schijven. De bestanden en databases van uw site worden opgeslagen op SSD, die een stuk sneller zijn dan HDD (harde schijven).
 • Gzip-compressie. Is standaard ingeschakeld op alle hostingplannen
 • OPcache Caching. OPcache is een caching-engine die in PHP is ingebouwd en is ook standaard ingeschakeld.
 • Content Delivery Network. Cloudflare is een CDN-service die websitebescherming en -versnelling biedt. DreamHost is een “Optimized Hosting Partner” van Cloudflare.
 • PHP7. Dit is de nieuwste versie van PHP en zorgt voor snellere prestaties en minder bronnen.

Snelheidstest – hoe snel is DreamHost?

Ik besloot om de laadtijd te testen. Ik heb een gehoste testwebsite gemaakt (op het Shared Starter-plan) en vervolgens heb ik WordPress geïnstalleerd (met behulp van het Argent-thema en dummy lorem ipsum-inhoud).

Controlepaneel

Out of the box laadde de testsite behoorlijk snel, 1,1 seconden, 210 kb paginaformaat en 15 verzoeken.

dreamhost snelheid

Helemaal niet slecht .. maar het wordt beter.

DreamHost wordt al geleverd met ingebouwde caching en gzip-compressie die standaard zijn ingeschakeld, dus er zijn geen instellingen om hier te optimaliseren.

Maar om de zaken nog meer te versnellen, ging ik door en installeerde ik een gratis WordPress-plug-in genaamd Autoptimize en ik heb gewoon de standaardinstellingen ingeschakeld.

plug-in automatisch optimaliseren

Dat verbeterde de prestaties nog meer, omdat het zich schoor 0,1 seconden, en het verkleinde het totale paginaformaat tot slechts 199 kb en verminderde het aantal verzoeken tot 11.

dreamhost laadtijd snelheid

WordPress-sites die op DreamHost worden gehost, worden behoorlijk snel geladen en hier heb ik je een eenvoudige techniek laten zien die je kunt gebruiken om dingen nog sneller te maken.

2. DIY Remixer Website Builder

Het team van DreamHost weet hoe moeilijk het kan zijn om vanaf het begin een website te bouwen, vooral als u geen code kent.

remixer

Daarom bieden ze de Remixer-websitebouwer aan alle klanten voor het maken van opvallende websites die bestemd zijn om verkeer te genereren en bezoekers om te zetten in klanten.

Hier zijn enkele van de functies die bij uw ingebouwde websitebouwer horen:

 • Onbeperkte website-creatie onder één hostingplan
 • Geen paginalimieten
 • Mobielvriendelijke thema’s
 • Aangepaste kleuren en lettertypen
 • Domeinnaamtoewijzing aan Remixer-website (gratis)
 • Toegang tot gratis en professioneel ogende stockfotografie
 • Ingebouwde SEO-optimalisatie
 • Individuele mediabibliotheek, zodat u foto’s, video en audio op uw site kunt publiceren

remixer thema's

Een website vanaf de grond opbouwen is supereenvoudig wanneer u hun exclusieve websitebouwer gebruikt.

3. Domeinnamen en meer

DreamHost biedt niet alleen gratis domeinnamen aan met hun hostingplannen (behalve voor het gedeelde shared hostingplan voor starters), ze bevatten ook een aantal extra functies, waardoor de deal een beetje zoeter wordt.

Gebruik om te beginnen hun handige zoekbalk voor domeinnamen om de perfecte URL voor uw groeiende website te vinden.

domeinnamen

Geniet vervolgens van het volgende:

 • Automatische verlengingen. Stel uw eigen automatische verlenging van uw domeinnaam in, zodat u er elk jaar voor kunt zorgen dat uw domeinnaam van u blijft en niemand profiteert van uw harde werk.
 • DNS-beheer. Verwijs naar computers op naam in plaats van IP-adressen.
 • Ontvang gratis zoveel subdomeinen als u nodig heeft.
 • Aangepaste naamservers. Maak ijdelheid-naamservers die zijn gebrandmerkt met uw domein om te reageren op DNS-verzoeken voor uw domein.
 • Domein doorsturen. Leid uw sitebezoekers automatisch om naar een andere URL of domeinnaam voor eenvoudiger inhoudsbeheer.
 • Optioneel domeinvergrendeling. Vergrendel uw domeinnaam gratis voor extra veiligheid, zodat er geen ongeoorloofde wijzigingen kunnen worden aangebracht.

Het registreren van uw domeinnaam bij DreamHost is de eenvoudigste oplossing wanneer u ze ook als uw hostingprovider gebruikt.

Dat gezegd hebbende, als u een domeinnaam heeft bij een ander bedrijf, kunt u deze gemakkelijk overzetten naar DreamHost wanneer u er klaar voor bent.

4. Toewijding aan het milieu

DreamHost begrijpt dat het runnen van een hostingbedrijf zijn tol eist van het milieu. Bijvoorbeeld, elektriciteit om servers draaiende te houden, papier om kantoren te laten draaien en zelfs het gas dat nodig is om werknemers elke dag van en naar het werk te krijgen, beïnvloeden de omgeving die we allemaal delen.

Er is ook een begrip dat DreamHost in de loop van de jaren en tot ver in de toekomst is gegroeid en zal blijven groeien tot een groter bedrijf dat meer van de kostbare hulpbronnen van de aarde gebruikt.

Als reactie hierop doet DreamHost het volgende om hun eigen ecologische voetafdruk te verkleinen:

 • Hun kantoren werken met energiezuinige apparaten en verlichting en gebruiken bewegingsgestuurde sanitair met laag debiet
 • Datacentra omvatten een zeer efficiënte koelinfrastructuur, gebruik van gemeentelijk en teruggewonnen water, energiezuinige processors en stroom uit hernieuwbare bronnen zoals windmolenparken, zonnepanelen en waterkrachtcentrales
 • Werknemers ontvangen gratis recyclingbakken in hun kantoren, financiële prikkels om gebruik te maken van het openbaar vervoer, mogelijkheden om thuis te werken en toegang tot e-filing en videoconferenties

Als het belangrijk is om uw steentje bij te dragen aan het redden van het milieu, kunt u er zeker van zijn dat DreamHost aan uw kant staat en zijn best doet om u milieuvriendelijke hostingdiensten te bieden.

5. 100% beschikbaarheid

Het is een zeldzaamheid om een ​​hostingbedrijf te vinden dat een echte 100% uptime-garantie biedt. En toch doet DreamHost het op de een of andere manier.

Door meerdere datacenterlocaties te gebruiken om de belasting en eventuele bedreigingen van downtime, redundante koeling, noodgeneratoren en constante serverbewaking aan te kunnen, houdt DreamHost uw website altijd up-and-running..

Als uw site op enig moment last heeft van downtime (wat volgens DreamHost niet het geval is), maar voor het geval dat wel het geval is, wordt u ook gecompenseerd.

gegarandeerde uptime

En als u de huidige status van kritieke problemen, downtime en systeemupdates wilt bekijken, bekijk dan de DreamHost-statuswebsite wanneer u maar wilt.

dreamhost huidige status

En als klap op de vuurpijl, als u de geschiedenis van serverproblemen die met DreamHost zijn opgetreden wilt bekijken, kunt u dat ook doen:

serverupdates

Deze transparantie is een geweldige functie die klanten op prijs stellen. De wereld is niet perfect en er zijn ook geen webhostingproviders op de markt.

Het verbergen van het feit dat dingen gebeuren, heeft de neiging niet goed bij betalende klanten te passen, dus DreamHost doet zijn best om u te laten zien wanneer dingen gebeuren en hoe ze worden afgehandeld, zodat u er zeker van kunt zijn dat u waar voor uw geld krijgt en dat uw website beschermd.

6. Indrukwekkende geld-terug-garantie

Nogmaals, DreamHost overtreft zichzelf echt als het erom gaat te garanderen dat het de hostingservices heeft die je nodig hebt om een ​​succesvolle website te runnen.

Alle gedeelde hostingplannen worden geleverd met een 97 dagen geld-terug-garantie en alle DreamPress-abonnementen worden geleverd met 30 dagen geld-terug-garanties.

Dit is buitengewoon aangezien zelfs InMotion’s 90 dagen geld-terug-garantie niet eens kan concurreren. En de meeste andere hostingproviders geven u slechts 30 of 45 dagen om te annuleren als u niet tevreden bent.

DreamHost wil dat u ervoor zorgt dat zij (of niet) degene voor u zijn. En door zo’n genereus teruggavebeleid te hebben, beginnen alle klanten van DreamHost vanaf het begin vertrouwen bij hen op te bouwen, wat goed kan gaan voor zaken.

Veel eCommerce-winkels beweren immers dat wanneer ze de terugbetalingsperiode verlengen, ze daadwerkelijk een afname van de terugbetalingen en een toename van de verkoop zien.

7. Geweldige klantenondersteuning

Er zullen waarschijnlijk momenten zijn dat u contact moet opnemen met iemand ter ondersteuning. Daarom is het cruciaal om te weten dat er een deskundig teamlid zal zijn om je op elk moment te helpen.

DreamHost heeft echte mensen in stand-by om u te helpen bij het oplossen van al uw problemen. Ze zijn ervaren met webhosting en WordPress (als u kiest voor het beheerde WordPress-hostingplan) en kunnen u helpen bij het oplossen van problemen die u tegenkomt.

Daarnaast kun je:

 • Neem 24/7/365 contact op met klantenondersteuning via live chat
 • Krijg per e-mail toegang tot ondersteunend personeel, technische ondersteuning of het serviceteam om uw vragen te beantwoorden
 • Start een thread in het communityforum om te zien wat andere DreamHost-klanten denken
 • Los problemen op met behulp van de uitgebreide Knowledge Base met artikelen over accountbeheer / facturering, SSL-certificaten, productondersteuning en meer

DreamHost Cons

Kortom, DreamHost is een eenvoudige hostingprovider die zijn klanten de functies biedt die nodig zijn om een ​​succesvolle website te runnen.

Er zijn echter enkele dingen die niet zo geweldig zijn waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u besluit dat DreamHost iets voor u is.

1. Geen cPanel

Traditioneel geven hostingproviders hun klanten toegang tot zaken als accountbeheer en facturering, e-mailaccounts, FTP-informatie en meer in cPanel of Plesk, beide intuïtieve controlepanelen met gebruiksvriendelijke dashboards.

DreamHost doet dat niet, wat de leercurve een beetje moeilijk kan maken voor degenen die nieuw zijn bij hosting of degenen die bekend zijn met cPanel.

dreamhost controlepaneel

Het probleem met het eigen configuratiescherm van DreamHost is dat het moeilijk kan zijn om de dingen te vinden waarnaar u op zoek bent, het dashboard kan beperkend lijken en het aantal verzoeken om klantenondersteuning neemt toe omdat mensen merken dat ze veel moeite hebben om zelfs de eenvoudigste taken uit te voeren.

2. Geen telefonische ondersteuning

Natuurlijk heb je toegang tot DreamHost-ondersteuning via e-mail of livechat. Maar er is geen telefoonnummer waar u contact mee kunt opnemen als u met een echte live persoon wilt praten.

Hoewel u een terugbelverzoek kunt indienen bij de technische ondersteuning, kost dit u extra omdat deze ondersteuningsservice niet bij uw hostingpakket is inbegrepen.

In plaats daarvan kunt u voor een maandelijks bedrag drie callbacks aan uw account toevoegen, of u kunt ook voor een vast bedrag in een eenmalige callback investeren.

Dit belooft niet veel goeds voor veel klanten, aangezien de meeste betrouwbare hostingproviders gratis e-mail, ondersteunende ticketsystemen, livechat en telefoondiensten beschikbaar hebben voor alle klanten.

Daar komt nog bij dat live chat-ondersteuning niet 24/7 beschikbaar is, zoals de e-mailondersteuning dat wel is. In plaats daarvan heb je er alleen dagelijks toegang toe van 05.30 – 21.30 uur Pacific Time.

Hoewel dit normaal gesproken geen probleem is, kunnen we allemaal een tijd bedenken waarop we midden in de nacht onmiddellijke ondersteuning nodig hadden. Het lijkt er ook op dat de enige manier om toegang te krijgen tot live chat-ondersteuning is via je configuratiescherm, wat niet helpt als je voorverkoopvragen hebt die je meteen wilt beantwoorden. In plaats daarvan moet u het online contactformulier gebruiken.

DreamHost-hostingplannen

DreamHost heeft veel hostingplannen beschikbaar, waaronder shared hosting, dedicated servers, virtual private servers (VPS) en WordPress hosting,

We gaan echter alleen kijken naar de gedeelde en WordPress-hostingplannen.

Gedeelde hosting

De gedeelde hosting van DreamHost is heel eenvoudig.

gedeelde hostingplannen

Er zijn maar twee plannen om uit te kiezen:

 1. Gedeelde starter. Dit is geweldig voor degenen die net beginnen. Het bevat één website, een .com-domeinnaam voor een lage prijs, onbeperkt verkeer, snelle SSD-opslag, SSL-certificaat en de mogelijkheid om te upgraden om een ​​e-mailaccount toe te voegen. Dit plan begint bij $ 2,95 / maand.
 2. Gedeeld onbeperkt. Dit plan is geweldig voor mensen met meerdere websites. Geniet van onbeperkte websites, een gratis domeinnaam, onbeperkt verkeer en SSD-opslag, meerdere SSL-certificaten en e-mailhosting. Dit plan begint bij $ 7,95 / maand.

Met shared hosting heb je toegang tot het eigen configuratiescherm, 100% uptime-garantie, 24/7 ondersteuning en de indrukwekkende 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Andere functies in het DreamHost Shared Unlimited-abonnement zijn onder meer:

 • Onbeperkte MySQL-databases
 • Server Side Inclusief (SSI)
 • IPv6-ondersteuning
 • Volledige Unix-schaal
 • Ondersteuning voor PHP 7.1
 • Rails, Python en Perl-ondersteuning
 • Toegang tot onbewerkte logbestanden
 • Crontab-toegang
 • Volledige CGI-toegang
 • Ingeblikte CGI-scripts

Het is belangrijk op te merken dat DreamHost biedt geen Windows besturingssystemen waaronder ASP.NET of Windows Server. In plaats daarvan bieden ze alleen Linux-ondersteuning.

WordPress-hosting

Waarom zijn DreamHost en jouw DreamPress zo toegewijd aan WordPress?

Als een bedrijf dat hard werkt om makers van inhoud in staat te stellen door hen te helpen online succes te behalen, zouden we gek zijn om niet gek te zijn op WordPress – het beheert meer dan een derde van het web!

WordPress brengt de creativiteit van mensen en de kracht van computers samen op een manier die maar weinig webplatforms hebben kunnen bereiken. De WordPress-community is ongelooflijk en blijft ons verbazen!

Het zit vol met duizenden behulpzame mensen, allemaal evenveel gericht op het verbeteren van het kernplatform als het ervoor zorgen dat iedereen die zijn stem online wil laten horen die kans krijgt.

Onze visie en missie-verklaringen sluiten zelfs nauw aan bij een open web en een gedemocratiseerde publicatie:

‘Mensen hebben de vrijheid om te kiezen hoe hun digitale inhoud wordt gedeeld’ is onze visie. “Succes bevorderen door het open webplatform naar keuze aan te bieden” is onze missie.

Dreamhost-logo
Brett Dunst – DreamHost VP van Corporate Communications

DreamHost’s WordPress hosting is ook heel eenvoudig.

WordPress hostingplannen

Er zijn maar twee plannen om uit te kiezen:

 1. Gedeelde starter. Dit is goed voor kleine WordPress-websites, die net beginnen en iedereen met een strikt budget. Het wordt geleverd met een gedeelde hostingserver, ondersteunt één website en wordt geleverd met onbeperkt verkeer, snelle SSD-opslag, een SSL-certificaat met één klik, 24/7 ondersteuning en de kans om te upgraden om een ​​e-mailaccount toe te voegen. Dit plan begint bij $ 2,59 / maand.
 2. DreamPress. Dit is krachtige WordPress-hosting voor grote websites en bedrijven die naadloze prestaties willen op hun drukbezochte sites. Het wordt geoptimaliseerd voor WordPress en met ingebouwde tools. Het wordt geleverd met een snelle cloud-server, inclusief één website, 10K maandelijkse sitebezoekers, 30 GB SSD-opslag, een SSL-certificaat met 1 klik, e-mailhosting, 24/7 ondersteuning en een gratis Jetpack-voorinstallatie. Dit plan begint bij $ 16,95 / maand.

Met DreamHost WordPress-hosting krijgt u snelle verlichting, ingebouwde beveiligingsfuncties en WordPress-specialisten die zijn opgeleid om u te helpen met uw vragen en zorgen.

Bovendien worden alle WordPress-hostingplannen geleverd met:

 • Automatische WordPress-updates (WordPress kern- en beveiligingsupdates)
 • Een WordPress-installatie en populaire plug-ins en thema’s om u op weg te helpen
 • Domeinprivacy
 • Onbeperkte e-mailadressen
 • Aangepast DreamHost-configuratiescherm
 • Ingebouwde webapplicatie-firewall (WAF)
 • Compleet domeinbeheer
 • SFTP- en SSH-toegang
 • WP-CLI

Als u kiest voor het DreamPress-hostingplan, ontvangt u ook caching op serverniveau, caching van objecten, onmiddellijke lanceringen van de site, verniscaching, Brotli-compressie, onmiddellijke upgrades, standaard HTTP-status en NGINX met HTTP2 ingeschakeld.

Veel Gestelde Vragen

Hier zijn antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen:

 1. Wat is DreamHost? DreamHost is een in Los Angeles gevestigd webhostingbedrijf. Het werd in 1996 opgericht door Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez en Sage Weil. Hun officiële website is www.dreamhost.com. Lees meer op hun Wikipedia-pagina.
 2. Welk type hostingplannen zijn beschikbaar bij DreamHost? Gedeelde, VPS, toegewijde en beheerde WordPress-hosting.
 3. Welk type bedieningspaneel wordt gebruikt? Het op maat gemaakte configuratiescherm van DreamHost.
 4. Krijg ik een SSL-certificaat? Ja, alle domeinen die door DreamHost worden gehost, ontvangen een gratis Let’s Encrypt SSL-certificaat en kunnen met één klik worden geïnstalleerd in het configuratiescherm.
 5. Kan ik een e-mailaccount hosten? Tenzij u investeert in het Shared Started hostingplan, ontvangt u e-mailhosting met onbeperkte e-mailadressen.
 6. Biedt DreamHost een websitebouwer aan? Ja, alle hostingplannen worden geleverd met Remixer, DreamHost’s click-to-edit website-builder. Daarnaast kunt u kiezen uit vooraf ontworpen thema’s, ingebouwde stockafbeeldingen en kleurenschema’s om uit te kiezen. U kunt ook zoveel webpagina’s maken als u wilt, en dat allemaal zonder dat u code hoeft te kennen.
 7. Wat voor soort klantenondersteuning kan ik verwachten met DreamHost? U kunt 7 dagen per week tijdens uitgebreide kantooruren toegang krijgen tot live chat-ondersteuning, 24/7 e-mailondersteuning en betalen voor premium terugbelondersteuning. Er is ook een communityforum beschikbaar en een uitgebreide Knowledge Base met veel artikelen over verschillende onderwerpen.
 8. Wat voor garanties zijn er? DreamHost biedt een 100% uptime-garantie (compleet met compensatie in het geval dat uw site uitvalt), evenals een geld-terug-garantie van 97 dagen.

Raad ik DreamHost aan?

Met zoveel keuze aan webhosting, wat DreamHost onderscheidt van rust?

We geloven echt in een open web dat de eigendomsrechten van alle gebruikers respecteert. Makers van inhoud mogen niet worden beperkt door een Servicevoorwaarden die het eigendom van hun eigen digitale media wegneemt.

Ze moeten niet naar technische bedrijven kijken om hen te vertellen wat ze wel en niet online kunnen publiceren. DreamHost biedt echte dataportabiliteit en respect voor onze gebruikers en hun inhoud, en we doen dit met de kracht van open-source software.

Dreamhost-logo
Brett Dunst – DreamHost VP van Corporate Communications

Uiteindelijk is er een goede reden waarom DreamHost al zo lang bestaat en zijn succes heeft behouden. Het biedt eenvoudig te begrijpen hostingplannen, betaalbare prijzen en meer dan genoeg functies om zonder problemen een website van behoorlijke omvang te runnen.

Dat gezegd hebbende, geen cPanel of Plesk hebben controlepaneel voor het beheren van accountinformatie kan een afknapper zijn voor degenen die houden van het intuïtieve karakter van meer traditionele controlepanelen. Om nog maar te zwijgen, het betalen voor telefonische ondersteuning zal bij veel potentiële klanten niet goed zitten.

Voor bloggers, kleine bedrijven en mensen met WordPress-websites is DreamHost een geschikte hostingprovider. Hoewel het belangrijk is om ervoor te zorgen dat hun eenvoud voldoende functies biedt voor u en uw groeiende site.

Dat gezegd hebbende, als u besluit om met DreamHost-hosting te gaan, kunt u in ieder geval vertrouwen op het feit dat u dat hebt 97 dagen om te beslissen of ze de juiste keuze voor je zijn of niet.

Dus, check DreamHost en ontdek het zelf. Hun remixer-websitebouwer, niet-bestaande verkeerslimieten, toewijding aan het milieu en 24/7 e-mailondersteuning zijn misschien precies wat u nodig heeft om een ​​succesvolle website te lanceren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me