DreamHost gjennomgang

DreamHost har blitt kjent for sin generøse og industriledende 97-dagers pengene-tilbake-garanti, og de lover at nettstedet ditt er raskt, sikkert & alltid oppe.


Som en av de lengste regjerende webhotellleverandørene i markedet i dag, Dreamhost vet om funksjoner, overkommelighet og kundesupport. Denne DreamHost-anmeldelsen vil informere deg om denne webhotellet er et godt valg for deg.

Vi ønsker imidlertid å veilede deg gjennom alt de har å tilby, så hvis de kommer opp på listen over “maybes”, kan du bedre finne ut om DreamHost er webhotellet du vil stole på at nettstedets data til.

Dette vil du lære av denne DreamHost-gjennomgangen

 1. Listen over proffer

Her ser jeg nærmere på bruken av DreamHost. Fordi det er mange gode ting med denne webverten.

 1. Listen over Cons

Men det er noen få ulemper med DreamHost også. Her ser jeg nærmere på hva det er.

 1. DreamHost-planer & prisene

Her i denne delen vil jeg dekke dem mer detaljert.

 1. Anbefaler jeg DreamHost.com?

Her forteller jeg deg om eller om jeg tror du har det bedre med et alternativ til DreamHost.

La oss komme inn på denne DreamHost-vurderingen …

DreamHost Pros

DreamHost er et uavhengig eid og drevet hostingfirma som har holdt tilbake testen av tid, til tross for at Endurance International tilsynelatende overtar noen av de største navnene i vertshistorien (f.eks. IPage, Hostgator og Bluehost).

For at DreamHost skal ha gjort dette og forbli vellykket, har det måttet jobbe hardt for å tilfredsstille kunder på jakt etter pålitelig hosting som følger med alt som trengs for å drive et lønnsomt nettsted.

Så la oss ta en titt og se hva de har å tilby som er så flott.

1. Hastighet

Raske servere er en veldig viktig faktor når du velger webhotell. Fordi forskning har vist at de fleste besøkende vil forlate nettstedet ditt (og aldri komme tilbake) hvis det ikke lykkes last i løpet av 2 sekunder eller mindre.

Jo raskere nettstedet lastes, jo bedre!

Nettstedseiere trenger raske nettsteder, hva er DreamHosts ‘hastighetsbunke’?

Det avhenger virkelig av tjenestene du har hos oss, men vi har brukt mye tid på å bygge vårt administrerte WordPress-tilbud, DreamPress, for å levere en av de mest responsive WordPress-opplevelsene på nettet!

bufres på servernivå med PHP OPcache og Memcached, kjører på toppen av den raske PHP7, og lever distribuert over en Nginx webserver og en WordPress-optimalisert MySQL databaseserver. Vi er veldig stolte av DreamPress, og vi har jobbet hardt for å gjøre det til et av nettets kraftigste WordPress-hostingalternativer.

dreamhost-logo
Brett Dunst – DreamHost administrerende direktør for bedriftskommunikasjon

DreamHost tilbyr noen av de nyeste hastighetsteknologiene for å sikre at nettstedet ditt laster raskt:

 • Solid State-stasjoner. Filene og databasene på nettstedet ditt er lagret på SSD, som er mye raskere enn HDD (harddisker).
 • Gzip-komprimering. Er aktivert som standard på alle hostingplaner
 • OPcache-hurtigbuffer. OPcache er en hurtigbuffermotor innebygd i PHP, og er også aktivert som standard.
 • Innholdsleveringsnettverk. Cloudflare er en CDN-tjeneste som gir beskyttelse og akselerasjon på nettstedet. DreamHost er en “Optimalisert Hosting Partner” av Cloudflare.
 • PHP7. Dette er den siste versjonen av PHP og sikrer raskere ytelse og mindre ressurser.

Fartsprøve – hvor raskt er DreamHost?

Jeg bestemte meg for å teste ladetiden. Jeg opprettet et testnettsted som var vert (på Shared Starter-planen), og deretter installerte jeg WordPress (ved hjelp av argent-temaet og dummy lorem ipsum-innhold).

kontrollpanel

Ut av esken lastet teststedet ganske raskt, 1,1 sekunder, 210 kb sidestørrelse og 15 forespørsler.

drømmehastighet

Ikke verst i det hele tatt .. men det blir bedre.

DreamHost kommer allerede med innebygd cache og gzip-komprimering som er aktivert som standard, så det er ingen innstillinger for å optimalisere her.

Men for å få fart på ting enda mer, gikk jeg foran og installerte en gratis WordPress-plugin kalt Autoptimize og jeg aktiverte ganske enkelt standardinnstillingene.

autoptimere plugin

Det forbedret ytelsen enda mer, da den barberte seg 0,1 sekunder, og den reduserte den totale sidestørrelsen til bare 199 kb og reduserte antall forespørsler ned til 11.

dreamhost lastetid hastighet

WordPress-nettsteder som er hostet på DreamHost, vil lastes ganske raskt, og her har jeg vist deg en enkel teknikk du kan bruke for å fremskynde ting enda mer.

2. DIY Remixer Website Builder

Teamet hos DreamHost vet hvor vanskelig det kan være å bygge en webside fra bunnen av, spesielt når du ikke kjenner noen kode.

remixer

Derfor tilbyr de Remixer nettstedsbygger til alle kunder for å lage skiller seg ut nettsteder som er beregnet på å drive trafikk og konvertere besøkende til kunder.

Her er noen av funksjonene som følger med den innebygde nettstedbyggeren:

 • Ubegrenset oppretting av nettsteder under en vertsplan
 • Ingen sidegrenser
 • Mobilvennlige temaer
 • Egendefinerte farger og skrifter
 • Domenenavn tildeling til Remixer nettsted (gratis)
 • Tilgang til gratis og profesjonelt utseende arkivfotografering
 • Innebygd SEO-optimalisering
 • Individuelt mediebibliotek slik at du kan publisere bilder, video og lyd på nettstedet ditt

remiksetemaer

Å bygge et nettsted fra grunnen av er superenkelt når du bruker deres eksklusive nettstedbygger.

3. Domenenavn og mer

DreamHost tilbyr ikke bare gratis domenenavn med hostingplanene sine (sparer for den startede delte hostingplanen), de inkluderer også en rekke tilleggsfunksjoner, noe som gjør avtalen litt søtere.

For å starte, bruk den praktiske søkefeltet for domenenavn for å finne den perfekte URL-en for ditt voksende nettsted.

domenenavn

Neste, nyt følgende:

 • Auto-fornyelser. Angi egne fornyelser av domenenavn slik at du hvert år kan sørge for at domenenavnet ditt forblir ditt og at ingen utnytter det harde arbeidet ditt.
 • DNS-ledelse. Henvis datamaskiner etter navn i stedet for IP-adresser.
 • Motta så mange underdomener du trenger gratis.
 • Tilpassede navneservere. Lag forfengelige navneservere merket med domenet ditt for å svare på DNS-forespørsler for domenet ditt.
 • Videresending av domener. Videresend nettstedbesøkene dine automatisk til en annen URL eller domenenavn for enklere innholdsstyring.
 • Valgfri domenelåsing. Lås domenenavnet ditt gratis for ekstra sikkerhet, slik at ingen uautoriserte endringer kan gjøres.

Registrering av domenenavnet ditt med DreamHost er den enkleste løsningen når du bruker dem som hostingleverandør også.

Når det er sagt, hvis du har et domenenavn med et annet selskap, kan du enkelt overføre det til DreamHost når du er klar.

4. dedikasjon til miljøet

DreamHost har forståelse for at det å drive et hostingfirma tar en avgift på miljøet. For eksempel påvirker strøm for å holde servere i gang, papir for å drive kontorer og til og med bensinen det tar å få ansatte til og fra jobb hver dag påvirker miljøet vi alle deler.

Det er også en forståelse av at DreamHost gjennom årene, og langt inn i fremtiden, har vokst og vil fortsette å vokse til en større virksomhet som bruker mer av jordens dyrebare ressurser.

Som svar gjør DreamHost følgende for å redusere sitt eget karbonavtrykk:

 • Kontorene deres har energieffektive apparater og belysning og bruker bevegelseskontrollerte VVS-armaturer
 • Datasentre inkluderer høyeffektiv kjøleinfrastruktur, bruk av kommunalt og gjenvunnet vann, krafteffektive prosessorer og strøm fra fornybare ressurser som vindparker, solcellepaneler og vannkraftverk
 • Ansatte får gratis gjenvinningsbinger på sine kontorer, økonomiske insentiver til å bruke offentlig transport, muligheter for hjemmefra og tilgang til e-arkivering og videokonferanser

Hvis det er viktig å gjøre din del for å redde miljøet, kan du være trygg på at DreamHost er på din side og gjør sitt beste for å tilby deg miljøvennlige hostingtjenester.

5. 100% oppetid

Det er en sjeldenhet å finne et vertsfirma som vil gi en ekte 100% oppetidsgaranti. Og likevel gjør DreamHost det på en eller annen måte.

Ved å bruke flere datasenterlokasjoner for å håndtere belastningen og eventuelle trusler om driftsstans, overflødig kjøling, nødgeneratorer og konstant serverovervåking, holder DreamHost nettstedet ditt oppe og går hele tiden.

Hvis nettstedet ditt til enhver tid opplever driftsstans (som ifølge DreamHost ikke vil det), men bare i tilfelle det gjør det, vil du også bli kompensert.

garantert oppetid

Hvis du vil sjekke gjeldende status for kritiske problemer, nedetid og systemoppdateringer, kan du sjekke DreamHost-statusnettstedet når som helst du vil.

dreamhost nåværende status

Hvis du vil sjekke historien til serverproblemer som har skjedd med DreamHost, kan du gjøre det også:

serveroppdateringer

Denne åpenheten er en flott funksjon som kundene setter pris på. Verden er ikke perfekt, og det er heller ikke noen webhotellleverandører på markedet.

Å skjule det faktum at ting skjer, pleier ikke å sitte godt hos betalende kunder, så DreamHost gjør et forsøk på å vise deg når ting skjer og hvordan de håndteres, slik at du kan være sikker på at du får pengene dine verdt og nettstedet ditt er beskyttet.

6. Imponerende pengene tilbake-garanti

Igjen overtrer DreamHost seg virkelig når det gjelder å garantere at den har hosting-tjenestene du trenger for å drifte et vellykket nettsted.

Alle delte hostingplaner leveres med en 97-dagers pengene-tilbake-garanti og alle DreamPress-planer kommer med 30-dagers pengene-tilbake-garantier.

Dette er ekstraordinært å se da selv InMotion’s 90-dagers pengene-tilbake-garanti ikke en gang kan konkurrere. Og de fleste andre hostingleverandører gir deg bare 30 eller 45 dager å avbryte hvis de ikke er fornøyd.

DreamHost vil at du skal sørge for at de er (eller ikke) de for deg. Og ved å ha en så sjenerøs tilbakebetalingspolicy, begynner alle kunder fra DreamHost å bygge tillit med seg fra starten av, noe som kan gå langs veien for virksomheten.

Tross alt hevder mange e-handelsbutikker at når de forlenger refusjonstiden, ser de faktisk en nedgang i refusjoner og en økning i salget.

7. Stor kundestøtte

Det vil sannsynligvis være tider når du trenger å kontakte noen som har støtte. Det er derfor viktig å vite at det er et kunnskapsrikt teammedlem som kan hjelpe deg når som helst.

DreamHost har virkelige mennesker i beredskap for å hjelpe deg med å løse alle dine problemer. De er erfarne med webhotell og WordPress (hvis du velger den administrerte WordPress hostingplanen) og kan hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du støter på.

I tillegg kan du:

 • Ta kontakt med kundesupport via live chat 24/7/365
 • Få tilgang til supportpersonalet, teknisk support eller serviceteamet via e-post for å få svar på spørsmålene dine
 • Start en tråd i samfunnsforumet for å se hva andre DreamHost-kunder synes
 • Feilsøk deg selv ved å bruke den omfattende Knowledge Base som har artikler relatert til kontoadministrasjon / fakturering, SSL-sertifikater, produktstøtte og mer

DreamHost Cons

Kort sagt, DreamHost er en enkel hostingleverandør som tilbyr sine kunder funksjoner som trengs for å drive et vellykket nettsted.

Imidlertid er det noen ting som ikke er så bra som du bør være klar over før du bestemmer at DreamHost er noe for deg.

1. Ingen cPanel

Tradisjonelt gir hostingleverandører kundene sine tilgang til ting som kontoadministrasjon og fakturering, e-postkontoer, FTP-informasjon og mer i cPanel eller Plesk, som begge er intuitive kontrollpaneler med enkle å bruke dashboards..

DreamHost gjør ikke det, noe som kan gjøre læringskurven litt tøff for de som er nye for vertskapet eller de som er kjent med cPanel.

dreamhost kontrollpanel

Problemet med DreamHosts proprietære kontrollpanel er at det kan være tøft å finne de tingene du leter etter, dashbordet kan virke begrensende, og kundesupportforespørsler øker fordi folk synes de har mye problemer med å fullføre selv de enkleste oppgavene.

2. Ingen telefonsupport

Visst kan du få tilgang til DreamHost-støtte via e-post eller live chat. Men det er ikke noe telefonnummer du kan nå når du vil snakke med en virkelig live person.

Selv om du kan be om tilbakeringing fra teknisk support, vil dette koste deg ekstra da denne supporttjenesten ikke følger med hostingplanen din.

I stedet kan du legge til tre tilbakeringinger til kontoen din for en månedlig avgift, eller investere i en engangs tilbakeringing for et fast gebyr også.

Dette bode ikke bra for mange kunder, siden de fleste pålitelige hostingleverandører har e-post, support billettsystemer, live chat og telefontjeneste tilgjengelig for alle kunder gratis.

I tillegg til dette er live chat support ikke tilgjengelig 24/7, som e-poststøtten er. I stedet kan du bare få tilgang til dem hver dag fra 17:30 til 21:30 Pacific Time.

Selv om dette ikke normalt er et problem, kan vi alle tenke på en tid der vi trengte øyeblikkelig støtte midt på natten. Det ser også ut til at den eneste måten å få tilgang til live chat support er gjennom kontrollpanelet, noe som ikke hjelper hvis du har spørsmål om forhåndssalg du vil ha svar med en gang. I stedet må du bruke det elektroniske kontaktskjemaet.

DreamHost Hosting Plans

DreamHost har mange hostingplaner tilgjengelig, inkludert delt hosting, dedikerte servere, virtuelle private servere (VPS) og WordPress hosting,

Imidlertid vil vi bare se på de delte og WordPress-hostingplanene.

Delt hosting

DreamHosts delte hosting er veldig enkelt.

delte hostingplaner

Det er bare to planer å velge mellom:

 1. Delt Starter. Dette er flott for de som nettopp har startet. Det inkluderer ett nettsted, et .com-domenenavn for en lav pris, ubegrenset trafikk, rask SSD-lagring, SSL-sertifikat, og muligheten til å oppgradere for å legge til en e-postkonto. Denne planen starter kl $ 2.95 / måned.
 2. Delt ubegrenset. Denne planen er flott for de med flere nettsteder. Nyt ubegrensede nettsteder, et gratis domenenavn, ubegrenset trafikk og SSD-lagring, flere SSL-sertifikater og e-posthotell. Denne planen starter kl $ 7.95 / måned.

Med delt hosting har du tilgang til det proprietære kontrollpanelet, 100% oppetidsgaranti, 24/7 support og den imponerende 97-dagers pengene-tilbake-garantien.

Andre funksjoner i DreamHost Shared Unlimited-planen inkluderer:

 • Ubegrenset MySQL-databaser
 • Server side inkluderer (SSI)
 • IPv6-støtte
 • Full Unix-skall
 • PHP 7.1-støtte
 • Rails, Python og Perl støtter
 • Tilgang til rå loggfiler
 • Crontab tilgang
 • Full CGI-tilgang
 • Hermetiserte CGI-skript

Det er viktig å merke seg at DreamHost tilbyr ikke Windows operativsystemer inkludert ASP.NET eller Windows Server. I stedet tilbyr de bare Linux-støtte.

WordPress Hosting

Hvorfor er DreamHost, og din DreamPress, så opptatt av WordPress?

Som et selskap som jobber hardt for å styrke innholdsskapere ved å hjelpe dem med å oppnå suksess på nettet, ville vi være gale for å ikke være gale om WordPress – det gir mer enn en tredjedel av nettet!

WordPress bringer kreativiteten til mennesker og kraften til datamaskiner sammen på en måte som få nettplattformer har klart å oppnå. WordPress-samfunnet er utrolig og slutter aldri å forbløffe oss!

Den er full av tusenvis av hjelpsomme mennesker, som alle fokuserer like mye på å forbedre kjerneplattformen som for å sikre at alle som vil ha sin stemme hørt på nettet får den sjansen.

Faktisk stemmer våre uttalelser om visjon og misjon veldig tett med et åpent nett og demokratisert publisering:

“Folk har friheten til å velge hvordan deres digitale innhold skal deles”, er vår Vision-uttalelse. “Fremme suksess ved å tilby den valgte nettplattformen” er vår uttalelse om misjon.

dreamhost-logo
Brett Dunst – DreamHost administrerende direktør for bedriftskommunikasjon

Dreamhost er WordPress hosting er også veldig enkel.

wordpress hosting planer

Det er bare to planer å velge mellom:

 1. Delt Starter. Dette er bra for små WordPress-nettsteder, de som nettopp begynner, og alle som har et strengt budsjett. Den leveres med en delt hosting-server, støtter ett nettsted, og har ubegrenset trafikk, rask SSD-lagring, et 1-klikk SSL-sertifikat, 24/7 support, og sjansen til å oppgradere for å legge til en e-postkonto. Denne planen starter kl $ 2.59 / måned.
 2. DreamPress. Dette er kraftig WordPress-hosting for store nettsteder og bedrifter som ønsker sømløs ytelse på sine svært trafikkerte nettsteder. Det leveres optimalisert for WordPress og med innebygde verktøy. Den leveres med en rask skyserver, inkluderer ett nettsted, 10 000 månedlige besøkende, 30 GB SSD-lagring, et 1-klikks SSL-sertifikat, e-postvert, 24/7 support og gratis Jetpack forhåndsinstallasjon. Denne planen starter kl $ 16.95 / måned.

Med DreamHost WordPress-hosting får du lyshastighet, innebygde sikkerhetsfunksjoner og WordPress-spesialister som er opplært til å hjelpe deg med spørsmålene og bekymringene dine.

I tillegg kommer alle WordPress-hostingplaner:

 • Automatiske WordPress-oppdateringer (WordPress-kjerne- og sikkerhetsoppdateringer)
 • En WordPress-installasjon og populære plugins og temaer for å komme i gang
 • Domenets personvern
 • Ubegrenset e-postadresser
 • Tilpasset DreamHost kontrollpanel
 • Innebygd nettapplikasjonsbrannmur (WAF)
 • Komplett domeneadministrasjon
 • SFTP og SSH-tilgang
 • WP-CLI

Hvis du velger DreamPress-vertsplanen, vil du også motta hurtigbufring på servernivå, hurtigbufring av objekter, øyeblikkelig nettstedstarter, lakkbufring, Brotli-komprimering, umiddelbare oppgraderinger, standard HTTP-status og NGINX med HTTP2 aktivert.

ofte stilte spørsmål

Her er svar på noen av de mest stilte spørsmålene:

 1. Hva er DreamHost? DreamHost er et Los Angeles-basert webhotellfirma. Det ble grunnlagt i 1996 av Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez og Sage Weil. Deres offisielle nettsted er www.dreamhost.com. Les mer på Wikipedia-siden deres.
 2. Hvilken type hostingplaner er tilgjengelige med DreamHost? Delt, VPS, dedikert og administrert WordPress-hosting.
 3. Hva slags kontrollpanel brukes? DreamHosts tilpassede innebygde kontrollpanel.
 4. Vil jeg motta et SSL-sertifikat? Ja, alle domener hostet av DreamHost mottar et gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikat og har en 1-klikks installasjon utført i kontrollpanelet.
 5. Kan jeg være vert for en e-postkonto? Med mindre du investerer i Shared Started-vertsplanen, vil du motta e-posthotell med ubegrenset e-postadresser.
 6. Tilbyr DreamHost en nettstedsbygger? Ja, alle vertsplaner leveres med Remixer, som er DreamHosts klikk for å redigere nettstedbygger. I tillegg får du forhåndsdesignede temaer å velge mellom, innebygde bilder og fargevalg å velge mellom. Du kan også opprette så mange nettsider du vil – alt uten å vite noen kode.
 7. Hva slags kundestøtte kan jeg forvente med DreamHost? Du kan få tilgang til live chat-støtte 7 dager i uken i lengre åpningstider, 24/7 e-poststøtte, og betale for premium tilbakering av telefonstøtte. Det er også et samfunnsforum tilgjengelig og et omfattende kunnskapsgrunnlag med mange artikler om flere emner.
 8. Hva slags garantier er det?? DreamHost tilbyr en garanti på 100% oppetid (komplett med kompensasjon i tilfelle nettstedet ditt går ned), samt en 97-dagers pengene-tilbake-garanti.

Anbefaler jeg DreamHost?

Med så mye webhotellvalg der ute, skiller det DreamHost fra resten?

Vi tror virkelig på et åpent nett som respekterer alle brukeres eierrettigheter. Innholdskapere skal ikke være begrenset av en vilkår for bruk som tar bort noe eierskap til sine egne digitale medier.

De skal ikke se til teknologiselskaper for å fortelle dem hva de kan og ikke kan publisere på nettet. DreamHost leverer ekte dataportabilitet og respekt for våre brukere og deres innhold, og vi gjør det med kraften i open source-programvare.

dreamhost-logo
Brett Dunst – DreamHost administrerende direktør for bedriftskommunikasjon

Til slutt er det en god grunn til at DreamHost har eksistert så lenge og holdt fast på suksessen. Den tilbyr enkle å forstå vertsplaner, rimelige priser og mer enn nok funksjoner å kjøre en anstendig størrelse nettsted uten problemer.

Med det sagt, ikke å ha cPanel eller Plesk kontrollpanel for å administrere kontoinformasjon kan være et avslag for de som elsker den intuitive naturen til mer tradisjonelle kontrollpaneler. For ikke å nevne, å måtte betale for telefonstøtte kommer ikke til å sitte godt med mange potensielle kunder.

For bloggere, små bedrifter og de med WordPress nettsteder er DreamHost en tilstrekkelig hostingleverandør. Selv om det er viktig å sørge for at deres enkelhet gir nok ved hjelp av funksjoner for deg og ditt voksende nettsted.

Når det er sagt, hvis du bestemmer deg for å gå med DreamHost-hosting, kan du i det minste hvile på det du har 97 dager å bestemme om de er det riktige valget for deg eller ikke.

Så sjekk ut DreamHost og se selv. Deres remixer-nettstedbygger, ikke-eksisterende trafikkgrenser, dedikasjon til miljøet og 24/7 e-poststøtte kan være akkurat det du trenger for å starte et vellykket nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map