DreamHost arvostelu

DreamHost on tullut kuuluisaksi anteliaasta ja alan johtavasta 97 päivän rahat takaisin -takuusta, ja he lupaavat, että verkkosivustosi on nopea, turvallinen & aina ylös.


Yhtenä markkinoiden pisin hallitsevista markkinoiden tarjoajista, DreamHost tietää ominaisuuksista, kohtuuhintaisuudesta ja asiakastuesta. Tämä DreamHost-arvostelu kertoo sinulle, onko tämä verkkoisäntä sinulle hyvä valinta.

Haluamme kuitenkin opastaa sinut kaikessa, mitä heillä on tarjolla, joten jos he esiintyvät ”maybes” -luettelossasi, voit paremmin selvittää, onko DreamHost se verkkosivusto, johon haluat luottaa sivustosi tietoihin..

Tämän opit tästä DreamHost-arvosteluista

 1. Luettelo ammattilaisista

Täällä tarkastellaan lähemmin DreamHostin käyttöä. Koska tästä verkkoisäntästä löytyy paljon hyviä asioita.

 1. Luettelo haitoista

Mutta myös DreamHostissa on joitain haittapuolia. Täällä tarkastellaan lähemmin mitä ovat.

 1. DreamHost-suunnitelmat & hintoja

Tässä tässä osassa käsittelen niitä yksityiskohtaisemmin.

 1. Suosittelenko DreamHost.com-sivustoa?

Täällä kerron teille, onko mielestäni parempi käyttää vaihtoehtoa DreamHostille.

Joten, päästäkaamme tähän DreamHost-arvosteluun …

DreamHost Plussaa

DreamHost on itsenäisesti omistama ja hallinnoima isännöintiyritys, joka on kestänyt aikatestauksen, huolimatta Endurance International -yrityksen näennäisesti ottavan haltuunsa eräät isännöintihistorian suurimmista nimistä (esim. IPage, Hostgator ja Bluehost).

Jotta DreamHost olisi onnistunut tekemään tämän ja pysymään onnistuneena, sen on täytynyt tehdä ahkerasti töitä tyydyttääkseen asiakkaat, jotka etsivät luotettavaa majoitusta, joka sisältää kaiken tarvittavan kannattavan verkkosivuston ylläpitämiseksi..

Katsotaanpa niin katsomaan, mitä heillä on tarjota, niin upeaa.

1. Nopeus

Nopeat palvelimet ovat erittäin tärkeä tekijä valittaessa verkkoisäntää. Koska tutkimukset ovat osoittaneet, että suurin osa sivuston kävijöistä poistuu verkkosivustoltasi (eikä koskaan tule takaisin), jos se ei onnistu lataa enintään 2 sekunnissa.

Mitä nopeammin verkkosivustosi latautuu, sitä parempi!

Sivustojen omistajat tarvitsevat nopeita lastauspaikkoja, mikä on DreamHostsin “nopea” pino “?

Se todella riippuu palveluista, jotka sinulla on kanssamme, mutta olemme viettäneet paljon aikaa rakentaessamme hallinnoimamme WordPress-tarjouksen, DreamPressin, tarjotaksemme yhden reagoivimmista WordPress-kokemuksista verkossa!

on välimuistissa palvelintason kanssa PHP OPcache ja Memcached, toimii nopean PHP7: n päällä ja elää Nginx-verkkopalvelimella ja WordPress-optimoidulla MySQL-tietokantapalvelimella. Olemme erittäin ylpeitä DreamPressistä ja olemme tehneet ahkerasti töitä tehdäksemme siitä yhden webin tehokkaimmista WordPress-isännöintivaihtoehdoista.

unelmahost logo
Brett Dunst – DreamHost yritysviestinnän varapuheenjohtaja

DreamHost tarjoaa joitain uusimmista nopeustekniikoista varmistaaksesi, että sivustosi latautuu nopeasti:

 • Solid State Drives. Sivustosi tiedostot ja tietokannat tallennetaan SSD-levylle, joka on paljon nopeampi kuin kiintolevy (kiintolevy).
 • Gzip-pakkaus. On oletuksena käytössä kaikissa isännöintisuunnitelmissa
 • OPcache-välimuisti. OPcache on välimuistimoottori, joka on rakennettu PHP: hen, ja se on myös oletuksena käytössä.
 • Sisällönjakeluverkosto. Cloudflare on CDN-palvelu, joka tarjoaa verkkosivustojen suojauksen ja kiihtyvyyden. DreamHost on Cloudflaren ”optimoitu isäntäkumppani”.
 • PHP7. Tämä on uusin PHP-versio, joka varmistaa nopeamman suorituskyvyn ja vähemmän resursseja.

Nopeustesti – kuinka nopea on DreamHost?

Päätin testata latausajan. Loin testisivuston, jota isännöin (Shared Starter -suunnitelmassa), ja asensin sitten WordPressin (käyttäen Argentin teemaa ja dummy lorem ipsum -sisältöä).

Ohjauspaneeli

Testialue latautui melko nopeasti laatikosta, 1,1 sekuntia, 210 kb sivukoko ja 15 pyyntöä.

unelmahaaran nopeus

Ei ollenkaan huono .. mutta se paranee.

DreamHost tulee jo mukana sisäänrakennettu välimuisti ja gzip-pakkaus jotka ovat oletuksena käytössä, joten tässä ei ole optimointiasetuksia.

Mutta nopeuttaakseni asioita entisestään menin eteenpäin ja asensin a ilmainen WordPress-laajennus nimeltä Autoptimize ja otin vain käyttöön oletusasetukset.

autoptimoi laajennus

Se paransi suorituskykyä entisestään, kun se ajautui irti 0,1 sekuntia, ja se pienensi sivun kokonaismäärän kohtuulliseksi 199 kb ja vähensi pyyntöjen määrää alas 11.

unelmahostin latausaika nopeus

DreamHostissa isännöidyt WordPress-sivustot latautuvat melko nopeasti, ja tässä olen osoittanut sinulle yksinkertaisen tekniikan, jonka avulla voit nopeuttaa asioita entistä enemmän.

2. DIY Remixer -verkkosivun rakentaja

DreamHost-tiimi tietää kuinka vaikeaa voi olla verkkosivuston rakentaminen tyhjästä, etenkin kun et tiedä mitään koodia.

remixer

Siksi he tarjoavat Remixer-verkkosivustojen rakennusohjelman kaikille asiakkaille, jotta ne tekevät erottuvista verkkosivustoista, joiden tarkoituksena on ohjata liikennettä ja muuntaa vierailijat asiakkaiksi.

Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka tulevat sisäänrakennetun verkkosivustojen rakennustyökalun mukana:

 • Rajoittamaton verkkosivustojen luominen yhden isännöintisuunnitelman mukaisesti
 • Ei sivurajoituksia
 • Mobiiliystävälliset teemat
 • Muokatut värit ja fontit
 • Verkkotunnuksen osoittaminen Remixer-verkkosivustoon (ilmainen)
 • Pääsy ilmaiseen ja ammattimaiseen näköalakuvakuvaukseen
 • Sisäänrakennettu SEO-optimointi
 • Yksittäinen mediakirjasto, jotta voit julkaista valokuvia, videoita ja ääntä sivustollasi

remixer-teemat

Verkkosivun rakentaminen alusta alkaen on erittäin helppoa, kun käytät heidän yksinomaista verkkosivustojen rakentajaa.

3. Verkkotunnukset ja muut

DreamHost tarjoaa paitsi ilmaisia ​​verkkotunnuksia isännöintisuunnitelmissaan (paitsi aloittelijan jaetulle isännöintisuunnitelmalle), mutta myös joukko lisäominaisuuksia, mikä tekee kaupasta hieman makeamman.

Aloita käyttämällä heidän kätevää verkkotunnuksen hakupalkkia löytääksesi täydellinen URL kasvavalle verkkosivustollesi.

domain-nimet

Nauti seuraavaksi seuraavista:

 • Auto-uusimiset. Aseta omistama verkkotunnuksen automaattinen uusiminen niin, että voit joka vuosi varmistaa, että verkkotunnuksesi pysyy omasi eikä kukaan ansaitse kovaa työtäsi.
 • DNS-hallinta. Viitataan tietokoneisiin nimien mukaan IP-osoitteiden sijasta.
 • Vastaanota niin monta aliverkkotunnusta kuin tarvitset ilmaiseksi.
 • Muokatut nimipalvelimet. Luo verkkotunnuksellesi merkittyjä turhamaisia ​​nimipalvelimia vastaamaan verkkotunnuksesi DNS-pyyntöihin.
 • Verkkotunnuksen välitys. Ohjaa sivustosi kävijät automaattisesti toiseen URL-osoitteeseen tai verkkotunnukseen sisällön hallinnan helpottamiseksi.
 • Valinnainen verkkotunnuksen lukitus. Lukitse verkkotunnuksesi ilmaiseksi turvallisuuden lisäämiseksi, jotta luvattomia muutoksia ei voida tehdä.

Verkkotunnuksesi rekisteröiminen DreamHost-palvelussa on yksinkertaisin ratkaisu, kun käytät niitä myös palveluntarjoajana.

Jos sinulla on verkkotunnus toisen yrityksen kanssa, voit siirtää sen helposti DreamHostille, kun olet valmis.

4. Omistelu ympäristölle

DreamHost ymmärtää, että isännöintiyrityksen johtaminen vie ympäristölle maksun. Esimerkiksi sähkö, joka ylläpitää palvelimia, paperi toimistojen pitämiseen, ja jopa kaasu, joka kuluu työntekijöiden saapumiseen päivittäin töihin ja töihin päivittäin, vaikuttavat ympäristöön, jota me kaikki jaamme.

On myös ymmärretty, että vuosien mittaan ja pitkälle tulevaisuuteen, DreamHost on kasvanut ja kasvaa jatkossakin suuremmaksi yritykseksi, joka käyttää enemmän maapallon arvokkaita resursseja.

Vastauksena DreamHost tekee seuraavat vähentääkseen omaa hiilijalanjälkeään:

 • Heidän toimistonsa toimivat energiatehokkaiden laitteiden ja valaisimien avulla ja käyttävät liiketunnistuneita, pienivirtaisia ​​LVI-kalusteita
 • Tietokeskukset sisältävät tehokkaan jäähdytysinfrastruktuurin, kunnallisen ja regeneroidun veden käytön, energiatehokkaat prosessorit ja uusiutuvista lähteistä peräisin olevan energian, kuten tuulipuistot, aurinkopaneelit ja vesivoimalat
 • Työntekijät saavat toimistoissaan ilmaisia ​​kierrätysastioita, taloudellisia kannustimia käyttää julkista liikennettä, työskennellä kotona -mahdollisuuksia sekä pääsyn sähköiseen arkistointiin ja videoneuvotteluihin

Jos omalta osaltaan ympäristönsuojelu on tärkeää, voit olla varma, että DreamHost on puolestasi ja tekee parhaansa tarjotaksesi sinulle ympäristöystävällisiä hosting-palveluita..

5. 100% Uptime

On harvinaisuutta löytää isännöintiyritys, joka antaa todellisen 100% käyttöaikatakuun. Ja silti, DreamHost tekee sen jotenkin.

Kun DreamHost käyttää useita datakeskuksia kuormien ja seisokkien, tarpeettoman jäähdytyksen, hätägeneraattorien ja jatkuvan palvelinvalvonnan aiheuttamien uhkien hallintaan, DreamHost pitää verkkosivustosi jatkuvasti toiminnassa.

Jos sivustosi kokee milloin tahansa seisokkeja (mitä DreamHostin mukaan se ei tule), mutta vain siinä tapauksessa, että se tapahtuu, sinulle maksetaan myös korvaus.

taattu käytettävyys

Ja jos haluat tarkistaa kriittisten ongelmien, seisokkien ja järjestelmäpäivitysten nykyisen tilan, tutustu DreamHost Status -verkkosivustoon milloin haluat..

dreamhostin nykytila

Ja mikä paitsi, jos haluat tutustua kaikkien DreamHost-palvelimen ongelmien historiaan, voit tehdä sen myös:

palvelinpäivitykset

Tämä läpinäkyvyys on hieno ominaisuus, jota asiakkaat arvostavat. Maailma ei ole täydellinen, eikä markkinoilla ole myöskään web-palveluntarjoajia.

Piilottamalla se, että asiat tapahtuvat, ei yleensä sovi hyvin maksaavien asiakkaiden kanssa, joten DreamHost pyrkii näyttämään sinulle milloin asiat tapahtuvat ja miten niitä hoidetaan. Näin voit olla varma, että saat rahasi arvoisen ja verkkosivustosi on suojattu.

6. Vaikuttava rahat takaisin -takuu

Jälleen kerran, DreamHost todella ylittää itsensä, kun on tarpeen taata, että sillä on isännöintipalvelut, joita tarvitset onnistuneen verkkosivuston ylläpitämiseen.

Kaikissa jaetussa isännöintisuunnitelmassa on 97 päivän rahat takaisin -takuu ja kaikissa DreamPress-suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuut.

Tämä on erikoista, koska InMotionin 90 päivän rahojen palautustakuu ei voi edes kilpailla. Ja useimmat muut palveluntarjoajat antavat sinulle vain 30 tai 45 päivää peruuttaa, jos et ole tyytyväinen.

DreamHost haluaa sinun varmistavan, että he ovat (tai eivät ole) ne, jotka sinulle. Ja ottamalla käyttöön niin runsas hyvityskäytäntö, kaikki DreamHost-asiakkaat alkavat rakentaa luottamusta heihin alusta alkaen, mikä voi mennä yrityksille.

Loppujen lopuksi monet verkkokaupat väittävät, että pidentäessään palautusaikaa he näkevät tosiasiassa palautusten laskun ja myynnin kasvun.

7. Suuri asiakastuki

Todennäköisesti on aikoja, jolloin joudut ottamaan yhteyttä tukeen tukevaan henkilöön. Siksi on tärkeää tietää milloin tahansa on asiantunteva ryhmän jäsen, joka auttaa sinua milloin tahansa.

DreamHostilla on valmiustilassa tosielämän ihmisiä, jotka auttavat sinua ratkaisemaan kaikki ongelmasi. Heillä on kokemusta web-isännöinnistä ja WordPressistä (jos valitset hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman) ja he voivat auttaa sinua ratkaisemaan joutuneet ongelmat.

Lisäksi voit:

 • Ota yhteyttä asiakastukeen live-chatin kautta 24/7/365
 • Ota yhteys tukeen, tekniseen tukeen tai huoltotiimiin sähköpostitse saadaksesi kysymyksiisi vastauksia
 • Aloita säie yhteisöfoorumilla nähdäksesi mitä muut DreamHost-asiakkaat ajattelevat
 • Vianmääritys laajassa tietokannassa, joka sisältää tilien hallintaan / laskutukseen liittyviä artikkeleita, SSL-varmenteita, tuotetukea ja muuta

DreamHost haitat

Lyhyesti sanottuna, DreamHost on yksinkertainen isännöintipalveluntarjoaja, joka tarjoaa asiakkailleen ominaisuuksia, joita tarvitaan menestyvän verkkosivuston ylläpitämiseen.

Jotkut asiat eivät kuitenkaan ole niin hienoja, että sinun tulisi olla tietoinen siitä ennen kuin päätät, että DreamHost on sinulle.

1. Ei cPanelia

Perinteisesti isännöintipalveluntarjoajat antavat asiakkailleen pääsyn tilien hallintaan ja laskutukseen, sähköpostitileihin, FTP-tietoihin ja muuhun cPanelissa tai Pleskissä. Molemmat ovat intuitiivisia ohjauspaneeleja, joissa on helppokäyttöiset kojetaulut..

DreamHost ei tee sitä, mikä voi tehdä oppimiskäyrästä hieman kovan niille, jotka ovat isännöineet uusia tai jotka ovat tuttuja cPanelista.

unelmahostin ohjauspaneeli

DreamHostin omistaman ohjauspaneelin ongelmana on, että etsimiesi asioiden löytäminen voi olla vaikeaa, kojelauta voi tuntua rajoittavalta ja asiakastukipyyntöjen määrä kasvaa, koska ihmisillä on paljon vaikeuksia suorittaa jopa yksinkertaisimpia tehtäviä..

2. Ei puhelintukea

Toki voit käyttää DreamHost-tukea sähköpostitse tai live-chatissa. Mutta ei ole puhelinnumeroa, johon voit tavoittaa, kun haluat puhua oikean elävän henkilön kanssa.

Vaikka voit pyytää takaisinsoittoa tekniseltä tuelta, se maksaa sinulle ylimääräisen, koska tätä tukipalvelua ei tule toimitussuunnitelmasi mukana.

Sen sijaan voit lisätä tilillesi kolme takaisinsoittoa kuukausimaksulla tai sijoittaa kertaluonteiseen takaisinsoittoon myös kiinteällä hinnalla.

Tämä ei ole hyvä asia monille asiakkaille, koska luotettavimmilla palveluntarjoajilla on sähköposti, tukilippujärjestelmät, live-chat ja puhelinpalvelu kaikille asiakkaille ilmaiseksi.

Tämän lisäksi live-chat-tuki ei ole saatavana ympäri vuorokauden, kuten sähköpostituki. Sen sijaan voit käyttää heitä vain joka päivä klo 17.30–21.30 Tyynenmeren aikaa.

Vaikka tämä ei yleensä ole ongelma, voimme kaikki ajatella aikaa, jolloin tarvitsimme välitöntä tukea keskellä yötä. Näyttää myös siltä, ​​että ainoa tapa käyttää live-chat-tukea on ohjauspaneelin kautta, mikä ei auta, jos sinulla on ennakkoon liittyviä kysymyksiä, joihin haluat vastata heti. Sen sijaan sinun on käytettävä online-yhteyslomaketta.

DreamHost-hosting-suunnitelmat

DreamHostilla on saatavana monia isännöintisuunnitelmia, mukaan lukien jaettu hosting, omistettu palvelimet, virtuaaliset yksityiset palvelimet (VPS) ja WordPress-hosting,

Aiomme kuitenkin tarkastella vain jaettuja ja WordPress-hosting-suunnitelmia.

Jaettu hosting

DreamHostin jaettu hosting on hyvin yksinkertainen.

jaetut hosting-suunnitelmat

Valittavana on vain kaksi suunnitelmaa:

 1. Jaettu käynnistin. Tämä on hieno niille, jotka vasta alkavat. Se sisältää yhden verkkosivuston, .com-verkkotunnuksen edulliseen hintaan, rajoittamattoman liikenteen, nopean SSD-tallennuksen, SSL-sertifikaatin ja mahdollisuuden päivittää lisätäksesi sähköpostitilin. Tämä suunnitelma alkaa klo $ 2,95 / kk.
 2. Jaettu rajoittamaton. Tämä suunnitelma on hieno niille, joilla on useita verkkosivustoja. Nauti rajattomista verkkosivustoista, ilmaisesta verkkotunnuksesta, rajattomasta liikenteestä ja SSD-tallennustilasta, useista SSL-varmenteista ja sähköpostin isännöinnistä. Tämä suunnitelma alkaa klo $ 7,95 / kk.

Jaetulla isännöinnillä sinulla on pääsy omaan ohjauspaneeliin, 100% käyttöaikatakuu, 24/7 tuki ja vaikuttava 97 päivän rahat takaisin -takuu.

Muita DreamHost Shared Unlimited -suunnitelman ominaisuuksia ovat:

 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta
 • Palvelinpuolen mukana (SSI)
 • IPv6-tuki
 • Täysi Unix-kuori
 • PHP 7.1 -tuki
 • Kiskot, Python ja Perl-tuki
 • Käyttö raaka lokitiedostoihin
 • Crontab-käyttö
 • Täysi CGI-käyttö
 • Säilykkeet CGI-skriptit

On tärkeää huomata, että DreamHost ei tarjoa Windowsia käyttöjärjestelmät, mukaan lukien ASP.NET tai Windows Server. Sen sijaan he tarjoavat vain Linux-tukea.

WordPress-hosting

Miksi DreamHost ja DreamPress ovat niin sitoutuneita WordPressiin?

Yrityksenä, joka pyrkii lujittamaan sisällöntuottajia auttamalla heitä saavuttamaan menestystä verkossa, olisimme hullu, ettet halua olla hulluksi WordPressistä – se hallitsee yli kolmanneksen webistä!

WordPress tuo ihmisten luovuuden ja tietokoneiden voiman yhteen tavalla, jonka vain harvat verkkoalustat ovat kyenneet toteuttamaan. WordPress-yhteisö on uskomaton eikä koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä!

Se on täynnä tuhansia avuliaita ihmisiä, jotka kaikki keskittyvät ydinalustan parantamiseen, samalla kun varmistetaan, että kuka tahansa, joka haluaa heidän äänensä kuuluvan verkossa, saa tämän mahdollisuuden.

Itse asiassa visiomme ja tehtävämme julkilausumat ovat linjassa hyvin läheisesti avoimen verkko- ja demokratisoidun julkaisemisen kanssa:

”Ihmisillä on vapaus valita, kuinka heidän digitaalista sisältöä jaetaan”, on visioomme. “Edistä menestystä tarjoamalla valittu avoin verkkoalusta” on tehtävämme päätelmä.

unelmahost logo
Brett Dunst – DreamHost yritysviestinnän varapuheenjohtaja

DreamHost n WordPress-hosting on myös hyvin yksinkertainen.

Wordpress-hosting-suunnitelmat

Valittavana on vain kaksi suunnitelmaa:

 1. Jaettu käynnistin. Tämä on hyvä pienille WordPress-verkkosivustoille, vasta aloittaville ja kaikille, joilla on tiukat budjetit. Sen mukana tulee jaettu isännöintipalvelin, tukee yhtä verkkosivustoa, ja sen mukana on rajaton liikenne, nopea SSD-tallennustila, yhden napsautuksen SSL-varmenne, 24/7 tuki ja mahdollisuus päivittää lisätäksesi sähköpostitili. Tämä suunnitelma alkaa klo $ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk.
 2. DreamPress. Tämä on tehokas WordPress-isännöinti suurille verkkosivustoille ja yrityksille, jotka haluavat saumattoman suorituskyvyn erittäin käydyissä sivustoissa. Se on optimoitu WordPressille ja sisäänrakennetuilla työkaluilla. Sen mukana tulee nopea pilvipalvelin, sisältää yhden verkkosivuston, 10 000 kuukausittaista sivuston kävijää, 30 Gt: n SSD-tallennustilan, yhden napsautuksen SSL-varmenteen, sähköpostin isännöinnin, 24/7-tuen ja ilmaisen Jetpack-esiasennuksen. Tämä suunnitelma alkaa klo $ 16,95 / kk.

DreamHost WordPress -hotellin avulla saat nopeasti valaistuksen, sisäänrakennetut suojausominaisuudet ja WordPress-asiantuntijat koulutetaan auttamaan sinua kysymyksissäsi.

Lisäksi kaikkiin WordPress-isännöintisuunnitelmiin kuuluu:

 • Automaattiset WordPress-päivitykset (WordPress-ydin- ja tietoturvapäivitykset)
 • WordPress-asennus ja suositut laajennukset ja teemat aloittamiseen
 • Verkkotunnuksen yksityisyys
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite
 • Mukautettu DreamHost -ohjauspaneeli
 • Sisäänrakennettu Web-sovelluspalomuuri (WAF)
 • Täydellinen verkkotunnuksen hallinta
 • SFTP- ja SSH-käyttö
 • WP-CLI

Jos valitset DreamPress-isännöintisuunnitelman, saat myös palvelintason välimuistin, objektien välimuistion, sivuston välittömät käynnistykset, lakkien välimuistion, Brotlin pakkaamisen, pikapäivitykset, HTTP-oletusasetuksen ja NGINX: n, kun HTTP2 on käytössä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin:

 1. Mikä on DreamHost? DreamHost on Los Angelesissa toimiva web-hosting-yritys. Sen perustivat vuonna 1996 Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez ja Sage Weil. Heidän virallinen verkkosivusto on www.dreamhost.com. Lue lisää heidän Wikipedia-sivulta.
 2. Minkä tyyppisiä hosting-suunnitelmia on saatavana DreamHostin kanssa? Jaettu, VPS, omistettu ja hallittu WordPress-isännöinti.
 3. Millaista ohjauspaneelia käytetään? DreamHostin räätälöity ohjauspaneeli.
 4. Saanko SSL-varmenteen? Kyllä, kaikki DreamHostin ylläpitämät verkkotunnukset saavat ilmaisen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatin ja nauttivat yhden napsautuksen asennuksesta ohjauspaneelissa.
 5. Voinko ylläpitää sähköpostitiliä? Ellet investoi Shared Started -majoitussuunnitelmaan, saat sähköpostimajoitusta rajoittamattomilla sähköpostiosoitteilla.
 6. Tarjoaako DreamHost verkkosivustojen rakentajaa? Kyllä, kaikki isännöintisuunnitelmat toimitetaan Remixer-ohjelmalla, joka on DreamHostin napsauttamalla muokata -sivuston rakentaja. Lisäksi saat valmiiksi suunniteltuja teemoja, joista voit valita, sisäänrakennettuja varastossa kuvia ja värimaailmia. Voit myös luoda niin monta verkkosivua kuin haluat – kaikki tarvitsematta tietää mitään koodia.
 7. Millaista asiakastukea voin odottaa DreamHostin avulla? Voit käyttää live-chat-tukea 7 päivää viikossa pidennetyn aukioloajan aikana, sähköpostitoimintaa ympäri vuorokauden ja maksaa premium-puhelun takaisinsoitotukista. Saatavilla on myös yhteisöfoorumi ja laaja tietokanta, jossa on runsaasti artikkeleita useista aiheista.
 8. Millaisia ​​takeita on olemassa? DreamHost tarjoaa 100%: n käyttöaikatakuun (täydellisenä korvauksena, jos sivustosi menee alas) sekä 97-päivän rahat takaisin -takuun..

Suosittelenko DreamHostia?

Koska siellä on niin paljon web-hosting-valintaa, mikä erottaa DreamHostin muusta?

Uskomme todella avoimeen verkkoon, jossa kunnioitetaan kaikkien käyttäjien omistajuuksia. Sisällöntuottajia ei pidä rajoittaa käyttöehdoilla, jotka poistavat jonkin verran omien digitaalisten medioiden omistajuuden.

Heidän ei pitäisi kysyä tekniikkayrityksiltä kertoa heille, mitä he voivat ja mitä ei voi julkaista verkossa. DreamHost tarjoaa todellisen tiedon siirrettävyyden ja kunnioituksen käyttäjillemme ja heidän sisällölleen, ja teemme sen avoimen lähdekoodin ohjelmistojen avulla.

unelmahost logo
Brett Dunst – DreamHost yritysviestinnän varapuheenjohtaja

Loppujen lopuksi on hyvä syy, miksi DreamHost on ollut olemassa niin kauan ja pitänyt menestyksensä. Se tarjoaa helppo ymmärtää isännöintisuunnitelmia, edullinen hinnoittelu ja enemmän kuin tarpeeksi ominaisuuksia ylläpitokokoisen verkkosivuston ylläpitämiseksi ilman mitään ongelmia.

Se sanoi, joilla ei ole cPanel- tai Plesk-ohjelmaa hallintapaneeli tilitietojen hallintaan voi olla käännös niille, jotka rakastavat perinteisten ohjauspaneelien intuitiivista luonnetta. Puhumattakaan siitä, että puhelintuen maksaminen ei aio istua hyvin monien potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Bloggaajille, pienyrityksille ja niille, joilla on WordPress-verkkosivustoja, DreamHost on riittävä isännöintipalvelun tarjoaja. Vaikka on tärkeää varmistaa, että niiden yksinkertaisuus tarjoaa tarpeeksi ominaisuuksia sinulle ja kasvavalle sivustollesi.

Toisin sanoen, jos päätät mennä DreamHost-isännöintiin, voit ainakin levätä siihen, että sinulla on 97 päivää päättää, ovatko ne sinulle oikea valinta vai eivät.

Joten, tarkista DreamHost ja katso itse. Heidän remixer-verkkosivustojen rakentaja, olemattomat liikennerajoitukset, omistautuminen ympäristölle ja 24/7 sähköpostituki saattavat olla mitä tarvitset onnistuneen verkkosivuston käynnistämiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map