DreamHost-anmeldelse

DreamHost er blevet berømt for sin generøse og brancheførende 97-dages pengene-tilbage-garanti, og de lover, at dit websted er hurtigt, sikkert & altid op.


Som en af ​​de længste regerende webhostingudbydere på markedet i dag, DreamHost kender til funktioner, overkommelige priser og kundesupport. Denne DreamHost-gennemgang vil informere dig, hvis denne webhost er et godt valg for dig.

Vi ønsker dog at guide dig gennem alt, hvad de har at tilbyde, så hvis de kommer på din liste over “maybes”, kan du bedre bestemme, om DreamHost er den webhost, du vil stole på dit websteds data til.

Dette er, hvad du lærer af denne DreamHost-gennemgang

 1. Listen over fordele

Her ser jeg nærmere på brugen af ​​DreamHost. Fordi der er masser af gode ting ved denne webhost.

 1. Listen over Cons

Men der er også nogle få ulemper ved DreamHost. Her ser jeg nærmere på hvad det er.

 1. DreamHost-planer & priserne

Her i dette afsnit vil jeg dække dem mere detaljeret.

 1. Anbefaler jeg DreamHost.com?

Her fortæller jeg dig, om eller hvis jeg synes, du har det bedre med et alternativ til DreamHost.

Så lad os komme ind på denne DreamHost-gennemgang …

DreamHost-fordele

DreamHost er et uafhængigt ejet og drevet hostingfirma, der har tilbageholdt tidstesten, til trods for at Endurance International tilsyneladende overtager nogle af de største navne i hostinghistorikken (f.eks. IPage, Hostgator og Bluehost).

For at DreamHost skal have gjort dette og forbliver succes, har det været nødt til at arbejde hårdt for at tilfredsstille kunder på udkig efter pålidelig hosting, der leveres med alt hvad der kræves for at køre et rentabelt websted.

Så lad os tage et kig og se, hvad de har at tilbyde, der er så fantastisk.

1. Hastighed

Hurtige servere er en meget vigtig faktor, når du vælger en webhost. Fordi forskning har vist, at de fleste besøgende vil forlade dit websted (og aldrig kommer tilbage), hvis det ikke lykkes belastning inden for 2 sekunder eller mindre.

Jo hurtigere dit websted indlæses, desto bedre!

Webstedsejere har brug for hurtig indlæsning af websteder, hvad er DreamHosts ‘hastigheds “stack”?

Det afhænger virkelig af de tjenester, du har hos os, men vi har brugt en masse tid på at opbygge vores administrerede WordPress-tilbud, DreamPress, for at levere en af ​​de mest lydhøre WordPress-oplevelser på nettet!

cacher på serverniveau med PHP OPcache og Memcached, kører på toppen af ​​den lynhurtige PHP7 og lever distribueret over en Nginx webserver og en WordPress-optimeret MySQL databaseserver. Vi er meget stolte af DreamPress og vi har arbejdet hårdt for at gøre det til en af ​​webens mest kraftfulde WordPress-hostingmuligheder.

dreamhost logo
Brett Dunst – DreamHost VP for virksomhedskommunikation

DreamHost tilbyder nogle af de nyeste hastighedsteknologier for at sikre, at dit websted indlæses hurtigt:

 • Solid State drev. Dit websteds filer og databaser gemmes på SSD, som er meget hurtigere end HDD (harddiskdrev).
 • Gzip-komprimering. Er aktiveret som standard på alle hostingplaner
 • OPcache-cache. OPcache er en cachemotor indbygget i PHP og er også aktiveret som standard.
 • Indholdsleveringsnetværk. Cloudflare er en CDN-tjeneste, der giver webstedbeskyttelse og acceleration. DreamHost er en “Optimeret hostingpartner” af Cloudflare.
 • PHP7. Dette er den nyeste version af PHP og sikrer hurtigere ydelse og mindre ressourcer.

Hastighedstest – hvor hurtigt er DreamHost?

Jeg besluttede at teste belastningstiden. Jeg oprettede et testwebsted, der var vært (på Shared Starter-planen), og derefter installerede jeg WordPress (ved hjælp af argent-temaet og dummy lorem ipsum-indhold).

kontrolpanel

Ud af kassen indlæste teststedet temmelig hurtigt, 1,1 sekunder, 210 kb sidestørrelse og 15 anmodninger.

dreamhost hastighed

Overhovedet ikke dårligt .. men det bliver bedre.

DreamHost kommer allerede med indbygget cache og gzip-komprimering der er aktiveret som standard, så der er ingen indstillinger, der kan optimeres her.

Men for at fremskynde tingene endnu mere gik jeg videre og installerede en gratis WordPress-plugin kaldet Autoptimize og jeg aktiverede simpelthen standardindstillingerne.

autoptimere plugin

Det forbedrede ydeevnen endnu mere, da den barberede sig 0,1 sekunder, og det reducerede den samlede sidestørrelse til bare 199 kb og reducerede antallet af anmodninger ned til 11.

dreamhost belastningstid hastighed

WordPress-websteder, der er hostet på DreamHost, indlæses ret hurtigt, og her har jeg vist dig en enkel teknik, du kan bruge til at fremskynde tingene endnu mere.

2. DIY Remixer Website Builder

Teamet hos DreamHost ved, hvor svært det kan være at opbygge et websted fra bunden, især når du ikke kender nogen kode.

remixer

Det er derfor, de tilbyder Remixer-webstedsbyggeren til alle kunder for at lave fremtrædende websteder, der er bestemt til at drive trafik og konvertere besøgende til kunder.

Her er nogle af de funktioner, der følger med din indbyggede webstedsbygger:

 • Ubegrænset webstedsoprettelse under en hostingplan
 • Ingen sidegrænser
 • Mobilvenlige temaer
 • Brugerdefinerede farver og skrifttyper
 • Domænenavnetildeling til Remixer-webstedet (gratis)
 • Adgang til gratis og professionelt udseende stockfotografering
 • Indbygget SEO-optimering
 • Individuelt mediebibliotek, så du kan offentliggøre fotos, video og lyd på dit websted

remixer temaer

Det er superenkelt at oprette et websted fra bunden, når du bruger deres eksklusive webstedsbygger.

3. Domænenavne og mere

DreamHost tilbyder ikke kun gratis domænenavne med deres hostingplaner (med undtagelse af den startede delte hostingplan), de inkluderer også en masse ekstra funktioner, hvilket gør aftalen lidt sødere.

For at starte skal du bruge deres praktiske søgefelt til domænenavne til at finde den perfekte URL til dit voksende websted.

domænenavne

Herefter kan du nyde følgende:

 • Auto-fornyelser. Indstil dit eget automatisk fornyelse af domænenavn, så du hvert år kan sikre dig, at dit domænenavn forbliver dit, og at ingen kapitaliserer dit hårde arbejde.
 • DNS-styring. Henvise computere med navne i stedet for IP-adresser.
 • Modtag så mange underdomæner, som du har brug for gratis.
 • Tilpassede navneservere. Opret forfængelighedens navneservere mærket med dit domæne for at svare på DNS-anmodninger om dit domæne.
 • Videresendelse af domæne. Omdiriger automatisk dine besøgende til en anden URL eller domænenavn for lettere indholdsstyring.
 • Valgfri domænesikring. Lås dit domænenavn gratis for ekstra sikkerhed, så ingen uautoriserede ændringer kan foretages.

Registrering af dit domænenavn med DreamHost er den enkleste løsning, når du også bruger dem som din hosting-udbyder.

Når det er sagt, hvis du har et domænenavn hos et andet firma, kan du nemt overføre det til DreamHost, når du er klar.

4. Hengivenhed for miljøet

DreamHost forstår, at det at køre et hostingfirma tager sit beløb på miljøet. For eksempel påvirker elektricitet til at holde servere kørt, papir til at køre kontorer og endda den gas, det tager for at få medarbejdere til og fra arbejde hver dag, det miljø, vi alle deler.

Der er også en forståelse af, at DreamHost i årenes løb og ind i fremtiden er vokset og vil fortsætte med at vokse til en større virksomhed, der bruger flere af jordens dyrebare ressourcer.

Som svar gør DreamHost følgende for at reducere deres eget carbon footprint:

 • Deres kontorer kører med energieffektive apparater og belysning og bruger bevægelseskontrollerede VVS-armaturer med lav strømning
 • Datacentre inkluderer højeffektiv køleinfrastruktur, brug af kommunalt og regenereret vand, energieffektive processorer og strøm fra vedvarende ressourcer som vindmølleparker, solpaneler og vandkraftværker
 • Medarbejdere modtager gratis genvindingspladser på deres kontorer, økonomiske incitamenter til at bruge offentlig transport, muligheder for at arbejde hjemmefra og adgang til e-arkivering og videokonferencer

Hvis det er vigtigt at gøre din del for at redde miljøet, kan du være sikker på, at DreamHost er på din side og gør sit bedste for at give dig miljøansvarlige hosting-tjenester.

5. 100% oppetid

Det er sjældent at finde et hostingfirma, der giver en ægte garanti på 100% oppetid. Og alligevel gør DreamHost det på en eller anden måde.

Ved hjælp af flere datacenterplaceringer til at håndtere belastningen og eventuelle trusler om nedetid, overflødig køling, nødgeneratorer og konstant serverovervågning holder DreamHost dit websted ope og kører hele tiden.

Hvis dit websted på ethvert tidspunkt oplever nedetid (hvilket ifølge DreamHost det ikke vil gøre), men bare i tilfælde af, at det sker, får du også kompensation.

garanteret oppetid

Og hvis du vil tjekke den aktuelle status for eventuelle kritiske problemer, nedetid og systemopdateringer, så tjek DreamHost-statuswebstedet når som helst du ønsker.

dreamhost nuværende status

Og for at afslutte det, hvis du vil tjekke historikken over serverproblemer, der er sket med DreamHost, kan du også gøre det:

serveropdateringer

Denne gennemsigtighed er en fantastisk funktion, som kunderne sætter pris på. Verden er ikke perfekt, og ingen webhotelleverandører er heller ikke på markedet.

At skjule det faktum, at ting sker, plejer ikke at sidde godt sammen med betalende kunder, så DreamHost gør en indsats for at vise dig, når ting sker, og hvordan de håndteres, så du kan være sikker på, at du får dine penge værd, og at dit websted er beskyttet.

6. Imponerende pengene tilbage garanti

Igen overtræder DreamHost virkelig sig selv, når det kommer til at garantere, at det har de hostingtjenester, du har brug for for at køre et vellykket websted.

Alle delte hostingplaner leveres med en 97-dages pengene-tilbage-garanti og alle DreamPress-planer leveres med 30-dages pengene-tilbage-garantier.

Dette er ekstraordinært, da selv InMotion’s 90-dages pengene-tilbage-garanti ikke engang kan konkurrere. Og de fleste andre hostingudbydere giver dig kun 30 eller 45 dage til at annullere, hvis de ikke er tilfredse.

DreamHost ønsker, at du skal sikre dig, at de er (eller ikke) dem for dig. Og ved at have en sådan generøs tilbagebetalingspolitik, begynder alle kunder hos DreamHost at opbygge tillid med dem fra starten, hvilket kan gå langs forretning.

Når alt kommer til alt hævder mange e-handelsbutikker, at når de forlænger restitutionsperioden, ser de faktisk et fald i restitutioner og en stigning i salget.

7. Stor kundesupport

Der vil sandsynligvis være tidspunkter, hvor du har brug for at kontakte nogen, der har support. Derfor er det vigtigt at vide, at der er et kyndigt teammedlem, der kan hjælpe dig til enhver tid.

DreamHost har virkelige mennesker i standby til at hjælpe dig med at løse alle dine problemer. De har erfaring med webhosting og WordPress (hvis du vælger den administrerede WordPress-hostingplan) og kan hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, du støder på.

Derudover kan du:

 • Kom i kontakt med kundesupport via live chat 24/7/365
 • Få adgang til supportpersonale, teknisk support eller serviceteamet via e-mail for at få dine spørgsmål besvaret
 • Start en tråd i forummet for at se, hvad andre DreamHost-kunder synes
 • Fejlfinding ved hjælp af den omfattende Knowledge Base, der har artikler relateret til kontoadministration / fakturering, SSL-certifikater, produktsupport og mere

DreamHost Cons

Kort sagt, DreamHost er en simpel hostingudbyder, der tilbyder sine kunder funktioner, der er nødvendige for at køre et vellykket websted.

Der er dog nogle ting, der ikke er så stor, at du skal være opmærksom på, inden du beslutter, at DreamHost er noget for dig.

1. Intet cPanel

Traditionelt giver hostingudbydere deres kunder adgang til ting som kontoadministration og fakturering, e-mail-konti, FTP-information og mere i cPanel eller Plesk, som begge er intuitive kontrolpaneler med brugervenlige dashboards.

DreamHost gør ikke det, hvilket kan gøre læringskurven lidt hård for dem, der er nye til at være vært eller dem, der kender cPanel.

dreamhost kontrolpanel

Problemet med DreamHosts proprietære kontrolpanel er, at det kan være svært at finde de ting, du leder efter, instrumentbrættet kan virke begrænsende, og anmodninger om kundesupport øges, fordi folk har svært ved at udføre selv de enkleste opgaver.

2. Ingen telefonsupport

Selvfølgelig kan du få adgang til DreamHost-support via e-mail eller live chat. Men der er ikke noget telefonnummer, du kan nå ud til, når du vil tale med en rigtig live person.

Selvom du kan bede om et opkald tilbage fra teknisk support, koster dette dig ekstra, da denne supporttjeneste ikke er inkluderet i din hostingplan.

I stedet kan du tilføje tre tilbagekald til din konto mod et månedligt gebyr eller investere i et engangs tilbagekald til et fast gebyr også.

Dette bode ikke godt for mange kunder, da de fleste pålidelige hostingudbydere har e-mail, supportbillet-systemer, live chat og telefontjeneste til rådighed for alle kunder gratis.

Der tilføjes live chat support ikke døgnet rundt, ligesom e-mail support er. I stedet kan du kun få adgang til dem hver dag fra 17:30 til 21:30 Pacific Time.

Selvom dette normalt ikke er et problem, kan vi alle tænke på et tidspunkt, hvor vi havde brug for øjeblikkelig støtte midt på natten. Det ser ud til, at den eneste måde at få adgang til live chat-support er via dit kontrolpanel, som ikke hjælper, hvis du har spørgsmål til salg før du vil have svar med det samme. I stedet skal du bruge onlinekontaktformularen.

DreamHost-hostingplaner

DreamHost har mange tilgængelige hostingplaner, herunder delt hosting, dedikerede servere, virtuelle private servere (VPS) og WordPress hosting,

Vi vil dog bare kigge på de delte og WordPress-hostingplaner.

Delt hosting

DreamHosts delte hosting er meget enkel.

delte hostingplaner

Der er kun to planer at vælge imellem:

 1. Delt starter. Dette er godt for dem, der lige er startet. Det inkluderer et websted, et .com-domænenavn til en lav pris, ubegrænset trafik, hurtig SSD-opbevaring, SSL-certifikat og muligheden for at opgradere for at tilføje en e-mail-konto. Denne plan starter kl $ 2,95 / måned.
 2. Delt ubegrænset. Denne plan er fantastisk for dem med flere websteder. Nyd ubegrænset websteder, et gratis domænenavn, ubegrænset trafik og SSD-opbevaring, flere SSL-certifikater og e-mail-hosting. Denne plan starter kl $ 7,95 / måned.

Med delt hosting har du adgang til det proprietære kontrolpanel, 100% oppetidsgaranti, 24/7 support og den imponerende 97-dages pengene-tilbage-garanti.

Andre funktioner i DreamHost Shared Unlimited-planen inkluderer:

 • Ubegrænset MySQL-databaser
 • Inkluderer serversiden (SSI)
 • IPv6 support
 • Fuld Unix-skal
 • PHP 7.1 support
 • Rails, Python og Perl understøtter
 • Adgang til rå logfiler
 • Crontab adgang
 • Fuld CGI-adgang
 • Konserverede CGI-scripts

Det er vigtigt at bemærke, at DreamHost tilbyder ikke Windows operativsystemer inklusive ASP.NET eller Windows Server. I stedet tilbyder de kun Linux-support.

WordPress Hosting

Hvorfor er DreamHost og din DreamPress så forpligtet til WordPress?

Som et firma, der arbejder hårdt for at styrke indholdsskabere ved at hjælpe dem med at opnå succes online, ville vi være skøre over ikke at være vild med WordPress – det giver magten over en tredjedel af internettet!

WordPress bringer kreativiteten hos mennesker og kraften i computere sammen på en måde, som få webplatforme har været i stand til at udføre. WordPress-samfundet er utroligt og ophører aldrig med at forbløffe os!

Det er fuld af tusinder af hjælpsomme mennesker, som alle fokuserer lige så meget på at forbedre kerneplatformen, som det er at sikre, at enhver, der vil have deres stemme hørt online, får denne chance.

Faktisk stemmer vores udsagn om vision og mission meget tæt sammen med en åben web og demokratiseret udgivelse:

”Folk har friheden til at vælge, hvordan deres digitale indhold deles”, er vores Vision-erklæring. ”Fremme succes ved at tilbyde den valgte webplatform” er vores missionerklæring.

dreamhost logo
Brett Dunst – DreamHost VP for virksomhedskommunikation

DreamHost s WordPress hosting er også meget enkel.

wordpress hosting planer

Der er kun to planer at vælge imellem:

 1. Delt starter. Dette er godt for små WordPress-websteder, dem, der lige er startet, og enhver, der har et strengt budget. Det leveres med en delt hosting-server, understøtter et websted og leveres med ubegrænset trafik, hurtig SSD-lagerplads, et 1-klik SSL-certifikat, 24/7 support og chancen for at opgradere for at tilføje en e-mail-konto. Denne plan starter kl $ 2,59 / måned.
 2. DreamPress. Dette er kraftfuld WordPress-hosting til store websteder og virksomheder, der ønsker problemfri ydeevne på deres meget trafikkerede websteder. Det leveres optimeret til WordPress og med indbyggede værktøjer. Den leveres med en hurtig skyserver, inkluderer et websted, 10K månedlige besøgende på webstedet, 30 GB SSD-lagerplads, et 1-klik SSL-certifikat, e-mail-hosting, 24/7 support og en gratis Jetpack forinstallation. Denne plan starter kl $ 16,95 / måned.

Med DreamHost WordPress-hosting får du belysning hurtig hastighed, indbyggede sikkerhedsfunktioner og WordPress-specialister, der er trænet til at hjælpe dig med dine spørgsmål og bekymringer.

Derudover leveres alle WordPress-hostingplaner:

 • Automatiske WordPress-opdateringer (WordPress-kerne- og sikkerhedsopdateringer)
 • En WordPress-installation og populære plugins og temaer for at komme i gang
 • Domænes privatliv
 • Ubegrænset e-mail-adresser
 • Brugerdefineret DreamHost kontrolpanel
 • Indbygget webapplikations Firewall (WAF)
 • Komplet domænestyring
 • SFTP og SSH adgang
 • WP-CLI

Hvis du vælger DreamPress-hostingplanen, får du også cache-cache på serverniveau, cache-objekt, øjeblikkelig webstart-lancering, laker-cache, Brotli-komprimering, øjeblikkelige opgraderinger, standard HTTP-status og NGINX med HTTP2 aktiveret.

Ofte stillede spørgsmål

Her er svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål:

 1. Hvad er DreamHost? DreamHost er et Los Angeles-baseret webhostingfirma. Det blev grundlagt i 1996 af Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez og Sage Weil. Deres officielle hjemmeside er www.dreamhost.com. Læs mere på deres Wikipedia-side.
 2. Hvilken type hostingplaner er tilgængelige med DreamHost? Delt, VPS, dedikeret og administreret WordPress-hosting.
 3. Hvilken type kontrolpanel bruges? DreamHosts tilpassede indbyggede kontrolpanel.
 4. Vil jeg modtage et SSL-certifikat? Ja, alle domæner, der er hostet af DreamHost, modtager et gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat og nyder en 1-klik-installation, der udføres i kontrolpanelet.
 5. Kan jeg være vært for en e-mail-konto? Medmindre du investerer i den delte start-hostingplan, modtager du e-mail-hosting med ubegrænset e-mail-adresser.
 6. Tilbyder DreamHost en webstedsbygger? Ja, alle hostingplaner leveres med Remixer, som er DreamHost’s webstedsbygger med klik for at redigere. Derudover får du foruddesignede temaer at vælge imellem, indbyggede stockbilleder og farveskemaer at vælge imellem. Du kan også oprette så mange websider, som du vil – alt uden at skulle kende nogen kode.
 7. Hvilken slags kundesupport kan jeg forvente med DreamHost? Du kan få adgang til live chat-support 7 dage om ugen i udvidede åbningstider, 24/7 e-mail-support og betale for premium telefonopkaldsstøtte. Der er også et fællesskabsforum til rådighed og en omfattende vidensbase med masser af artikler om flere emner.
 8. Hvilken slags garantier er der? DreamHost tilbyder en 100% oppetidsgaranti (komplet med kompensation i tilfælde af, at dit websted går ned), samt en 97-dages pengene-tilbage-garanti.

Anbefaler jeg DreamHost?

Med så meget web hosting valg derude, hvad adskiller DreamHost fra resten?

Vi tror virkelig på et åbent web, der respekterer alle brugers ejendomsrettigheder. Indholdsskabere bør ikke begrænses af en servicevilkår, der fjerner noget ejerskab af deres egne digitale medier.

De skal ikke se til tech-virksomheder for at fortælle dem, hvad de kan og ikke kan offentliggøre online. DreamHost leverer ægte dataportabilitet og respekt for vores brugere og deres indhold, og vi gør det med magten i open source-software.

dreamhost logo
Brett Dunst – DreamHost VP for virksomhedskommunikation

I sidste ende er der en god grund til, at DreamHost har eksisteret så længe og har holdt fast ved dens succes. Det tilbyder let at forstå hostingplaner, overkommelig pris og mere end nok funktioner at køre et anstændigt websted uden problemer.

Det sagt, ikke at have cPanel eller Plesk kontrolpanel til at administrere kontooplysninger kan være en afkonkurrence for dem, der elsker den intuitive karakter af mere traditionelle kontrolpaneler. For ikke at nævne, at skulle betale for telefonstøtte vil ikke sidde godt sammen med mange potentielle kunder.

For bloggere, små virksomheder og dem med WordPress-websteder er DreamHost en passende hosting-udbyder. Selvom det er vigtigt at sikre, at deres enkelhed tilbyder nok ved hjælp af funktioner til dig og dit voksende sted.

Når det er sagt, hvis du beslutter at gå med DreamHost-hosting, kan du i det mindste hvile på det faktum, at du har 97 dage at beslutte, om de er det rigtige valg for dig eller ej.

Så tjek DreamHost ud og se selv. Deres remixer-webstedsbygger, ikke-eksisterende trafikgrænser, dedikation til miljøet og 24/7 e-mail-support kan være netop det, du har brug for for at starte et vellykket websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map