DigitalOcean срещу SiteGround

Глава до глава DigitalOcean срещу SiteGround сравнение, разглеждайки как се подреждат функции, производителност, цени, плюсове и минуси и т.н., за да ви помогне да изберете между тези две популярни уеб хостинг услуги, които предлагат опции за хостинг в облак.


Общ резултат

DigitalOcean

Общ резултат

SiteGround

прекарайте пръст надясно

DigitalOcean

SiteGround

Относно:DigitalOcean е много популярна облачна хостинг услуга, която осигурява разумни цени и гъвкави облачни хостинг услуги. Те са известни с високите си показатели и гаранция от 99% продължаване.Известно е, че SiteGround има разумни цени за своите клиенти, заедно със съпътстващи технически характеристики и невероятна поддръжка на клиенти.
Основан през:20112004
BBB Рейтинг:А+А
Адрес:101 6th Ave, Ню Йорк, NY 10013SiteGround Office, 8 Рачо Петков Казанджията, София 1776, България
Телефонен номер:(347) 903-7918(866) 605-2484
Имейл адрес:Не е в списъка[Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Лондон, Амстердам, Франкфурт, Сан Франциско, Торонто и Сингапур.Чикаго Илинойс, Амстердам Холандия, Сингапур и Лондон Великобритания
Месечна цена:От $ 5,00 на месецОт $ 3,95 на месец
Неограничен трансфер на данни:Не (от 1TB)да
Неограничено съхранение на данни:Не (От 25GB)Не (10GB – 30GB)
Неограничени имейли:Неда
Домакин множество домейни:даДа (с изключение на план за стартиране)
Хостинг контролен панел / интерфейс:DigitalOcean интерфейсCpanel
Гаранция за неограничено време на сървъра:99,99%99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни30 дни
Наличен хостинг:Не (наличен е само облак)да
бонуси & Екстри:Най-евтиният облачен хостинг започва от 5 долара на месец. Капката от $ 5 включва 1GB RAM, 1GB RAM и 25GB SSD съхранение Активна общност и форум на разработчиците.Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare (CDN). Безплатни инструменти за архивиране и възстановяване (освен с план за стартиране). Безплатен частен SSL сертификат за една година (освен със StartUp).
Доброто: Бърза настройка: Поради твърдите дискове, които имат, са ви необходими приблизително 55 секунди, за да се завърти сървърът ви.
Високи резултати от бенчмарк: Резултатите от дисковите показатели на DigitalOcean са много високи в сравнение с други компании.
Безплатен статичен IP: Някои облачни хостинг сайтове предлагат статичен IP за допълнителна цена, но при DigitalOcean те идват безплатно.
SSD сървъри само.
Безплатни премиум функции: SiteGround включва разширени функции като автоматично ежедневно архивиране, CloudFlare CDN и нека шифроваме SSL сертификати с всеки план.
Оптимизирани планове: SiteGround предлага хостинг пакети, създадени специално за най-висока производителност в системи за управление на съдържанието като WordPress, Drupal и Joomla, или платформи за електронна търговия като Magento, PrestaShop и WooCommerce.
Фантастична поддръжка на клиенти: SiteGround гарантира почти мигновено време за отговор във всичките му канали за поддръжка на клиенти.
Здрава гаранция за безпроблемно изпълнение: SiteGround ви обещава 99,99% продължаване.
Лошото: Облачният хостинг не е идеален за абсолютни начинаещи. Ограничени ресурси: Някои от плановете на SiteGround на по-ниски цени са обременени с ограничения като ограничения за домейни или място за съхранение.
Мудна миграция на уебсайтове: Ако имате съществуващ уебсайт, многобройни оплаквания от потребители показват, че трябва да се подготвите за дълъг процес на прехвърляне с SiteGround.
Никакъв хостинг на Windows: Ускорената скорост на SiteGround разчита отчасти на най-модерната Linux технология за контейнери, така че не очаквайте хостинг, базиран на Windows.
Резюме:Потребителите на DigitalOcean могат да въртят капчица и да получат root достъп до компютърен екземпляр около 55 секунди. Това е първият и единствен изцяло SSD облачен хост с интуитивен и прост API, позволяващ големи производствени натоварвания. Могат да бъдат прикачени високо достъпни места за съхранение до 16 TB, като се осигурява и мълниеносна мрежа. Балансирането на натоварването се предоставя и като услуга, заедно с наблюдение и сигнализиране с предварително изградени приложения с отворен код.SiteGround (преглед) е перфектната основна рамка за потребителите да хостват своите блогове или уебсайтове. Характеристиките са поразителни като SSD барабани за всички планове и подобрена бърза работа с NGINX, HTTP / 2, PHP7 и безплатен CDN. Повече функции включват безплатен SSL сертификат, актуализиран от потребителското приложение. Собствените и уникални правила за защита на защитната стена позволяват на потребителите да избягват уязвимостите в системата. Има и безплатен трансфер на уебсайтове и услуги, които са поставени на три континента. Съществуват и премиум функции за WordPress, заедно с много отзивчив чат на живо.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map