Tämä päästä päähän Cloudways vs. SiteGround vertailussa tarkastellaan kuinka ominaisuudet, suorituskyky, hinnat, edut ja haitat jne. pinottuvat auttaakseen sinua valitsemaan näiden kahden web-hosting-yrityksen välillä..


Aloitetaan vertaamalla minkä tahansa Web-isännän tärkeintä ominaisuutta.. nopeus

Head-to-head-nopeusvertailu

Täällä aion tarkistaa Cloudwaysin ja SiteGroundin nopeuden suorituskyvyn testaamalla tämän verkkosivuston (isännöidään SiteGround) nopeutta verrattuna tarkkaan kloonattuun kopioon siitä (mutta isännöidään Cloudways).

Tuo on:

  • Ensin testaan ​​tämän verkkosivuston latausaika nykyisessä Web-isäntässäni (joka on SiteGround).
  • Seuraavaksi testaan ​​täsmälleen saman verkkosivuston (kloonatun kopion siitä *), mutta sitä ylläpidetään Cloudways **.

* Siirtymälaajennuksen avulla viedään koko sivusto ja ylläpidetään sitä Cloudways-sivustossa
** DigitalOceenen käyttäminen Cloudwaysin DO1GB-suunnitelmassa (10 dollaria kuukaudessa)

Tekemällä tämän testin saat käsityksen siitä, kuinka nopeasti ladataan sivusto, jota ylläpidetään SiteGround vs Cloudways On.

Näin kotisivuni (tällä sivustolla – isännöi) SiteGround) esiintyy Pingdomilla:

kotisivun sivusto

Kotisivuni latautuu 1,24 sekunnissa. Se on todella tosi nopeaa verrattuna moniin muihin isäntiin – koska SiteGround ei ole? kaikin keinoin.

Kysymys on, latautuuko se nopeammin Cloudways? Otetaan selvää..

pilviteiden nopeustesti

Ai niin! Cloudwaysilla täsmälleen sama kotisivu latautuu vain 435 millisekuntia, se on lähellä 1 sekuntia (tarkemmin sanottuna 0,85 sekuntia) nopeammin!

Entäpä blogisivu, sanoko tämä tarkistussivu? Tässä on kuinka nopeasti se latautuu SiteGround:

nopeuden suorituskyky

Tämä arvostelu-sivu latautuu vain 1,1 sekuntia, jälleen SiteGround tarjoaa suuren nopeuden! Entä Cloudways?

nopeat latausajat

Se latautuu vain 798 millisekuntia, reilusti alle sekunnin ja taas paljon nopeammin!

Joten mitä tehdä tästä?

Yksi asia on kristallinkirkas, jos tätä verkkosivustoa ylläpidettäisiin Cloudways-sivustossa SiteGround-sijaan, se olisi paljon nopeampi. (Huomaa itsellesi: siirrä tämä sivusto Cloudways Prontoon!)

Cloudway vs SiteGround-vertailu keskenään

pyyhkäise oikealle

Cloudways

SiteGround

Noin:Cloudways on pilvipalveluiden tarjoaja, joka tarjoaa hallittuja pilvipalvelimia, jotka ovat ominaisuuksiltaan rikkaita ja helppo aloittaa, hallita ja skaalata tarpeen mukaan.SiteGroundin tiedetään olevan kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia asiakkailleen yhdessä mukana olevien teknisten ominaisuuksien ja uskomattoman asiakastuen kanssa.
Perustettu:20122004
BBB-luokitus:Ei arvioitu
Osoite:Cloudways Ltd. 52 Springvale, paavi Pius XII Street Mosta MST2653 MaltaSiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, Bulgaria
Puhelinnumero:(855) 818-9717(866) 605 – 2484
Sähköpostiosoite:[Email protected][Email protected]
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Ohio, Yhdysvallat, Montreal, Kanada, Lontoo, Iso-BritanniaChicago Illinois, Amsterdam Alankomaat, Singapore ja Lontoo UK
Kuukauden hinta:Alkaen 10,00 dollaria kuukaudessaAlkaen 3,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:Ei (alkaen 1 kt)Joo
Rajoittamaton tallennustila:Ei (alkaen 20 Gt)Ei (10–30 Gt)
Rajoittamaton sähköpostiosoite:EiJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooKyllä (paitsi StartUp-suunnitelmassa)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:Cloudways-käyttöliittymäcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:3 päivän ilmainen kokeilu30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:Ei (käytettävissä vain pilvi)Joo
bonukset & Ekstrat:Ilmainen SSL-varmenne. Sivustojen vapaa siirto. 24/7 asiakastuki.CloudFlare-sisällönjakeluverkko (CDN). Ilmaiset varmuuskopiointi- ja palautustyökalut (paitsi StartUp-suunnitelman kanssa). Ilmainen yksityinen SSL-varmenne vuodeksi (paitsi StartUp).
Hyvä: 30 päivän ilmainen kokeilu on saatavilla.
Isäntä rajoittamaton sivustoja.
Automaattiset sivuston varmuuskopiot.
Pay-as-you-go-hinnoittelujärjestelmä.
WordPress on helppo aloittaa.
Ilmaiset premium-ominaisuudet: SiteGround sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, CloudFlare CDN ja Let’s Encrypt SSL -varmenteet jokaisella suunnitelmalla.
Optimoidut suunnitelmat: SiteGround tarjoaa hosting-paketteja, jotka on suunniteltu erityisesti huipputehokkuuteen sisällönhallintajärjestelmissä, kuten WordPress, Drupal ja Joomla, tai sähköisen kaupankäynnin alustoilla, kuten Magento, PrestaShop ja WooCommerce.
Fantastinen asiakastuki: SiteGround takaa lähes välittömän vastausajan kaikilla asiakastukikanavillaan.
Vakaa Uptime-takuu: SiteGround lupaa sinulle 99,99% käytettävyyden.
Paha: Ei cPanelia, koska Cloudways on palvelukokonaisuuteen perustuva yritys. Rajoitetut resurssit: Jotkut SiteGroundin halvemmista suunnitelmista on rajattu, kuten verkkotunnuksen tai tallennustilan ylärajat.
Hidas verkkosivustojen siirto: Jos sinulla on jo olemassa oleva verkkosivusto, lukuisat käyttäjän valitukset osoittavat, että sinun pitäisi valmistautua pitkään siirtoprosessiin SiteGroundin avulla.
Ei Windows-hosting-palvelua: SiteGroundin nopeutettu nopeus riippuu osittain huipputeknisestä Linux-säilytystekniikasta, joten älä odota Windows-pohjaista isännöintia täältä.
Yhteenveto:Cloudways WordPress -majoitus (arvostelu täällä) tunnetaan siitä, että se antaa käyttäjille mahdollisuuden isännöidä resursseja heidän verkkosivustonsa kasvaessa. Käyttöönotto on mahdollista muutamassa minuutissa, koska se antaa käyttäjille mahdollisuuden valita palvelinresurssit, kuten tallennustila, RAM ja CPU. Mikä tahansa tarjotuista infrastruktuureista, kuten Kyup tai Vultr, DigitalOcean, Google ja Amazon, voidaan valita pilveen. Käyttäjät voivat myös rakentaa sovelluksensa käyttämällä mitä tahansa tarjottua 10+ PHP-pohjaista kehystä, verkkokaupan rakentajia ja CMS: ää.SiteGround (arvostelu) on täydellinen peruskehys käyttäjille isännöidä blogejaan tai verkkosivustojaan. Ominaisuudet ovat hämmästyttäviä, kuten SSD-asemat kaikille suunnitelmille ja parannettu nopea suorituskyky NGINX, HTTP / 2, PHP7 ja ilmainen CDN. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen SSL-sertifikaatti, jonka käyttäjän sovellus päivittää. Omistetut ja ainutlaatuiset palomuurisuojaussäännöt antavat käyttäjille mahdollisuuden välttää järjestelmän haavoittuvuuksia. Sivustolla on myös ilmainen verkkosivustojen siirto ja palvelut, jotka on sijoitettu kolmelle mantereelle. WordPressillä on myös premium-ominaisuuksia sekä reagoiva live-chat.

Cloudways “Voittaa” tämän verrattuna vertailuun ja on suositeltava käytettävä verkkopalvelupalvelu – varsinkin jos haluat erittäin nopean lataamisen WordPress-sivustolle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me