Cloudways versus WP Engine

Er zijn tal van opties om uit te kiezen als het gaat om het hosten van een website. Ik heb het niet over de verschillende providers, maar ook over de soorten hosting die op de markt beschikbaar zijn. De meerderheid van ons is bekend met shared, VPS en dedicated hosting, maar vandaag zullen we het hebben over beheerde cloudhosting.


cloudways vs wp engine

Dit hier is een confrontatie Cloudways versus WP Engine vergelijking die kijkt naar functies, prestaties, prijzen en meer – om u te helpen kiezen tussen deze twee marktleiders in de beheerde WordPress-hostingruimte.

Wil je er meteen in duiken? Spring dan direct naar en, of rechtstreeks naar de .

Maar laten we eerst eens kijken naar de basis van cloud WordPress-hosting …

Wat is Cloud Hosting?

In tegenstelling tot traditionele hosting gebruikt het cloudnetwerk het netwerk van servers om de site te hosten. Het blijft zijn netwerkvoorkeuren veranderen afhankelijk van de belasting die zijn servers tegelijkertijd dragen. Middelen worden beheerd en gedeeld via het netwerk om maximale uptime en prestaties te garanderen.

Daarom wordt cloudhosting beschouwd als een hoogwaardige webhostingsmethode en migreren zowel kleine als grote bedrijven hun sites naar dit soort hosting.

Waarom heeft u Managed Cloud Hosting nodig??

Het beheren van een server is een hectische taak en zelfs goede programmeurs vinden het een uitdaging om hun servers effectief te configureren en beheren. Over niet-technische personen gesproken, dit kan nog erger worden.

Servers in de onbewerkte staat hebben geen GUI om mee te werken en de meeste taken moeten in de shell worden gecodeerd. Dit vereist een deskundige systeembeheerder die $$$ kost.

Managed cloud hosting neemt de zorg weg van het beheren van servers, wat ideaal is voor kleine bedrijven en start-ups met beperkte middelen en kapitaal. Met managed cloud hosting krijgen ze prestaties en worden hun complexe servergerelateerde taken verzorgd door hun provider.

Volledig beheerde WordPress-hosting versus beheerde hosting

Er zijn twee veelgebruikte termen in de cloud hosting-industrie. Beheerd WordPress-hosting (d.w.z. Cloudways) en volledig beheerd WordPress-hosting (d.w.z. WP Engine). Zoals de naam al doet vermoeden, volledig beheerd dat voor alles zorgt, inclusief uw WordPress-site.

Het beheert zowel uw server als uw WordPress-site voor het geval u toepassingsgerelateerde problemen tegenkomt. Volledig beheerde WordPress-hostingproviders hebben een team van WordPress-experts die u kunnen helpen bij het beheren van uw WordPress-sites, zoals back-ups, hacks, updates en andere sitegerelateerde problemen.

Aan de andere kant biedt managed cloud hosting geen deskundige ondersteuning op applicatieniveau. Hoewel het de server volledig voor u beheert en afhankelijk van het ondersteuningsniveau, kan het u ook helpen bij het beheren van uw WordPress-site, maar het maakt geen deel uit van hun service.

Volledig beheerde services kosten meer dan eenvoudige managed hosting. Als u het prettig vindt om minder te betalen en WordPress zelf te beheren, dan is de tweede optie wellicht ideaal voor u.

Cloudways – Managed WordPress Hosting Platform

cloudways

Cloudways is een PaaS die is ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën om hoogwaardige cloudhosting te bieden aan WordPress, Magento, Joomla en andere op PHP gebaseerde applicaties.

Cloudways is een veel gebruikt hostingplatform dat veel services biedt aan meerdere persona’s. Hun klanten zijn onder meer creatieve bureaus, startups, freelancers, bloggers en bedrijfseigenaren.

Meerdere cloudproviders

cloud hosting providers

Cloudways heeft vijf grote cloudhostingproviders onder één dak gebracht. Gebruikers van Cloudways hebben de mogelijkheid om te kiezen uit de lijst met topaanbieders terwijl ze genieten van het gebruiksvriendelijke platform en de services die zijn gebouwd om serverbeheer op gebruikersniveau te verminderen.

Cloudways biedt servers aan van de volgende providers:

 • DigitalOcean
 • Linode
 • Vultr
 • Google Cloud Platform
 • Amazon Web Services

Wereldwijde datacenters

wereldwijde datacenters

Bij Cloudways kun je kiezen uit 60+ datacenters over de hele wereld geleverd door vijf top cloud hosting providers. Deze datacenters bestrijken alle grote regio’s en steden en zorgen wereldwijd voor maximale dekking. Met Cloudways hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat het datacenter zich dicht bij uw doelmarkt bevindt.

Geoptimaliseerde stapel

Als platform slaagde Cloudways omdat de technologie waarop het is gebouwd in staat is om hoog presterende services te leveren met schaalbaarheid en upgrades. Het platform gebruikt meerdere tools voor een geavanceerd caching-mechanisme zoals Nginx, Varnish voor reverse proxying en Redis voor het cachen van databasequery’s.

geoptimaliseerde technische stapel

Het ondersteunt zowel MySQL als MariaDB voor database en voert applicaties uit op de nieuwste versie van PHP.

Cloudways CDN

Content Delivery Network is levensvatbaar voor sites met een publiek in meerdere regio’s. Het verbetert de levering van zowel statische als dynamische inhoud. Het is vooraf geïnstalleerd op Cloudways Platform en kan met slechts één klik worden geactiveerd.

cloudways cdn

Gratis SSL-certificaten

Cloudways biedt zijn gebruikers een gratis SSL-certificaat aan via Let’s Encrypt. SSL is belangrijk voor de beveiliging en authenticiteit van websites in verschillende webbrowsers. Dit verbetert ook de SEO-ranking van uw site.

Geavanceerde functies

Als platform is Cloudways erg volwassen en besteedt veel aandacht aan details. Het is goed uitgerust met functies die vereist zijn door verschillende persona. Laten we diep duiken om het aanbevolen platform te verkennen.

Meerdere applicaties

servertoepassingen

Bij Cloudways zijn gebruikers niet beperkt tot een enkele applicatie: meerdere applicaties kunnen op één server worden gestart en dat omvat de applicatie van verschillende soorten. Op één server kan ik bijvoorbeeld tegelijkertijd de WordPress-, Magento- en PHP-applicatie installeren.

Klonen

Met deze functie kan de gebruiker zijn applicatie moeiteloos naar dezelfde en naar een andere server klonen. Met Cloudways kan de gebruiker ook een volledige kloon van zijn server maken. Het klonen van een applicatie / website is ideaal voor ontwikkelaars die meerdere klonen kunnen maken en deze kunnen aanpassen aan de eisen van hun klant.

Sitemigratie

Migraties zijn heel eenvoudig met het Cloudways-platform. Migratie-plug-in kan worden gebruikt om elke WordPress-site van elke locatie naar de Cloudways-server te migreren.

migratie tools

Staging-omgeving

Cloudways heeft onlangs zijn volledige staging-functie gelanceerd waarmee bestanden en database vanuit de applicatie kunnen worden gepusht en opgehaald. Dit is een geweldige functie omdat het de gebruiker comfortabel op de site laat werken zonder de hele site te klonen of te migreren van de ontwikkelomgeving naar de productieomgeving.

cloudways enscenering

Deze functie is vanaf nu nog in bètastatus en is uitgebreid getest door Cloudways Team en zijn klanten. Staging is een ideale oplossing voor alle webontwikkelaars om nieuwe functies op hun site te testen en selectief code te pushen of te trekken zonder de live site te beïnvloeden.

Daarnaast biedt Cloudways ook een staging-URL om de website te testen, die kan worden gekloond naar de productieserver wanneer het ontwikkelingsproces is voltooid.

Toezicht houden

Serverbewaking is belangrijk om uw verbruik op elk moment te begrijpen. Hierdoor kunt u uw uitgaven en middelen beter afstemmen op uw ROI. Cloudways heeft een complete monitoringmodule waarmee je statistieken in realtime kunt zien en er is een integratie beschikbaar voor New Relic.

Schaalbaarheid

Afhankelijk van de server kunnen Cloudways-gebruikers hun servers vrijwel onmiddellijk verticaal schalen. Dit vereist geen goedkeuring van het ondersteuningsteam en kan worden gedaan via het platform zelf.

Plannen en prijzen

Cloudways heeft pakketten beschikbaar voor alle soorten klanten. Cloudways-hostingpakketten zijn geschikt voor bloggers, freelancers, eigenaren van grote en kleine bedrijven. Het laagste pakket, een server van 1 GB van DigitalOcean, begint vanaf $ 10 / maand, wat het verkeer van 30.000 plus bezoekers kan ondersteunen. Andere pakketten worden geleverd met een andere set hardware en provider.

cloudways-tariefplannen

Toepassingshulpprogramma’s

Managed cloud hosting maakt het leven makkelijker en dat is precies wat Cloudways doet. Veel complexe functies kunnen met slechts één klik worden beheerd. Als u bijvoorbeeld een WordPress-site met WooCommerce-mogelijkheden moet lanceren, kunt u eenvoudig de WordPress met een WooCommerce-instantie kiezen in de vervolgkeuzelijst en de site wordt automatisch gestart met WooCommerce. Niet alleen dat de vernisinstellingen daarvan ook zullen worden geconfigureerd.

Evenzo kan WordPress multisite ook worden gestart met slechts een enkele klik, wat wanneer het handmatig wordt gedaan een beetje verwarrend kan zijn voor beginners.

24/7 deskundige ondersteuning

Gebruikers van Cloudways kunnen live chatten met hun 24/7 deskundige ondersteuning. Voor minder urgente problemen kunnen supporttickets ook worden geopend en ze hebben ook een georganiseerde kennisbankondersteuning.

WP Engine – Volledig beheerde WordPress-hosting

wp motor

WP Engine is een bedrijf dat bekend staat om zijn prestaties en geavanceerde functies. Ze zijn een volledig beheerde WordPress-hostingprovider. Zij zijn de pioniers in managed WordPress-hosting en hebben in de loop van de tijd grote namen verworven als hun klanten zoals SoundCloud, WPBeginner en WebDev Studios.

Cloudproviders

WP Engine maakt gebruik van servers van Google Cloud Platform en Amazon Web Service. Beide zijn de beste hostingproviders. WP Engine-gebruikers kunnen servers kiezen uit twee providers, afhankelijk van hun vereisten.

Meerdere datacenters

WP Engine heeft 18 datacenters rond de wereld. Afhankelijk van de beoogde markt; gebruikers kunnen het datacenter kiezen dat zich het dichtst bij hun locatie bevindt.

wp engine datacenters

Geavanceerde stapel

Net als Cloudways is WP Engine ook gebouwd op geavanceerde technologie. Het voedt zijn servers met behulp van hoogwaardige tools zoals Nginx, Varnish en Memcached. Gebruikers kunnen hun favoriete programmeertaal gebruiken, zoals PHP, Python en Ruby.

Gebruiksvriendelijke functies

Als een van de vertrouwde hostingproviders biedt WP Engine functies die nodig zijn voor zowel het beheer als de prestaties van een WordPress-site. Laten we eens kijken naar enkele van de functies die het biedt.

Sitemigratie

Migratietool maakt de WordPress-migratie van elke host naar WP Engine eenvoudig. De tool is vooraf ingebouwd in het platform. Het voert de hele migratie geautomatiseerd uit.

Staging-sites

Er is een verschil tussen staging en staging-site. We hebben gezien wat de enscenering is bij Cloudways. WP Engine ondersteunt geen staging, het ondersteunt de Staging Site-functie die kan worden gekloond naar de productieserver wanneer de ontwikkeling is voltooid. Deze functie kan worden gebruikt om nieuwe functies te testen en kan later op de site worden toegepast in een productieomgeving.

Deskundige ondersteuning

wordpress ondersteuning

WP Engine biedt uitstekende ondersteuning als het gaat om WordPress. Ze hebben experts aan boord die kunnen deelnemen als de gebruiker problemen ondervindt op zijn server of WordPress-website.

Beheerde beveiliging

wp engine beveiligingsfuncties

WP Engine beweert uw site te beschermen tegen beveiligingsproblemen door vooraf aanvallen te identificeren. Het maakt gebruik van een actief systeem om uw site te beschermen tegen mogelijke aanvallen en biedt veel beveiligingsfuncties om de beveiliging verder te versterken.

Back-up en herstel

Back-ups zijn nodig voor alle WordPress-sites en WP Engine beheert ze voor u. Het houdt offsite back-ups van uw waardevolle bestandendatabase en de mediabibliotheek, zodat in geval van gegevensverlies het herstel gemakkelijk kan worden gemaakt. Ze bieden ook onmiddellijk noodherstel om elk verlies aan de klant tot een minimum te beperken.

Toezicht houden

Voor servermonitoring gebruikt WP Engine ook New Relic-mogelijkheden. Het gebruikt ook Spark en Qubole voor analyse. Het bewaakt het verbruik, de opslag en de database van serverbronnen. Hun team is proactief om eventuele servergerelateerde problemen op te lossen die door hun bewakingssysteem zijn gemarkeerd.

Plannen en prijzen

WP Engine biedt vier pakketten voor verschillende soorten gebruikers. Hun opstartpakket begint vanaf $ 28,00, dat plaats biedt aan maximaal 25.000 bezoekers en heeft een bandbreedte van 50 GB.

wp engine-prijsplannen

Toepassingshulpprogramma’s

toepassingen en tools

Naast het beheren van uw server, helpt WP Engine de gebruiker om hun WordPress-site te optimaliseren en biedt het functies zoals paginaprestaties die u helpen bij het verbeteren van de prestaties van uw WordPress-site.

Deze tool is geïntegreerd in het Dashboard en kan worden gebruikt om de siteprestaties te bewaken en geeft waardevol inzicht. Een andere coole functie is de analyse van inhoudsprestaties. Deze tool helpt de gebruiker om hun inhoud te begrijpen en te analyseren en om te bepalen hoe goed het op verschillende kanalen presteert.

WordPress-ondersteuning

We kennen de deskundige WordPress-ondersteuning die WP Engine biedt aan zijn gebruikers al. Het biedt ook live chat en bot-ondersteuning via zijn platform en klanten kunnen ook profiteren van de veelgestelde vragen op hun website.

Een ander geweldig ding dat WP Engine te bieden heeft, is toegang tot Genesis Framework en 35+ premium WordPress StudioPress-thema’s die bij alle plannen worden geleverd.

Cloudways vs WP Engine-vergelijking

CloudwaysWP Engine
CloudprovidersGCE, AWS, Linode, Vultr, DigitalOceanGCE, AWS
Datacenters60+18
PrijzenVanaf $ 10 / maandVanaf $ 28 / maand
OndersteuningLive chat, Knowledge base, Ticket, CloudwaysBotLive chat, Ticket
EnsceneringJaJa
ToepassingenWordPress, Joomla, Magento, PHP, DrupalWordPress
OSLinuxLinux
Gratis SSL-certificaatJaJa
CDNJaJa
Staging-URLJaJa
KlonenJaJa
Volledig beheerde hostingNeeJa
WP Expert SupportNeeJa
MigratieJaJa
Site back-upJaJa
Onbeperkte appsJaNee
PHP 7JaJa
IP-witte lijstJaNee
Toezicht houdenJaJa
Meer informatie

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Table”, “about”: “Cloudways Vs WP Engine”}

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map