Dit hoofd tegen hoofd Cloudways versus SiteGround vergelijking bekijkt hoe functies, prestaties, prijzen, voor- en nadelen, enz. stapelen om u te helpen kiezen tussen deze twee webhostingbedrijven.


Laten we beginnen met het vergelijken van de belangrijkste functie van elke webhost.. snelheid

Head-to-head snelheidsvergelijking

Hier ga ik de snelheidsprestaties van Cloudways en SiteGround controleren door de snelheid van deze website te testen (gehost op SiteGround) versus een exacte gekloonde kopie ervan (maar gehost op Cloudways).

Dat is:

  • Eerst test ik de laadtijd van deze website bij mijn huidige webhost (dat is SiteGround).
  • Vervolgens test ik die exact dezelfde website (een gekloonde kopie ervan *) maar gehost op Cloudways **.

* Met behulp van een migratieplug-in, de hele site exporteren en deze op Cloudways hosten
** DigitalOcean gebruiken op het DO1GB-abonnement van Cloudways ($ 10 / maand)

Door deze test te doen, krijg je inzicht in hoe snel laden van een site die wordt gehost op SiteGround vs Cloudways is.

Hier is hoe mijn startpagina (op deze site – gehost op SiteGround) presteert op Pingdom:

startpagina siteground

Mijn homepage laadt in 1,24 seconden. Dat is eigenlijk heel snel in vergelijking met veel andere hosts – omdat SiteGround dat niet is? op welke manier dan ook.

De vraag is, zal het sneller laden? Cloudways? Laten wij het uitzoeken..

cloudways snelheidstest pingdom

Oh ja het zal! Op Cloudways laadt exact dezelfde startpagina in slechts 435 milliseconden, dat is bijna 1 seconde (0,85 sec om precies te zijn) sneller!

Wat dacht je van een blogpagina, zeg deze reviewpagina? Hier is hoe snel het laadt SiteGround:

snelheid prestaties

Deze beoordelingspagina wordt in slechts geladen 1,1 seconden, opnieuw levert SiteGround geweldige snelheid! En hoe zit het met Cloudways?

snelle laadtijden

Het laadt gewoon in 798 milliseconden, ruim een ​​seconde en weer een stuk sneller!

Dus wat te doen?

Eén ding is glashelder, als deze website op Cloudways zou worden gehost in plaats van SiteGround, dan zou het veel sneller zijn. (opmerking voor mezelf: verplaats deze site naar Cloudways pronto!)

Cloudway vs SiteGround Head-to-head vergelijking

veeg naar rechts

Cloudways

SiteGround

Over:Cloudways is een cloudhostingprovider die beheerde cloudservers aanbiedt die rijk zijn aan functies en waarmee gemakkelijk kan worden begonnen en die naar behoefte kunnen worden beheerd en geschaald.SiteGround staat bekend om zijn redelijk geprijsde plannen voor zijn klanten, samen met bijbehorende technische functies en geweldige klantenondersteuning.
Opgericht in:20122004
BBB Rating:Niet beoordeeldEEN
Adres:Cloudways Ltd. 52 Springvale, Pope Pius XII Street Mosta MST2653 MaltaSiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, Bulgarije
Telefoonnummer:(855) 818-9717(866) 605-2484
E-mailadres:[email beveiligd][email beveiligd]
Soorten ondersteuning:Telefoon, live ondersteuning, chat, ticketTelefoon, live ondersteuning, chat, ticket
Datacenter / serverlocatie:Ohio, VS, Montreal, Canada, Londen, Verenigd KoninkrijkChicago Illinois, Amsterdam Nederland, Singapore en Londen UK
Maandelijkse prijs:Vanaf $ 10,00 per maandVanaf $ 3,95 per maand
Onbeperkte gegevensoverdracht:Nee (vanaf 1 TB)Ja
Onbeperkte gegevensopslag:Nee (vanaf 20 GB)Nee (10 GB – 30 GB)
Onbeperkte e-mails:NeeJa
Host meerdere domeinen:JaJa (behalve bij StartUp-plan)
Hosting controlpanel / interface:Cloudways-interfacecPanel
Server Uptime-garantie:99,90%99,90%
Geldteruggarantie:Gratis proefperiode van 3 dagen30 dagen
Dedicated Hosting beschikbaar:Nee (alleen Cloud beschikbaar)Ja
Bonussen & Extra’s:Gratis SSL-certificaat. Gratis sitemigratie. 24/7 klantenondersteuning.CloudFlare Content Delivery Network (CDN). Gratis tools voor back-up en herstel (behalve met StartUp-plan). Gratis privé SSL-certificaat voor één jaar (behalve bij StartUp).
Het goede: Er is een gratis proefperiode van 30 dagen beschikbaar.
Host onbeperkte sites.
Automatische siteback-ups.
Pay-as-you-go-prijssysteem.
WordPress is gemakkelijk om mee te beginnen.
Gratis premiumfuncties: SiteGround bevat geavanceerde functies zoals automatische dagelijkse back-ups, CloudFlare CDN en Let’s Encrypt SSL-certificaten bij elk plan.
Geoptimaliseerde plannen: SiteGround biedt hostingpakketten die speciaal zijn ontworpen voor topprestaties op contentbeheersystemen zoals WordPress, Drupal en Joomla, of e-commerceplatforms zoals Magento, PrestaShop en WooCommerce.
Fantastische klantenondersteuning: SiteGround garandeert bijna onmiddellijke antwoordtijden op alle kanalen voor klantenondersteuning.
Robuuste uptime-garantie: SiteGround belooft u 99,99% uptime.
De slechte: Geen cPanel omdat Cloudways een Platform-as-a-Service-bedrijf is. Beperkte bronnen: sommige goedkopere abonnementen van SiteGround worden opgezadeld met beperkingen zoals domein- of opslagruimtecaps.
Trage websitemigraties: als u een bestaande website heeft, geven talrijke klachten van gebruikers aan dat u zich moet voorbereiden op een lang overdrachtsproces met SiteGround.
Geen Windows-hosting: de verhoogde snelheid van SiteGround is gedeeltelijk afhankelijk van geavanceerde Linux-containertechnologie, dus verwacht hier geen Windows-gebaseerde hosting.
Overzicht:Cloudways WordPress-hosting (bekijk hier) staat erom bekend dat het gebruikers in staat stelt bronnen te hosten naarmate hun website groeit. Implementatie is mogelijk binnen enkele minuten omdat het gebruikers in staat stelt om de serverbronnen zoals opslag, RAM en CPU te kiezen. Elk van de aangeboden infrastructuren zoals Kyup of Vultr, DigitalOcean, Google en Amazon kan worden gekozen voor de Cloud. Gebruikers kunnen hun app ook bouwen met behulp van een van de aangeboden 10+ op PHP gebaseerde frameworks, emcommerce-builders en CMS.SiteGround (review) is het perfecte basiskader voor gebruikers om hun blogs of websites te hosten. Functies zijn verbluffend, zoals SSD-schijven voor alle plannen en verbeterde snelle prestaties met NGINX, HTTP / 2, PHP7 en gratis CDN. Meer functies zijn onder meer een gratis SSL-certificaat en updates van gebruikersapps. De gepatenteerde en unieke firewallbeveiligingsregels stellen gebruikers in staat systeemkwetsbaarheden te vermijden. Er is ook een gratis websiteoverdracht en services die op drie continenten zijn geplaatst. Er zijn ook premiumfuncties voor WordPress, samen met een zeer responsieve livechat.

Cloudways “Wint” deze onderlinge vergelijking en is de aanbevolen webhostingservice om te gebruiken, vooral als u een zeer snel ladende WordPress-site wilt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me