Cloudways tarjoaa kohtuuhintaisia, tehokkaita ja helposti asennettavia pilvipalveluita WordPress-sivustoille. Tässä perusteellisessa Cloudways-katsauksessa saat selville, ovatko ne paras WordPress-isäntä sinulle.


Etsitkö WordPress-isäntää, joka ei ole vain nopea, turvallinen ja erittäin luotettava, mutta myös edullinen? Se voi tuntua mahdottomalta saavutukselta joskus, varsinkin kun olet vasta aloittamassa ja et tiedä kuinka erottaa huonot WordPress-palveluntarjoajat hyvistä..

En voi nyt kertoa teille jokaisesta markkinoilla olevasta luotettavasta, nopeasta ja edullisesta WordPress-palveluntarjoajasta. Mutta voin tehdä, on korostaa yhtä parhaista: Cloudways.

En ole ainoa, josta Cloudways on vaikuttunut:

pilvisuunnan arvostelu TwitterissäYlittävän myönteisiä arvioita käyttäjiltä Twitterissä

Tässä Cloudways-katsauksessa tarkastellaan heidän tarjoamiaan tärkeimpiä ominaisuuksia ja käyn läpi kaikki edut ja haitat läpi auttaa sinua päättämään, onko Cloudways.com-liittymäsi tekeminen sinulle oikea asia..

Anna minulle 10 minuuttia ajasta ja kun olet lopettanut tämän lukemisen, tiedät onko tämä oikea (vai väärä) isännöintipalvelu sinulle.

Saat 10% alennuksen kolmesta kuukaudesta koodilla: webrating

Rekisteröidy ja ja saat 1 ILMAINEN siirto verkkosivustollesi jota hoitavat Cloudways-muuttoliikkeet.

Mitä opit tästä Cloudways-arvosteluista

 1. Luettelo ammattilaisista

Täällä käyn läpi, etenkin kolme S: n web-hosting-palvelua; nopeus, turvallisuus ja tuki. (P.S. check out, tulet hämmästymään)

 1. Luettelo haitoista

Mutta on myös muutama. Täällä kerron, mitkä alakohdat käyttävät niitä.

 1. Suunnitelmat ja hinnat

Täällä opit sinut läpi heidän tarjoamansa erilaiset.

 1. Suosittelenko Cloudways.com-sivustoa?

Ja lopuksi ilmoitan sinulle, onko Cloudways (vihje: kyllä ​​minä).

Lähde yksinkertaistamaan web-hosting-kokemusta, Cloudways tavoitteena on antaa kaiken kokoisille henkilöille, joukkueille ja yrityksille valta tarjota sivuston kävijöille mahdollisimman saumaton käyttökokemus.

Puhumattakaan, tämä ainutlaatuinen yritys tarjoaa palvelupohjaisena (PaaS) pilvipohjainen web-hosting, mikä erottaa sen jopa niin monista muista isännöintipalveluntarjoajista, jotka tarjoavat erilaisia ​​hosting-ratkaisuja.

Hosting-suunnitelmat tulevat a upea ominaisuusjoukko, tuki, johon voit luottaa, ja hinnat, joilla sinulla on varaa.

Suorituskyky on kaiken tekemän ydin. He ovat suunnitelleet tekniikkapinonsa hyödyntämään irti jokaisesta lisäämästäsi dollarista. He yhdistävät NGINX: n, Lakan, Memcachedin ja Apache’n tarjotakseen nopeimman kokemuksen vaarantamatta koodien yhteensopivuutta..

Mikä tarkoittaa, että heidän infrastruktuuri on optimoitu nopeudelle, suorituskyvylle ja turvallisuudelle, ja huomaat, että tämä on yksi niistä paras pilvipohjainen isännöintipalveluntarjoaja vaihtoehtoja ympäri.

En ole ainoa, joka sanoo, että Cloudways on paras …

Koska Cloudways on erittäin suosittu todellisten käyttäjien keskuudessa. WordPress-hosting on suljettu Facebook-ryhmä Yli 9000 jäsentä on omistettu vain WordPress-isännöintiin.

cloudways facebook arvostelutWordPress-isäntä Facebook-ryhmän oikeat käyttäjät rakastavat heitä!

Joka vuosi jäseniä pyydetään äänestämään suosikki WordPress -verkkopalvelustaan. Kuten huomaat, he ovat olleet äänesti # 2 WordPress-isäntänä kahden vuoden ajan peräkkäin (# 2 vuoden 2017 kyselyssä ja # 2 vuoden 2016 kyselyssä)

facebook-kysely

Katsotaanpa sitten lähemmin ja katso mitä Cloudways tarjoaa sinulle.

Cloudways Plussat

Cloudways suhtautuu web-hosting-palveluihin vakavasti ja pyrkii tarjoamaan asiakkaille parasta, kun kyse on 3 S: n web-hosting; Nopeus, turvallisuus ja tuki.

Myös hosting-suunnitelmat ovat täynnä olennaiset ja hyödylliset ominaisuudet että kuka tahansa, minkä tahansa tyyppisillä verkkosivustoilla ja kaikilla taitotasoilla, voi käyttää.

1. Ainutlaatuinen pilvipalveluratkaisu

Cloudways tarjoaa vain pilvipohjaista isännöintiä verkkosivustojen omistajille.

pilvitallennusominaisuudet

Joten miten tämä eroaa muista, perinteisemmistä hosting-ratkaisuista?

 • Useita kopioita sivustosi sisällöstä on tallennettu useille palvelimille, joten jos pääpalvelin menee alas, kopiot muilta palvelimilta hyppäävät sisään, minimoiden seisokit
 • Siirtää sivustosi helposti eri palvelimille eri datakeskuksissa tarvittaessa
 • Kokea nopeammat lastausajat monipalvelimen asennuksen ja premium-CDN-palveluiden ansiosta
 • Nauti enemmän turvallinen ympäristö koska kukin palvelin toimii yhdessä ja toisistaan ​​riippumattomasti
 • Hyödynnä a omistettu resursseja ympäristö, joten muut eivät koskaan vaikuta sivustoosi
 • Skaa sivustosi helposti, lisäämällä tarvittaessa resursseja, jos näet liikenteen nousun tai myynnin kasvun
 • Cloud-isäntä on pay-as-you-go joten maksat vain tarvitsemastasi ja käyttämästäsi

Vaikka tämä isännöintiratkaisu on erilainen kuin monet nykyään saatavilla olevat palveluntarjoajan suunnitelmat, voit olla varma, että voit käyttää sitä minkä tahansa suositun sisällönhallintajärjestelmän (CMS), kuten WordPress, Joomla, Magento ja Drupal vain muutamalla napsautuksella.

2. Nopea suorituskyky

Cloudways’ palvelimet vilkkuvat nopeasti joten tiedät, että sivustosi sisältö toimitetaan kävijöille mahdollisimman nopeasti riippumatta siitä, kuinka paljon liikennettä käy kerralla.

Mutta se ei ole kaikki. Cloudways tarjoaa koko joukon nopeuteen liittyviä ominaisuuksia:

 • Omistetut resurssit. Kaikilla palvelimilla on määritetty määrä resursseja omistautuneen ympäristön ansiosta. Tämä tarkoittaa, että sivustosi ei ole koskaan vaarassa, koska toisen sivuston ylimääräiset resurssit vetoavat, ja sivustosi suorituskykyä ei koskaan uhrata.
 • Ilmainen välimuistiin tallennettu WordPress-laajennus. Cloudways tarjoaa yksinoikeudella olevan välimuistin laajennuksen, Breeze, kaikille asiakkaille ilmaiseksi. Kaikissa isännöintisuunnitelmissa on myös sisäänrakennetut edistyneet välimuistit (Memcached, Varnish, Nginx ja Redis) sekä Full Page Cache.
 • Uudelleentuki. Redisin käyttöönotto auttaa sivustosi tietokantaa toimimaan paremmin kuin koskaan. Sekoitettuna Apachen, Nginxin ja Lakan kanssa, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia sivustosi suorituskyvystä.
 • PHP-valmiit palvelimet. Cloudways-palvelimet ovat PHP 7 -valmiita, mikä on toistaiseksi nopein PHP-versio.
 • Sisältöjakeluverkon (CDN) palvelu. Saa korkealaatuisia CDN-palveluita, jotta maailmanlaajuiset palvelimet voivat toimittaa sivustosi sisällön sivuston kävijöille heidän maantieteellisen sijaintinsa perusteella.
 • Automaattiset paranemispalvelimet. Jos palvelimesi menee alas, Cloudways hyppää heti sisään automaattisen itseparannuksen avulla seisokkien minimoimiseksi.

Kuten näette, nopeudella ja suorituskyvyllä ei tulisi koskaan olla merkitystä Cloudways-isännöinnissä.

Joten .. Kuinka nopea Cloudways WordPress-hosting on?

Täällä aion tarkistaa Cloudwaysin suorituskyvyn testaamalla tämän verkkosivuston (isännöidään SiteGround) nopeutta verrattuna tarkkaan kloonattuun kopioon siitä (mutta isännöidä Cloudways).

Tuo on:

 • Ensin testaan ​​tämän verkkosivuston latausaika nykyisessä Web-isäntässäni (joka on SiteGround).
 • Seuraavaksi testaan ​​täsmälleen saman verkkosivuston (kloonatun kopion siitä *), mutta sitä ylläpidetään Cloudways **.

* Siirtymälaajennuksen avulla viedään koko sivusto ja ylläpidetään sitä Cloudways-sivustossa
** DigitalOceenen käyttäminen Cloudwaysin DO1GB-suunnitelmassa (10 dollaria kuukaudessa)

Tekemällä tämän testin saat käsityksen siitä, kuinka Cloudways-sivuston isäntä nopeaan lataamiseen todella on.

Näin kotisivuni (tällä sivustolla – isännöi) SiteGround) esiintyy Pingdomilla:

kotisivun sivusto

Kotisivuni latautuu 1,24 sekunnissa. Se on todella tosi nopeaa verrattuna moniin muihin isäntiin – Koska SiteGround ei ole mitenkään hidas isäntä.

Kysymys on, latautuuko se nopeammin Cloudways? Otetaan selvää…

pilviteiden nopeustesti

Ai niin, se tulee! Cloudwaysilla täsmälleen sama kotisivu latautuu vain 435 millisekuntia, se on lähellä 1 sekuntia (tarkemmin sanottuna 0,85 sekuntia) nopeammin!

Entäpä blogisivulla, sanoko tämä tarkistussivu? Tässä on kuinka nopeasti se latautuu SiteGround:

nopeuden suorituskyky

Tämä arvostelu-sivu latautuu vain 1,1 sekuntia, jälleen SiteGround tarjoaa suuren nopeuden! Entä Cloudways?

nopeat latausajat

Se latautuu vain 798 millisekuntia, reilusti alle sekunnin ja taas paljon nopeammin!

Joten mitä tehdä tästä kaikesta?

No, yksi asia on varma, jos tätä verkkosivustoa ylläpitäisivät Cloudways eikä SiteGround, niin se latautuu paljon nopeammin. (Huomaa itsellesi: siirrä tämä sivusto Cloudways Prontoon!)

3. Hallittu turvallisuus

Käyttämällä ennakoivaa lähestymistapaa sivuston turvallisuuteen, voit luottaa arkaluontoisiin tietoihisi Cloudwaysiin niiden sisäänrakennettujen suojausominaisuuksien ansiosta:

 • OS-tason palomuurit suojaavat kaikkia palvelimia
 • Rutiininomaiset korjaukset ja laiteohjelmistopäivitykset
 • 1 napsauta ilmaista SSL-varmenteen asennusta
 • Kahden tekijän todennus Cloudways-tilillesi
 • IP-sallittujen luettelointiominaisuus

Lisäbonuksena, vain siinä tapauksessa, että jotain tapahtuu verkkosivustollesi, Cloudways tarjoaa ilmaiset automaattiset varmuuskopiot pilvipalvelimen tietojen ja kuvien määrä.

Kanssa Palauta yhdellä napsautuksella vaihtoehto, jos sivustosi ei kaatuu, seisokit ovat minimaaliset.

Jos sivustosi kokee seisokkeja (jotka eivät liity aikataulun mukaisiin huoltoihin, hätähuoltoihin tai niihin, joita he kutsuvat “Force Majeure -tapahtumiksi”), sinulle korvataan Cloudways.

Nämä hyvitykset koskevat seuraavan kuukauden palvelumaksuja.

4. Tähtien asiakastuki

Kun on kyse palveluntarjoajan valitsemisesta, tuen tulisi olla ensisijainen tavoite. Minkä tahansa tyyppinen liiketoiminta on nykyään täysin riippuvaista web-hosting-palvelun toimivuudesta. Mutta voi olla aikoja, jolloin asiat eivät toimi niin hyvin.

Loppujen lopuksi, jos tarvitset apua, sinun on pystyttävä ottamaan yhteyttä niihin, jotka vastaavat sivustosi tietojen ylläpidosta.

Jos joudut ottamaan yhteyttä tukeen osallistuvaan henkilöön, voit keskustella asiakasmenestystiimin jäsenen kanssa live chat tai lähetä lippu lippujärjestelmän kautta ja hallitse kyselyn etenemistä.

Ja jos haluat, voit “Pyydä puhelua” ja puhua asiakastuelle puhelimitse aukioloaikoina.

Voit myös tavoittaa Cloudwaysin aktiivisen jäsenyhteisön jakamaan tietoja, kokemuksia ja taitoja. Ja tietysti, voit myös kysyä kysymyksiä!

Viimeiseksi, hyödynnä laaja tietokanta, joka sisältää artikkeleita aloittamisesta, palvelinten hallinnasta ja sovellusten hallinnasta.

tietopohjan ohjeartikkelit

Puhumattakaan, lue artikkeleita tilistäsi, laskutuksesta, sähköpostipalveluista, lisäosista ja muusta.

5. Tiimiyhteistyö

Se voi tuntua oudolta, mutta Cloudways tarjoaa sarjan ominaisuuksia ja työkaluja, jotka on suunniteltu auttaa sinua ja tiimisi yhteistyössä ja menestymään.

Tämä on erityisen hyödyllistä kehittäjille tai virastoille, jotka hallinnoivat useita verkkosivustoja kerralla useilla palvelimilla.

Esimerkiksi, automaattinen Gitin käyttöönotto, rajoittamaton lavastusalue ja turvallinen SSH- ja SPTP-käyttö antaa sinun käynnistää projekteja ja tehdä niistä täydellisiä ennen kuin aloitat live.

Lisäksi määritä ryhmän jäsenille tehtäviä, siirrä palvelimia muille, klooni sovelluksia ja palvelimia ja käytä Cloudways-sovellusta WP Migrator -laajennus siirtääksesi WordPress-sivustoja helposti muilta palveluntarjoajilta Cloudwaysiin.

6. Verkkosivuston seuranta

Nauttia ympäri vuorokauden tarkkailu verkkosivustollesi, jotta tiedät, että kaikki on jatkuvasti radalla. Palvelin, johon tietosi on tallennettu, on valvottu 24/7/365.

Lisäksi näet yli 16 erilaista tietoa suoraan Cloudways-konsolista.

palvelimen valvonta

Vastaanota reaaliaikaisia ​​päivityksiä sähköpostitse tai tekstinä CloudwaysBot, älykäs avustaja, joka seuraa sivustosi suorituskykyä jatkuvasti. AI-botin lähettämien tietojen avulla voit optimoida palvelimet ja sovellukset.

Lisäksi voit integroida alustasi omaan sähköposti, löysä, HipChat, ja muut kolmansien osapuolien sovellukset.

Viimeiseksi, hyödynnä Uusi uskonnollinen integrointi joten voit vianmäärityksessä edistystä haittaavista ongelmista ja korjata ne mahdollisimman pian.

Cloudways haitat

Cloudways on epäilemättä ainutlaatuinen, luotettava ja erittäin suorituskykyinen isännöintiratkaisu. Se sanoi, se on puuttuu muutama tärkeä ominaisuus.

1. Ei verkkotunnuksen rekisteröintiä

Cloudways ei tarjoa asiakkaille verkkotunnuksen rekisteröintiä, ilmaiseksi tai maksua vastaan. Tämä tarkoittaa, että ennen kuin kirjaudut käyttämään heidän isännöintipalveluita, sinun on suojattava verkkotunnus kolmannen osapuolen myyjän kautta.

Tämän lisääminen, verkkotunnuksesi osoittaminen palveluntarjoajallesi asennuksen jälkeen voi olla vaikeaa, etenkin aloittelevien verkkosivustojen omistajille.

Tämän vuoksi monet ihmiset voivat päättää mennä muualle isännöintitarpeidensa vuoksi. Loppujen lopuksi verkkotunnuksen rekisteröinnin jättäminen ja palaaminen ilmoittautuaksesi isännöintiä varten ja vasta luodun URL-osoitteen osoittaminen isännöintipalveluntarjoajallesi saattaa olla liian vaivaa, ellei Cloudwaysin käyttö ole kuollut.

Tämä on erityisen totta, kun niin monet kilpailukykyiset isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ja auttavat osoittamaan verkkotunnuksesi isäntällesi.

2. Ei cPanel tai Plesk

Cloudways on palveluyhtiö, joka on niin perinteinen cPanel- ja Plesk-kojetaulut eivät yksinkertaisesti ole siellä.

Pilvipalvelimella isännöityjen sovellusten hallintaa varten on käytettävissä oma konsoli. Mutta niille, jotka eivät ole tottuneet tähän merkittävään eroon, sinulla voi olla vaikeuksia.

Puhumattakaan, cPanel ja Plesk ovat paljon kattavampia, joten voit hallita kaikkea isännöintiin liittyvää yhdestä kätevästä kojetaulusta.

Vaikka Cloudways-konsoli vie vain vähän tottumista, se voi olla pelottava niille, jotka tekevät vaihdon eri hosting-alustalta..

3. Ei sähköpostin ylläpitoa

Cloudways-hosting-suunnitelmat älä tule integroitua sähköpostia tilit, kuten niin monet arvostetut isännöintipalveluntarjoajat tekevät.

Sen sijaan he haluavat, että ihmiset maksavat sähköpostitilisiä kohti, mikä voi osoittautua kalliiksi, jos sinulla on iso yritys, sinulla on mittava joukkue ja he tarvitsevat paljon sähköpostitilejä asioiden ylläpitämiseksi.

Ne tarjoavat sähköpostipalveluita erillinen maksettu lisäosa. Voit käyttää sähköpostitilejä (postilaatikoita) niiden avulla Rackspace-sähköpostin lisäosa (hinnoittelu alkaa 1 dollaria / kk sähköpostiosoitetta kohti) ja lähteville / tapahtumaviesteille voit käyttää niiden mukautettua SMTP-lisäosaa.

Pilvipalvelusuunnitelmat ja hinnoittelu

Cloudways tulee monien kanssa hallitut isännöintisuunnitelmat joka toimii kaikille sivuston koosta, monimutkaisuudesta tai budjetista riippumatta.

cloudways hallinnoi WordPress-hosting-suunnitelmia

Aluksi heillä on 5 infrastruktuurin tarjoajaa valitaksesi, ja suunnitelmasi hinnat vaihtelevat valitsemasi infrastruktuurin tarjoajan mukaan:

 1. DigitalOcean: Suunnitelmat vaihtelevat 10 dollaria / kuukausi – 80 dollaria / kuukausi, RAM-muisti 1 Gt – 8 Gt, prosessorit yhdestä ytimestä 4 ytimeen, tallennustila 25 Gt – 160 Gt ja kaistanleveys 1 Tt – 5 Tt.
 2. Linode: Suunnitelmat vaihtelevat 12 dollaria / kuukausi – 90 dollaria / kuukausi, RAM-muisti 1 Gt – 8 Gt, prosessorit yhdestä ytimestä 4 ytimeen, tallennustila 20 Gt – 96 Gt ja kaistanleveys 1 Tt – 4 Tt.
 3. Vultr: Suunnitelmat vaihtelevat 11 dollaria / kuukausi – 84 dollaria / kuukausi, RAM-muisti 1 Gt – 8 Gt, prosessorit 1 ytimestä 4 ytimeen, tallennustila 25 Gt – 100 Gt ja kaistanleveys 1 Tt – 4 Tt.
 4. Amazon Web Services (AWS): Suunnitelmat vaihtelevat 85,17 dollaria / kuukausi 272,73 dollari / kuukausi, RAM-muistia 3,75–15 Gt, vCPU: ta 1-4, tallennustilaa 4 Gt koko aluksella ja kaistanleveyttä 2 Gt koko aluksella.
 5. Google Computing Engine (GCE): Suunnitelmat vaihtelevat 73,62 dollaria / kuukausi – 226,05 dollaria / kuukausi, RAM-arvo 3,75–16 Gt, vCPU 1-4, tallennustila 20 Gt koko aluksella ja kaistaleveys 2 Gt koko aluksella.Nämä ovat vain esiteltyjä suunnitelmia. Tarjoamme myös lisäsuunnitelmia.

 6. Nämä ovat vain esiteltyjä suunnitelmia. Ne tarjoavat myös lisäsuunnitelmia sekä räätälöityjä suunnitelmia.

pilviinfrastruktuurin kumppanitHe käyttävät pilviinfrastruktuurikumppaneita

Muista, että nämä suunnitelmat ovat maksaa kuin mennä. Aina kun haluat skaalata (tai skaalata alas) voit, mikä tarkoittaa, että mitä enemmän kaistanleveyttä käytät, sitä enemmän maksat.

Lisäksi kaikissa isännöintisuunnitelmissa on 24/7 asiantuntijatuki, rajoittamaton sovellusasennus, ilmaiset SSL-varmenteet ja ilmaiset sivuston siirrot..

Voit kokeilla mitä tahansa käytettävissä olevista hosting-suunnitelmista ilmaiseksi 3 päivän ajan. Sieltä maksat vain maksuperiaatteella, etkä koskaan ole sidottu minkään tyyppisiin sopimuksiin.

Ylläpito WordPress-hosting

On syytä huomata, että Cloudways tarjoaa täysin hallittuja WordPress-hosting-palveluita.

onnistunut WordPress-hosting

Tästä huolimatta on vaikea määrittää, mitkä ovat erot tyypillisissä Cloudways-hosting-suunnitelmissa ja WordPress-hosting-suunnitelmissa. Itse asiassa ei ole mitään merkkejä siitä, että edes hintaero olisi olemassa.

Tavoitin yhteyden live-chatin kautta selvittääksesi, onko ominaisuuksissa tai hinnassa eroa:

pilvien välissä chat 1pilvien välissä chat 2

Sanon, että vastaus oli erittäin nopea kyselyyn. Olen kuitenkin huolestunut siitä, miksi ne jakavat CMS: n eri verkkosivuiksi – WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla ja PrestaShop sekä WooCommerce-hosting – jos kaikki on sama.

Tämä sai minut selaamaan paljon tietoa, joka todellisuudessa toistui. Tämä voi olla hämmentävä henkilölle, joka yrittää verrata suunnitelmia ja tehdä lopullisen päätöksen.

Ja jos heidän verkkosivustonsa käyttökokemus on tätä turhauttavaa, he voivat unohtaa monia mahdollisuuksia saada ihmiset kirjautumaan isännöintisuunnitelmiinsa, koska ihmiset yksinkertaisesti hylkäävät sivustonsa ennen kuin päästävät tarpeeksi pitkälle kirjautuakseen.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin:

 1. Millaisia ​​hosting-suunnitelmia on saatavana? Pay-as-you-go -pilvupohjainen isännöinti käyttämällä yhtä viidestä saatavilla olevasta infrastruktuurin tarjoajasta: DigitalOcean (DO), Linode, Vultr, Amazon Web Services (AWS) ja Google Computing Engine (GCE)..
 2. Missä ovat Cloudways-datakeskukset? Valitsemastasi pilvipalveluntarjoajasta riippuen voit isännöidä sivustosi tietoja tietokeskuksissa, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa tai Etelä-Amerikassa. Tietokeskuksia on 62, jotka sijaitsevat 15 maassa ja 33 kaupungissa.
 3. Voinko siirtää nykyisen verkkosivustoni Cloudways-isännöintiin? Kyllä, Cloudways-tiimi auttaa sinua siirtämään nykyisen sivustosi ilmaiseksi.
 4. Voinko skaalata ylös ja alas Cloudwaysin avulla? Voit pienentää vain käytettäessä GCP: tä ja AWS: tä. Kolmella muulla pilvipalveluntarjoajalla on rajoituksia pienentämisessä. Voit kiertää kuitenkin sivustosi aina kloonataksesi alempaan spec-palvelimeen.
 5. Mitä maksutapoja hyväksytään? Cloudways hyväksyy PayPalin ja tärkeimmät luottokortit, kuten MasterCard, Visa ja American Express.
 6. Kuinka pay-as-you-go toimii? Se tarkoittaa, että maksat vain käyttämistäsi resursseista. He veloittavat erääntyneinä, eli laskuttavat sinua tietyssä kuussa käyttämistäsi palveluista seuraavan kuukauden alussa. Ei ole lukitussopimuksia, joten voit käyttää vapaasti heidän palveluitaan ilman sitoutumista sopimukseen.
 7. Tarjoavatko he sisäänrakennetun sivunmuodostajan? Ei, Cloudways käsittelee vain palvelinresursseja ja kunkin suunnitelman mukana tulevia minimaalisia ominaisuuksia, kuten nopeus ja suorituskyky, turvallisuus ja asiakastuki.
 8. Onko Cloudways mitään hyötyä WordPress-sivustoille? Kyllä, ne ovat erinomainen palveluntarjoaja WordPress-sivustoille ja blogeille. Saat rajoittamattoman WordPress-asennuksen, esiasennetun WP-CLI: n, rajoittamattoman määrän latauspaikkoja ja Git-integraation. Lisäksi he siirtävät myös nykyisen sivustosi heille ilmaiseksi.
 9. Tarjoavatko he FTP-pääsyn? Kyllä, saat SFTP: n tai SSH: n käyttää ja päivittää sovelluksesi tiedostoja ja kansioita.
 10. Entä oma palvelin ja IP? Jokaisessa käyttöön ottamassa palvelimessa on erillinen pilviympäristö ja yksi erillinen IP-osoite.
 11. Tarjoavatko he ilmaisia ​​varmuuskopioita?? Kyllä, he varmuuskopioivat kaikki sovellustietosi ja niihin liittyvät tietokannat ilmaiseksi.
 12. Sisältääkö sähköpostin isäntä? Ei, se ei ole, mutta ne tarjoavat sähköpostipalveluita erillisenä lisäosana. Sähköpostitilille (postilaatikoille) voit käyttää heidän Rackspace-sähköpostin lisäosaa (hinnoittelu alkaa 1 dollaria / kuukausi).
 13. Kuinka tiedän minkä pilvipalveluntarjoajan valita? En tiedä, pitäisikö minun valita DigitalOcean, Vultr, Amazon Web Services (AWS) vai Google Computing Engine (GCE)?
  • DigitalOcean on yksi halvimmista pilvistä, jolla on korkea suorituskykyinen SSD-pohjainen tallennustila. Jos sinulla on 8 tietokeskusta, sinun tulisi valita DigitalOcean, jos tarvitset kohtuuhintaista web-isäntää, jonka kaistanleveys on suuri.
  • Vultr on edullisin pilvipalvelujen tarjoaja, jolla on eniten sijainteja. Ne tarjoavat SSD-tallennuksen ja melkein rajoittamattoman kaistanleveyden 13 sijaintipaikassa. Valitse Vultr, jos halpa hinnoittelu on avaintekijä sinulle.
  • Linode mukana tulee laajoja ominaisuuksia edulliseen hintaan. Linode takaa 99,99% käytettävyyden, ja siihen luottaa yli 400 000 asiakasta ympäri maailmaa. Valitse Linode, jos haluat skaalautuvan hosting-ratkaisun verkkokauppaan ja mukautettuihin sovelluksiin.
  • Amazon Web Services (AWS) tarjoaa luotettavan infrastruktuurin. Se tarjoaa joustavan, skaalautuvan ja konfiguroitavan levyn koon ja kaistanleveyden 8 tietokeskuksen kanssa 6 maassa. Valitse AWS, jos ylläpidät suuria yrityksiä ja resursseja vaativia verkkosivustoja.
  • Google Compute Engine (GCE) on tehokas ja luotettava pilvipalveluinfrastruktuuri, jolla on tehokas suorituskyky ja joka sisältyy Googlen tuotenimeen houkuttelevalla hinnalla 99,9%: n käyttöaika. Valitse GCE, jos ylläpidät suuryrityksiä ja resursseja vaativia verkkosivustoja.
 14. Onko heillä ilmainen kokeilu? Kyllä, voit ilmoittautua 3 päivän ilmaiseksi kokeilujaksolle (luottokorttia ei tarvita) ja ottaa heidät palveluun koekiertoa varten.

Suosittelenko Cloudwaysia?

kyllä ​​vain.

Koska lopulta Cloudways on luotettava ja edullinen pilvipalveluvaihtoehto kaikille verkkosivustojen omistajille, riippumatta taitotasosta tai sivustotyypistä.

Pilvipohjaisen alustansa ansiosta voit kokea loistava nopea nopeus, optimaalinen sivuston suorituskyky ja huippuluokan turvallisuus.

Kaiken tämän tarkoituksena on antaa sivustosi kävijöille paras mahdollinen käyttökokemus ja pitää sivustosi tiedot turvassa haitallisilta toimilta.

Cloudwaysin erot voivat kuitenkin tehdä asioista hieman monimutkaisia ​​aloittelevien verkkosivustojen omistajille. On ei perinteistä cPanel- tai Plesk-ohjelmaa, ei tapa rekisteröidä verkkotunnusta Cloudwaysin kanssa ja ei sähköpostin ylläpitoa ominaisuus.

Tämä lisää yleistä hosting-hintaa ja tekee aloittamisesta entistä aktiivisemman kuin muut markkinoilla olevat vertailukelpoiset hosting-palvelujen tarjoajat.

Jos päätät mennä heidän kanssaan, punnitse edut ja haitat ennen kirjautumista. Tai käytä 3 päivän ilmainen kokeilujakso varmistaaksesi, että heillä on ominaisuuksia, joita tarvitset yrityksesi mitoittamiseen ja hosting-tilin hallintaan.

Sieltä voit lukea asiakirjat ja tutustua tähän pilvipohjaiseen alustaan, jotta et menetä kaikkia ominaisuuksia, jotka tämän ainutlaatuisen isännöintiratkaisun mukana tulevat..

FTC-paljastaminen: Ansain palkkion saadaksesi sinulle halvimman hinnan, jos päätät kirjautua linkkieni kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me