Цлоудваис вс ВП Енгине

Постоји пуно опција за избор када је у питању хостинг веб страница. Не говорим о различитим провајдерима, већ ио типовима хостинга који су доступни на тржишту. Већина нас је упозната са дељеним, ВПС-ом и наменским хостингом, али данас ћемо разговарати управљање облачним хостингом.


цлоудваис вс вп енгине

Ово је глава до главе Цлоудваис вс ВП Енгине поређење које гледа на функције, перформансе, цене и још много тога – како би вам помогло да изаберете између ова два лидера у индустрији у управљаном простору за ВордПресс.

Желите да зароните право? Затим скочите директно на или или равно на .

Али прво, погледајмо темеље облачног ВордПресс хостинга …

Contents

Шта је Цлоуд Хостинг?

За разлику од традиционалног хостинга, цлоуд мрежа користи мрежу сервера за хост странице. Наставља да мења своје мрежне поставке у зависности од оптерећења које сервери носе у исто време. Ресурсима се управља и дели путем мреже како би се осигурало максимално продужење рада и перформанси.

Стога се хостинг у облаку сматра високо перформансним начином веб хостинга и мала и велика предузећа прелазе своје веб локације на овакав начин хостинга.

Зашто вам треба управљани хостинг у облаку?

Управљање сервером је ужурбан задатак, па чак и добрим програмерима је тешко изабрати своје сервере на ефикасан начин. Када говоримо о не-техничким појединцима, ово може бити још горе.

Сервери у свом необрађеном стању немају ниједан ГУИ са којим би могли комуницирати и већина задатака мора бити кодирана у својој љусци. Ово захтева стручног администратора система који кошта $$$.

Управљани хостинг у облаку уклања бригу око управљања серверима што је идеално за мала предузећа и старт-уп компаније са ограниченим ресурсима и капиталом. Са управљаним цлоуд хостингом, о њима се брине њихов перформанс, као и за њихове сложене задатке повезане са сервером.

Потпуно управљани ВордПресс хостинг у односу на хостинг

Постоје два уобичајена термина који се користе у индустрији хостинга у облаку. Манагед ВордПресс хостинг (тј. Цлоудваис) и у потпуности управљати ВордПресс хостинг (тј. ВП Енгине). Као што име говори, у потпуности се управља оним који брине о свему, укључујући вашу ВордПресс локацију.

Управља сервером, као и вашом ВордПресс страницом у случају да наиђете на било који проблем везан за апликацију. Потпуно управљани ВордПресс хостинг провајдери имају тим стручњака за ВордПресс који вам могу помоћи у управљању вашим ВордПресс веб локацијама као што су резервне копије, хаковања, ажурирања и друга питања везана за веб локацију..

Са друге стране, управљани облачни хостинг не нуди стручну подршку на нивоу апликација. Иако потпуно управља сервером за вас и у зависности од нивоа подршке, такође вам може помоћи у управљању вашом ВордПресс веб страницом, али то није део њихове услуге.

Потпуно управљане услуге коштају више од једноставног хостинга. Ако вам је драго да плаћате мање и самостално управљате ВордПрессом, онда би друга опција могла бити идеална за вас.

Цлоудваис – Управљачка ВордПресс платформа за хостинг

цлоудваис

Цлоудваис је ПааС развијен на најновијим технологијама за обезбеђивање високо успешног хостинга у облаку за ВордПресс, Магенто, Јоомла и друге ПХП базиране апликације.

Цлоудваис је широко кориштена хостинг платформа која нуди мноштво услуга за више персона. Њихови купци укључују креативне агенције, стартапове, фрееланцере, блогере и власнике предузећа.

Вишеструки провајдери облака

цлоуд хостинг провајдери

Цлоудваис је под један кров довео пет главних пружатеља услуга хостинга облака. Корисници Цлоудваис-а имају могућност избора са листе најбољих провајдера док уживају у једноставној платформи и услугама изграђеним за смањење управљања сервером на корисничком нивоу.

Цлоудваис нуди сервере следећих провајдера:

 • ДигиталОцеан
 • Линоде
 • Вултр
 • Гоогле Цлоуд Платформ
 • Амазон Веб Сервицес

Глобални центри података

глобални центри података

Са Цлоудваис можете бирати 60+ дата центара широм свијета нуди пет најбољих пружатеља услуга хостинга у облаку. Ови податковни центри покривају све главне регије и градове који осигуравају максималну покривеност на глобалној разини. Дакле, са Цлоудваис-ом не морате бринути да ће дата центар бити близу вашем циљаном тржишту.

Оптимизовани стог

Као платформа Цлоудваис је успела јер технологија на којој је уграђена може пружити услуге високих перформанси са квалитетом скалабилности и надоградње. Платформа користи више алата за напредни механизам кеширања као што су Нгинк, Варнисх за обрнуто приближавање и Редис за кеширање базе података.

оптимизовани технолошки низ

Подржава МиСКЛ и МариаДБ за базу података и покреће апликације на најновијој верзији ПХП-а.

Цлоудваис ЦДН

Мрежа за испоруку садржаја је одржива за сајтове који имају публику у више региона. Појачава испоруку статичког и динамичког садржаја. Она је унапред инсталирана на Цлоудваис платформи која се може активирати у само једном клику.

цлоудваис цдн

Бесплатни ССЛ сертификати

Цлоудваис нуди бесплатан ССЛ сертификат својим корисницима путем Лет’с Енцрипт. ССЛ је важан за сигурност и аутентичност веб локација на различитим веб прегледачима. Ово такође побољшава СЕО рангирање ваше веб локације.

Напредне функције

Као платформа Цлоудваис је врло зрео и пажљиво посвећује детаље. Одлично је опремљен карактеристикама које захтевају разне персона. Заронимо дубоко да истражимо представљену платформу која може да понуди.

Вишеструке апликације

сервер апликације

На Цлоудваис-у корисници нису ограничени на једну апликацију: више апликација може се покренути на једном серверу и то укључује апликацију различитих врста. На пример, на једном серверу могу истовремено да инсталирам ВордПресс, Магенто и ПХП апликацију.

Клонирање

Ова значајка омогућава кориснику да клонира своју апликацију на исти и на други сервер без напора. Цлоудваис такође омогућава свом кориснику да направи комплетан клон свог сервера. Клонирање апликације / веб локације идеално је за програмере који могу да направе више клонова и модификују их у зависности од захтева клијента.

Миграције на сајту

Миграције су врло једноставне помоћу Цлоудваис платформе. Додатак за миграцију може се користити за мигрирање било које ВордПресс локације са било које локације на Цлоудваис сервер.

алати за миграцију

Стагинг Енвиронмент

Цлоудваис је недавно представио своју комплетну функцију постављања путем које се датотеке и базе података могу потиснути и извући из апликације. Ово је сјајна карактеристика јер кориснику омогућава угодан рад на веб локацији без клонирања или мигрирања целог сајта из развојног окружења у производно окружење.

цлоудваис инсценирање

До сада је ова функција још увек у бета стању и интензивно је тестирана од стране Цлоудваис Теам-а и његових купаца. Постављање је идеално решење за све веб програмере да тестирају нове функције на својој веб локацији и да селективно притискају или повуку код без утицаја на веб локацију уживо.

Поред тога Цлоудваис такође нуди инсценацију УРЛ-а за тестирање веб локације која се може клонирати на производни сервер када је развојни процес завршен..

Мониторинг

Надгледање сервера је важно да бисте разумели вашу потрошњу у било којем тренутку. Ово вам омогућава боље усклађивање трошкова и ресурса са РОИ-јем. Цлоудваис поседује комплетан модул за надгледање који вам омогућава да видите статистику у реалном времену, као и да има доступну интеграцију за Нев Релиц.

Прилагодљивост

У зависности од сервера, Цлоудваис корисници могу вертикално разместити своје сервере готово тренутно. Ово не захтева одобрења од стране тима за подршку и може се извршити помоћу саме платформе.

Планови и цене

Цлоудваис има пакете доступне за све типове купаца. Цлоудваис хостинг пакети смештају блогере, фрееланцере, власнике великих и малих предузећа. Најнижи пакет који је сервер од 1 ГБ од ДигиталОцеан-а почиње од 10 УСД / месечно који може да одржи промет од 30К плус посетилаца. Остали пакети долазе с различитим сетом хардвера и провајдера.

планови за цену облака

Апликацијски програми

Управљани хостинг у облаку олакшава живот и управо то чини Цлоудваис. Много сложених функција може се управљати у само једном клику. На пример, ако требате да покренете ВордПресс локацију са ВооЦоммерце могућностима, једноставно можете да изаберете ВордПресс са ВооЦоммерце инстанцом из падајућег списка и страница ће се аутоматски покренути са ВооЦоммерце. Не само да ће се његове поставке лака такође конфигурисати у складу са тим.

Слично томе, ВордПресс мултисите такође може бити покренут у само једном клику који, када се уради ручно, може постати мало збуњујући за почетнике.

24/7 Подршка стручњака

Корисници Цлоудваис-а могу да разговарају уживо уз њихову 24/7 стручну подршку. За мање хитна питања могу се отворити и улазнице за подршку, а имају и организовану подршку базе знања.

ВП Енгине – Потпуно управљани ВордПресс хостинг

вп мотор

ВП Енгине је компанија позната по перформансама и врхунским функцијама. Они су у потпуности управљани ВордПресс хостинг хостинг провајдери. Они су пионири у управљаном ВордПресс хостингу и током времена стекли су велика имена својих купаца као што су СоундЦлоуд, ВПБегиннер и ВебДев Студиос.

Цлоуд Провидерс

ВП Енгине користи сервере са Гоогле Цлоуд Платформ-а и Амазон Веб Сервице. Обоје су топ хостинг провајдери. Корисници ВП Енгине-а могу бирати сервере од тамо два провајдера у зависности од њихових потреба.

Вишеструки центри података

ВП Енгине има 18 дата центара око света. Зависно од циљаног тржишта; корисници могу одабрати центар података који је најближи њиховој локацији.

вп дата центре мотора

Адванцед Стацк

Као и Цлоудваис, ВП Енгине је такође изграђен по врхунској технологији. Покреће своје сервере користећи алате високих перформанси као што су Нгинк, Варнисх и Мемцацхед. Корисници могу користити жељени програмски језик као што су ПХП, Питхон и Руби.

Корисничке карактеристике

Као један од поузданих пружатеља услуга хостинга, ВП Енгине нуди функције неопходне како за управљање тако и за перформансе ВордПресс странице. Погледајмо неке од функција које нуди.

Миграције на сајту

Алат за миграцију олакшава миграцију ВордПресс-а са било којег домаћина на ВП Енгине. Алат је унапред уграђен у платформу. Цијела миграција ради аутоматизирано.

Стагинг Ситес

Постоји разлика између места постављања и постављања. Видели смо шта је то на Цлоудваис-у. ВП Енгине не подржава инсценирање, он подржава функцију Стагинг Сите која се може клонирати на производни сервер када се заврши развој. Ова функција се може користити за тестирање нових функција, а касније се могу применити на локацију у производном окружењу.

Подршка стручњака

вордпресс подршка

ВП Енгине нуди одличну подршку када је у питању ВордПресс. Они имају стручњаке који се могу укључити у случају да се корисник суочи са било каквим проблемима на свом серверу или веб локацији ВордПресс.

Управљана безбедност

вп сигурносне карактеристике мотора

ВП Енгине тврди да штити вашу веб локацију од безбедносних рањивости тако што ће претходно идентификовати нападе. Користи активни систем да заштити вашу веб локацију од могућих напада и пружи бројне сигурносне функције за додатно јачање сигурности.

Израда сигурносних копија и опоравак

Резервне копије су неопходне за све ВордПресс локације, а ВП Енгине их управља за вас. Одржава сигурносне копије ваше базе података вриједних датотека и библиотеке медија тако да у случају губитка података опоравак се може учинити лако. Они такође нуде тренутно опоравак од катастрофе како би умањили било какве губитке на крају купца.

Мониторинг

За надгледање сервера, ВП Енгине користи и Нев Релиц могућности. Такође користи Спарк и Куболе за аналитику. Надгледа потрошњу, складиштење и базу података ресурса сервера. Њихов тим је активан за решавање било каквих проблема у вези са сервером који је означен њиховим системом надгледања.

Планови и цене

ВП Енгине нуди четири пакета за различите врсте корисника. Њихов стартуп пакет креће се од 28,00 УСД који може поднијети до 25К посјетилаца и има пропусну ширину од 50ГБ.

вп планови за цене мотора

Апликацијски програми

апликације и алати

Поред управљања сервером, ВП Енгине помаже кориснику да оптимизира своју ВордПресс страницу и нуди функције попут перформанси странице које вам помажу у побољшању перформанси ваше ВордПресс странице.

Овај алат је интегрисан у контролну таблу и може се користити за надгледање перформанси локације и даје драгоцени увид. Још једна одлика је анализа перформанси садржаја. Овај алат помаже кориснику да разуме и анализира њихов садржај и да утврди колико је успешан на различитим каналима.

Подршка за ВордПресс

Већ знамо стручну ВордПресс подршку коју ВП Енгине нуди својим корисницима. Такође нуди подршку за цхат и бот подршку путем своје платформе, а купци такође могу искористити ФАК на својој веб локацији.

Још једна сјајна ствар коју ВП Енгине може понудити је приступ Генесис Фрамеворк-у и 35+ премиум, ВордПресс СтудиоПресс темама које долазе са свим плановима.

Поређење Цлоудваис-а и ВП мотора

ЦлоудваисВП Енгине
Цлоуд ПровидерсГЦЕ, АВС, Линоде, Вултр, ДигиталОцеанГЦЕ, АВС
Центри података60+18
ЦенеОд 10 УСД месечноОд $ 28 месечно
ПодршкаЛиве цхат, база знања, улазница, ЦлоудваисБотЛиве цхат, Тицкет
Стагингдада
АпликацијеВордПресс, Јоомла, Магенто, ПХП, ДрупалВордПресс
ОСЛинукЛинук
Бесплатан ССЛ сертификатдада
ЦДНдада
Поступни УРЛдада
Клонирањедада
Потпуно управљани хостингНеда
ВП Екперт СуппортНеда
Миграциједада
Израда сигурносне копиједада
Неограничене апликациједаНе
ПХП 7дада
ИП листадаНе
Мониторингдада
Више информација

{“@Цонтект”: “хттп://сцхема.орг”, “@типе”: “Табела”, “абоут”: “Цлоудваис Вс ВП Енгине”}

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map