Cele mai bune servicii de gazduire WordPress platforma Google Cloud

Dacă site-ul dvs. web se reduce, pierdeți bani în fiecare minut, când este deconectat. Și nu știu despre tine, dar urăsc ideea de a pierde bani. Deși site-ul dvs. web poate să descopere din mai multe motive, de cele mai multe ori, serverele de gazdă web sunt cele care au o eroare.


Dacă site-ul dvs. web este găzduit pe servere de calitate scăzută, șansele ca site-ul dvs. web să scadă ore întregi sunt foarte mari.

Aici găzduiești site-ul tău WordPress pe Platforma Cloud Google (GCP) vine în salvare.

Top 6 cele mai bune gazde WordPress Google Cloud

Iată rundown-ul meu și comparația dintre cinci cele mai bune servicii de găzduire WordPress platforma Google Cloud pe piață chiar acum când vă puteți găzdui site-ul WordPress sau WooCommerce.

Gazda WordPress platformă Google CloudCel mai bun pentru:Legătură
KinstaCea mai bună gazdă WordPress Google Cloudwww.kinsta.com
CloudwaysCea mai flexibilă gazdă Google Cloudwww.cloudways.com
Motor WPGazdă Google Cloud pentru site-uri premiumwww.wpengine.com
Templ.ioCel mai bun găzduire Google Cloud pentru site-urile WooCommercewww.templ.io
ClosteCea mai bună gazdă GCP pentru dezvoltatoriwww.closte.com
SiteGroundCel mai ieftin găzduire Google Cloudwww.siteground.com

1. Kinsta

kinsta

 • Utilizează nivelul superior al Platformei Cloud a Google pentru toți clienții lor.
 • Aveți încredere în marci importante precum FreshBooks, Ubisoft, Intuit și Buffer.
 • Site-ul Kinsta este www.kinsta.com

Indiferent dacă site-ul dvs. primește o sută de vizitatori pe lună sau o mie de vizitatori pe oră, Kinsta poate gestiona cu ușurință încărcarea site-ului dvs. web. Ei găzduiesc toate site-urile WordPress ale clienților lor pe nivelul superior al Platformei Cloud a Google. Nivelul premium oferă servere premium și mai multe resurse pentru a asigura navigarea fericită și lină pentru site-ul dvs. web.

Dacă doriți să vă asigurați că site-ul dvs. web poate fi ușor scalat de la câțiva vizitatori pe săptămână la mii de luni, atunci Kinsta este o alegere perfectă. Serviciile lor sunt ușor scalabile din tabloul de bord. Puteți actualiza planul dvs. oricând doriți să faceți o scalare a site-ului.

caracteristici kinsta

Chiar și pe planul lor de bază, obțineți un CDN gratuit cu lățime de bandă de 50 GB. Un CDN ajută la creșterea vitezei site-ului dvs. web, prin introducerea în cache a fișierelor de pe site-ul dvs. pe servere redundante din întreaga lume și apoi servirea fișierelor către utilizatorii dvs. de pe un server cel mai apropiat. Acest lucru reduce latența și face site-ul dvs. mai rapid decât o mașină F1.

Toate planurile lor oferă un serviciu gratuit de migrare a site-ului. După înregistrare, puteți contacta echipa de asistență pentru a migra site-ul dvs. WordPress de pe orice altă gazdă web către serverele lor. Deoarece găzduiesc site-ul dvs. pe platforma Cloud Google, trebuie să alegeți 18 locații diferite în întreaga lume pentru site-ul dvs. web.

Destul de impresionat de ce pot trage @googlecloud și @kinsta pentru găzduirea #WordPress! #DevOps #Cloud #WPDev #webdevelopment pic.twitter.com/Cr7UMaHdpH

– Neuralab (@Neuralab) 22 iulie 2017

Deși vă fac backup site-ul dvs. zilnic, puteți creați copii de rezervă pentru site-ul dvs. manual din tabloul de bord cu doar câteva clicuri. Puteți face acest lucru de fiecare dată când instalați un nou plugin sau faceți o nouă modificare, astfel încât să puteți reveni la starea anterioară a site-ului dvs. web, dacă se rupe ceva.

Pro:

 • Serviciu gratuit de migrare a site-ului oferit pe toate planurile.
 • Copii de rezervă automate zilnice ale site-ului dvs. web.
 • Certificate gratuite SSL pe care le puteți instala cu un singur clic. Adăugă HTTPS la adresa URL a site-ului dvs. web.
 • Aveți încredere în mărci atât de mari ca Ubisoft și Intuit.
 • Accesul SSH vă permite să obțineți un control suplimentar asupra funcționării serverului.
 • Utilizează un plugin de memorie cache personalizat pentru a spori viteza site-ului dvs. și a economisi resursele serverului.
 • CDN gratuit cu lățime de bandă de 50 GB chiar și în planul de bază.
 • Serviciu extrem de scalabil, cu zeci de extensii disponibile.
 • Suport expert 24/7 oferit.
 • Toate serverele lor folosesc Nginx și PHP 7 pentru a oferi site-ului dvs. WordPress un spor de viteză.

Contra:

 • Extrasele oferite precum extensia Proxy Revers Nginx pot deveni costisitoare.
 • Nu oferi asistență telefonică.

Prețuri:

 • Planurile încep de la 30 USD / lună.

2. Cloudways

cloudways

 • Oferă asistență expertă 24/7 la toate planurile.
 • Vă permite să alegeți între 5 platforme cloud diferite, inclusiv Google Cloud Platform.
 • Site-ul Cloudways este www.cloudways.com

Cloudways este posibil să nu fi fost în jur de mult timp, dar a devenit rapid o alegere potrivită pentru bloggerii și proprietarii de afaceri care doresc să valorifice puterea, viteza și scalabilitatea platformelor cloud precum Google Cloud și DigitalOcean fără a învăța cum să codăm.

Ele oferă un configurare simplă a serverului pe care o puteți utiliza pentru a implementa WordPress site-uri. Ele sunt mai mult decât un simplu furnizor de hosting WordPress; acestea oferă găzduire cloud gestionată folosind platforme precum Google Cloud.

funcții cloudways

Dacă nu sunteți familiarizat cu Cloudways.com, ideea din spatele serviciilor lor este destul de simplă. Acestea vă permit să găzduiți site-ul dvs. web pe platforme precum DigitalOcean, care au fost rezervate anterior dezvoltatorilor și inginerilor și vă oferă asistență expertă 24/7 pentru o mică creștere a prețului total. Mii de proprietari de site-uri se bazează pe CloudWays să-și ruleze site-urile fără probleme și fără efort.

Dacă nu știți nimic despre găzduirea de site-uri web pe un server, atunci Cloudways este calea de urmat. Serviciul lor pentru clienți vă va ajuta în procesul de configurare a site-ului dvs. web și de întreținere a acestuia. Nu numai asta, dar și ei migrați site-ul dvs. de la orice altă gazdă web complet gratuit. Partea cea mai bună despre Cloudways este asistența ceas pe care o obțineți și controlul pe care îl aveți pe site-urile dvs. găzduite cu această platformă.

Pro:

 • Plătiți în timp ce faceți preț pentru toate resursele pe care le utilizați, inclusiv servere private virtuale, lățime de bandă, adrese IP și spațiu pe disc.
 • Criptați certificate SSL gratuite pentru toate site-urile dvs. web.
 • Control complet asupra serverelor pe care le veți găzdui pe site-ul dvs. web.
 • Alegeți să găzduiți site-ul dvs. web pe oricare dintre cele 5 platforme cloud disponibile. Puteți amesteca și potrivi după cum doriți. Gazduiește un blog pe DigitalOcean și un site de comerț electronic Google Cloud.
 • Experții disponibili 24/7 pentru asistență prin chat live și e-mail.
 • Instalați scripturi software precum WordPress, Joomla și altele doar cu câteva clicuri.

Contra:

 • Costă puțin mai mult decât Kinsta.

Prețuri:

 • Planurile Google Cloud încep de la 33,30 USD / lună.

3. Motor WP

motor wp

 • Aveți încredere în unele dintre cele mai mari site-uri web de pe Internet.
 • Gazduieste peste 90.000 de site-uri web din intreaga lume.
 • Site-ul WP Engine este www.wpengine.com

Indiferent dacă sunteți o companie mică care vinde câteva biciclete pe an sau un site de știri care primește milioane de vizitatori pe săptămână, soluțiile WP Engine vor satisface toate nevoile dvs. Serviciile lor sunt ușor de utilizat și super scalabil.

Oferă găzduire WordPress complet gestionată. Asta înseamnă că, după ce v-ați înscris și ați configurat WordPress, puteți fi sigur (sau poate pe blog-ul asigurat) că site-ul dvs. web va rămâne tot timpul la dispoziție. Dacă site-ul dvs. se stinge sau apar anumite probleme pe server, echipa lor va fi rapidă pentru a atenua problemele și pentru a-ți face site-ul de rezervă..

caracteristicile motorului wp

Partea cea mai bună despre planurile lor este că ei toate includ un CDN pentru site-urile dvs. web. Un CDN va accelera site-ul dvs. web servind fișierele site-ului dvs. de pe un server cel mai apropiat de vizitator.

Deși prețul WP Engine ar putea părea puțin scump dacă abia începeți; dar dacă doriți servicii de cea mai bună calitate, WP Engine este calea de urmat. Echipa lor de sprijin de experți este disponibil 24/7 pentru a răspunde la toate întrebările prin telefon, e-mail și bilete de asistență.

Planul lor de start numit Startup oferă 10 GB stocare SSD și 50 GB lățime de bandă lunară. Acest lucru este suficient pentru a rula cele mai multe site-uri web. Nu numai asta, dar primești și certificate SSL gratuite pentru toate site-urile web din contul tău. Deși planul lor de pornire acceptă doar un singur site web, puteți adăuga întotdeauna mai multe site-uri la planurile dvs. cu o taxă mică.

#Google adoră site-urile rapide, la fel și noi. Suntem un pic obsedați de fapt și am reușit să reducem site-ul până la 0.3s datorită @wpengine? Iată un sfat pentru astăzi! ? #Google #searchengine #searchenginemarketing #Marketing #marketingtips #MarketingStrategy pic.twitter.com/buBkze32jm

– Media calibru (@CalibremediaUK) 18 august 2018

Cea mai bună parte a înscrierii cu WP Engine este că dumneavoastră obțineți acces la toate cele 35+ teme StudioPress și Cadrul tematic al Genezei. Dacă ieșiți și cumpărați acestea pe cont propriu, vă va costa mult peste 1.000 de dolari.

Pro:

 • Echipa de experți 24/7 de asistență disponibilă pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă rezolva site-ul.
 • Acces gratuit la Genesis Theme Framework și 35+ teme de presă Studio. [Valorat la peste 1.000 de dolari.]
 • Global CDN a oferit pe toate planurile, chiar și cel inițial.
 • Aveți încredere în mii de companii din întreaga lume, atât mari cât și mici, inclusiv Gartner.
 • Componente suplimentare sunt disponibile pentru a adăuga mai multe site-uri sau pentru a crea un sit multiseț WordPress.
 • Certificate SSL gratuite pentru toate site-urile web din cont.
 • Strat de cache EverCache® proprietar optimizat pentru WordPress.
 • Plugin-uri de performanță a paginii pentru a oferi site-ului dvs. un impuls de viteză.

Contra:

 • Poate fi puțin scump dacă abia începi.

Prețuri:

 • Planurile încep de la 28 USD / lună.

4. Templ.io

găzduire de woocommerce platform.io google cloud platform

 • O platformă de hosting de cloud WordPress, construită în partea de sus a platformei Google, care este creată pentru găzduirea site-urilor WooCommerce.
 • Serviciu gratuit de migrare pe toate planurile.
 • Site-ul lor este www.templ.io

Dacă executați un magazin online construit pe WordPress WooCommerce, atunci Templ.io este opțiunea perfectă Pentru dumneavoastră. Platforma lor este construit pentru site-urile WooCommerce.

Templ.io oferă găzduire WordPress gestionată. Deși platforma lor este construită pentru site-urile WooCommerce, puteți folosi la fel de bine pentru a rula un site WordPress cu aromă de vanilie normală. Deoarece este un serviciu de găzduire web gestionat, întreținerea și securitatea site-ului dvs. web sunt gestionate de echipa de asistență. Echipa lor de asistență este disponibilă pentru asistență tehnică prin chat live și e-mail.

Cea mai bună parte despre Templ.io este că oferă un Proces gratuit de 10 zile care nu necesită un card de credit. Sunteți liber să vă înscrieți și să vă luați serverele pentru a vă învoi pentru a vă vedea cât de ușor vă facilitează serviciile pentru a conduce un site WooCommerce / WordPress.

Caracteristici templ.io

Ceea ce îmi place cel mai mult la această platformă este că vă oferă capacitatea de a-ți face propriul plan. Puteți face un plan de găzduire Google Cloud Platform WooCommerce pe cont propriu pe baza numărului de resurse de server de care aveți nevoie pentru a rula site-ul dvs. Web.

Templ.io aruncă în SSL gratuit pentru toate site-urile dvs. Panoul de bord al acestora este foarte curat și minim pentru a vă ușura controlul tuturor site-urilor dvs. într-un singur loc. Toate planurile lor oferă migrație gratuită a site-ului serviciu. După ce v-ați înscris, puteți cere echipei lor de dezvoltatori cu experiență să migreze site-ul dvs. de pe orice altă gazdă web în contul dvs. Templ.io.

Primești și tu backupuri zilnice automate pentru a vă păstra datele în siguranță cu o funcționalitate de restaurare cu 1 clic, astfel încât să puteți restaura singuri copii de rezervă..

Pro:

 • Această platformă este construită pentru găzduirea site-urilor WooCommerce. Dacă găzduiești site-ul alături de ei, vei vedea o creștere semnificativă a vitezei.
 • Migrarea site-ului gratuit pentru toate site-urile dvs. web realizată de un dezvoltator cu experiență.
 • Un tablou de bord foarte simplu, minim pentru a vă ajuta să gestionați toate site-urile dvs. într-un singur loc.
 • Backupuri automate gratuite zilnice pe toate planurile pe care le puteți restaura oricând cu un singur clic.
 • Servere care folosesc Nginx, care este mult mai rapid decât Apache.
 • Criptați certificate SSL gratuite pentru toate site-urile dvs..

Contra:

 • Nu este cea mai bună opțiune dacă nu executați un magazin WooCommerce.

Prețuri:

 • Planurile încep de la 29 USD / lună.

5. Closte

găzduirea platformei Google Cloud Closte

 • O platformă de hosting de cloud WordPress, construită din perspectiva dezvoltatorilor.
 • Utilizează platforma Google Cloud combinată cu Litespeed pentru caching și procesare PHP WordPress.
 • Site-ul Closte este www.closte.com

Dacă doriți să vă murdăriți mâinile și nu vă gândiți să rupeți un lucru sau două, modificând manual codul WordPress, atunci Closte ar putea fi platforma perfectă pentru tine. Serviciile lor sunt create pentru dezvoltatori de către dezvoltatori.

Al lor serverele rulează pe Litespeed pentru a îmbunătăți performanța WordPress. Deoarece găzduiesc site-ul dvs. web pe platforma Cloud Google, trebuie să alegeți dintre peste 18 locații server diferite pentru a vă găzdui site-ul.

Platforma lor este construit doar pentru WordPress. Nu oferă niciun alt serviciu de găzduire. Toate planurile lor oferă a CDN încorporat serviciu pentru a oferi site-ului dvs. un spor de viteză folosind Google Cloud CDN. Platforma lor este creată pentru dezvoltatori și face o schimbare super ușoară între medii de producție și dezvoltare.

caracteristici closte

În mod implicit, platforma și instalațiile WordPress sunt sigure. Nu este necesar să instalați niciun alt plugin sau să plătiți terți pentru servicii de adăugare. Platforma lor instalează automat actualizări minore pe site-ul dvs. WordPress și vă permite să decideți dacă instalați sau nu o actualizare majoră.

Toate serverele lor sunt proiectate pentru WordPress și ca atare sunt optimizate pentru performanța WordPress. Serverele lor folosesc cele mai noi tehnologii Google pentru a accelera site-ul. Folosesc serviciile Google, cum ar fi Cloud CDN, Litespeed Enterprise și Cloud DNS, pentru a vă asigura că site-ul dvs. web va îmbunătăți performanța..

Partea cea mai bună despre această gazdă este că vă permit să adăugați toți membrii echipei în tabloul de bord, astfel încât să puteți gestiona site-urile dvs. fără să vă partajați parola.

Pro:

 • Aveți încredere chiar și de marii jucători precum Philips, HTC și Coca Cola.
 • O platformă WordPress concepută și dezvoltată pentru dezvoltatori de către dezvoltatori.
 • Toate site-urile de pe această platformă sunt deja sigure și nu necesită instalarea niciunui plug-uri terțe.
 • Plată flexibilă pe măsură ce planurile te taxează te încarcă numai pe baza resurselor utilizate. Plătești doar pentru resursele utilizate. Prețurile sunt foarte eficiente și costurile sunt mult mai mici decât majoritatea furnizorilor de hosting de cloud WordPress.
 • Platforma este creată pentru a oferi site-ului dvs. un impuls uriaș în ceea ce privește performanța.
 • Oferă un tablou de bord inteligent, automat, care vă va ajuta să implementați noi site-uri cu câteva clicuri.
 • Migrații gratuite nelimitate de către un dezvoltator web cu experiență. Trebuie doar să contactați echipa de asistență după ce v-ați înscris și un dezvoltator expert va migra site-ul dvs. gratuit de la orice altă gazdă web.
 • Asistența tehnică este disponibilă prin e-mail și tablou de bord. Întrebările dvs. vor răspunde de experți WordPress.
 • O mulțime de instrumente de dezvoltare disponibile pentru a vă face munca mai ușoară, inclusiv WP-CLI, asistență pentru Composer și suport pentru variabilele de rulare PHP.

Contra:

 • Prețurile sunt puțin dificil de înțeles dacă nu ești devops sau dezvoltator.

Prețuri:

 • Depinde de utilizare. Un site mic cu mai puțin de 5.000 de vizitatori ar trebui să coste mai puțin de 5 $ pe lună, în funcție de întrebările lor frecvente.
 • Costul lunar variază în funcție de cantitatea de resurse (lățime de bandă, procesor, spațiu pe disc, etc.).

6. SiteGround

SiteGround Google Cloud Gazduire

 • SiteGround este una dintre cele mai accesibile companii de găzduire WordPress gestionate.
 • În 2020 SiteGround sa mutat pe platforma Google Cloud (GCP) pentru a oferi viteză și fiabilitate îmbunătățite.
 • Site-ul SiteGround este www.siteground.com

Infrastructura Google este cunoscută pentru inovație, fiabilitate și viteză, ceea ce garantează performanțe excelente pentru orice site web. Este ceva ce SiteGround recunoaște.

Serviciul de găzduire WordPress gestionat de SiteGround este construit pe partea de sus a platformei Google Cloud (GCP). Planurile lor Google Cloud WordPress includ un CDN gratuit și pluginul gratuit SG Optimizer pentru memorie în cache puternică, optimizare frontală și imagine, control versiune PHP și multe altele.

Prețuri:

 • Planul StartUp este de 3,95 USD pe lună
 • Planul GrowBig este de 5,95 USD pe lună
 • Planul GoGeek (mai multe resurse dedicate și funcții WordPress) este de 11,95 USD pe lună

Ce este platforma Google Cloud?

Motorul de căutare Google are nevoie de o mulțime de resurse de server pentru a rula. Fiind motorul de căutare la alegere pentru aproape toți utilizatorii de pe Internet, serverele lor obțin cel mai mult trafic din lume. Pentru a gestiona acest trafic, au nevoie de o mulțime de servere.

Google deține zeci de ferme de servere pentru a putea menține motorul de căutare funcțional.

platforma Google Cloud (gcp)

Google Cloud Platform este modalitatea Google de a închiria servere web / servere virtuale dezvoltatorilor web din întreaga lume. În acest fel, ei sunt capabili să nu se despartă doar de costurile serverului, dar și să profite de serverele lor redundante.

Platforma Google Cloud este pur și simplu modul Google de a furniza servicii de găzduire web dezvoltatorilor web. Motivul pentru care spun dezvoltatori web este pentru că poate fi puțin dificil să găzduiești un site web singur cu această platformă dacă nu știi nimic despre construirea de site-uri web.

Dar nu este nevoie să vă faceți griji. Acest obstacol poate fi depășit prin găzduirea site-ului dvs. cu o gazdă web care utilizează serverele Cloud Platform Google. În acest fel, veți putea utiliza serverele Google fără a scrie o singură linie de cod.

Mai mult, dacă găzduiești site-ul tău pe platforma cloud a Google, vei fi în mare companie. Unii dintre clienții Google includ Sony Music, Blue Apron și Spotify.

De ce să executați WordPress pe platforma Google Cloud?

Când găzduiești un site web pe serverele Google Platformă Cloud, poți fi sigur că site-ul tău va fi online tot timpul. Trebuie să te bazezi pe aceleași servere pe care se bazează aplicațiile Google precum Gmail, Căutare, YouTube și multe altele.

Găzduirea site-ului dvs. pe serverele Google garantează practic că site-ul dvs. nu va fi doar online tot timpul, site-ul dvs. se va încărca rapid și va avea o latență scăzută.

Latency este timpul necesar pentru ca un browser web să se conecteze cu serverul pe care este găzduit site-ul dvs. web. Deoarece serverele Google sunt răspândite pe tot globul, puteți găzdui site-ul dvs. web într-o locație care ar fi cea mai apropiată de majoritatea clienților dvs..

Majoritatea gazdelor web oferă doar servere într-o singură locație. Dacă majoritatea vizitatorilor / utilizatorilor site-ului dvs. web sunt din Canada, atunci este mult mai logic să vă găzduiți site-ul pe un server situat în Canada decât în ​​orice altă țară.

Cum se compară Google Cloud cu alți furnizori?

Google Cloud Platform oferă servicii similare cu multe alte nume mari din industrie, cum ar fi Amazon Web Services.

Deși toate platformele oferă aceleași servicii, există o mulțime de diferențe nu doar în ceea ce privește caracteristicile, ci și în modul în care sunt construite aceste platforme. Unele dintre ele sunt construite pentru toată lumea, inclusiv bunica; în timp ce altele sunt create pentru dezvoltatorii serioși care doresc să construiască aplicații de afaceri serioase.

Iată o comparație rapidă a acestora trei concurenți principali ai platformei Google Cloud:

Google Cloud Platform vs Microsoft Azure

Microsoft Azure nu este cunoscut ca Amazon Web Services sau Digital Ocean, deși sunt în vârstă. Cu platforma lor de servicii cloud Azure, Microsoft își propune să ofere Infrastructura de calitate a companiei vă puteți baza pentru a rula aplicații de întreprindere de calitate.

Platforma lor oferă mașini virtuale extrem de scalabile și tot ceea ce ați putea solicita pentru a extinde o aplicație de la o mie de utilizatori la milioane. Platforma lor este potrivită pentru a rula orice și orice, de la un blog la o rețea de socializare la fel de mare ca Facebook.

Spre deosebire de toți ceilalți furnizori din această listă, Microsoft Azure este mai potrivit pentru dezvoltatorii de software hardcore care știu ce fac. Platforma este preferată mai mult de dezvoltatorii care încearcă să creeze aplicații la nivel de întreprindere decât de dezvoltatorii web care construiesc site-uri web de timp mic.

Dacă doriți doar să porniți un blog, Microsoft Azure ar putea să nu fie cea mai bună platformă pentru dvs. De asemenea, veți găsi că platforma Google Cloud este o opțiune puțin mai scumpă decât Azure.

Mai mult, nu există mulți furnizori de încredere acolo care vă permit să găzduiți site-ul dvs. în sistemul Azure folosind un tablou de bord simplu, așa cum există pentru platforma Cloud Google..

Platforma Google Cloud vs. Amazon Web Services

Servicii Web Amazon (AWS) oferă servicii similare platformei Google Cloud la prețuri similare. Ambele platforme oferă scalabilitate și servicii pe care vă puteți baza.

Platforma Cloud Google și serviciile web Amazon oferă ambele zeci și zeci de produse inclusiv servere private virtuale, baze de date SQL de calitate Enterprise și Limbi de interogare și servicii AI precum Text-To-Speech.

Când vine vorba de alegerea între Amazon Web Services și Google Cloud Platform, este mai mult o problemă de alegere decât de funcții.

Deși ambele oferă aceleași servicii, platforma Google este orientată mai mult către proprietarii de afaceri și Amazon Web Services este mai orientată către furnizarea de servicii avansate și API-uri pentru dezvoltatori..

Conform acestei comparații între Google Cloud Platform și Amazon Web Services, serverele Google sunt cu 40-50% mai ieftine decât Amazon și Azure.

Dacă încercați doar să rulați un blog WordPress, platforma Cloud Google este alegerea clară. Și spre deosebire de platforma Google Cloud, nu există multe gazde web fiabile care utilizează Amazon Web Services.

Google Cloud Platform vs DigitalOcean

DigitalOcean se comercializează ca „cea mai simplă platformă cloud pentru dezvoltatori și echipe.” Și dacă încercați să găzduiți site-ul dvs. web cu ei, veți considera că este adevărat. Platforma lor este cea mai ușoară de înțeles și de navigat dintre aproape toți ceilalți furnizori de platforme cloud de acolo.

Dar DigitalOcean este suficient de bun pentru a concura cu Google Cloud Platform?

Dacă vă găzduiți site-ul cu DigitalOcean, veți obține o platformă simplă, ușor de utilizat pentru a vă gestiona serverele dar nu veți obține asigurarea și calitatea la nivel de companie pe care o obțineți cu Google Cloud Platform.

Acum, nu mă înțelegeți greșit. DigitalOcean este capabil să concureze cu majoritatea celorlalte platforme cloud de acolo. Dar dacă vrei găzduiește-ți site-ul pe cele mai bune servere din industrie, apoi platforma Cloud Google este răspunsul tău.

Cel mai bun Google Cloud Platform WordPress Gazduire: rezumat

Toți furnizorii de găzduire WordPress Google Platform Platform din această listă sunt selectați manual în funcție de performanța și fiabilitatea acestora. Cel mai important, toate folosesc platforma Cloud Google.

Cele mai bune servicii de gazduire WordPress platforma Google Cloud

Dacă tocmai începeți, vă recomandăm să mergeți cu WP Engine sau Kinsta, pentru că ambele oferă un suport excelent și sunt potrivite pentru începători sau proprietari de afaceri cărora nu le place să se murdărească..

Dacă sunteți un dezvoltator hardcore sau cineva căruia îi place să modifice codul, ar trebui să mergeți cu Closte. Platforma lor este creată pentru dezvoltatori de către dezvoltatori și oferă multe instrumente diferite pentru a face o experiență lină pentru dvs. atunci când treceți de la dezvoltare la mediul de producție.

Acestea oferă, de asemenea, cele mai ieftine servicii și o plată flexibilă pe măsură ce mergeți în structura prețurilor. Dar nu recomandăm această platformă pentru începători sau oricui nu știe prea multe despre dezvoltarea web.

Dacă dețineți un magazin online construit și construit pe WooCommerce, atunci ar trebui să mergeți cu Templ.io. Platforma lor este construită pentru găzduirea site-urilor WooCommerce și oferă un serviciu gratuit de migrare a site-urilor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map