Bluehost vs InMotion-hosting

Bluehost on monipuolinen verkkopalvelupalvelu, joka ylläpitää miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa. Bluehost sopii erinomaisesti aloittelijoille.


InMotion-hosting suositellaan laajasti pienyritysten web-isäntänä, InMotion Hosting on syytä harkita.

bluehost vs inmotion-hosting

InMotion-hosting on ollut olemassa jo yli vuosikymmenen ajan, ja ne tarjoavat edullisia, tehokkaita ja riippumattomia web-hosting-palveluita. Saatavilla olevien pakettien avulla voit ylläpitää verkkosivustoltasi niiden kanssa yli 5 dollarilla kuukaudessa.

Bluehost ja InMotion; kuinka he pinottuvat?

InMotion-hosting-ammattilaiset

Nämä ovat paljon erinomaisia ​​asioita, jotka kannattaa korostaa, mutta tässä ovat InMotion Hosting -palvelun jaettujen web-hosting-palveluiden tärkeimmät edut:

 • Paljon ominaisuuksia ovat mukana ilmaiseksi (muut kilpailijat tarjoavat maksullisina päivityksinä). InMotion tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirron, ilmaiset automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, ilmaiset SSD-asemat sisältyvät kaikkiin hosting-suunnitelmiin ja ilmainen verkkotunnus vuodeksi sisältyy kaikkiin suunnitelmiin.
 • Saat salamannopean ja luotettavan isännöinnin kiitos Suurimmat nopeusalueet , peering-pohjainen verkkotason ominaisuus, jossa on CDN-tason käytettävyys, joka varmistaa, että sivustosi latautuu nopeasti kaikille vierailijoille mahdollisimman monissa eri paikoissa. Voit myös valita kahdesta eri palvelimen sijainnit; Yhdysvaltain itärannikko (joka nopeuttaa yhteyksiä Yhdysvaltojen itäosaan, Eurooppaan, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan) ja toinen länsirannikolla (Yhdysvaltain länsi, Aasia, Australia, Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynenmeren alue).

inmotion-hosting-ominaisuudet

 • Optimoitu WordPressille. Voit halutessasi saada WordPressin esiasennettua teknisen asiantuntijan toimesta, ja saat WordPress-ydin- ja tietoturvakorjausten automaattisen päivityksen, ilmaiset varmuuskopiot ja WP-CLI-integraation. Saat myös ilmaisia ​​SSD-levyjä jopa 20x nopeammilla latausnopeuksilla ja parannetulla suorituskyvyllä ja vakaudella heidän CloudLinux-alustallaan OptimumCache, PHP 7 ja mukautettujen sisäänrakennettujen parannusten avulla.
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu (on alan johtava) sekä rahojen palautustakuu kaikille uusille tilauksille (ei uusimille). Takuu ei koske lisäosia, kuten SSL-varmenteita tai verkkotunnuksia.

InMotion-hosting tarjoaa lähes täydellisen ratkaisun isännöintiin. Mutta sillä on myös muutamia haittoja.

Tärkeintä on, että tiliä on vaikea kirjautua, koska sinun on ensin suoritettava fyysinen puhelimen vahvistusprosessi. Tämän vuoksi he voivat karkottaa väärennetyt käyttäjät.

InMotion-hosting-huonot puolet

Tärkeimpiä syitä olla käyttämättä InMotion Hostingia ovat:

 • Ei pikatilin määritystä. InMotion vaatii kaikkien uusien asiakkaiden tarkistamisen manuaalisesti turvallisuustarkoituksia varten (mikä on hyvä), mikä tarkoittaa, että voi viedä vähän aikaa (mikä on huonoa) ennen kuin isäntätilisi aktivoidaan, asennetaan ja käyttövalmis.
 • InMotion tarjoaa ilmaisen automaattisen verkkosivustojen varmuuskopiot, mitään yli 10 Gt: n sivustoja ei varmuuskopioida. Voit palauttaa tiedostoja vain joka neljä kuukausi sivustoille, jotka varmuuskopioidaan. Jos sivustosi koko on yli 10 Gt, sinun on otettava yhteyttä heihin järjestämään varmuuskopiointipalvelut lisämaksusta

Bluehost Plussat

Halvan hinnoittelun lisäksi, miksi sinun kannattaa harkita liittymistä Bluehostiin verkkosivustollesi tai blogiisi?

 • Ilmainen verkkotunnus. Saat ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, kun kirjaudut Web-hosting-palveluun Bluehostilla.
 • Onko WordPress ystävällinen. Bluehost on hyvä aloittelijoille ja WordPress-aloittelijoille. Ne tarjoavat WordPressin 1 napsautuksella tapahtuvan helpon asennuksen, jonka avulla verkkosivustosi tai blogin käynnistäminen on helppoa. Lisäksi WordPress.org suosittelee Bluehostia
 • Brändi. Bluehost ylläpitää yli 2 000 000 verkkosivustoa maailmanlaajuisesti, joten he tietysti tekevät jotain oikein.
 • Hyvät isäntäominaisuudet. Bluehost-suunnitelmissa on sisäänrakennettu Cloudflare CDN ja Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti.

Bluehost haitat

On myös haittoja. Joten mitkä ovat miinukset Bluehostin käyttämisellä sivustosi isännöimiseen??

 • Sivustojen siirtäminen ei ole ilmaista. Jos haluat vaihtaa isäntää ja muuttaa Bluehostiin, he tarjoavat auttaa siirtämään sivustosi heille, kuitenkin maksua vastaan. Bluehost siirtää jopa 5 sivustoa ja 20 sähköpostitiliä hintaan 149,99 dollaria.
 • Paljon myyntiä. Bluehost yrittää jatkuvasti myydä sinulle (usein tarpeettomia) päivityksiä ja lisäosia.
 • EIG: n omistama. Bluehostin omistaa Endurance International Group (EIG), joka on hosting-alalla hyvin tunnettu aggressiivisesta kustannusten leikkaamisesta tuen ja suorituskyvyn kustannuksella..
 • Hitaat lastausajat. Myöskään Bluehostin latausajat eivät ole aina nopeimpia. Lisäksi palvelinvirheitä koskevat raportit, kuten huonot yhdyskäytävät tai sisäiset palvelinvirheet, eivät ole kovin lohduttavia.
 • Ei päivittäisiä varmuuskopioita. Sivustojen varmuuskopiointi on kohteliasta, joten et voi luottaa tietojesi varmuuskopiointiin päivittäin. Sinun on määritettävä ja suoritettava oma varmuuskopio cPanelin kautta. Automaattiset varmuuskopiot ovat maksettu päivitys, nimeltään Site Backup Pro. Se on maksettu lisäosa, joka luo säännölliset ja automatisoidut varmuuskopiot sivustollesi.
 • Sekava hinnoittelu. Bluehostin hinnoitteluraja on varjoisa, koska heidän 2,95 dollaria kuukaudessa on johdantohinta ja se perustuu 3 vuoden etukäteen maksamiseen.

InMotion Hosting vs. Bluehost

Kuinka InMotion vertailla Bluehostiin? Katsotaanpa lähemmin joitain välttämättömistä ominaisuuksista:

LiikkeessäBluehost
Ilmainen verkkotunnusKyllä 1 vuoden ajanKyllä 1 vuoden ajan
Rahat takaisin takuu90 päivän palautus30 päivän palautus
SSD-asematKyllä ilmaiseksiKyllä ilmaiseksi
SSL-varmenneKyllä ilmaiseksiKyllä ilmaiseksi
Ilmaiset tietojen varmuuskopiotKyllä 24-36h väleinKyllä kerran viikossa
Siirto / siirtoIlmainen (3 cPanel-tiliä jopa 5 Gt)149,99 dollaria (5 sivustoa & 20 sähköpostitiliä)
hinnoitteluAlkaen 3,49 dollaria / kuukausiAlkaen $ 2,95 / kk

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Table”, “about”: “Bluehost vs InMotion Hosting”}

Bluehost vs InMotion Hosting: Yhteenveto

Kuten huomaat, kyllä, on olemassa muutamia syitä olla käyttämättä InMotion Hosting -sovellusta. Mutta luulen, että edut ovat suuremmat kuin haitat, ja Suosittelen erittäin InMotion-hosting-palvelua (ja samoin Jerry Low WebHostingSecretRevealed.netissä, joka isännöi sivustoaan InMotionilla). Mielestäni InMotion on selvä voittaja vertaamalla Bluehost vs. InMotion Hosting -palvelua.

Joten kertaan nopeasti. Kumpi on parempi verkkoisäntä, Bluehost vs InMotion Hosting? Ehdottomasti InMotion-hosting!.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map