Bluehost vs InMotion Gazduire

Bluehost este serviciul de găzduire web complet, care alimentează milioane de site-uri web de pe glob. Bluehost este perfect potrivit pentru începători.


Gazduire InMotion este recomandat pe scară largă ca o gazdă web superioară pentru afaceri mici, InMotion Hosting merită luat în considerare.

găzduire bluehost vs închisoare

InMotion Gazduire este de mai bine de un deceniu și oferă gazduire web la prețuri accesibile, de înaltă performanță și independente. Pachetele disponibile vă vor permite să găzduiți site-ul dvs. web cu ele pentru puțin peste 5 USD pe lună.

Bluehost și InMotion; cum se stivuiesc?

InMotion Hosting Pros

Acestea sunt o mulțime de lucruri superbe, care merită evidențiate, dar aici sunt principalele avantaje ale serviciilor de hosting web InMotion Hosting:

 • O mulțime de caracteristici sunt inclus gratuit (alți concurenți oferă ca upgrade-uri plătite). InMotion oferă transfer gratuit de site-uri web, backupuri automate gratuite zilnice, unități SSD gratuite sunt incluse cu toate planurile de găzduire și un nume de domeniu gratuit pentru un an este inclus cu toate planurile.
 • Obțineți fulger de găzduire rapidă și fiabilă datorită Zonele de viteză maximă , o caracteristică la nivel de rețea bazată pe peering, cu capacitate de utilizare a nivelului CDN, care asigură încărcarea site-ului dvs. rapid pentru toți vizitatorii din cât mai multe locații diferite. De asemenea, trebuie să alegeți dintre 2 locații server diferite; Coasta de Est a SUA (care oferă o conectivitate mai rapidă cu SUA de Est, Europa, Africa și America de Sud) și alta în Coasta de Vest (SUA de Vest, Asia, Australia, Noua Zeelandă și Pacificul de Sud).

caracteristici de găzduire de imobile

 • Optimizat pentru WordPress. Puteți alege să preinstalați WordPress de către un expert tehnic și veți primi actualizarea automată a corecțiilor de bază și a securității WordPress, copiilor de rezervă gratuite și integrării WP-CLI. De asemenea, primiți SSD-uri gratuite pentru viteze de încărcare de până la 20 de ori mai rapide și performanță și stabilitate îmbunătățite pe platforma CloudLinux cu OptimumCache, PHP 7 și îmbunătățiri încorporate personalizate.
 • Garanție de returnare de 90 de zile (este lider în industrie) împreună cu o garanție de returnare a banilor oricând pentru toate comenzile noi (nu pentru reînnoire). Garanția nu se aplică suplimentelor precum certificate SSL sau nume de domeniu.

InMotion Hosting oferă o soluție aproape perfectă când vine vorba de găzduire. Dar, vine și cu câteva dezavantaje.

Principalul este că este dificil să te înscrii pentru un cont, deoarece mai întâi trebuie să parcurgi un proces de verificare a telefonului fizic. Acest lucru este astfel încât pot alunga utilizatorii falsi.

InMotion Gazduire contra

Principalele motive pentru a nu utiliza InMotion Hosting includ:

 • Nicio configurare instantanee a contului. InMotion necesită verificarea manuală a tuturor clienților noi în scopuri de securitate (ceea ce este bun) ceea ce înseamnă că poate dura un pic de timp (ceea ce este rău) înainte ca contul dvs. de găzduire să fie activat, configurat și gata de a fi utilizat..
 • În timp ce InMotion oferă automat gratuit Copii de rezervă pentru site-uri web, orice site care depășește 10 GB nu va fi salvat și puteți restaura fișierele doar o dată la patru luni pentru site-urile care fac backup. Dacă site-ul dvs. depășește dimensiunea de 10 GB, atunci va trebui să le contactați pentru a organiza servicii de backup la costuri suplimentare

Pro Bluehost

În afară de prețurile ieftine, de ce ar trebui să iei în considerare înscrierea cu Bluehost pentru site-ul sau blogul tău?

 • Numele de domeniu gratuit. Obțineți un nume de domeniu gratuit timp de un an când vă înscrieți la găzduire web cu Bluehost.
 • Este prietenos WordPress. Bluehost este bun pentru începători de găzduire web și începători WordPress. Acestea oferă o instalare ușoară cu 1 clic pe WordPress, care vă permite să vă începeți site-ul sau blogul. În plus, Bluehost este recomandat oficial de WordPress.org
 • Marca. Bluehost găzduiește peste 2.000.000 de site-uri web în întreaga lume, așa că, în mod evident, fac ceva corect.
 • Caracteristici bune de găzduire. Planurile Bluehost sunt incluse în certificatul Cloudflare CDN și certificatul Let’s Encrypt SSL.

Bluehost Cons

Există și contra. Deci, care sunt contra de a utiliza Bluehost pentru a vă găzdui site-ul?

 • Migrațiile site-urilor nu sunt gratuite. Dacă doriți să comutați gazdă și să vă mutați la Bluehost, atunci oferă oferte care vă ajută să migrați site-ul către ele, însă contra cost. Bluehost va transfera până la 5 site-uri și 20 de conturi de e-mail pentru prețul de 149,99 USD.
 • Multă supărare. Bluehost încearcă constant să vă vândă (de multe ori inutile) actualizări și suplimente.
 • Deținută de EIG. Bluehost este deținut de Endurance International Group (EIG), care este bine cunoscut în industria de găzduire pentru reducerea costurilor agresive în detrimentul sprijinului și performanței.
 • Timpuri de încărcare lente. Timpul de încărcare al Bluehost nu este întotdeauna cel mai rapid. În plus, rapoartele de erori ale serverului precum gateway-urile proaste sau erorile interne ale serverului nu sunt foarte reconfortante.
 • Nu există copii de rezervă zilnice. Copiile de rezervă ale site-ului sunt curtoaziale, astfel încât nu puteți depinde de datele dvs. pentru a fi salvate zilnic. Trebuie să configurați și să rulați propriul backup prin cPanel. Copiile de rezervă automate este un upgrade plătit numit Site Backup Pro, este un addon plătit care creează copii de rezervă regulate și automatizate ale site-ului dvs..
 • Prețuri confuze. Limita de preț a Bluehost pentru a fi umbră, deoarece 2,95 USD pe lună este un preț introductiv și se bazează pe plata a 3 ani în avans.

InMotion Hosting vs Bluehost

Cum se compară InMotion cu Bluehost? Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre caracteristicile obligatorii:

In miscareBluehost
Nume de domeniu gratuitDa de 1 anDa de 1 an
Banii inapoi garantatRamburs 90 de zile30 zile de rambursare
Conducte în stare solidă (SSD)Da gratisDa gratis
Certificat SSLDa gratisDa gratis
Copii de rezervă gratuiteDa la fiecare 24-36hDa o dată pe săptămână
Transfer / migrare siteGratuit (3 conturi de cpanel până la 5 GB)149,99 USD (5 site-uri) & 20 conturi de e-mail)
PrețuriDe la 3,49 USD / lunăDe la 2,95 USD / lună

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Tabel”, “despre”: “Bluehost vs InMotion Hosting”}

Bluehost vs InMotion Gazduire: rezumat

După cum vedeți, da, există câteva motive pentru a nu utiliza InMotion Hosting. Dar cred că profesorii îi întrec pe contra și Recomand cu încredere InMotion Gazduire (și la fel și Jerry Low pe WebHostingSecretRevealed.net, care își găzduiește site-ul cu InMotion). În opinia mea, InMotion este câștigătorul clar atunci când compară Bluehost cu InMotion Hosting.

Deci, să recapitulăm rapid. Care este cea mai bună gazdă web, Bluehost vs InMotion Hosting? Categoric Gazduire InMotion!.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map