Bluehost vs. Fatcow

Bluehost vs. Fatcow vertailu päästä päähän ominaisuuksien, suorituskyvyn, hintojen, etujen ja haitojen sekä muun suhteen, jotta voit valita näiden kahden suositun web-hosting-palvelun välillä..


Kokonaispisteet

Bluehost

Kokonaispisteet

Läski lehmä

Kaksi verkkoisäntää, jotka erottuvat halvan ja aloittelijaystävällisen web-isännöinnin suhteen, ovat BlueHost ja FatCow. Molemmat näistä hosting-yrityksistä tarjoavat laadukasta isäntää ottaen huomioon tarjoamansa halvan hinnan. Bluehost tarjoaa kuitenkin parempia ominaisuuksia ja on myös hyvämaineinen yritys.

Bluehost vs FatCow -vertailu

pyyhkäise oikealle

Bluehost

Läski lehmä

Noin:Bluehost tarjoaa isännöintipalveluita rajoittamattomalla kaistaleveydellä, isännöintitilaa ja sähköpostitilejä. Sillä on maine vahva suorituskyky, erinomainen asiakastuki ja kilpailukykyinen hinnoittelu.FatCow tarjoaa web-hosting-palvelua pienille ja keskisuurille yrityksille sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Tämä yritys tarjoaa täydellisiä web-hosting-ratkaisuja sekä verkkotunnuksia.
Perustettu:19961998
BBB-luokitus:+
Osoite:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 8409770 Blanchard Rd Burlington, MA 01803
Puhelinnumero:(888) 401 – 4678(866) 544-9343
Sähköpostiosoite:Ei luetteloituEi luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Provo, UtahBoston, Massachusetts
Kuukauden hinta:Alkaen 2,95 dollaria kuukaudessaAlkaen 3.15 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelRasvalehmän ohjauspaneeli
Palvelimen käyttöajan takuu:Ei99,90%
Rahat takaisin takuu:30 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooEi
bonukset & Ekstrat:Hakukoneiden lähettämisen työkalut. 100 dollaria Google Advertising Credit. 50 dollaria Facebook-mainoshyvitystä. Ilmaiset keltaiset sivut.100 dollaria Google Adwords -luottoa. 50 dollaria Facebook-mainontahyvitystä. 25 dollaria Yahoo! / Bing-hakumarkkinointiluotto. YellowPages.com-listaus. Maksuton puhelinnumero (kuitenkin vain Yhdysvalloissa).
Hyvä: Erilaisia ​​hosting-suunnitelmia: Bluehost tarjoaa jaettua, VPS-, erillistä ja pilvipalvelua sekä vaihtoehtoja, kuten hallittua WordPress-hosting-palvelua, mikä antaa sinulle joustavuuden mukauttaa sivustosi helposti muuttuviin hosting-tarpeisiin.
Tukipalvelut ympäri vuorokauden: Joidenkin isäntien parhaiden omaehtoisten resurssien lisäksi Bluehostilla on todellinen arkkitehtuuri nopeasti toimivia asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ympäri vuorokauden tukipalvelun, vihjelinjan tai live-chatin kautta.
Hyvä hyvityskäytäntö: Bluehost antaa sinulle täyden hyvityksen, jos peruutat 30 päivän kuluessa, ja hyvitetyn palautuksen, jos peruutat kyseisen ajanjakson jälkeen.
Erilaisia ​​hosting-tyyppejä: FatCow antaa sinulle valita joko jaetun, VPS- tai omistetun isännöinnin, joten olet varma, että löydät tarpeitasi vastaavan suunnitelman..
Suurinopeus S nopeudelle: FatCow käyttää solid state drive -pohjaista tallennustilaa maksimoidaksesi sivuston käytettävyyden maksimaalisesti salamannopealla nopeudella.
Haittaohjelmasuojaus: FatCow käyttää palomuureja ja tunnettua tietoturvatoimittajaa SiteLock toimittaakseen melkein tyhjän suojan tietoturvapaketin jokaiselle suunnitelmalle vakaassa.
Paha: Ei käyttöaikatakuuta: Bluehost ei tarjoa sinulle korvausta pitkittyneistä tai odottamattomista seisokkeista.
Verkkosivustojen muuttomaksut: Toisin kuin eräät kilpailijat, Bluehost perii lisämaksuja, jos haluat siirtää olemassa olevia verkkosivustoja tai OrPPanel-tilejä..
Epätyydyttävät uusintahinnat: Vaikka FatCowin esittelyhinnat ovat melko houkuttelevia, niiden normaalit hinnat eivät ole niin taskuystävällisiä.
Sekalainen asiakastukipalaute: Vaikka ottaminen yhteyttä tukitiimiinsä näyttäisi olevan helppoa joillekin asiakkaille, toiset kokivat pitkiä odotusaikoja, ja toiset jäivät ongelmaansa ratkaisematta, mikä on iso punainen lippu mille tahansa palvelulle.
Yhteenveto:Bluehost (katsaus täältä) tunnetaan myös omista patentoidusta resurssien suojausratkaisustaan, joka on perustettu suojaamaan jaetun isännöinnin käyttäjiä muilta saman palvelimen todennäköisiltä väärinkäyttäjiltä. Asiakkaat ja käyttäjät voivat asentaa sovelluksen käyttämällä SimpleScripts-ohjelmaa yhden napsautuksen asennuksella. Saatavana on myös VPS ja omistettu hosting.Vaikka FatCow Web Hosting -palvelun hinnat ovat hiukan korkeammat kuin muun kilpailun, se on sen arvoinen. Ominaisuuksiin kuuluu ilmainen verkkotunnus, ilmainen verkkotunnuksen siirto ja yksinkertaisesti käytettävät sivuston rakentajat. Muita vaikuttavia ominaisuuksia ovat 100 dollaria Google ja Bing-mainoshyvitykset. Rahat takaisin -takuiden lisäksi FatCow tarjoaa erinomaisen asiakastuen. Ja WordPress-käyttäjille FatCow tarjoaa WP Essential -paketin sivustonopeudella, joka on noin 60% nopeampi kuin yleensä on mahdollista.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map