Bluehost срещу Wix

Глава до глава Bluehost срещу Wix сравнение, като разгледате задълбочено функциите, производителността, цените, плюсовете и минусите и други, за да ви помогне да изберете между тези две популярни услуги за изграждане на уебсайт.


Общ резултат

Bluehost

Общ резултат

Wix

Ако това беше сравнението на популярността (търсене в Google), тогава Wix щеше да бъде ясен победител.

bluehost срещу wix

Но това сравнение не се основава на това, коя компания се търси повече в Google.

Bluehost е дядото на всички уеб хостинг компании. Те са били по-дълги от повечето други и предлагат поддръжка, която е по-добра от всеки друг уеб хост. Ако сте блогър, Bluehost е най-доброто място за домакин на вашия блог.

Те ви предлагат пълен контрол над вашия уебсайт, за разлика от Wix. Можете да създадете всеки тип уебсайт, който искате с Bluehost, без ограничения. С Bluehost можете да мащабирате присъствието си в мрежата от няколкостотин посетители на месец до милиони без никакви излишни.

Wix, от друга страна, е по-скоро инструмент, който може да ви помогне самостоятелно да създадете професионално изглеждащи уебсайтове. Въпреки че Wix е чудесен избор, ако току-що стартирате и искате да изградите своя уебсайт стил „Направи си сам“, няма нужда да се регистрирате с Wix, ако всичко, което ви трябва, е създаване на уебсайт за влачене и пускане.

Bluehost предлага и това с всичките им планове. Wix е мястото, където можете да отидете, ако искате да създадете уебсайт в момента. Инструментът е лесен за използване, но няма мащабируемост и контрол на уеб хост, какъвто Bluehost може да предложи.

Сравнение Bluehost срещу Wix

Това е наистина близко обаждане, но Bluehost излиза като малко по-добрият инструмент за изграждане на вашия уебсайт, блог или онлайн магазин. Научете повече за Bluehost срещу Wix в таблицата за сравнение по-долу:

прекарайте пръст надясно

Bluehost

Wix

Относно:Bluehost предоставя хостинг услуги с неограничена честотна лента, хостинг пространство и имейл акаунти. Има репутация на стабилна производителност, отлична поддръжка на клиенти и конкурентни цени.Wix.com е водеща платформа за разработка, базирана в облак, с милиони потребители по целия свят. Wix е познат на потребителите на пазара като невероятен създател на сайтове с над 70 категории шаблони, невероятна гъвкавост и огромна лекота на използване. Това е подходящо за почти всеки сайт.
Основан през:19962006
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097Ул. Nemal Тел Авив 40, Израел
Телефонен номер:(888) 401-4678(800) 600-0949
Имейл адрес:Не е в списъка[Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Прово, ЮтаЕвропа и САЩ
Месечна цена:От $ 2,95 на месецОт $ 4,92 на месец
Неограничен трансфер на данни:даНе (само Premium Premium планове)
Неограничено съхранение на данни:даНе
Неограничени имейли:даНе
Домакин множество домейни:даN / A
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelWix интерфейс
Гаранция за необичаен сървър:Не99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни14 дни
Наличен хостинг:даНе
бонуси & Екстри:Инструменти за подаване на търсачки. 100 $ Google Рекламен кредит. $ 50 Facebook Рекламен кредит. Безплатна обява в Yellowpages.Много безплатни шаблони за избор.
Доброто: Разнообразие от хостинг планове: Bluehost предлага споделени, VPS, посветен и облачен хостинг, както и опции като управляван хостинг на WordPress, който ви дава гъвкавост за лесно мащабиране на вашия сайт според променящите се хостинг нужди.
24/7 Поддръжка: В допълнение към някои от най-добрите ресурси за самопомощ на всеки домакин, Bluehost има истинска армия от бързодействащи експерти, готови да ви помогнат 24/7 чрез билет за поддръжка, гореща линия или чат на живо.
Правила за добро възстановяване на пари: Bluehost ще ви върне пълно възстановяване, ако анулирате в рамките на 30 дни, и пропорционално възстановяване на суми, ако се откажете след този период.
Лесно за използване влачене & Интерфейс за пускане – Wix използва система WYSIWYG (Какво виждате, какво получавате), която ви дава пълен контрол и визуализация в реално време на вашия уебсайт.
Професионални дизайни – Wix ви позволява да избирате от над 510 невероятно стилни и напълно адаптивни шаблони, базирани на HTML5, както и шепа шаблони, базирани на Flash.
Интуитивни функции за помощ – Wix прави смисъл да ви насочва с техните официални канали за поддръжка, както и директно свързани статии за поддръжка, които можете да намерите, като щракнете върху бутоните за помощ / поддръжка, видими почти навсякъде.
Лошото: Без гаранция за необичайно време: Bluehost не ви предлага компенсация за продължителен или неочакван престой.
Такси за миграция на уебсайтове: За разлика от някои от конкурентите си, Bluehost начислява допълнителни такси, ако искате да мигрирате вече съществуващи уебсайтове или акаунти на orcPanel..
Видими реклами в безплатната версия
Wix включва рекламни лога отстрани и в долната част на страниците на уебсайта си, ако използвате безплатен план.
Шаблоните не могат да се променят лесно
В момента няма начин да разменяте шаблони, без да губите цялата работа по персонализиране, която сте направили на уебсайта си.
Резюме:Bluehost (преглед тук) е известен и със собственото си решение за защита на ресурсите, създадено за защита на потребители на споделен хостинг от други вероятни злоупотребяващи потребители на същия сървър. Клиентите и потребителите могат да инсталират приложение с помощта на SimpleScripts Инсталиране с 1 клик. Предлагат се също VPS и специален хостинг.Те правят удобно за потребителите да проектират естетически привлекателно и професионално присъствие в мрежата. Създателят на уебсайтове на Wix има всичко, което потребителите изискват, за да проектират напълно персонализиран и висококачествен безплатен уебсайт, който използва изкуствен дизайн. Той има изключително лесен интерфейс за нови потребители и се предлага с богат избор от шаблони.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map