Bluehost срещу Shopify

Глава до глава Bluehost срещу Shopify сравнение, като разгледате задълбочено функциите, производителността, цените, плюсовете и минусите и други, за да ви помогне да изберете между тези два популярни уебсайта и платформите за изграждане на онлайн магазин.


Общ резултат

Bluehost

Общ резултат

Shopify

Bluehost е уеб хостинг платформа, докато Shopify е платформа за електронна търговия. Въпреки че можете да създадете и стартирате сайт за електронна търговия с Bluehost, препоръчваме ви да отидете с Shopify, тъй като техните услуги и инструменти са създадени за изграждане и работа на онлайн магазини.

с Shopify, не е нужно да се притеснявате да настроите шлюз за плащания, защото това вече е направено за вас, тъй като Shopify предлага собствен шлюз за плащания. Освен това получавате достъп до екип за поддръжка, който цял ден се занимава с проблемите на електронната търговия. Повечето от вашите заявки ще бъдат решени до минути, ако хоствате вашия онлайн магазин с Shopify.

Сравнение между Bluehost и Shopify

Shopify е ясният победител като софтуер за електронна търговия, който да използвате при създаването на онлайн магазин. Но ако предпочитате да изградите онлайн магазин на WordPress, тогава Bluehost е изборът за вас.

прекарайте пръст надясно

Bluehost

Shopify

Относно:Bluehost предоставя хостинг услуги с неограничена честотна лента, хостинг пространство и имейл акаунти. Има репутация на стабилна производителност, отлична поддръжка на клиенти и конкурентни цени.Shopify е първокласно софтуерно решение за електронна търговия на пазара за потребителите, които да проектират собствен онлайн магазин, с достъпни цени.
Основан през:19962004
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097Улица Елгин 150, осми етаж, Отава, ON, Канада, K2P 1L4
Телефонен номер:(888) 401-4678(888) 746-7439
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Прово, ЮтаОнтарио, Канада
Месечна цена:От $ 2,95 на месецОт $ 29,00 на месец
Неограничен трансфер на данни:даНе
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:даНе
Домакин множество домейни:даНе
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelShopify интерфейс
Гаранция за необичаен сървър:Не99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни14 дни
Наличен хостинг:даНе
бонуси & Екстри:Инструменти за подаване на търсачки. 100 $ Google Рекламен кредит. $ 50 Facebook Рекламен кредит. Безплатна обява в Yellowpages.Безплатен пробен период от 14 дни, не се изисква кредитна карта. Много безплатни и платени шаблони. Всичко, от което се нуждаете всичко-в-едно, за да стартирате вашия онлайн магазин.
Доброто: Разнообразие от хостинг планове: Bluehost предлага споделени, VPS, посветен и облачен хостинг, както и опции като управляван хостинг на WordPress, който ви дава гъвкавост за лесно мащабиране на вашия сайт според променящите се хостинг нужди.
24/7 Поддръжка: В допълнение към някои от най-добрите ресурси за самопомощ на всеки домакин, Bluehost има истинска армия от бързодействащи експерти, готови да ви помогнат 24/7 чрез билет за поддръжка, гореща линия или чат на живо.
Правила за добро възстановяване на пари: Bluehost ще ви върне пълно възстановяване, ако анулирате в рамките на 30 дни, и пропорционално възстановяване на суми, ако се откажете след този период.
Получавате пълен контрол върху дизайна на магазина.
Можете да добавите колкото се може повече продукти и варианти.
Лесна конфигурация на продукта и множество снимки на продукти.
Лесен процес на касата.
Лесно стартирайте продажбите и с помощта на Shopify приложения можете да увеличите реализациите.
Ниски такси за транзакции.
Лошото: Без гаранция за необичайно време: Bluehost не ви предлага компенсация за продължителен или неочакван престой.
Такси за миграция на уебсайтове: За разлика от някои от конкурентите си, Bluehost начислява допълнителни такси, ако искате да мигрирате вече съществуващи уебсайтове или акаунти на orcPanel..
Хостингът по имейл и домейн не е включен.
Не най-интуитивните платформи.
Резюме:Bluehost (преглед тук) е известен и със собственото си решение за защита на ресурсите, създадено за защита на потребители на споделен хостинг от други вероятни злоупотребяващи потребители на същия сървър. Клиентите и потребителите могат да инсталират приложение с помощта на SimpleScripts Инсталиране с 1 клик. Предлагат се също VPS и специален хостинг.Shopify е лесна за използване платформа с множество безплатни шаблони и теми за стартиране на потребител. Това е за потребителите, вариращи от тези, които продават онлайн и социални медии, до тези, които продават извън багажника на автомобилите си. Лесността на използване в този уеб хост е такава, че не са необходими дизайнерски умения, което позволява на начинаещ да се заеме с задачи. Ю. вземете всичко на едно място по отношение на функцията тук.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map