Bluehost срещу HostMonster

Глава до глава Bluehost срещу HostMonster сравнение, като погледнете задълбочено функции, производителност, цени, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да вземете информирано решение между тези две уеб хостинг услуги.


Общ резултат

Bluehost

Общ резултат

HostMonster

Bluehost е ясният „победител“ тук и е идеалният уеб-домакин, ако търсите евтина, лесна за използване и удобна за начинаещи уеб хостинг услуга.

Освен това, що се отнася до популярността на марката, Bluehost е много по-търсена марка в Google в сравнение с HostMonster, както показват по-долу данните на Google Trends:

bluehost срещу hostmonsterhttps://trends.google.com/trends/explore?date=2018-01-01%202018-12-31&гео = САЩ&Q = Bluehost, Hostmonster

Таблица за сравнение на Bluehost срещу HostMonster

прекарайте пръст надясно

Bluehost

HostMonster

Относно:Bluehost предоставя хостинг услуги с неограничена честотна лента, хостинг пространство и имейл акаунти. Има репутация на стабилна производителност, отлична поддръжка на клиенти и конкурентни цени.HostMonster предлага прилични функции на достъпни цени, но ще трябва да плащате за по-скъпи планове, ако искате да избегнете ограничения на ресурсите.
Основан през:19961996
BBB Рейтинг:А+А-
Адрес:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097560 Timpanogos Pkwy, Orem, UT 84097
Телефонен номер:(888) 401-4678(866) 573-4678
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Прово, ЮтаПрово, Юта
Месечна цена:От $ 2,95 на месецОт $ 10,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:Не99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни30 дни
Наличен хостинг:даНе
бонуси & Екстри:Инструменти за подаване на търсачки. 100 $ Google Рекламен кредит. $ 50 Facebook Рекламен кредит. Безплатна обява в Yellowpages.Безплатно име на домейн и $ 100 Google Adwords кредит и 100 $ Bing / Yahoo кредит. Плюс много повече.
Доброто: Разнообразие от хостинг планове: Bluehost предлага споделени, VPS, посветен и облачен хостинг, както и опции като управляван хостинг на WordPress, който ви дава гъвкавост за лесно мащабиране на вашия сайт според променящите се хостинг нужди.
24/7 Поддръжка: В допълнение към някои от най-добрите ресурси за самопомощ на всеки домакин, Bluehost има истинска армия от бързодействащи експерти, готови да ви помогнат 24/7 чрез билет за поддръжка, гореща линия или чат на живо.
Правила за добро възстановяване на пари: Bluehost ще ви върне пълно възстановяване, ако анулирате в рамките на 30 дни, и пропорционално възстановяване на суми, ако се откажете след този период.
Неограничена честотна лента: HostMonster не поставя ограничение за трафика на уебсайта си и месечните трансфери на данни, така че можете да се наслаждавате на приемане на посетители и последователи ден и ден.
Бъдещ хост хостинг: Освен споделения уеб хостинг, HostMonster предлага VPS и специализирани сървъри за вашия уеб сайт, което означава, че можете да поискате надстройка при нужда.
Незабавно осигуряване: И VPS, и специализирани сървъри могат да бъдат внедрени в рамките на минути след вашата регистрация, така че можете да се сбогувате с дълги чакания.
Период на възстановяване: Плановете на HostMonster са покрити от 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугите им безрисково..
Лошото: Без гаранция за необичайно време: Bluehost не ви предлага компенсация за продължителен или неочакван престой.
Такси за миграция на уебсайтове: За разлика от някои от конкурентите си, Bluehost начислява допълнителни такси, ако искате да мигрирате вече съществуващи уебсайтове или акаунти на orcPanel..
Ограничено разпределение на уеб пространството: За съжаление, HostMonster запазва неограничено място за съхранение за най-скъпите си планове.
Скъпи тарифи за подновяване: Въпреки че встъпителните цени на HostMonster са доста евтини, абонаментът ви ще се подновява с редовни цени, които са доста по-тежки.
Резюме:Bluehost (преглед тук) е известен и със собственото си решение за защита на ресурсите, създадено за защита на потребители на споделен хостинг от други вероятни злоупотребяващи потребители на същия сървър. Клиентите и потребителите могат да инсталират приложение с помощта на SimpleScripts Инсталиране с 1 клик. Предлагат се също VPS и специален хостинг.Това уеб хостинг предприятие предоставя страхотни функции на евтини разходи, но потребителите, които искат да нямат ограничения при използването на ресурси, ще трябва да предприемат планове за хостинг с по-високи цени за пълна ефективност. Има функции като безплатен домейн, незабавна настройка, безплатни създатели на сайтове и дори с едно кликване WordPress Install. Освен това има 24/7 поддръжка, която обслужва потребителите. Потребителите могат да се възползват от изпробването на персонализирания контролен панел за управление на приложения и сайтове.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map