Bluehost е всестранната уеб хостинг услуга, която захранва милиони уебсайтове по целия свят. Bluehost е идеално подходящ за начинаещи.


InMotion хостинг широко се препоръчва като превъзходен уеб хост на малкия бизнес, InMotion хостинг е добре да се обмисли.

bluehost срещу хостинг за инмоции

InMotion хостинг съществува от повече от десетилетие и предлагат достъпни, високопроизводителни и независим уеб хостинг. Наличните пакети ще ви позволят да хоствате своя уебсайт с тях за малко над $ 5 на месец.

Bluehost и InMotion; как се подреждат?

Плюсове на хостинг на InMotion

Това са множество превъзходни неща, които си струва да подчертаете, но тук са основните предимства на споделените уеб хостинг услуги на InMotion Hosting:

 • Много функции са включени безплатно (други конкуренти предлагат като платени надстройки). InMotion предлага безплатен трансфер на уебсайтове, безплатни автоматични ежедневни резервни копия, безплатни SSD дискове са включени във всички хостинг планове, а безплатно плащане на име на домейн за една година е включено във всички планове.
 • Получавате светкавично бърз и надежден хостинг благодарение на Зони с максимална скорост , peering-базирана функция на мрежово ниво с използваемост на ниво CDN, която гарантира, че сайтът ви зарежда пламващо бързо за всички посетители на колкото се може повече различни места. Можете също така да изберете от 2 различни местоположения на сървъра; Източното крайбрежие на САЩ (което дава по-бърза връзка с Източна САЩ, Европа, Африка и Южна Америка) и друго в Западното крайбрежие (Западна САЩ, Азия, Австралия, Нова Зеландия и Южния Тихи океан).

функции за хостинг на инмоции

 • Оптимизиран за WordPress. Можете да изберете предварително да инсталирате WordPress от технически експерт и ще получите автоматично актуализиране на основните WordPress и лепенки за сигурност, безплатни архиви и WP-CLI интеграция. Освен това получавате безплатни SSD дискове за до 20 пъти по-бързи скорости на зареждане и подобрена производителност и стабилност на тяхната CloudLinux платформа с OptimumCache, PHP 7 и персонализирани вградени подобрения.
 • 90-дневна гаранция за връщане на парите (е водеща в отрасъла), заедно с гаранция за връщане на парите по всяко време за всички нови поръчки (не за подновяване). Гаранцията не се прилага за добавки като SSL сертификати или имена на домейни.

InMotion хостингът предлага почти перфектно решение, що се отнася до хостинг. Но това идва и с няколко недостатъка.

Основното е, че е трудно да се регистрирате за акаунт, защото първо трябва да преминете през процес на физическа проверка на телефона. Това е така, за да могат да прогонят фалшивите потребители.

InMotion хостинг минуси

Основните причини да не използвате InMotion хостинг включват:

 • Няма незабавна настройка на акаунта. InMotion изисква всички нови клиенти да бъдат ръчно проверени за целите на сигурността (което е добре), което означава, че може да отнеме малко време (което е лошо), преди вашият хостинг акаунт да бъде активиран, настроен и готов за използване.
 • Докато InMotion предлага безплатен автоматик архивиране на уебсайтове, всеки сайт над 10 GB няма да бъде архивиран и можете да възстановявате файлове само веднъж на всеки четири месеца за сайтовете, които се архивират. Ако вашият сайт надвишава 10 GB по размер, тогава ще трябва да се свържете с тях, за да организирате резервни услуги срещу допълнителни разходи

Плюсове на Bluehost

Освен евтините цени, защо трябва да помислите да се регистрирате с Bluehost за вашия уебсайт или блог?

 • Безплатно име на домейн. Получавате безплатно име на домейн за една година, когато се регистрирате за уеб хостинг с Bluehost.
 • Приятен ли е WordPress. Bluehost е добър за начинаещи уеб хостинг и начинаещи WordPress. Те предлагат лесна инсталация на WordPress с едно кликване, което улеснява стартирането на вашия уебсайт или блог. Плюс това Bluehost официално се препоръчва от WordPress.org
 • Марката. Bluehost хоства над 2 000 000 уебсайтове по целия свят, така че очевидно правят нещо правилно.
 • Добри хостинг функции. Bluehost плановете идват с вграден Cloudflare CDN и Let’s Encrypt SSL сертификат.

Противопоказания на Bluehost

Има и минуси. И така, какви са минусите на използването на Bluehost за хостване на вашия сайт?

 • Миграцията на сайтове не е безплатна. Ако искате да превключите хост и да се преместите в Bluehost, те предлагат да помогнат за мигрирането на вашия сайт към тях, но срещу заплащане. Bluehost ще прехвърли до 5 сайта и 20 имейл акаунта за цената от $ 149.99.
 • Много надстройки. Bluehost непрекъснато се опитва да ви продаде (често ненужни) надстройки и добавки.
 • Собственост на EIG. Bluehost е собственост на Endurance International Group (EIG), която е добре позната в хостинг индустрията за агресивно намаляване на разходите за сметка на подкрепа и производителност.
 • Бавни времена на натоварване. Времето за зареждане на Bluehost също не винаги е най-бързо. Освен това отчетите за грешки в сървъра като лоши шлюзи или вътрешни грешки на сървъра не са много успокояващи.
 • Няма ежедневни резервни копия. Архивирането на сайтове е любезно предоставяне, така че не можете да зависите от данните си, които да се архивират всеки ден. Трябва да настроите и стартирате собствения си архив чрез cPanel. Автоматичното архивиране е платен ъпгрейд, наречен Site Backup Pro, това е платена добавка, която създава редовни и автоматизирани архивирания на вашия сайт.
 • Объркващо ценообразуване. Цената на Bluehost на границата на това да бъде сенчеста, тъй като техните $ 2,95 на месец са въвеждаща цена и се основават на плащането на 3 години предварително.

InMotion хостинг срещу Bluehost

Как InMotion се сравнява с Bluehost? Нека разгледаме по-подробно някои от задължителните функции:

В движениеBluehost
Безплатно име на домейнДа за 1 годинаДа за 1 година
Гарантирано връщане на парите90 дни възстановяване30 дни възстановяване
Твърди твърди устройства (SSD)Да безплатноДа безплатно
SSL сертификатДа безплатноДа безплатно
Безплатни резервни копия на данниДа на всеки 24-36hДа веднъж седмично
Трансфер / миграция на сайтБезплатно (3 cPanel акаунта до 5GB)149,99 долара (5 сайта & 20 имейл акаунта)
ЦенообразуванеОт $ 3,49 / месОт $ 2,95 / месец

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Таблица”, “about”: “Bluehost vs InMotion хостинг”}

Хостинг на Bluehost срещу InMotion: Обобщение

Както можете да видите, да, има няколко причини да не използвате InMotion хостинг. Но мисля, че плюсовете надвишават минусите и Горещо препоръчвам хостинг InMotion (както прави и Джери Лоу в WebHostingSecretRevealed.net, който е домакин на неговия сайт с InMotion). Според мен InMotion е ясният победител при сравняването на Bluehost с InMotion хостинг.

Така че бързо да се обобщи. Кой от тях е по-добрият уеб хост, Bluehost срещу InMotion хостинг? Определено InMotion хостинг!.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me