Bluehost срещу Greengeeks

Bluehost срещу Greengeeks сравнение между главата, разглеждайки функции, производителност, цени, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да вземете информирано решение между тези две популярни споделени уеб хостинг услуги.


Общ резултат

Bluehost

Общ резултат

GreenGeeks

прекарайте пръст надясно

Bluehost

GreenGeeks

Относно:Bluehost предоставя хостинг услуги с неограничена честотна лента, хостинг пространство и имейл акаунти. Има репутация на стабилна производителност, отлична поддръжка на клиенти и конкурентни цени.GreenGeeks е водещият в индустрията доставчик на уеб решения за зелена енергия, който връща към мрежата три пъти по-консумираната от нея енергия. Това става чрез вятърната енергия. И GreenGeeks е отговорен за захранването на над 100 000 уебсайтове по целия свят.
Основан през:19962008
BBB Рейтинг:А+B+
Адрес:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 840975739 Kanan Rd Suite 300 Agoura Hills, CA 91301
Телефонен номер:(888) 401-4678(877) 326-7483
Имейл адрес:Не е в списъка[Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат
Център за данни / Местоположение на сървъра:Прово, ЮтаЧикаго Илинойс, Феникс Аризона, Торонто, Канада и Амстердам, Холандия
Месечна цена:От $ 2,95 на месецОт $ 3,96 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:Не99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Инструменти за подаване на търсачки. 100 $ Google Рекламен кредит. $ 50 Facebook Рекламен кредит. Безплатна обява в Yellowpages.Attracta SEO и маркетингови инструменти. Безплатни нощни архиви на данни. Безплатни твърди устройства (SSD).
Доброто: Разнообразие от хостинг планове: Bluehost предлага споделени, VPS, посветен и облачен хостинг, както и опции като управляван хостинг на WordPress, който ви дава гъвкавост за лесно мащабиране на вашия сайт според променящите се хостинг нужди.
24/7 Поддръжка: В допълнение към някои от най-добрите ресурси за самопомощ на всеки домакин, Bluehost има истинска армия от бързодействащи експерти, готови да ви помогнат 24/7 чрез билет за поддръжка, гореща линия или чат на живо.
Правила за добро възстановяване на пари: Bluehost ще ви върне пълно възстановяване, ако анулирате в рамките на 30 дни, и пропорционално възстановяване на суми, ако се откажете след този период.
Лесен за използване: GreenGeeks улеснява нещата с инструменти за инсталиране с едно щракване за 150+ приложения и подобрена версия на cPanel, така че да можете да контролирате всичко на вашия уебсайт.
Безплатен домейн: GreenGeeks ви предлага безплатна регистрация на домейн за продължителността на вашия акаунт.
Добра поддръжка на клиенти: GreenGeeks предоставя 24/7/365 чат на живо и поддръжка по имейл, както и множество ръководства за начина, по които да помогнете да започнете на своя уебсайт.
Страхотни гаранции за обслужване: Продължителността на GreenGeeks непрекъснато е 99,95% и те ви предлагат 99,9% гаранция за продължаване.
Лошото: Без гаранция за необичайно време: Bluehost не ви предлага компенсация за продължителен или неочакван престой.
Такси за миграция на уебсайтове: За разлика от някои от конкурентите си, Bluehost начислява допълнителни такси, ако искате да мигрирате вече съществуващи уебсайтове или акаунти на orcPanel..
Проблеми с цените: Най-добрите цени на GreenGeeks идват с цената на тригодишен договор, докато таксите за по-кратки фактуриране на фактурите падат от по-скъпата страна на спектъра.
Фиксиран план: GreenGeeks предлага само един споделен хостинг план с фиксирани спецификации, ограничаващ възможностите ви да разширите възможностите за хостинг, ако е необходимо.
Няма Windows: GreenGeeks работи изключително на базирани на Linux системи.
Резюме:Bluehost (преглед тук) е известен и със собственото си решение за защита на ресурсите, създадено за защита на потребители на споделен хостинг от други вероятни злоупотребяващи потребители на същия сървър. Клиентите и потребителите могат да инсталират приложение с помощта на SimpleScripts Инсталиране с 1 клик. Предлагат се също VPS и специален хостинг.GreenGeeks (преглед) има функции като безплатно име на домейн за целия живот на акаунта. Той също така предлага цялостен хостинг план, включващ неограничено пространство, честотна лента и дори добавки домейни. Те също така предоставят безплатен трансфер на уебсайтове, контролен панел и интерфейси Softaculous, заедно с поддръжка по телефона, имейл и чат, която е отзивчива и на живо. 99,9% гаранция за продължаване и 30-дневна гаранция за връщане на пари също са доста впечатляващи.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map