Bluehost срещу Fatcow

Bluehost срещу Fatcow сравнение на главата, разглеждайки функции, производителност, цени, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да изберете между тези две популярни уеб хостинг услуги.


Общ резултат

Bluehost

Общ резултат

Дебела крава

Два уеб хоста, които се открояват, когато става въпрос за евтин и удобен за начинаещи уеб хостинг, са BlueHost и FatCow. И двете тези хостинг компании предлагат качествен хостинг предвид евтината цена, която предлагат. Въпреки това, Bluehost предоставя по-добри функции и освен това е по-реномирана компания.

Сравнение между Bluehost и FatCow

прекарайте пръст надясно

Bluehost

Дебела крава

Относно:Bluehost предоставя хостинг услуги с неограничена честотна лента, хостинг пространство и имейл акаунти. Има репутация на стабилна производителност, отлична поддръжка на клиенти и конкурентни цени.FatCow предлага уеб хостинг за малки и средни предприятия, както за начинаещи, така и за опитни потребители. Тази компания предлага цялостни решения за уеб хостинг, заедно с домейни.
Основан през:19961998
BBB Рейтинг:А+А-
Адрес:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 8409770 Blanchard Rd Burlington, MA 01803
Телефонен номер:(888) 401-4678(866) 544-9343
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Прово, ЮтаБостън, Масачузетс
Месечна цена:От $ 2,95 на месецОт $ 3.15 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelКонтролен панел за дебели крави
Гаранция за необичаен сървър:Не99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни30 дни
Наличен хостинг:даНе
бонуси & Екстри:Инструменти за подаване на търсачки. 100 $ Google Рекламен кредит. $ 50 Facebook Рекламен кредит. Безплатна обява в Yellowpages.100 $ Google Adwords Credit. 50 $ Facebook кредит за реклама. $ 25 Yahoo! / Bing Search Marketing Credit. Обява в YellowPages.com Безплатен телефонен номер (но само за САЩ).
Доброто: Разнообразие от хостинг планове: Bluehost предлага споделени, VPS, посветен и облачен хостинг, както и опции като управляван хостинг на WordPress, който ви дава гъвкавост за лесно мащабиране на вашия сайт според променящите се хостинг нужди.
24/7 Поддръжка: В допълнение към някои от най-добрите ресурси за самопомощ на всеки домакин, Bluehost има истинска армия от бързодействащи експерти, готови да ви помогнат 24/7 чрез билет за поддръжка, гореща линия или чат на живо.
Правила за добро възстановяване на пари: Bluehost ще ви върне пълно възстановяване, ако анулирате в рамките на 30 дни, и пропорционално възстановяване на суми, ако се откажете след този период.
Разнообразие от типове хостинг: FatCow ви дава избор на споделен, VPS или посветен хостинг, така че сте сигурни, че можете да намерите план, който да отговаря на вашите нужди.
Capital S for Speed: FatCow използва твърдо състояние на базата на дисково устройство, за да осигури максимална производителност на сайта с мълниеносна скорост.
Защита от злонамерен софтуер: FatCow използва защитни стени и SiteLock, добре известен доставчик на сигурност, за да достави почти безпроблемен пакет за сигурност за всеки план в тяхната стабилна.
Лошото: Без гаранция за необичайно време: Bluehost не ви предлага компенсация за продължителен или неочакван престой.
Такси за миграция на уебсайтове: За разлика от някои от конкурентите си, Bluehost начислява допълнителни такси, ако искате да мигрирате вече съществуващи уебсайтове или акаунти на orcPanel..
Непривлекателни цени за подновяване: Въпреки че встъпителните цени на FatCow са доста атрактивни, редовните им цени не са толкова удобни за джоба.
Отзиви за смесена поддръжка на клиенти: Докато се свързвате с техния екип за поддръжка, изглежда е лесно за някои клиенти, други изживяват дълги времена на чакане, а някои остават нерешен проблемът, което е голям червен флаг за всяка услуга.
Резюме:Bluehost (преглед тук) е известен и със собственото си решение за защита на ресурсите, създадено за защита на потребители на споделен хостинг от други вероятни злоупотребяващи потребители на същия сървър. Клиентите и потребителите могат да инсталират приложение с помощта на SimpleScripts Инсталиране с 1 клик. Предлагат се също VPS и специален хостинг.Въпреки че цените за уеб хостинг на FatCow са малко по-високи от останалата част от конкуренцията, си струва. Характеристиките включват безплатно име на домейн, безплатен трансфер на домейни и лесни за използване строители на сайтове. Други впечатляващи функции включват $ 100 Google и рекламни кредити за Bing. Наред с гаранция за връщане на пари, FatCow предоставя отлична поддръжка на клиенти. А за потребителите на WordPress, FatCow предоставя пакет WP Essential със скорост на сайта, която е около 60% по-бърза, отколкото обикновено е възможно.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map