Блуехост Остале врсте веб хостинга: ВПС, Цлоуд, ВооЦоммерце и ВордПресс хостинг

У реду, па какав хостинг од Блуехоста добијате за ново креирану веб страницу, када вам нешто треба мало више гунђање од дељеног хостинга?


блуехост впс, цлоуд, вооцоммерце и вордпресс хостинг

Овде сам већ обухватила планове за веб хостинг за дељење веб локације за Блуехост. Сада ћу проћи кроз Блуехост-ове друге, напредније врсте хостинг услуга, наиме њихове ВПС, Цлоуд, ВооЦоммерце & ВордПресс хостинг Опције.

 1. Блуехост ВПС хостинг

Овде ћу дати кратак преглед планова Блуехост-овог ВПС хостинга.

 1. Блуехост Цлоуд хостинг

Ево кратког прегледа и прегледа планова Блуехост Цлоуд хостинга.

 1. Блуехост ВооЦоммерце хостинг

Овде ћу дати кратки преглед Блуехостових планова за ВооЦоммерце хостинг.

 1. Блуехост ВордПресс хостинг

Овде ћу дати кратак преглед планова Блуехост-ових ВПС ВордПресс хостинга.

Овде ћу упоредити различите планове веб хостинга Блуехоста и како вам они могу помоћи да направите савршену веб локацију. Започнимо са упоређивањем Блуехостових („не дијељених“) веб хостинг услуга.

Блуехост ВПС хостинг

Ако желите сигурну и бољу перформансу веб странице, онда би требало да проверите ВПС хостинг од Блуехоста. Кад год гледате било који хостинг план, мораћете да потражите функције укључене у план.

блуехост впс хостинг

Када је реч о виртуелним приватним серверима, требало би да знате да ћете моћи да имате флексибилност и већу контролу над својом веб страницом. Прегледајмо различите пакете које пружа Блуехост и које су карактеристике у којима можете уживати у овим ВПС хостинг плановима.

Тако Блуехост има четири различита ВПС хостинг пакета укључујући и стандардни, побољшани, премиум и врхунски пакет. Међутим, требали бисте знати да одабир правог плана заправо зависи од потреба и захтјева које имате.

Са побољшаним пакетом моћи ћете да имате брзину 2 језгра ЦПУ-а упоредо са САН складиште од 60 ГБ и 4 ГБ РАМ-а. Они пружају 24/7 техничку подршку за све своје пакете.

Помоћу њиховог ВПС хостинга моћи ћете добити побољшани интерфејс цПанел који ће вам омогућити да управљате својим ВПС хостингом на најбољи могући начин.

Блуехост Цлоуд хостинг

Ево једног од најтраженијих Блуехост веб хостинг плана и нема сумње да је ово један од најбољих хостинг услуга Блуехоста.

хостинг хостинг облака

Када је у питању Блуехостово гостовање у облаку према плановима, ваши подаци ће бити заштићени чак и са вишеструким кваровима у технологији.

Да не заборавите, ако користите цлоуд хостинг, тада бисте требали знати да то не треба више од тога 3 секунде за учитавање било које веб странице. Са цлоуд хостингом, кеширање је изузетно, и са глобални ЦДН, ресурси вашег сервера су усмерени на право место.

Помоћу Блуехост пакета за хостинг у облаку моћи ћете да добијете најбоље планове за своју веб локацију. Имају три пакета укључујући Стартер, Перформанце и Бусинесс Про. Наравно, ако тражите облак веб хостинга за свој посао, онда бисте требали размотрити њихов Бусинесс Про пакет.

Међутим, њихов најпопуларнији пакет је Перформанце пакет у коме ћете моћи да уживате у предностима неограничених веб локација, са несмерени простор за складиштење и пропусни опсег.

Блуехост ВооЦоммерце хостинг

Име све говори. Ако желите да створите трговину е-трговине и тражите опцију која ће вам пружити све потребне ствари, тада бисте требали размотрити ВооЦоммерце хостинг од Блуехоста.

блуехост вооцоммерце хостинг

Ако имате интернет предузеће, ово је савршен начин за почетак. Уз овај план хостинга, такође ћете моћи да изаберете између три различита хостинг плана, укључујући Стартер, Плус и Бусинесс Про.

Када бирате управљани ВордПресс и ВооЦоммерце хостинг, морате бити сигурни у сигурност. А Блуехост пружа сву сигурност потребну за управљање вашом мрежном продавницом.

Блуехост пружа позитиван ССЛ на свом Стартер плану уз 24/7 техничку подршку. Са овим конкретним планом добићете Простор за веб локацију од 100 ГБ са неограничена пропусност.

Ако сте основали онлајн предузеће и тражите Плус или Бусинесс Про рачун, моћи ћете да га примате неограничени паркирани домени и поддомене.

Међутим, избор правог хостинг пакета увек зависи од тога што тражите. Увек би требало да упоредите своје опције на мрежи, а требало би да прођете и кроз детаљан истраживачки процес.

Блуехост ВордПресс хостинг

Ко не жели да имате хостинг план који ће вам пружити све ствари које ћете морати да поставите касније? Са ВордПресс хостинг Блуехоста Планирано, Блуехост ће вам пружити добро оптимизовану ВордПресс инсталацију на вашем домену.

блуехост вордпресс хостинг

Управљани ВордПресс хостинг из Блуехоста учиниће вам ствари веома једноставним, а пружиће вам брз, сигуран и поуздан веб хостинг.

За управљани ВордПресс хостинг, Блуехост има четири различита плана. Можете изабрати ВП стандард, ВП Енханцед, ВП Премиум и ВП Ултимате. Можете упоредити њихов графикон и изабрати онај који одговара вашим потребама и захтевима.

Међутим, ВП Стандард је њихов најпопуларнији план који можете да одаберете, и који има побољшани цПанел са СитеЛоцк ЦДН и СецуритиЛоцк Про безбедношћу.

Интегрисали су неке моћне безбедносне алате за сигурност сајта ВордПресс, а уз сваки пакет моћи ћете да га добијете СитеЛоцк Сецурити и напредни ЦДН. Осим тога, не морате инсталирати ВордПресс и затим га оптимизовати на свом веб локацији.

Са овим пакетом једноставно морате започети са својом веб страницом. Овај план је погодан за све оне који желе да изграде своју веб страницу на ВордПрессу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map