Bluehost Muun tyyppinen verkkomainonta: VPS, Cloud, WooCommerce ja WordPress Hosting

Okei, niin millaista majoitusta Bluehostilta saat vasta luodulle verkkosivustollesi, kun tarvitset jotain hiukan enemmän myrskyä kuin jaettu hosting?


bluehost vps, pilvi, verkkokauppa ja WordPress-hosting

Olen jo käsitellyt täällä Bluehostin lähtötason jaetut web-hosting-suunnitelmat. Joten nyt aion käydä läpi Bluehostin muut edistyneemmät hosting-palvelut, nimittäin niiden VPS, pilvi, WooCommerce & WordPress-hosting vaihtoehtoja.

 1. Bluehost VPS-hosting

Täällä annan nopean yleiskuvan Bluehostin VPS-hosting-suunnitelmista.

 1. Bluehost Cloud -majoitus

Täällä annan nopean yleiskuvan ja katsauksen Bluehost’s Cloud-hosting-suunnitelmiin.

 1. Bluehost WooCommerce-hosting

Täällä annan nopean yleiskuvan Bluehostin WooCommerce-hosting-suunnitelmista.

 1. Bluehost WordPress -majoitus

Täällä annan nopean yleiskatsauksen Bluehostin VPS WordPress -majoitussuunnitelmista.

Tässä vertaan Bluehostin erilaisia ​​web-hosting-suunnitelmia ja miten ne voivat auttaa sinua luomaan täydellisen verkkosivustosi. Aloitetaan vertaamalla Bluehostin (”jakamattomia”) verkkopalvelupalveluita.

Bluehost VPS-hosting

Jos haluat turvallisen ja tehokkaamman verkkosivuston, sinun kannattaa tarkistaa Bluehostin VPS-hosting. Aina kun tarkastelet mitä tahansa hosting-suunnitelmaa, joudut etsimään suunnitelmaan sisältyviä ominaisuuksia.

bluehost vps-hosting

Virtuaalisten yksityisten palvelimien suhteen sinun pitäisi tietää, että sinulla on joustavuus ja enemmän hallintaa verkkosivustollesi. Tarkastellaan Bluehostin tarjoamia erilaisia ​​paketteja ja mitä ominaisuuksia voit nauttia näillä VPS-hosting-suunnitelmilla.

Joten Bluehostilla on neljä erilaista VPS-hosting-pakettia, mukaan lukien a vakio, parannettu, premium ja lopullinen paketti. Sinun tulisi kuitenkin tietää, että oikean suunnitelman valinta todella riippuu sinulla olevista tarpeista ja vaatimuksista.

Parannetun paketin avulla voit saada nopeuden 2 prosessorin ydintä kera 60 Gt: n SAN-tallennustila ja 4 Gt RAM-muistia. Ne tarjoavat 24/7 teknisen tuen kaikille paketeilleen.

Heidän VPS-isäntänsä avulla saat parannettu cPanel-käyttöliittymä jonka avulla voit hallita VPS-majoitusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Bluehost Cloud -majoitus

Tässä on yksi halutuimmista Bluehostin web-hosting-suunnitelmista, ja ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on yksi Bluehostin parhaista hosting-palveluista.

bluehost pilvi hosting

Kun se tulee Bluehostin pilvipalvelu Suunnittelet, tietosi tietoturvaan turvataan jopa useilla tekniikkavirheillä.

Muistathan, että jos käytät pilvipalvelua, sinun pitäisi tietää, että se vie vain enemmän 3 sekuntia minkä tahansa verkkosivun lataamiseen. Pilvipalvelun avulla, välimuisti on poikkeuksellinen, ja kanssa maailmanlaajuinen CDN, palvelinresurssit ovat keskittyneet oikeaan paikkaan.

Bluehost-pilvipalvelupakettien avulla voit saada parhaat suunnitelmat verkkosivustollesi. Heillä on kolme pakettia, mukaan lukien Starter, Performance ja Business Pro. Tietysti, jos etsit pilvi-web-hosting-palvelua yrityksellesi, sinun tulee tietenkin harkita niiden käyttöä Business Pro paketti.

Heidän suosituin paketti on kuitenkin Suorituskykypaketti jossa voit nauttia eduista, jotka aiheutuvat rajoittamattomasta verkkosivustosta, joiden kanssa mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys.

Bluehost WooCommerce-hosting

Nimi kertoo kaiken. Jos haluat luoda verkkokaupan ja etsit vaihtoehtoa, joka tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi, sinun kannattaa harkita WooCommerce-isännöinti Bluehostilta.

bluehost-verkkokaupan isännöinti

Jos sinulla on online-yritystä, tämä on täydellinen tapa aloittaa. Tämän hosting-suunnitelman avulla voit myös valita kolmesta eri hosting-suunnitelmasta, mukaan lukien Starter, Plus ja Business Pro.

Kun valitset hallittuja WordPress- ja WooCommerce-hosting-palveluita, sinun on oltava varma turvallisuudesta. Ja Bluehost tarjoaa kaiken tietoturvan, jota tarvitset verkkokaupan hallintaan.

Bluehost tarjoaa positiivisen SSL-aloitussuunnitelmansa 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa teknistä tukea. Tämän erityisen suunnitelman avulla saat 100 Gt verkkosivustoa kanssa rajoittamaton kaistanleveys.

Jos olet perustanut verkkoyrityksen ja etsit Plus- tai Business Pro -tiliä, voit vastaanottaa rajoittamaton varattu verkkotunnus ja aliverkkotunnukset.

Oikean hosting-paketin valinta riippuu kuitenkin aina siitä, mitä etsit. Ja sinun on aina verrattava vaihtoehtojasi verkossa, ja sinun on myös käydä läpi yksityiskohtainen tutkimusprosessi.

Bluehost WordPress -majoitus

Kuka ei halua ylläpitosuunnitelmaa, joka tarjoaa sinulle kaikki asiat, jotka sinun on määritettävä myöhemmin? Kanssa Bluehostin WordPress-hosting Suunnitelma, Bluehost tarjoaa sinulle hyvin optimoidun WordPress-asennuksen verkkotunnuksellesi.

bluehost WordPress-hosting

Bluehostin ylläpitämä WordPress-hosting tekee asioista paljon yksinkertaisia ​​ja tarjoaa sinulle nopean, turvallisen ja luotettavan web-isännöinnin.

Hallittuun WordPress-isännöintiin Bluehostilla on neljä erilaista suunnitelmaa. Voit valita WP-standardi, WP-parannettu, WP Premium ja WP Ultimate. Voit verrata heidän kaaviotaan ja valita tarpeitasi ja vaatimuksiasi vastaavan kaavion.

WP Standard on kuitenkin heidän suosituin suunnitelmansa, jonka voit valita, ja sillä on parannettu cPanel SiteLock CDN- ja SiteLock Pro -suojauksilla.

He ovat integroineet joitain tehokkaita WordPress-sivustoturvallisuustyökaluja, ja jokaisen paketin kanssa voit vastaanottaa SiteLock-suojaus ja edistyksellinen CDN. Lisäksi sinun ei tarvitse asentaa WordPressiä ja optimoida sitä sitten sivustollesi.

Tämän paketin kanssa sinun on vain aloitettava verkkosivustosi aloittaminen. Tämä suunnitelma sopii kaikille niille, jotka haluavat rakentaa verkkosivustonsa WordPressiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map