Bluehost Jenis Web Hosting Lain: VPS, Cloud, WooCommerce & WordPress Hosting

Baiklah, jadi apa jenis hosting dari Bluehost yang anda dapat untuk laman web yang baru anda buat, apabila anda memerlukan sesuatu sedikit lebih menggerutu daripada hosting bersama?


bluehost vps, cloud, woocommerce dan hosting wordpress

Saya telah membuat liputan rancangan hosting web peringkat kemasukan Bluehost di sini. Jadi sekarang saya akan melalui jenis perkhidmatan hosting Bluehost yang lain dan lebih maju, iaitu VPS, Cloud, WooCommerce & Hosting WordPress pilihan.

 1. Hosting VPS Bluehost

Di sini saya akan memberikan gambaran ringkas mengenai rancangan hosting VPS Bluehost.

 1. Hosting Cloud Bluehost

Di sini saya akan memberikan gambaran ringkas dan tinjauan mengenai rancangan hosting Bluehost’s Cloud.

 1. Hosting Bluehost WooCommerce

Di sini saya akan memberikan gambaran ringkas mengenai rancangan hosting WooCommerce Bluehost.

 1. Hosting WordPress Bluehost

Di sini saya akan memberikan gambaran ringkas mengenai rancangan hosting VPS WordPress Bluehost.

Di sini, saya akan membandingkan rancangan hosting web Bluehost yang berbeza dan bagaimana ia dapat membantu anda membuat laman web yang sempurna. Mari bermula dengan perbandingan perkhidmatan hosting web Bluehost (“tidak dikongsi”).

Hosting VPS Bluehost

Sekiranya anda mahukan laman web yang selamat dan berprestasi lebih baik, maka anda harus menyemaknya Hosting VPS dari Bluehost. Setiap kali anda melihat rancangan hosting, anda mesti mencari ciri-ciri yang termasuk dalam rancangan tersebut.

hosting vh bluehost

Ketika datang ke Virtual Private Server, anda harus tahu bahawa anda akan dapat fleksibiliti dan lebih banyak kawalan ke atas laman web anda. Mari kita lalui pakej berbeza yang disediakan oleh Bluehost dan apakah ciri-ciri yang dapat anda nikmati dengan rancangan hosting VPS ini.

Jadi Bluehost mempunyai empat pakej hosting VPS yang berbeza termasuk a pakej standard, dipertingkatkan, premium, dan terbaik. Namun, anda harus tahu bahawa pemilihan rancangan yang tepat sebenarnya bergantung pada keperluan dan kehendak yang anda ada.

Dengan pakej yang dipertingkatkan, anda akan dapat kelajuan 2 teras CPU bersama dengan Storan SAN 60GB dan RAM 4GB. Mereka memberikan sokongan teknikal 24/7 pada semua pakej mereka.

Dengan hosting VPS mereka, anda akan dapat antara muka cPanel yang lebih baik yang akan membolehkan anda mengurus hosting VPS anda dengan cara terbaik.

Hosting Cloud Bluehost

Inilah salah satu rancangan hosting web Bluehost yang paling dicari dan tidak syak lagi bahawa ini adalah salah satu perkhidmatan hosting terbaik Bluehost.

hosting awan bluehost

Ketika datang ke Hosting awan Bluehost merancang, data anda akan diamankan walaupun terdapat banyak kegagalan teknologi.

Jangan lupa, jika anda menggunakan cloud hosting maka anda harus tahu bahawa tidak memerlukan lebih dari 3 saat untuk memuatkan mana-mana laman web. Dengan hosting awan, caching sangat luar biasa, dan dengan CDN global, sumber pelayan anda tertumpu pada tempat yang betul.

Dengan pakej hosting awan Bluehost, anda akan dapat rancangan terbaik untuk laman web anda. Mereka mempunyai tiga pakej termasuk Permulaan, Prestasi, dan Pro Perniagaan. Sudah tentu, jika anda mencari web hosting awan untuk perniagaan anda, maka anda harus mempertimbangkannya Pro Perniagaan pakej.

Walau bagaimanapun, pakej mereka yang paling popular adalah Pakej prestasi di mana anda akan dapat menikmati faedah mempunyai laman web tanpa had, dengan ruang simpanan dan lebar jalur yang tidak dimeterai.

Hosting Bluehost WooCommerce

Nama itu menyebut semuanya. Sekiranya anda ingin membuat kedai e-dagang dan anda mencari pilihan yang akan menyediakan semua perkara yang anda perlukan, maka anda harus mempertimbangkan Hosting WooCommerce dari Bluehost.

hosting woocommerce bluehost

Sekiranya anda mempunyai perniagaan dalam talian, ini adalah kaedah terbaik untuk memulakan. Dengan rancangan hosting ini, anda juga dapat memilih dari tiga rancangan hosting yang berbeza termasuk Permulaan, Plus, dan Pro Perniagaan.

Apabila anda memilih hosting WordPress dan WooCommerce yang diuruskan, anda perlu memastikan keselamatan. Dan, Bluehost memberikan semua keselamatan yang anda perlukan untuk menguruskan kedai dalam talian anda.

Bluehost memberikan SSL positif pada rancangan Starter mereka dengan sokongan teknikal 24/7. Dengan rancangan khusus ini, anda akan mendapat Ruang laman web 100GB dengan lebar jalur tidak terhad.

Sekiranya anda telah menubuhkan perniagaan dalam talian dan anda mencari akaun Plus atau Business Pro, maka anda akan dapat menerima domain dan subdomain tanpa had.

Walau bagaimanapun, pemilihan pakej hosting yang tepat selalu bergantung pada apa yang anda cari. Dan, anda harus selalu membandingkan pilihan anda dalam talian, dan anda juga harus melalui proses penyelidikan terperinci.

Hosting WordPress Bluehost

Siapa yang tidak mahu mempunyai rancangan hosting yang akan menyediakan semua perkara yang perlu anda atur nanti? Dengan Hosting WordPress Bluehost rancang, Bluehost akan memberi anda pemasangan WordPress yang dioptimumkan dengan baik pada domain anda.

hosting wordpress bluehost

Hosting WordPress yang dikendalikan dari Bluehost akan menjadikan perkara menjadi lebih mudah bagi anda, dan mereka akan menyediakan hosting web yang pantas, selamat dan boleh dipercayai.

Untuk hosting WordPress yang dikendalikan, Bluehost mempunyai empat rancangan berbeza. Anda boleh memilih dari Standard WP, ​​WP Enhanced, WP Premium, dan WP Ultimate. Anda boleh membandingkan carta mereka dan memilih peta yang sesuai dengan keperluan dan kehendak anda.

Walau bagaimanapun, WP Standard adalah rancangan paling popular mereka yang boleh anda pilih, dan ada cPanel yang dipertingkatkan dengan keselamatan SiteLock CDN dan SiteLock Pro.

Mereka telah menggabungkan beberapa alat keselamatan yang kuat untuk keselamatan laman WordPress, dan dengan setiap pakej, anda akan dapat menerimanya SiteLock Security dan CDN canggih. Selain itu, anda tidak perlu memasang WordPress dan kemudian mengoptimumkannya di laman web anda.

Dengan pakej ini, anda hanya perlu memulakan laman web anda. Pelan ini sesuai untuk semua orang yang ingin membina laman web mereka di WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map