Bluehost Други видове уеб хостинг: VPS, облак, WooCommerce и WordPress хостинг

Добре, така че какъв хостинг от Bluehost получавате за новосъздадения си уебсайт, когато имате нужда от нещо малко повече мърморене от споделения хостинг?


bluehost vps, облак, woocommerce и хостинг на wordpress

Вече покрих плановете за уеб хостинг на Bluehost за начално ниво тук. Така че сега ще премина през други, по-модерни видове хостинг услуги на Bluehost, а именно техните VPS, Cloud, WooCommerce & WordPress хостинг настроики.

 1. Bluehost VPS хостинг

Тук ще дам бърз преглед на плановете за хостинг VPS на Bluehost.

 1. Облачен хостинг на Bluehost

Тук ще дам бърз преглед и преглед на плановете за хостинг на Bluehost в Cloud.

 1. Bluehost WooCommerce хостинг

Тук ще дам бърз преглед на хостинг плановете на Bluehost за WooCommerce.

 1. Bluehost WordPress хостинг

Тук ще дам бърз преглед на плановете за хостинг VPS WordPress на Bluehost.

Тук ще сравня различните планове за уеб хостинг на Bluehost и как те могат да ви помогнат да създадете вашия перфектен уебсайт. Нека започнем със сравнението на уеб хостинг услугите на Bluehost („не споделяни“).

Bluehost VPS хостинг

Ако искате сигурен и по-добре работещ уебсайт, тогава трябва да проверите VPS хостинг от Bluehost. Всеки път, когато разглеждате някой хостинг план, ще трябва да търсите функциите, включени в плана.

bluehost vps хостинг

Когато става въпрос за виртуални частни сървъри, трябва да знаете, че ще можете да имате гъвкавост и повече контрол върху вашия уеб сайт. Нека да преминем през различни пакети, предоставени от Bluehost и какви са функциите, които можете да се насладите на тези VPS хостинг планове.

Така Bluehost има четири различни VPS хостинг пакети, включително a стандартен, подобрен, премиум и краен пакет. Трябва обаче да знаете, че изборът на правилния план всъщност зависи от нуждите и изискванията, които имате.

С подобрения пакет ще можете да имате скорост от 2 ядра на процесора заедно с 60 GB SAN съхранение и 4 GB RAM. Те осигуряват денонощна техническа поддръжка на всичките си пакети.

С техния VPS хостинг ще можете да получите подобрен cPanel интерфейс което ще ви позволи да управлявате вашия VPS хостинг по възможно най-добрия начин.

Облачен хостинг на Bluehost

Ето един от най-търсените уеб хостинг програми на Bluehost и няма съмнение, че това е една от най-добрите хостинг услуги на Bluehost.

облачен хостинг на bluehost

Когато става въпрос за Облачният хостинг на Bluehost Вашите данни ще бъдат защитени дори при множество технологични повреди.

Не забравяйте, че ако използвате облачен хостинг, тогава трябва да знаете, че това не отнема повече от 3 секунди, за да заредите всяка уеб страница. С облачен хостинг, кеширането е изключително, и със глобален CDN, ресурсите на вашия сървър са фокусирани на правилното място.

С облачните пакети за хостинг на Bluehost ще можете да получите най-добрите планове за вашия уебсайт. Те имат три пакета включително Starter, Performance и Business Pro. Разбира се, ако търсите облачен уеб хостинг за вашия бизнес, тогава трябва да помислите за техните Business Pro пакет.

Най-популярният им пакет обаче е Пакет за изпълнение в който ще можете да се възползвате от предимствата на това да имате неограничен уебсайт, с немерно пространство за съхранение и честотна лента.

Bluehost WooCommerce хостинг

Името казва всичко. Ако търсите да създадете магазин за електронна търговия и търсите опцията, която ще ви предостави всички необходими неща, тогава трябва да помислите WooCommerce хостинг от Bluehost.

хостинг на woocommerce bluehost

Ако имате онлайн бизнес, това е идеалният начин да стартирате. С този хостинг план, вие също ще можете да избирате от три различни хостинг планове, включително Starter, Plus и Business Pro.

Когато избирате управляван хостинг на WordPress и WooCommerce, трябва да сте сигурни в сигурността. И Bluehost осигурява цялата сигурност, която ви е необходима за управление на вашия онлайн магазин.

Bluehost предоставя положителна SSL в техния стартов план с 24/7 техническа поддръжка. С този конкретен план ще получите 100GB пространство на уебсайта с неограничена честотна лента.

Ако сте създали онлайн бизнес и търсите Plus или Business Pro акаунт, тогава ще можете да получавате неограничен брой паркирани домейни и поддомейни.

Изборът на правилния хостинг пакет обаче винаги зависи от това, което търсите. И винаги трябва да сравнявате вашите опции онлайн и също трябва да преминете през подробен изследователски процес.

Bluehost WordPress хостинг

Кой не иска да има хостинг план, който ще ви предостави всички неща, които ще трябва да настроите по-късно? с WordPress хостинг на Bluehost план, Bluehost ще ви осигури добре оптимизирана инсталация на WordPress във вашия домейн.

bluehost wordpress хостинг

Управляваният хостинг на WordPress от Bluehost ще направи нещата много прости за вас и ще ви осигури бърз, сигурен и надежден уеб хостинг.

За управлявания хостинг на WordPress Bluehost има четири различни плана. Можете да избирате WP стандарт, WP Enhanced, WP Premium и WP Ultimate. Можете да сравните тяхната диаграма и да изберете тази, която отговаря на вашите нужди и изисквания.

WP Standard обаче е най-популярният им план, който можете да изберете, и той има подобрен cPanel със SiteLock CDN и сигурност на SiteLock Pro.

Те са интегрирали някои мощни инструменти за сигурност за сигурност на сайта на WordPress и с всеки пакет ще можете да получавате SiteLock Security и разширено CDN. Плюс това не е нужно да инсталирате WordPress и след това да го оптимизирате на вашия сайт.

С този пакет просто трябва да започнете работа с вашия уебсайт. Този план е подходящ за всички, които търсят да създадат своя уебсайт на WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map