Bluehost arvostelu

Onko sinulla ollut tarpeeksi kaikista hehkuvista Bluehost arvostelut, kaikilla täydellisillä viiden tähden hinnoilla? Minä myös. Kuvittele lukevan heistä rehellinen arvostelu. Ilman kaikkia täydellisiä viiden tähden pisteitä, puolueellisuutta ja tarpeetonta ja hyödytöntä fluffia.


Luulet todennäköisesti, että tämä tässä on vain yksi niistä arvosteluista. Että tämä on toinen niistä Bluehost arvostelu sivustoja, jotka luokitellaan heihin numero uno!

Ei sireaa, uh-uh, olet väärässä siitä. Tämä on ei toinen niistä. Koska tämä on henkilökohtainen, puolueeton ja raa’asti rehellinen arvosteluani.

Toki, ne ovat monipuolinen, halpa ja kaiken kaikkiaan kunnossa oleva web-isäntä aloittaessasi ensimmäistä sivustoasi, mutta ihmiset yleensä rakastavat heitä tai vihaavat niitä.

arvosteluja viserrysSekoitettu pussi arvioita Twitterissä

Jos aiot kirjautua heidän kanssaan, anna minulle kymmenen minuuttia ajasta ja annan sinulle kaikki tietävät tosiasiat ja vastaan ​​kysymyksiin kuten.

 • Paljonko se maksaa?
 • Ovatko ne hyviä vai pitäisikö minun valita toinen verkkoisäntä?
 • Jos kirjaudun heidän kanssaan, saanko rahat takaisin, jos olen onneton?
 • Mitkä ovat niiden käytön edut ja haitat?
 • Mikä on paras suunnitelma saada?
 • Mikä sisältyy (ja ei sisälly) isäntäpaketteihin?
 • Tuleeko Bluehost mukana SSD: llä? Rajoittamaton tallennustila & kaistanleveys?
 • Voinko isännöidä heille useita verkkosivustoja?
 • Onko mitään ekstroja, jotka sisältyvät ilmaiseksi?

Kun olet lopettanut tämän Bluehost-arvostelu (2020-päivitys) lukemisen, tiedät, ovatko ne oikeita (vai vääriä) Web-isäntä, johon voit kirjautua.

Napsauttamalla tätä linkkiä saat tietoa 65% alennus normaalista hinnasta ja isännöi verkkosivustoasi vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

Contents

Mitä opit tässä arvostelussa

 1. Plussat & Haittoja

Onko Bluehost hyvä verkkoisäntä? Tässä ovat edut ja haitat niiden käytöstä. Siellä on paljon positiivisia, mutta on myös negatiivisia.

tai hypätä tai

 1. suunnitelmat & hintoja

Täällä annan sinulle yleiskuvan heidän isännöintisuunnitelmista. Ota selvää mikä on (ja mikä ei ole) sisältyvät heidän jaettuihin hosting-suunnitelmiin.

ja

 1. Ohje

Onko sinulla erityinen kysymys tästä verkkoisäntästä? Sitten siihen todennäköisesti vastataan omassa yleisimmin esitetyt kysymykset jakso.

 1. Suosittelen niitä?

Selvittää jos mielestäni he ovat hyvä verkkoisäntä. Pitäisikö ilmoittautua tai haluatko ilmoittautua paremmin kilpailijan kanssa?

Katso minun löytääkseni Bluehostin mielestäni tie.

Ennen kuin siirryn arvosteluun täällä, annan sinulle nopean yhteenvedon.

Tietoja Bluehostista

 • Bluehost perustettiin vuonna 2003 2003 mennessä Matt Heaton ja sen päämaja on Provo, Utah.
 • Useimmat suunnitelmat tulevat mukana rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys.
 • ilmainen verkkotunnus yhden vuoden ajan sisältyy useimpiin suunnitelmiin.
 • Bluerock on heidän uusi ja (nopeus & turvallisuus) parannettu ohjauspaneeli (cPanel).
 • Vapaa SSD-asemat tule mukaan kaikkiin jaettuihin hosting-suunnitelmiin.
 • Palvelimet saavat virtansa PHP7, HTTP / 2 ja NGINX + välimuisti
 • Ne tarjoavat ilmaiseksi SSL-varmenteet (Salatkaamme) ja CloudFlare CDN.
 • He tarjoavat 30 päivän rahat takaisin takuu.
 • On WordPress.org: n virallinen kumppani
 • Verkkosivusto: www.bluehost.com

Nyt sukellaan arvosteluun ..

Bluehost Plussat & Haittoja

Otetaan selville, mitkä ovat edut ja haitat. Koska kaikkia munia ei tule koskaan laittaa yhteen koriin, tämä pätee myös web-hosting-palveluiden ostamiseen.

Olen menettänyt useita munia vuosien varrella siitä syystä, että en ole tehnyt alustavaa tutkimusta verkkoisäntästä ja tarkistanut kaikkia tosiasioita.

Joten kun saat web-hosting-palvelua, varmista, että teet tutkimuksesi ennen ostamista. Sinun tulisi punnita niiden käytön edut ja haitat ja antaa tosiasioiden puhua puolestaan.

Mikä erottuu tästä yrityksestä on se, että he ovat ollut jo vuodesta 2003 ja ylläpitänyt yli 2 miljoonaa verkkosivustoa. Ne ovat yksi suosituimmista, edullisimmista jaetusta hosting-vaihtoehdoista.

Mutta ovatko ne hyviä?

bluehost arvostelu

Alun perin he tarjosivat vain jaettuja hosting-suunnitelmia, mutta tarjoavat nyt erilaisia ​​palveluita, kuten verkkotunnuksia, pilvipalveluita, ja erilaisia ​​hosting-vaihtoehtoja, kuten WordPressin ja WooCommerce-palvelun isännöintiä..

Kuten jokaisessa yrityksessä, heillä on sekä etuja että haittoja. Ja koska se on yksi suurimmista hosting-palvelujen tarjoajista maailmassa, se osoittaa, että monet uskovat niihin. Kuluttajajärjestyksen mukaan, he sijoittui 9.7 / 10 käyttäjien toimesta.

Jotkut Consumer Rankings -katsauksen kohokohdat olivat, että niitä on helppo käyttää, niiden rekisteröinti on helppoa ja heidän cPanelin avulla WordPressin asentaminen on helppoa ja se on erittäin hyvin järjestetty.

Mutta pelkään, että kaikki eivät ole ruusuja ja auringonpaistetta. On myös joitain merkittäviä haittapuolia.

Joten alla on enemmän hyvä, paha ja ruma käyttäessään heidän web-isännöintipalveluitaan.

Bluehost ammattilaiset

Heillä on pari todella hyviä asioita menee heille.

Todella halpa web-hosting

Heillä on joitain alan halvimmista isännöintisuunnitelmista. Suunnitelmat alkavat 2,95 dollaria / kuukausi kirjoittamisen aikaan.

Se on todella halpa web-isäntä. Ja se on vähän varjoisa, joudut maksamaan 36 kuukautta etukäteen saadaksesi hinnan.

Hyvä WordPress-sivustoille

Bluehost on hyvä vaihtoehto WordPressille, koska se on uusi Bluerock-alusta on WordPressiin keskittynyt ohjauspaneeli, joka tarjoaa integroidun kokemuksen WordPress-verkkosivustojen kanssa.

WordPressin asentaminen on helppoa, voit joko käydä sen läpi 1-napsauta automaattista WordPress-asennusta prosessi, tai voit Hanki WordPress asennettuna tilin perustamiseen kun kirjaudut sisään.

Bluerock toimittaa WordPress-sivut 2–3 kertaa nopeammin kuin aikaisempi tekninen pino, ja se tulee sisäänrakennetulla NGINX-sivun välimuisti.

Jokainen WordPress-sivusto hyötyy uusimmista tietoturva- ja suorituskykyominaisuuksista, kuten:

 • Ilmainen SSL-varmenne
 • PHP7
 • WordPress-lavastus
 • SSD-asemat
 • NGINX + välimuisti
 • Ilmainen Cloudflare CDN
 • HTTP / 2

Bluehost Bluerock -ohjauspaneeli

Tukee WordPress

Yksi suurimmista hosting-alustoista, WordPress, suosittelee niitä. FYI SiteGround on myös WordPress.orgin tukema web-isäntä.

Nämä ovat tietysti maksettuja suosituksia (ainakin epäsuorasti, koska sekä Bluehost että SiteGround sponsoroivat paljon WP-konferensseja ympäri maailmaa), mutta silti se on silti virallinen hyväksyntä.

WordPress-hyväksyntä

Antelias rahat takaisin -takuu

Vastoin kielteisiä arvosteluja, he pysyvät tuotteidensa ja palveluidensa takana tarjoamalla 30 päivän täyden hyvityskäytännön.

Jopa 30 päivän kuluttua saat suunnitelmasi suhteellisen hyvityksen. Jos päätät lähteä, et myöskään löydä vaikeita sakkoja tai piilotettuja maksuja.

Hyvä käyttöaika

Bluehostin käyttöaika on todella hyvä. Tarkkailen käyttöaikaa 5 satunnaista verkkosivustoa. Neljällä viidestä verkkosivustosta on ollut nolla, ts. 100% käyttöaika viimeisen kuukauden aikana. Yhdellä viidestä on ollut käyttöaika 99,6% (tämä tarkoittaisi noin 4 tunnin seisokkia kuukauden aikana).

Turvallisuus on etusijalla

Ne tarjoavat hyvän suojan verkkosivustollesi. Ne tarjoavat suojatun shell-pääsyn (SSH), jotta web-kehittäjät ja järjestelmänvalvojat voivat käyttää konfigurointitiedostoja turvallisesti. SpamExperts, Apache SpamAssassin ja Spam Hammer ovat heidän valitsemiaan roskapostin vastaisia ​​työkaluja.

Ne tarjoavat muita suojausominaisuuksia, kuten IP-osoitteen mustan listan, salasanalla suojatut hakemistot, sähköpostitili- ja käyttäjätilisuodattimet sekä pääsyn digitaalisten varmenteiden ja yksityisten avainten hallintaan.

Hyödyllinen käyttäjätukiportaali

Ne tarjoavat teknisen tuen ympäri vuorokauden. Lisäksi heillä on tietokanta jossa käyttäjät voivat tutustua video-oppaisiin, tutustua tukeviin asiakirjoihin ja paljon muuta.

Rehellisesti sanottuna monet ihmiset vihaavat @bluehostia. On surullinen, että heillä oli huono kokemus. Meillä oli hienoa. Yli 2 vuoden mahtava palvelu heidän jaetussa perussuunnitelmassaan. Emme edes harkineet isännöintiyritysten vaihtamista, ennen kuin ylitimme 100 000 sivun katselua kuukaudessa.

– Taitava pari (@TheSavvyCouple) 25. marraskuuta 2018

Tietokanta toimii hyvin niille, jotka eivät halua odottaa puhelin- tai chat-tukea. Myös heidän YouTube-kanavansa sisältää paljon hyödyllisiä opetusvideoita.

Kumppanuusohjelma

Bluehost on yksi halutuimmista web-hosting-yhteistyökumppaniohjelmista. Tytäryhtiöille maksettiin vuonna 2018 palkkiota 11 miljoonaa dollaria.

Kumppanuusohjelma

Rekisteröinti on helppoa ja ilmaista; Mitään vaatimuksia ei tarvitse täyttää. Komissiolle ei ole asetettu ylärajaa, ja he maksavat sinulle 65 dollaria lähetteestä.

Erilaisia ​​hosting-vaihtoehtoja

Jos haluat pysyä vain yhdessä isäntäyrityksessä yrityksesi kasvaessa, Bluehostilla on vastaus siihen. Ne tarjoavat neljä suunnitelmaa, joten sinun ei tarvitse vaihtaa palvelinpäivityksiä sivustosi kasvaessa: jaettu isäntä, pilvitallennus, WordPress-VPS-isännöinti, omistettu ja jälleenmyyjän isäntä suunnitelmat ovat saatavilla.

Pika-aloitussuunnitelma

Niille, joille ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa, heillä on Pika-aloitussuunnitelma hintaan 79,99 dollaria. Tämä 45 minuutin istunto antaa sinulle 1-on-1-koulutus yrityksen asiantuntijan kanssa.

Opit käyttämään kaikkia tilin työkaluja, kuten cPanel-opastettua kierrosta, web-rakennussuosituksia, teeman ja laajennuksen asentamisapua, sivujen luontiohjeita, sähköpostitilin ohjeita ja muita yleisiä neuvoja, joita sinulla voi olla.

Nyt monet isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat ilmaisen koulutuksen, joten jotkut saattavat pitää Quick Start Plan -yrityksen maksamista huonoina ominaisuuksina. Mutta jos sinulla ei ole aikaa odottaa ja tarvitset kaiken tämän koulutuksen yhdessä istunnossa, se voi olla sinulle plus.

Antelias ekstrat

Osana heidän hosting-suunnitelmaa saat ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna. Ne tarjoavat myös niille, jotka haluavat parantaa liiketoiminnan markkinointia mainontahyvitykset Googlen AdWords-, Bing- ja muilla johtavilla sivustoilla.

Bluehost WordPress Pro

WordPress Pro on Bluehostin äskettäin julkaisema hallinnoitu WordPress-hosting-alusta, joka on optimoitu WordPress-verkkosivustojen nopeaan lataamiseen ja turvallisuuteen. WordPress Prossa on all-in-one-markkinointikeskus ja kojelauta, joihin kuuluvat SEO, sähköpostimarkkinointi ja sosiaalisen median työkalut..

bluehost wordpress prohttps://static.websitehostingrating.com/wp-content/uploads/bluehost-wordpress-pro.jpg

WordPress Pro on kalliimpi kuin Bluehostin muut suunnitelmat ja hinnat alkavat 19,95 dollarista kuukaudessa. Nopeus ja turvallisuus ovat pääpiirteitä, mutta siihen kuuluu myös geeky-ominaisuuksia, kuten automaattiset WordPress-ydin- ja laajennuspäivitykset, säännölliset varmuuskopiot ja latausympäristö.

Mene ja tutustu WordPress Pro -sivulle nähdäksesi mitä sisältyy siihen. On syytä huomata, että saat live-tukea Grow and Scale -sovelluksella, ja nämä suunnitelmat tarjoavat sinulle myös käytännön apua suunnittelussa, toiminnallisuudessa tai todellisten WordPress-asiantuntijoiden yleisissä kysymyksissä ympäri vuorokauden..

Bluehost haitat

He saivat paljon positiivisia, mutta heillä on haittojaan yhtä hyvin.

Sekava hinnoittelu

Niin halpa kuin 2,95 dollaria saattaa kuulostaa, käyttäjät eivät usein luke hienojakoisia huomatakseen, että tämä on johdantohinta perustuu 36 kuukauden toimikauteen. Sinulla on vaihtoehtoja valita 12 tai 24 kuukauden suunnitelmat, mutta ne kuukausittaiset hinnat ovat enemmän.

Voit esimerkiksi valita suosituimman Plus-suunnitelman hintaan 4,45 dollaria 36 kuukaudeksi. 24 kuukauden tai 12 kuukauden aikana hinta nousee kuitenkin vastaavasti 5,45 dollariin ja 6,45 dollariin. Ei ole kolmen ja kuuden kuukauden tarjouksia, joista valita.

Ei ilmaisia ​​automaattisia varmuuskopioita

Vaikka ne tarjoavat varmuuskopioita, niitä pidetään a kohteliaisuus. Tämä tarkoittaa, että et voi luottaa siihen, että tietosi varmuuskopioidaan päivittäin – joten tässä ei ole takuita. Sinun on määritettävä ja suoritettava oma varmuuskopio cPanelin kautta ja omaan paikalliseen laitteeseesi.

Toinen huono ominaisuus on, että kaikki heidän viimeisen 30 päivän aikana varmuuskopioimat tiedot korvataan. Heidän ehdoissaan todetaan selvästi, etteivät he ole vastuussa tästä.

Toisin sanoen voit käyttää vain uusinta varmuuskopiota, vaikka se ei olisi se, jota sinun täytyy palauttaa sivustosi.

Site Backup Pro on maksettu lisäosa. Se luo säännöllisiä ja automatisoituja varmuuskopioita sivustostasi. Mutta se on premium-ominaisuus, johon sinun on investoitava.

‘Rajoittamaton’ tarkoittaa todella ‘rajattua’

Plus-, Prime- ja Business Pro -suunnitelmat ylpeilevät rajoittamattomasta määrästä verkkosivustoja ja asiakkaille annettavasta “mittaamattomasta” tallennustilasta, sähköpostitileistä, sähköpostien varastoinnista ja aliverkkotunnuksista..

Niiden käyttäjäsopimus, lauseen 7 käyttökäytännöt ja määritelmät selittävät kuitenkin toisin. Se on rajoittamaton tiettyyn tasoon saakka.

Niiden rajoittamaton suunnitelma on verrattavissa useimpiin tarjoajiin (ts. Bluehost ei ole ainoa verkkoisäntä, joka lupaa “rajaton” web-hosting).

Drakoninen prosessorin kuristus / suojaus

He ottivat sen käyttöön vuonna 2009 ja heillä oli muutama asiakas hämmentynyt. Et ehkä ole myöskään kuullut CPU: n kuristimesta etukäteen. Löydät CPU-kuristimesi, kun kirjaudut sisään cPaneliin.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos he luulevat verkkosivustosi käyttävän liian paljon resursseja, he voivat päättää säilytä palvelinresurssit jäädyttämällä prosessorin käyttö.

Tämä ei kuitenkaan ole ainutlaatuinen vain tällä verkkoisäntällä. Itse asiassa kaikki jaetut verkkoisäntälaitteet rajoittavat resurssien liiallista käyttöä.

Ei Windows-isäntä

Ne tarjoavat vain Linux-pohjaisia ​​palvelimia. Toisin sanoen et voi saada Windows-hosting-palveluita. Tämä ei ole suuri huolenaihe, koska Linux on web-palvelimien eniten käytetty ja suosituin käyttöjärjestelmä.

Mutta niille, jotka mieluummin Windows-isännöintiä, tämä on ongelma.

Ei käyttöaikatakuuta

Ne eivät tarjoa käyttöaikatakuuta. Kun valitset isännöintipalveluntarjoajaa, haluat, että käyttöaika on mahdollisimman lähellä 100%. Ne älä anna sinulle takuuta, mutta heidän verkko / palvelimen käyttöaika-sopimuksen mukaan “suurin osa ongelmista ratkaistaan ​​noin 15 minuutissa”.

Niiden keskimääräinen käyttöaika on noin 99,94%. Tämä 0,05%: n seisokki tarkoittaa, että koko vuoden ajan sivustosi on alhaalla 4,4 tuntia. Kaiken kaikkiaan niiden käytettävyys on luotettava, mutta taaskään, ei ole mitään takeita siitä, että sivustosi on valmis ja toimii suurimman osan ajasta.

Latausajat voivat olla hitaita

Myöskään niiden latausajat eivät ole aina nopeimpia. Kissmetrics-tutkimuksen mukaan 47% kuluttajista uskoo sivuston pitäisi latautua alle 2 sekunnissa. Ja 40% kuluttajista poistuu sivustosta, jos lataus vie yli 3 sekuntia.

Jos verkkoisäntäsi ei pysty tarjoamaan sinulle nopeaa latausaikaa, etkä optimoi verkkosivustosi nopeutta ja suorituskykyä, voit menettää paljon sivuston liikennettä.

Myynti on liiketoimintamalli

Heidän myyntikäytännöt on suunniteltu saamaan sinut ostamaan niitä. Toisin sanoen tulee ärsyttäviä ponnahdusikkunoita ja ilmoituksia, jotka yrittävät vakuuttaa sinut ostamaan lisää.

Esimerkiksi heillä on ennakkomyynti valita ennen kuin kirjaudut sisään ja lopetat ilmoittautumisen heidän kanssaan. Lisäksi on ostettava asennuslisäosa, joka yleensä sisältyy muihin isännöintipalveluntarjoajiin sisäänrakennettuina ominaisuuksina.

Hidas tukivasteaika

Vaikka heillä on tekninen tuki ympäri vuorokauden, ne eivät ole aina helposti saatavilla. Vastausajat voivat vaihtelevat kymmenestä minuutista tuntiin. Alkuvaste generoidaan joissain tapauksissa automaattisesti.

hidas tuki

Hyvä uutinen on, että he ovat tehneet merkittäviä investointeja tukikanavaansa korostaen asiakaskokemusta ja menestystä. Tukitiimin äänikanava on kasvanut asiakastyytyväisyyspisteisiin historialliseen huippulukemaan 4,86 ​​(viidestä) vuonna 2018.

Kallis uusimisprosentit

Kuten muutkin hosting-yritykset, niiden johtava hinnoittelu on houkutella asiakkaita sisään. Se on myös melko harhaanjohtava. Joten kun on aika uudistua, sinun on järkyttynyt huomata, että hinnoittelu nousee lähes 90%!

Jos päätät rekisteröityä sinun on parempi ilmoittautua 24/36 kuukauden ajaksi alennetulla johdantohinnalla.

Sivuston ilmainen siirto ei sisälly hintaan

Muista, jos haluat vaihtaa isäntiä ne tarjoavat muutoksia sivustoille, kuitenkin maksua vastaan.

He siirtävät jopa 5 sivustoa ja 20 sähköpostitiliä hintaan 149,99 dollaria. Vertaamalla tätä muihin web-palveluntarjoajiin, tämä on kopiointi, koska useimmat eivät veloita mitään lainkaan sivustosi siirtämisestä..

Bluehostin isäntäpaketit

Nyt selitän vähän siitä, mitä voit odottaa jokaisessa heidän jaetussa isännöintisuunnitelmassaan. Siellä on neljä suunnitelmaa: Basic (tai niiden aloitussuunnitelma), Plus, Prime ja Business Pro.

Monissa arvosteluissa ei edes mainita, että Bluehostilla olisi neljä suunnitelmaa; tyypillisesti ne kattavat vain kolme.

(Jos päätät antaa heille mennä) Suosittelen sinulle aloita perussuunnitelmasta, koska se on halvin ja helpoin aloittaa. Voit päivittää aina myöhemmin jos haluat lisää virtaa ja ominaisuuksia.

Jos aiot ylläpitää vain pienyrityksen verkkosivustoa tai henkilökohtaista verkkosivustoa, sinun ei todellakaan tarvitse tarvita kalliimpaa pakettia.

suunnitelmat ja paketit

Perussuunnitelma

Nykyisessä muodossaan perussuunnitelma on 2,95 dollaria kuukaudessa ja on ihanteellinen aloittelijoille. Sinulla on yksi verkkotunnus yhdelle verkkosivustollesi. Tämä vaihtoehto on suosittu etenkin bloggaajille.

Tämä suunnitelma sisältää enintään 50 Gt tallennustilaa, 100 Mt sähköpostien tallennustilaa, viisi sähköpostitiliä, 25 aliverkkotunnusta ja perussivuston varmuuskopio.

Heidän uusimisprosenttinsa on sitten 7,99 dollaria / kk 24 kuukauden ajan (alkuperäisen 36 kuukauden sijasta)..

Pääsuunnitelma

Tällä suunnitelmalla on enemmän resurssien käyttöä ja sen hinta on 6,95 dollaria / kk. Tämä suunnitelma ei ole niin suosittu asiakkaiden keskuudessa, koska siellä on parempia hosting-tarjouksia.

Saat samat ominaisuudet kuin Plus-suunnitelmassa (katso alla), samoin kuin 80 dollaria vuodessa lisäominaisuuksina, verkkotunnuksen yksityisyys ja Site Backup Pro. Niiden uusimishinnoittelu on 14,99 dollaria / kuukausi.

Plus suunnitelma

Plussisuunnitelma on heidän suosituin suunnitelmansa hintaan 4,45 dollaria / kuukausi.

Tämä suunnitelma sisältää rajoittamaton määrä verkkosivustoja, tallennustilaa, sähköpostitilejä, sähköpostien tallennustilaa, lisäverkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia.

Muista kuitenkin heidän rajattomat ehdot. Saat myös 24 dollaria vuodessa lisä- ja Roskapostiasiantuntijat yhdellä verkkotunnuksella.

Markkinointitarjouksia voi olla jopa 200 dollaria. Heidän uusimisprosenttinsa on 10,99 dollaria kuukaudessa sen jälkeen.

Liiketoiminnan pro-suunnitelma

Business Pro -suunnitelma maksaa 13,95 dollaria ja antaa sinulle kaikki mitä Prime Plan tarjoaa, tällä suunnitelmalla sinulla on kuitenkin myös mukana oma IP, jopa 300 000 inodia ja roskapostiasiantuntijat kahdelle verkkotunnukselle.

Siellä on myös SSL-varmenne, ilmainen tilaus heidän Site Backup Pro -palveluun ja muut palvelun etuudet. Niiden uusimishinnoittelu on 23,99 dollaria / kuukausi.

Näistä neljästä suunnitelmasta, useimpien mielestä perussuunnitelma sopii heille parhaiten. Useimmat ihmiset eivät aio isännöidä useita verkkosivustoja, joten tarpeesi pitäisi tyydyttää tämä suunnitelma.

Jos huomaat kasvavasi (tai jos aiot isännöidä useita verkkosivustoja), Prime- tai Pro-suunnitelma olisi paras veto.

Bluehost-hinnoitteluvertailu

SuunnitelmaTermiNormaalihintaErikoishinta
Perussuunnitelma12 kuukautta$ 8.99 / mo5,45 dollaria kuukaudessa (39% alennus)
Perussuunnitelma24 kuukautta$ 8,49 / kk4,95 dollaria kuukaudessa (41% alennus)
Perussuunnitelma36 kuukautta$ 7,99 / kk2,95 dollaria kuukaudessa (50% alennus)
Plus suunnitelma12 kuukautta$ 12,99 / kk8,95 dollaria kuukaudessa (31% alennus)
Plus suunnitelma24 kuukautta$ 11,99 / kk7,45 dollaria kuukaudessa (37% alennus)
Plus suunnitelma36 kuukautta$ 10,99 / kk5,95 dollaria kuukaudessa (45% alennus)
Pääsuunnitelma12 kuukautta$ +16,99 / kk8,95 dollaria kuukaudessa (47% alennus)
Pääsuunnitelma24 kuukautta$ 15.99 / mo7,45 dollaria kuukaudessa (53% alennus)
Pääsuunnitelma36 kuukautta14,99 $ / kk5,95 dollaria kuukaudessa (60% alennus)
Business Pro -suunnitelma12 kuukautta$ 25,99 / kk18,95 dollaria kuukaudessa (27% alennus)
Business Pro -suunnitelma24 kuukautta$ 24.99 / mo15,95 dollaria kuukaudessa (36% alennus)
Business Pro -suunnitelma36 kuukautta$ 23,99 / kk13,95 dollaria kuukaudessa (41% alennus)

Bluehostin lisäosien hinnoittelu

LisäosanHinta
Lisäverkkotunnukset:15,99 dollaria rekisteröintivuotta kohti
Dedikoitu IP-osoite:5,99 dollaria kuukaudessa
SSL-sertifikaatit:49,99 dollaria vuodessa
SpamExperts-sähköpostin suodatus:2,99 dollaria kuukaudessa verkkotunnusta kohti
Whois-verkkotunnuksen yksityisyys:Verkkotunnuksen yksityisyyden suoja verkkotunnusta kohden vuodessa
SiteLock:1,99 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain 23,88 dollaria vuodessa)
Sivuston varmuuskopiointi ja palautus Pro:2,99 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain 35,88 dollaria vuodessa)
Vanhentuneet tilin uudelleenaktivoinnit:$ 30.00
Hakukoneen pikakäynnistys:2,99 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain 35,88 dollaria vuodessa)

Bluehostin isännöintisuunnitelmien vertailu

Minkä suunnitelman minun pitäisi saada? Juuri tämän osion tarkoituksena on auttaa sinua selville …

Joten mitä eroa on Basic-, Plus-, Prime- ja Pro-hosting-pakettien välillä? Tässä on vertailu Perus vs. suunnitelma, Plus vs. Prime suunnitelma, ja Prime vs. Pro suunnitelma.

Bluehost Basic vs. Plus arvostelu

Heidän perussuunnitelma on halvin suunnitelma, joten siinä on vähiten resursseja ja ominaisuuksia. Perus- ja Plus-suunnitelmien tärkein ero on siinä, että olet perussuunnitelmassa saavat ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa, mutta Plus-suunnitelman avulla voit isäntä rajoittamaton verkkosivustoja. Jos aiot ylläpitää useita verkkosivustoja, sinun tulisi valita Plus-suunnitelma.

Toinen tärkein ero näiden kahden suunnitelman välillä on se Web-tilan määrä, jonka sallit tallentaa palvelimelle. Perussuunnitelma tulee vain mukana 50 Gt levytilaa, Plus-suunnitelmaan kuuluu rajoittamaton tila. 50 Gt on melko paljon tilaa ja pitäisi riittää useimmissa tapauksissa, mutta jos tallennat paljon kuvia ja videoita, se voi nopeasti kasata.

Lopuksi sähköpostitilien lukumäärä ja sähköpostien tallennustilan määrä perussuunnitelmassa on melko rajallinen. Ehkä ei niin paljon sähköpostien määrää, että suurin osa käyttäjistä ei koskaan käytä yli viittä sähköpostiosoitetta, mutta vain 100 Mt sähköpostien tallennustilaa on melko vähän ja tila loppuu nopeasti.

Sinun tulisi harkita Plus-suunnitelman valitsemista, jos:
 • Haluat isännöidä rajattomia verkkosivustoja isännöintitililläsi
 • Haluat rajoittamattoman levytilan perussuunnitelman mukana tulevan 50 Gt: n sijaan
 • Tarvitset rajoittamattoman sähköpostitilin ja rajoittamattoman sähköpostitilan
 • Haluat SpamExpertit, joka on heidän roskapostisuojaustyökalunsa

Bluehost Plus vs. Prime arvostelu

Plus- ja Prime-hosting-pakettien välillä on hyvin vähän eroja. Itse asiassa on vain asioita, jotka erottavat nämä suunnitelmat toisistaan. Se on saamasi pääsuunnitelman kanssa ilmainen verkkotunnuksen yksityisyys (tunnetaan myös nimellä whois-tietosuoja) verkkotunnuksellesi, ja myös Prime-suunnitelma tulee SiteBackup Pro joka on heidän verkkosivustonsa varmuuskopiointi- ja palautuspalvelu.

Jos heität näiden kahden suunnitelman välillä, sinun on paljon parempi valita pääsuunnitelma.

Sinun tulisi harkita pääsuunnitelman valitsemista, jos:
 • Haluat ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden, whois yksityisyyden
 • Haluat SiteBackup Pron, joka on heidän verkkosivustonsa varmuuskopiointi- ja palautuspalvelu

Bluehost Prime vs. Pro -katsaus

Prime- ja Pro-isännöintisuunnitelmissa on muutamia eroja, joista on syytä tietää. Ensimmäinen ja tärkeä, jos aiot ylläpitää verkkokauppaa tai enemmän resursseja vaativaa WordPress-sivustoa, on, että Pro-suunnitelman sivustoja ylläpidetään korkean suorituskyvyn palvelimet.

Pro-suunnitelman korkean suorituskyvyn palvelimilla on 80% vähemmän tilejä palvelinta kohti, mikä sallii enemmän resurssien käyttämistä tiliä kohti (enemmän suorittimen käyttöä, levyn käyttöä, kaistanleveyttä). Se tarjoaa enemmän nopeutta, enemmän virtaa ja vähemmän käyttäjiä.

Pro-suunnitelma antaa sinulle myös omistettu IP-osoite ja yksityinen (ei-jaettu) SSL-varmenne.

bluehost pro -suunnitelma

Sinun tulisi harkita Pro-suunnitelman valitsemista, jos:
 • Haluat korkean suorituskyvyn palvelimia (ts. Nopeasti ladattavia verkkosivustoja) ja vähemmän käyttäjiä, jotka jakavat palvelinresursseja
 • Haluat ilmaisen erillisen IP-osoitteen ja yksityisen (ei-jaettu) SSL-varmenteen

Mikä hosting-suunnitelma on paras sinulle?

Heidän uusi Bluerock-alusta on WordPressiin keskittynyt ohjauspaneeli, joka tarjoaa integroidun kokemuksen WordPress-verkkosivustojen kanssa. Bluerock toimittaa WordPress-sivut 2–3 kertaa nopeammin kuin aikaisempi tekninen pino. Jokainen Bluehost.com-sivustossa ylläpidetty sivusto hyötyy uusimmista tietoturva- ja suorituskykyominaisuuksista, kuten:

 • Ilmainen Salaa SSL-varmenne
 • PHP7, HTTP / 2 ja NGINX + välimuisti
 • WordPress-latausympäristöt
 • SSD-asemat
 • Ilmainen Cloudflare CDN
 • Ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna

Nyt tiedät, mitä suunnitelmia heillä on tarjolla, ja sinulla on paremmat mahdollisuudet valita paras jaettu hosting-suunnitelma tarpeitasi varten. Muista, että voit aina päivittää korkeampaan suunnitelmaan, jos tarvitset lisää resursseja ja ominaisuuksia.

Kokemukseni perusteella tässä on suositukseni sinulle:

 • Suosittelen, että kirjaudut perussuunnitelmaan, jos aiot suorittaa perussuunnitelman yksi verkkosivusto.
 • Suosittelen, että kirjaudut Plus-suunnitelmaan, jos aiot ajaa a enemmän kuin yksi sivusto tai WordPress-sivusto.
 • Suosittelen, että kirjaudut Prime-suunnitelmaan, jos aiot ajaa a WordPress tai muu CMS-sivusto, ja haluavat turvallisuus ja roskapostin estäminen ominaisuudet.
 • Suosittelen, että kirjaudut Pro-suunnitelmaan, jos aiot ajaa verkkokauppasivusto tai WordPress-sivusto, ja haluavat omistettu IP-osoite sekä tietoturva ja roskapostin estäminen ominaisuudet.

Usein Kysytyt Kysymykset

Täältä löydät vastauksia joihinkin yleisimpiin kysymyksiin. Ajattele sitä epävirallisena UKK: na.

Mikä on Bluehost?

Bluehost on web-hosting-yritys, joka tarjoaa erilaisia ​​hosting-palveluita; jaetusta isännöinnistä, pilvipalveluista, WordPress-isännöinnistä, WooCommerce-isännöinnistä, VPS-isännöinnistä ja erillisistä palvelimista verkkotunnusten rekisteröintiin ja pienyritysten markkinointipalveluihin.

Mikä on Bluehost-sisäänkirjautuminen …?

Bluehost-tilin kirjautuminen on https://www.bluehost.com/cgi-bin/cplogin. Bluehostin webmail-kirjautuminen on https://login.bluehost.com/cgi/webmail. Bluehost -yhtiön tytäryritykseen kirjautuminen on https://www.bluehost.com/cgi/partner.

Milloin Bluehost perustettiin ja missä on heidän pääkonttorinsa?

Bluehost perustettiin vuonna 2003 2003 kirjoittanut Matt Heaton. Hän huomasi, että tuolloin tarjotut web-hosting-palvelut olivat riittämättömiä, joten hän päätti korjata tämän rakentamalla omaa web-hosting-palvelua. Yrityksen pääkonttori löytyy Provo, Utah, Yhdysvallat. Heidän virallinen verkkosivusto on www.bluehost.com. Lue lisää heidän Wikipedia-sivulta.

Ovatko Bluehost ja HostGator sama yritys?

Ei, Bluehost ja Hostgator ovat erillisiä tuotemerkkejä ja yrityksiä; mutta ne ovat molemmat Kestävyyden kansainvälinen ryhmä (EIG). EIG omistaa myös isäntäyhtiöt, kuten iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost ja joukko pienempiä verkkoisäntäjä..

Voinko isännöidä useita verkkotunnuksia Bluehostissa?

Se riippuu siitä, onko sinulla perus-, plus-, prime- tai business pro -tili. Voit lisätä useita verkkotunnuksia ja isännöidä useita verkkosivustoja plus, prime ja business pro suunnitelmia. Sinulla on lupa isännöidä vain yhtä addon-verkkotunnusta / verkkosivustoa perustiedot suunnitelma. On myös hyödyllistä ymmärtää erityyppisiä verkkotunnuksia.

Ensisijainen verkkotunnus: Tätä verkkotunnuksen nimeä pidetään tilisi päätoimialueena. Se on verkkotunnus, jota käytät kirjautumiseen tiliisi, ja verkkotunnus, jota käytät asioidessasi edustajien kanssa. Tiliä kohden voi olla vain yksi ensisijainen verkkotunnus.

Pysäytetty verkkotunnus: Pysäköidyt verkkotunnukset ovat verkkotunnuksia, jotka ohjaavat pääverkkotunnuksesi sisältöön ja verkkosivustoon. Joten jos päätoimialueesi on bakingstore.com, saatat haluta myös, että sinulla on samanlaisia ​​nimiä, kuten bakingstore.net, bakingstore.org jne., Kuin varattuja verkkotunnuksia, koska ne ovat niin samankaltaisia. Saat 5 näistä peruspaketilla ja rajoittamaton plus-, prime- tai business pro -paketeilla.

Subdomain: Nämä ovat verkkotunnuksia, jotka luodaan, kun lisäät etuliitteen päätoimialueeseesi. Joten jos verkkosivustollasi on foorumiosasto ja teet sen niin, että ihmiset pääsevät foorumeille kirjoittamalla mywebsite.forum.com, niin se kutsutaan aladomeeniksi. Saat 25 näistä peruspaketista, ja rajoittamaton plus-, prime- ja business pro -paketeista.

Lisäverkkotunnus: Nämä ovat verkkotunnuksia, jotka linkittävät täysin erilliseen verkkosivustoosi päätoimialueestasi. Erillisiä verkkosivustoja, joilla on omat verkkotunnukset, pidetään lisädomeeneina. Näitä saat rajoittamattomia määriä paketista riippumatta.

Mitä tukea he tarjoavat?

Kyllä, ne tarjoavat Ympärivuorokautinen puhelu-, sähköpostituki ja live-chat. Joten voit saada asiantuntija-apua riippumatta siitä, milloin sitä tarvitset.

Mitä kieliä Bluehost-tuki puhuu?

Tekninen tuki tarjotaan Englanti ja vain englanti.

Kuinka tiedän, onko Bluehost alhaalla?

Jos haluat tarkistaa niissä ylläpidettyjen verkkosivustojen tilan, voit siirtyä osoitteeseen bluehost.com/hosting/serverstatus ja kirjoittaa verkkotunnuksen tai tilin nimen. Ne lähettävät sinulle sitten päivityksen siitä, toimivatko sivustot oikein. ei. Voit myös käyttää tätä ilmaista työkalua tarkistaaksesi, onko verkkosivustosi (tai mikä tahansa kyseistä asiaa käsittelevä verkkosivusto) alhaalla vai ei.

Onko Bluehostilla verkkosivujen rakentaja?

Ei, heillä ei ole omaa verkkosivustojen rakentajaa. Sen sijaan se kannustaa käyttäjiään käyttämään joko Weeblyä tai WordPressiä, jotka voidaan asentaa erittäin helposti. molemmat Weebly ja WordPress ovat hyviä verkkosivustojen rakentajia ja ovat erityisen hyödyllisiä aloittelijoille.

Tutustu vaiheittaiseen WordPress-asennusoppaaseemme

Tarjoaako Bluehost SSL-varmenteita?

Kyllä, SSL-varmenteiden ostaminen tai uusiminen on erittäin helppoa; noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 • Kirjaudu tiliisi ja siirry ohjauspaneeliin
 • Napsauta lisäosien otsikkoa ja etsi sitten hakukenttään ”SSL”
 • Napsauta “Lisää ostoskoriin” SSL-sertifikaatissa, joka parhaiten vastaa verkkosivustosi tarpeita
 • Sinulle lähetetään varmennusviesti avattavassa valikossa valittuun sähköpostiosoitteeseen, noudata vain sähköpostissa annettuja ohjeita ja SSL-varmenne aktivoituu
Sisältääkö Bluehost sisällönjakeluverkon (CDN)?

Jos verkkosivustollasi on paljon liikennettä, siitä saattaa tulla hidasta ja kaatua paljon. Tämä kääntää pois paljon potentiaalisia kävijöitä ja vahingoittaa menestysmahdollisuuksiasi. Yksi tapa on käyttää sisällönjakeluverkkoa, mikä tekee siitä niin, että verkkosivustosi sisältöä ylläpidetään eri palvelimilla eri maantieteellisillä alueilla. Käyttäjät lataavat sisällön lähimmältä maantieteelliseltä palvelimelta. Bluehost mukana Cloudflare rakennettu suoraan siihen. Cloudflare on huippuluokan sisältöjakeluverkosto. Voit ottaa sen käyttöön millä tahansa sivustollasi, täysin ilmaiseksi.

Mikä on “Business On Tapp”?

Business on Tapp on heidän emoyrityksensä Endurance International Groupin lanseerattu mobiilisovellus. Ilmainen sovellus antaa pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuuden olla suorassa vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaiden ja samanhenkisten yrittäjien kanssa. Joitakin sovelluksen ominaisuuksia ovat:

Käyntikorttien vaihto: Luo oma mukautettu käyntikortti ja käytä sitä vuorovaikutuksessa paikallisten yritysten kanssa.

Asiantuntija Q&: Esitä kysymys ja anna siihen vastaus asiantuntijayhteisön keskuudessa, joka käyttää myös sovellusta.

Kyselyt ja markkinatutkimus: Suorita pikaiset kyselyt Business-sovelluksen avulla Tapp-käyttäjille. Hanki tietoa uusimmista suuntauksista liiketoiminta-alueilla.

Koe informatiivinen toimitussisältö: Lue Business on Tapp -yhteisön asiantuntijoiden kirjoittamat ainutlaatuiset ja mielenkiintoiset teokset, joita ei ole saatavana missään muualla.

Mikä on Bluehost “Hakukoneen käynnistys”?

SEO (hakukoneoptimointi) on tärkeä osa verkkosivuston toimintaa, koska on välttämätöntä ohjata liikennettä verkkosivustoosi. Hakukoneen käynnistyspaketti on SEO-paketin lisäosa jonka käyttäjät voivat hankkia ylimääräistä 1,99 dollaria kuukaudessa. Se antaa heidän verkkosivustoilleen näkyvyyden Googlessa, Bingissä ja Yahoossa tavallista nopeammin.

Tarjoavatko he WHOIS-verkkotunnuksen yksityisyyttä?

Minkä tahansa verkkotunnuksen Whois-tiedot ovat kaikkien saatavilla Internetissä. Kun lisäät verkkotunnuksen yksityisyys rekisteröintiisi, ($ 11,88 verkkotunnusta kohti vuodessa) whois-tietokannassa luetellut yhteystiedot ovat Blue Host. Olet edelleen verkkotunnuksen omistaja, mutta yhteystietosi eivät ole julkisten Whois-tietojen kautta saatavissa.

Mikä on Bluehost “SiteLock”?

Tämä on lisäosa, jonka käyttäjät voivat hankkia 1,99 dollaria kuukaudessa, se tarjoaa standardin verkkosivujen suojaus, kuten:

 • Suojaus DDoS-iskuilta
 • Haittaohjelmien skannaus
 • Haittaohjelmien poisto
 • Suojaus roskapostilta
Bluehost “Postini”, mikä tämä on?

Kustannuksista 1 dollaria kuukaudessa, käyttäjät voivat saada Postini-palvelun sähköpostisuojaus. Postini on Googlen ylläpitämä ja sitä kuvataan parhaiten teollisuuslujuuksiseksi roskapostisuodattimeksi. Se suodattaa kaikki sähköpostisi edistyneiden roskapostisuodattimien avulla, jotta postilaatikkoasi ei koskaan täytetä roskapostilla.

Mikä on Bluehost “Site Backup Pro”?

Site Backup Pro on valinnainen lisäosa. Se luo säännöllistä sivustosi varmuuskopiot, joten jos jotain menee pieleen, voit palauttaa sivustosi aiempaan versioon napsautuksella. Palvelun avulla voit myös ladata pakatun version verkkosivustosi resursseista; helppo palauttaa.

Voiko Bluehost hallita suurta liikennettä?

He kykenevät käsittelemään suurta liikennettä, mutta heidän jaetut hosting-suunnitelmansa eivät sovellu suuren liikenteen verkkosivustoihin. Sinun on parempi mennä heidän VPS- tai omistettujen palvelinasuunnitelmiensa kanssa. Jokaisella käyttäjällä on pääsy Cloudflareen, sisällönjakeluverkko, joka auttaa sivustoja, joilla on paljon liikennettä, pitämään palvelinsa toiminnassa ja pitämään verkkosivustonsa nopeasti käynnissä. Cloudflaren aktivointi on helppoa:

 • Kirjaudu sisään ja siirry ohjauspaneeliin
 • Siirry verkkotunnukset-osioon ja etsi Cloudflare-kuvake
 • Napsauta aktivoi
Kuinka lisätä Bluehost-sähköposti iPhoneen ja Androidiin?

Asettaa sähköposti iOS- tai Android-laitteellasi on helppoa.

iOS

 • Siirry kohtaan “posti, yhteystiedot ja kalenteri”, jotka näet, kun napsautat “Asetukset” -painiketta.
 • Napsauta Lisää postitili -painiketta.
 • Napsauta “muu” ja sitten “lisää sähköpostitili”.
 • Lisää tarvittavat tiedot ja napsauta Seuraava.

Android

 • Avaa Gmail-sovellus ja siirry sitten asetusosaan.
 • Napsauta Lisää postitili -painiketta.
 • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja määritä sitten, minkä tyyppistä sähköpostiosoitetta haluat käyttää (joko POP3 tai IMAP).
 • Kirjoita sähköpostiosoitteesi salasana ja paina sitten Seuraava.
Mikä on Bluehostin käyttöaikatakuu?

Ihanteellisissa olosuhteissa he lupaavat ratkaista useimmat kysymykset 15 minuutissa; joten käyttöaika leijuu ympäri 99%. Mahdolliset ongelmat huomioon ottaen nämä luvut voivat kuitenkin muuttua. Ne eivät rankaise käyttäjiä siitä, että ne ovat poistuneet isäntäsopimuksestaan ​​ennenaikaisesti, koska käyttöaika ei ole hyväksyttävä.

Mikä on Bluehost CPU: n kuristus / suorituskyvyn suojaus?

He seuraavat erittäin tarkasti palvelinresursseja, kuten CPU ja muisti. Tämän vuoksi he pystyvät varmistamaan, että jokainen palvelinta käyttävä käyttäjä saa yhtä suuren osan palvelimen resursseista. Resurssiintensiiviset sivustot, huonosti optimoidut verkkosivustot ja DDoS-hyökkäykset voivat silti aiheuttaa ongelmia palvelimille. Varoitus, jos käyttäjän mielestä käyttäjä aiheuttaa ongelmia palvelimen kanssa, kyseinen käyttäjä voidaan jäädyttää.

Mikä on Bluehostin rahat takaisin -takuu?

Heidän rahat takaisin -takuunsa sovelletaan vain hosting-sopimuksen ensimmäiseen voimassaoloaikaan. Takuu on seuraava.

 • Käyttäjät, jotka peruuttavat 30 päivän kuluessa, saavat täyden hyvityksen.
 • Käyttäjät, jotka peruutetaan 30 päivän kuluttua, saavat osittaisen palautuksen.
 • Rahat takaisin -takuu koskee vain hosting-suunnitelmia. Verkkotunnuksille tai lisäosille käytetty raha ei ole palautettavissa.
 • Maksuja ei makseta, jos päätät peruuttaa isännöintisopimuksen aikaisin.
Mitä maksutapoja he tarjoavat?

Maksun suhteen he hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit (Visa, Mastercard, American Express ja Discover), PayPal maksut, ostotilaukset, sekit (vain Yhdysvaltain asukkaat voivat maksaa tällä tavalla) ja maksumääräykset (vain Yhdysvaltain dollareissa).

Luottokortit: Luottokortti on oletusmaksutapa, kun luot tiliä. Sinun on vain täytettävä tavalliset korttitietosi (voimassaolopäivä, kortinhaltijan nimi jne.), Ja se tallennetaan tulevia maksuja varten.

PayPal: PayPal on yksi hyväksytyistä maksuvaihtoehdoista. Mutta vain välittömiä maksuja hyväksytään. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava PayPal-tiliisi linkitetty pankkitili tai luottokortti, jotta se olisi hyväksytty maksutapa. Kun olet asettanut PayPalin päämaksutapaksi, kaikki automaattiset uusinnat otetaan PayPal-tililtäsi.

Maksumääräykset tai sekit: Maksumääräykset ja sekit hyväksytään, mutta vain Yhdysvaltain rahat. Isäntäkauden on oltava vähintään 12 kuukautta. Lasku on luotava ennen kuin lähetät sekin tai maksumääräyksen. Tällä varmistetaan, että maksettu summa on oikein. Palveluita, jotka vaativat kuukausittaista uusimista, ei voida maksaa sekillä tai maksumääräyksellä; he vaativat aktiivisen luottokortin tai PayPal-tilin. Sekit ja maksumääräykset voidaan lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Bluehost, Inc.
ATTN: Laskutus
560 Timpanogos Pkwy.
Orem, UT 84097
Tilaukset

He hyväksyvät myös ostotilaukset, jotka voidaan maksaa sekillä tai maksumääräyksellä. Mutta kun maksat ostotilauksella, sinun on aina maksettava käyttämällä ostotilauksia tai luotava uusi tili.

Kuinka voin peruuttaa Bluehost-suunnitelmani?

Voit peruuttaa tilisi milloin vain osittainen palautus. Varmista ennen palautusta, että tiedät:

 • Salasanasi 4 viimeistä numeroa
 • Profiilissasi luetellut sähköpostiosoitteet ovat edelleen käytössä.

Kun olet saanut salasanasi ja vahvistanut, että profiilissasi oleva sähköpostiosoite on edelleen käytössä, soita uusintaosastolle osoitteessa: 844-853-6296. Osasto lähettää sinulle sähköpostin linkin avulla, joka vie sinut ohjauspaneeliin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan seuraava:

 • Olet varmuuskopioinut kaikki tärkeät tiedot, mukaan lukien tärkeät tiedostot, sähköpostit ja tietokannat
 • Ymmärrät, että tilisi peruuttaminen poistaa kaikki verkkosivustot ja tiedostot jokaiselle tiliisi linkitetylle verkkotunnukselle
 • Verkkotunnusten ja verkkotunnuksen lisäosien uusimisasetukset
 • Henkilökohtaiset tietosi.
 • Syynä poistumiseen.

Kun olet valmis, paina “vahvista” ja saat ilmoituksen siitä, onko peruutusyritys onnistunut vai ei. Minkä tahansa hyvitykset maksetaan luottokortilla tai PayPalilla.

Kuinka voin siirtää verkkotunnuksen Bluehostiin (tai siitä)?

Näin siirrät verkkotunnus Bluehostiin.

 • Kirjaudu verkkotunnuksesi ohjauspaneeliin (missä verkkotunnuksesi on tällä hetkellä rekisteröity, esim. GoDaddy, Namecheap).
 • Osoita nimipalvelimet heille (käyttämällä: ns1.bluehost.com ja ns2.bluehost.com).
 • Poista verkkotunnuksen lukitus ja poista yksityisyys käytöstä (jos käytössä).
 • Hanki EPP-koodisi (jota kutsutaan myös auth-koodiksi tai siirtoavaimeksi).
 • Tässä on video, joka näyttää kaikki vaiheet.

Siirtää verkkotunnus Blue Hostilta noudattaa hyvin samanlaista lähestymistapaa. Tässä on video, joka näyttää kuinka siirtää.

Mitä ovat Bluehost-nimipalvelimet?

Nimipalvelimet ovat erikoistuneita palvelimia, jotka käsittelevät tietokoneilta pyyntöjä, jotka koskevat verkkotunnuksen palveluiden tarkkaa sijaintia. Maallikkojen mielestä ajattele sitä kuten puhelinluetteloa. Ennen kuin soitat jollekin, ota hänelle aikaa etsiä heidän numeroa puhelinluettelosta, jos et ollut varma. Tätä logiikkaa käytetään nimipalvelimien kanssa.

  Heidän oletusnimipalvelimet ovat:
 • ns1.bluehost.com (IP-osoite 74.220.195.31)
 • ns2.bluehost.com (IP-osoite 69.89.16.4)
Mitä ohjelmistoja Bluehost-palvelimet käyttävät?

Heidän palvelinohjelmisto on: CentOS 6, Linux Kernel 2.6.32, Apache Web Server, cPanel 11.42.x.

Mitä ohjelmointikieliä he tukevat?

Tuetut ohjelmointikielet ovat: PHP 5.4, Perl 5.10, Python 2.6.6, Ruby + Ruby on Rails, MySQL 5.5, PostgreSQL 8 ja enemmän.

Tässä on video, joka antaa yleiskuvan heidän tech-pinosta:

Onko Bluehost mukana SSD-asemilla?

Kyllä he tarjota SSD-asemat kaikissa jaetuissa ja pilvipalvelusuunnitelmissa. SSD-isännöinnin avulla voit nauttia nopeammista palvelinopeuksista, paremmasta tietoturvasta ja luotettavammasta suorituskyvystä.

Mikä on Bluehost-sähköpostin asetukset?Niiden suositellut suojatut SSL / TLS-asetukset IMAP: lle ja POP3: lle ovat:
 • Käyttäjätunnus: Sähköpostiosoitteesi: esim. [Email protected]
 • Salasana: Sähköpostitilisi salasana.
 • Tuleva palvelin: mail.domain.com (missä domain.com on verkkotunnuksesi nimi).
 • Saapuva satama: 993 (IMAP) tai 995 (POP3).
 • Lähtevä palvelin: mail.domain.com (missä domain.com on verkkotunnuksesi nimi).
 • Lähtevä satama: 465 (SMTP).
 • Authentication: Salasana.
Mikä on Bluehost cPanel -kirjautumistunnukseni??

Löydät cPanel-kirjautumistiedot “tervetulosähköpostiviestistä”, jonka sait, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran. Kun olet määrittänyt nimipalvelimet (ts. Osoittanut verkkotunnuksesi nimen heidän palvelimilleen), voit kirjautua ohjauspaneeliin kirjoittamalla tämän URL-osoitteen selaimeesi: http://example.com/cpanel/. Jos haluat turvallisia kirjautumisia, kirjautumisen URL-osoite on: https://example.com/securecontrolpanel. (FYI korvaa ”example.com” todellisella verkkotunnuksellasi).

Tarjoavatko ne SSH / Shell-pääsyn?

Kyllä, mutta SSH / Shell-käyttö ei ole oletusarvoisesti käytössä. Sinun on vahvistettava (katso alla) isäntätilisi, jotta SSH-käyttö olisi käytössä cPanelissa.

Kuinka voin vahvistaa tilini?

Jos asut Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit soittaa varmennusosastolle 844-460-5819 (välillä 6:00 – 9:00 – MST). Jos asut Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella tai haluat mieluummin sähköpostia, voit lähettää sähköpostia [Email protected] (katso mitä tietoja sinun on annettava sähköpostissa).

Antavatko minun muokata asetustiedostoja?

Kyllä, sinulla on pääsy määritystiedostoihin. Voit esimerkiksi ohittaa ja muokata oletusasetuksia .htaccess tiedosto, lisää mukautettu php.ini tiedosto, pääset lokitiedostot ja mukauttaa virhesivut.

Onko Bluehost hyvä verkkokauppasivustoille?

Ne tarjoavat Woocommerce-majoitusta. WooCommerce on WordPress-laajennus, joka muuttaa sivustosi täysin toimivaksi verkkokauppasivustoksi. Tässä on vain muutama Woocommerce-laajennuksen tarjoamista ominaisuuksista:

 • Myy tuotteita ja hyväksy maksut.
 • Hallitse tilauksia ja toimituskuluja.
 • Integroi sosiaaliseen mediaan ja salli asiakkaiden arvosteluja.
 • Laajenna verkkokaupan ulkoasua ilmaisilla ja premium-laajennuksilla.

Valittavana on kolme erilaista Woocommerce-suunnitelmaa:

  perustiedot
 • 1 varattu verkkotunnus ja 5 aliverkkotunnusta.
 • 100 Gt verkkosivustoa.
 • 100 sähköpostitiliä, 500 Mt tallennustilaa jokaiselle.
 • Ei lisäominaisuuksia.
  Plus
 • Rajoittamaton verkkosivustotila, sähköpostit, sähköpostien tallennustila.
 • Rajoittamaton varattu verkkotunnus ja rajoittamaton aliverkkotunnus.
 • 200 dollaria markkinointitarjouksia.
  tärkein
 • Rajoittamaton verkkosivustotila, sähköpostit, sähköpostien tallennustila.
 • Rajoittamaton varattu verkkotunnus ja rajoittamaton aliverkkotunnus.
 • 200 dollaria markkinointitarjouksia.
 • Sisältää verkkotunnuksen yksityisyyden ja sivuston varmuuskopion
  Business Pro
 • Rajoittamaton verkkosivustojen tila.
 • Rajoittamaton määrä sähköposteja ja sähköpostien säilytystilaa.
 • Rajoittamaton varattu verkkotunnus ja rajoittamaton aliverkkotunnus.
 • 200 dollaria markkinointitarjouksia.
 • Lisäominaisuudet, kuten Site Backup Pro, roskapostisuojaus, omistettu IP-osoite, SSL-varmenne ja paljon muuta.
Onko olemassa muita sivustoja, joista voin löytää Bluehost-arvosteluita, kuten Reddit?

Web-hosting-palvelun ostaminen on tärkeä päätös, ja sinun pitäisi tehdä tutkimus. On olemassa joukko muita verkkosivustoja, joista löydät aitoja ja puolueettomia arvosteluja. Voit esimerkiksi löytää arvosteluja Redditistä ja Quorasta. Asiakkaiden arvosteluita on myös sivustoissa, kuten Yelp ja TrustPilot.

Mikä on Mojo-tori?

Mojo Marketplace on online-markkinapaikka, johon voit asentaa ilmaisia ​​sovelluksia, jotka käsittelevät verkkosivustojen rakentamista. Voit esimerkiksi ladata suuria verkkosivustojen rakentajia, kuten WordPress ja Drupal. Voit myös ladata verkkosivustojen teemoja, verkkokaupan liitännäisiä ja paljon muuta. Suurin osa Mojo Marketplacen tarjoamista sovelluksista on ilmaisia ​​muualla, mutta mikä tekee Mojo Marketplacesta niin erityisen, on se, että käyttäjät voivat ladata ja asentaa sovelluksia napin painalluksella..

Tutustu WordPressin asentamiseen Mojon avulla

Onko Bluehostilla tytäryhtiöohjelma?

Kyllä, heillä on tytäryhtiöohjelma. Voit rekisteröityä siirtymällä heidän verkkosivustoille, vierittämällä alaosaan ja napsauttamalla linkkiä, joka vie sinut kumppaniohjelman sivulle. Napsauta vain “Aloita” -painiketta ja aloita sitten tietojen täyttäminen, ja sinusta tulee tytäryhtiö nopeasti.

Mistä löydän Bluehost-kuponkikoodeja?

Et voi. He tarjoavat harvoin promokoodeja, koska niiden hinnoittelu on aina alhaista. He tekevät hienoa työtä hintojen ja ominaisuuksien tasapainottamisessa, ja sinun tulisi käydä heidän virallisilla verkkosivuilla nykyisten tarjousten ja alennushintojen suhteen.

Mikä on paras Bluehost-vaihtoehto?

Tämä on epäilemättä yksi tunnetuimmista ja suosituimmista web-hosting-yrityksistä maailmassa. Kuitenkin, jos tutkit palveluntarjoajia ja etsit hyviä Bluehost-vaihtoehtoja, niin tässä on suositukseni. Halvempia vaihtoehtoja Bluehostille ovat Hostingerin halvat suunnitelmat ja HostGator (mutta senkin omistaa EIG). Paras vaihtoehto, joka ei kuulu EIG: n omistukseen, on SiteGround (lue SiteGround-arvostelu täältä)

Mikä on Bluehost WP Pro?

WP Pro on Bluehostin täysin hallittu WordPress-isännöintiratkaisu WordPress-käyttöisiin verkkosivustoihin, joka on optimoitu nopeudelle ja suorituskyvylle. WP Prossa on sisäänrakennetut työkalut turvallisuutta, markkinointia ja luotettavuutta varten. Kaikissa WP Pro -suunnitelmissa on mukana Sitelock Fix, CodeGuard Basic ja Domain Privacy. Mene tänne oppimaan

Mikä on Bluehost Bluerock?

Bluerock on heidän uusi ja parannettu WordPress-keskittynyt ohjauspaneeli (cPanel) jonka avulla WordPress voidaan asentaa kirjautumisen yhteydessä. Bluerockissa sivustosi suorituskykyä seurataan reaaliajassa ja Bluerock toimittaa WordPress-sivut 2–3 kertaa nopeammin kuin heidän vanha tekninen pino.

Bluerock tarjoaa integroidumman kokemuksen WordPress-verkkosivustoihin. Se parantaa WordPressin suorituskykyä optimoimalla asennuksen ja integroimalla NGINX-sivun välimuisti kokemukseen (välimuistin tyhjennys mukaan lukien). Välimuistiin tallennetut WordPress-sivut latautuvat 2–3 kertaa nopeammin räjähdysmäisellä Bluerock-teknisellä pinolla!

Suosittelenko Bluehostia?

kyllä ​​ja ei.

Haluaisinko ilmoittautua heidän kanssaan ylläpitää tätä sivua? Luultavasti ei. Saisinko heiltä web-isäntä uudelle luomalleni sivustolle? Todennäköisesti.

Syy siihen, miksi en voi antaa sinulle suoraviivaista vastausta “kyllä ​​käytä niitä” tai “ei käytä niitä” on, koska kaikki riippuu tilanteesta, verkkosivustostasi ja siitä, mitä tarvitset ylläpitämistä varten.

mielestäni Kyllä sinun pitäisi ehdottomasti mene ja rekisteröidy Bluehostilla, jos aiot perustaa henkilökohtaisen blogin tai pienyrityksen verkkosivun.

Bluehost on halpa (todella halpa), olla a vankka käyttöaika ennätys ja on erittäin helppo aloittaa (erityisesti aloittelijoille ja WordPress-sivustoille).

Kääntöpuolella on kolme suurta syytä, miksi ajattelin henkilökohtaisesti kahdesti ennen ilmoittautumista.

ensiksi, jos sinulla on verkkosivusto, joka saa korkea liikenne (kuten kaupallinen tai verkkokauppa) ehdotan, että valitset vaihtoehdon, joka mahtuu paljon sivuston liikennettä.

toiseksi, jos tarvitset ahold jonkun sisään tuki, Enintään 10 minuutin odottaminen kriittisissä tilanteissa ei ole halvan hinnoittelun arvoinen. Mutta sitten taas, heidän hosting on halpaa, joten saat mitä maksat.

Kolmanneksi, se on pettymys siihen verkkosivustojen siirrot ja automaattiset varmuuskopiot tulevat vain maksettuina päivityksinä / lisäosina. Tiedän, että nämä ovat yksinkertaisia ​​asioita, jotka voit tehdä itse, mutta mielestäni tämä pitäisi sisällyttää ilmaiseksi. Jälleen saat mitä maksat.

Jos vielä istut aidalla, tiedä, että heidän antelias 30 päivän rahat takaisin takuu antaa sinun “kokeilla ennen ostamista” ja lisäominaisuuksia, kuten a ilmainen verkkotunnus ja ominaisuudet, kuten ilmainen SSL-sertifikaatti ja Cloudflare CDN, ovat kaikki kiinteitä ominaisuuksia, jotka kannattaa kirjautua.

Napsauttamalla tätä linkkiä saat noin 65% alennuksen suositushinnasta ja isännöidä verkkosivustoasi vain 2,95 dollarilla kuukaudessa.

FTC-paljastaminen: Jotta saat halvimman mahdollisen hinnan, ansaitsen pienen palkkion, jos päätät kirjautua Bluehost-hosting-palveluun näiden linkkien kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map