Bluehost anmeldelse

Har du fået nok af alle disse glødende Bluehost anmeldelser, med alle de perfekte femstjernede ratings? Også mig. Forestil dig at læse en ærlig anmeldelse om dem. Uden alle de perfekte fem-stjernede scoringer, bias og den unødvendige og ubehagelige fnug.


Du tænker sandsynligvis, at dette her kun er en anden af ​​disse anmeldelser. At dette er en anden af ​​dem Bluehost anmeldelse websteder, der rangerer dem som numero uno!

Nej siree, åh-uh, du tager fejl i det. Dette er ikke en anden af ​​dem. Fordi dette her er min personlige, uvildige og brutalt ærlige anmeldelse.

Sikker på, de er en allround, billig og samlet okay webhost til når du starter dit første websted, men folk har en tendens til enten at elske dem eller hader dem.

anmeldelser på twitterEn blandet pose med ratings på Twitter

Hvis du overvejer at tilmelde dig dem, så giv mig ti minutter af din tid, og jeg vil give dig alle de kendte fakta og svare på spørgsmål som.

 • Hvor meget koster det?
 • Er de gode, eller skal jeg vælge en anden webhost?
 • Hvis jeg tilmelder mig dem, får jeg mine penge tilbage, hvis jeg er utilfreds?
 • Hvad er fordele og ulemper ved at bruge dem?
 • Hvilket er den bedste plan at få?
 • Hvad er (og er ikke) inkluderet i hostingpakkerne?
 • Kommer Bluehost med SSD? Ubegrænset lagerplads & båndbredde?
 • Kan jeg være vært for flere websteder på dem?
 • Er der nogen ekstra, der er inkluderet gratis?

Når du er færdig med at læse denne Bluehost-anmeldelse (2020-opdatering), vil du vide, om de er den rigtige (eller forkerte) webhost, som du kan tilmelde dig.

Ved at klikke på dette link får du ca. 65% rabat af den normale pris og kun være vært for dit websted $ 2,95 per måned.

Contents

Hvad du lærer i denne anmeldelse

 1. Fordele & Ulemper

Er Bluehost en god webhost? Her er fordele og ulemper at bruge dem. Der er masser af positive ting, men der er også negativer.

eller hoppe til eller

 1. Planer & priserne

Her giver jeg dig en oversigt over deres hostingplaner. Find ud af, hvad der er (og hvad der ikke er) inkluderet i deres delte hostingplaner.

og

 1. Ofte stillede spørgsmål

Har du et bestemt spørgsmål om denne webhost? Så er det sandsynligvis besvaret i min hyppigst stillede spørgsmål afsnit.

 1. Anbefaler jeg dem?

Finde ud af hvis jeg synes, de er en god webhost. Skulle du tilmelde dig, eller har du det bedre med at tilmelde dig en konkurrent?

Se min for at finde ud af, om jeg tror, ​​Bluehost er vejen at gå.

Før jeg springer ind i anmeldelsen her, vil jeg give dig et hurtigt resumé.

Om Bluehost

 • Bluehost blev grundlagt i 2003 ved Matt Heaton og dens hovedkvarter er i Provo, Utah.
 • De fleste planer kommer med ubegrænset disklagring og båndbredde.
 • EN gratis domænenavn for et år er inkluderet inkluderet i de fleste planer.
 • Bluerock er deres nye og (hastighed & sikkerhed) forbedret kontrolpanel (cPanel).
 • Gratis SSD-drev kommer inkluderet i alle delte hostingplaner.
 • Servere er drevet af PHP7, HTTP / 2 og NGINX + cache
 • De tilbyder gratis SSL-certifikater (Lad os kryptere) og CloudFlare CDN.
 • De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Er en officiel partner af WordPress.org
 • Hjemmeside: www.bluehost.com

Lad os dykke ned i gennemgangen ..

Bluehost fordele & Ulemper

Lad os finde ud af, hvad fordele og ulemper er. Fordi du aldrig bør lægge alle dine æg i en kurv, og dette gælder også for at købe webhosting.

Jeg har mistet mange æg gennem årene på grund af det faktum, at jeg ikke foretog den første undersøgelse af en webhost og kontrollerede alle fakta.

Så når du får webhosting, skal du sørge for, at du foretager din research, før du køber. Du bør veje fordele og ulemper ved at bruge dem og lade fakta tale for sig selv.

Hvad der skiller sig ud ved dette firma er, at de har det været omkring siden 2003 og er vært for over 2 millioner websteder. De er en af ​​de mest populære, billige, delte hosting muligheder.

Men er de gode?

bluehost anmeldelse

Oprindeligt tilbød de netop delte hostingplaner, men de leverer nu en række forskellige tjenester, herunder domæner, cloud-hosting og en række hostingindstillinger, herunder hosting til WordPress og WooCommerce.

Som ethvert selskab kommer de med både fordele og ulemper. Og da det er en af ​​de største hostingudbydere i verden, viser det, at mange har tillid til dem. I henhold til forbrugerrangeringer, de er placeret på 9,7 ud af 10 af brugere.

Nogle højdepunkter fra gennemgangen af ​​Consumer Rankings var, at de er lette at bruge, det er let at tilmelde sig, og deres cPanel gør det nemt at installere WordPress og er meget velorganiseret.

Men jeg er bange for, at det ikke er alle roser og solskin. Der er også nogle store ulemper.

Så nedenfor er flere af det gode, det dårlige og det grimme ved at bruge deres webhostingtjenester.

Bluehost fordele

De har et par virkelig gode ting går efter dem.

Virkelig billig webhosting

De har nogle af de billigste hostingplaner i branchen. Planerne starter ved $ 2,95 / måned på dette tidspunkt.

Det er en rigtig billig webhost. Dog er det en smule lyssky, skal du betale 36 måneder på forhånd for at få denne pris.

God til WordPress-websteder

Bluehost er en god mulighed for WordPress, fordi det er nyt Bluerock platform er et WordPress-fokuseret kontrolpanel, der tilbyder en integreret oplevelse med WordPress-websteder.

Installation af WordPress er en leg, du kan enten gå gennem 1-klik på automatisk WordPress-installation proces, eller du kan få WordPress installeret på kontoopsætning når du tilmelder dig.

Bluerock leverer WordPress-sider 2-3 gange hurtigere end den forudgående tekniske stak, og den leveres med indbygget NGINX-cache-side.

Hvert WordPress-sted drager fordel af de nyeste sikkerheds- og ydelsesfunktioner, såsom:

 • Gratis SSL-certifikat
 • PHP7
 • WordPress iscenesættelse
 • SSD-drev
 • NGINX + cache
 • Gratis Cloudflare CDN
 • HTTP / 2

Bluehost Bluerock kontrolpanel

Godkendt af WordPress

En af de største hostingplatforme, WordPress, anbefaler dem. FYI SiteGround er også en godkendt WordPress.org-webhost.

Dette er naturligvis betalte påtegninger (i det mindste indirekte som både Bluehost og SiteGround sponsorerer masser af WP-konferencer rundt om i verden), men det er dog stadig en officiel godkendelse.

ordpress påtegning

Generøs pengene tilbage-garanti

I modsætning til negative anmeldelser klæber de sig bag deres produkter og tjenester ved at tilbyde en 30-dages fuld refusionspolitik.

Selv efter 30 dage modtager du en forholdsmæssig tilbagebetaling af din plan. Hvis du beslutter at forlade, finder du heller ikke nogen irriterende sanktioner eller skjulte gebyrer.

God oppetid

Bluehost’s oppetid track record er virkelig god. Jeg overvåger oppetiden af 5 tilfældige websteder. 4 ud af 5 websteder har haft nul strømafbrydelse, dvs. en 100% oppetid, i løbet af den sidste måned. 1 ud af 5 har haft en oppetid på 99,6% (dette ville svare til ca. 4 timer i løbet af måneden).

Sikkerhed er en prioritet

De tilbyder god beskyttelse af dit websted. De giver sikker shell-adgang (SSH), så web-devs og -administratorer kan få adgang til konfigurationsfiler sikkert. SpamExperts, Apache SpamAssassin og Spam Hammer er deres valg af anti-spam-værktøj.

De tilbyder andre sikkerhedsfunktioner, såsom en IP-adresses sortliste, adgangskodebeskyttede mapper, e-mail-konto og brugerkonto filtre og adgang til at administrere digitale certifikater og private nøgler.

Hjælpsom brugerportal

De tilbyder 24/7 teknisk support. Derudover har de en viden database hvor brugere kan tjekke videotutorials, gennemse understøttende dokumentation og mere.

Ærligt mange mennesker hader på @bluehost. Det er trist, at de havde en dårlig oplevelse. Vores var stor. 2+ års fantastisk service på deres fælles grundlæggende plan. Vi overvejede ikke engang at ændre hostingfirmaer, før vi toppede 100.000 sidevisninger i en enkelt måned.

– The Savvy Couple (@TheSavvyCouple) 25. november 2018

Vidensdatabasen fungerer godt for dem, der ikke ønsker at vente på telefon- eller chat-support. Deres YouTube-kanal indeholder også masser af nyttige tutorialvideoer.

Tilknyttet program

Bluehost er blandt de mest efterspurgte tilknytningsprogrammer til webhosting. 11 millioner dollars i provision blev udbetalt i 2018 til datterselskaber.

tilknyttet program

Det er nemt og gratis at tilmelde sig; ingen krav er nødvendige for at imødekomme. Der er ingen loft for provisioner, og de betaler dig $ 65 pr. henvisning.

En række forskellige hostingsmuligheder

Hvis du ønsker at holde fast ved kun et hostingfirma, efterhånden som din virksomhed vokser, har Bluehost et svar på det. De indeholder fire planer, så du ikke behøver at skifte til serveropdateringer, når dit websted vokser: delt hosting, cloud hosting, WordPress hosting VPS, dedikeret og forhandler hosting planer er tilgængelige.

Hurtig startplan

For dem, der ikke har nogen anelse om, hvor de skal begynde, har de en hurtigstartplan til $ 79,99. Denne session på 45 minutter giver dig 1-til-1-uddannelse med en virksomhedsekspert.

Du lærer, hvordan du bruger alle værktøjer på kontoen, f.eks. En guidet tur til cPanel, anbefaling af webbygger, hjælp til installation og plugin-installation, tip til oprettelse af sider, vejledning til e-mail-konti og andre generelle råd, du måtte have.

Nu tilbyder mange hostingudbydere gratis træning, så nogle kan overveje at betale for Quick Start Plan som en dårlig funktion. Men hvis du ikke har tid til at vente og har brug for al denne træning på et møde, kan det være et plus for dig.

Generøse ekstramateriale

Som en del af deres hostingplan får du en gratis domænenavn for det første år. Også for dem, der ønsker at øge deres forretningsmarkedsføring, tilbyder de reklamekreditter på Googles AdWords, Bing og andre førende websteder.

Bluehost WordPress Pro

WordPress Pro er Bluehosts nyligt lancerede administrerede WordPress-hostingplatform, der er optimeret til WordPress-websteder, så de kan indlæses hurtigt og for at være sikre. WordPress Pro leveres med et alt-i-en marketingcenter og dashboard, hvor SEO, e-mail-marketing og sociale medieværktøjer alt sammen inkluderer.

bluehost wordpress prohttps://static.websitehostingrating.com/wp-content/uploads/bluehost-wordpress-pro.jpg

WordPress Pro er dyrere end Bluehosts andre planer og priser starter ved $ 19,95 pr. måned. Hastighed og sikkerhed er de vigtigste funktioner, men det leveres også med nørdige funktioner såsom automatiske WordPress-kerne- og plugin-opdateringer, og regelmæssige sikkerhedskopier og et iscenesættelsesmiljø.

Gå og tjek WordPress Pro-siden for at se, hvad der er inkluderet. Det er værd at bemærke, at du får live support med Grow and Scale, og disse planer giver dig også praktisk hjælp til design, funktionalitet eller generelle spørgsmål fra rigtige WordPress-eksperter 24/7.

Bluehost cons

De fik masser af positive ting, men de har deres ulemper såvel.

Forvirrende priser

Så billigt som $ 2,95 lyder muligvis, læser brugere ofte ikke det fine skrift for at bemærke, at dette er en introduktionspris baseret på en periode på 36 måneder. Du har muligheder for at vælge 12 eller 24-måneders planer, men disse månedlige priser er mere.

For eksempel kan du vælge den mest populære Plus-plan til $ 4,45 i 36 måneder. I 24 måneder eller 12 måneder stiger prisen imidlertid til henholdsvis $ 5,45 og $ 6,45. Der er ingen tre og seks måneders tilbud at vælge imellem.

Ingen gratis automatiske sikkerhedskopier

Mens de tilbyder sikkerhedskopier, betragtes sikkerhedskopierne som en høflighed. Dette betyder, at du ikke kan stole på, at dine data sikkerhedskopieres dagligt – så ingen garantier her. Du skal konfigurere og køre din egen sikkerhedskopi via cPanel og til din egen lokale enhed.

En anden dårlig funktion her er, at alle data, de sikkerhedskopierer inden for de sidste 30 dage, overskrives. Deres betingelser angiver klart, at de ikke påtager sig noget ansvar for dette.

Med andre ord kan du kun få adgang til den seneste sikkerhedskopi, de har, selvom det ikke er den, du har brug for for at gendanne dit websted.

Site Backup Pro er en betalt tilføjelse. Det opretter regelmæssige og automatiserede sikkerhedskopier af dit websted. Men det er en premium-funktion, du skal investere i.

‘Ubegrænset’ betyder virkelig ‘begrænset’

Plus-, Prime- og Business Pro-planerne kan prale af deres ubegrænsede antal websteder og “uudvidet” opbevaring, e-mail-konti, e-mail-opbevaring og underdomæner, der gives til klienter.

Deres brugeraftale, klausul 7 Anvendelsespolitikker og definitioner forklarer dog andet. Det er kun ubegrænset op til et vist niveau.

Deres ubegrænsede plan kan sammenlignes med de fleste udbydere (dvs.. Bluehost er ikke den eneste webhost, der lover “ubegrænset” webhosting).

Draconian CPU throttling / beskyttelse

De rullede dette ud i 2009 og fik et par kunder forvirrede. Du har muligvis heller ikke hørt om CPU-throttling på forhånd. Du kan finde din CPU-throttling, når du logger ind på cPanel.

Kort sagt, hvis de mener, at dit websted optager for mange ressourcer, kan de muligvis beslutte at gøre det bevare serverressourcerne ved at fryse din CPU-brug.

Dette er dog ikke unikt for netop denne webhost. Faktisk alle delte webværter begrænser overforbrug af ressourcer.

Ingen Windows-hosting

De tilbyder kun Linux-baserede servere. Med andre ord kan du ikke få Windows-hosting. Dette er ikke et stort problem, da Linux er det mest anvendte og populære operativsystem til webservere.

Men for dem, der foretrækker Windows-hosting, er dette et problem.

Ingen oppetidsgaranti

De tilbyder ikke en oppetidsgaranti. Når du vælger en hostingudbyder, ønsker du en oppetid på så tæt på 100% som muligt. De ikke give dig en garanti, men deres netværk / server uptime-aftale siger, at “de fleste problemer løses på cirka 15 minutter”.

De gennemsnitligt cirka 99,94% oppetid. Dette 0,05% strømafbrydelse betyder, at dit websted over et helt år er nede i 4,4 timer. Samlet set er deres oppetid pålidelig, men igen er der ingen garanti for, at dit websted kører det meste af tiden.

Indlæsningstider kan være langsomme

Deres belastningstider er heller ikke altid den hurtigste. Ifølge en Kissmetrics-undersøgelse mener 47% af forbrugerne et websted skal indlæses på mindre end 2 sekunder. Og 40% af forbrugerne forlader webstedet, hvis det tager længere end 3 sekunder at indlæse.

Hvis din webhost ikke kan give dig hurtige indlæsningstider, og du ikke optimerer dit websted for hastighed og ydelse, risikerer du at miste meget af webstedstrafik.

Up-selling er en forretningsmodel

Deres up-selling praksis er designet til at få dig til at købe dem. Der vil med andre ord være irriterende popups og advarsler, der prøver at overbevise dig om at købe mere.

For eksempel har de op-sælger at vælge, før du tjekker ud og afslutter tilmeldingen med dem. Der er også installationstil add-ons, som du bliver nødt til at købe, som normalt er inkluderet i andre hostingudbydere som indbyggede funktioner.

Langsom supporttider

Selvom de har teknisk support 24/7, er de ikke altid let tilgængelige. Responstiderne kan varierer fra ti minutter op til en time. Det første svar genereres automatisk i nogle tilfælde.

langsom støtte

Den gode nyhed er, at de har foretaget betydelige investeringer i deres supportkanal med vægt på kundeoplevelse og succes. Supportteamets stemmestøttekanal har vokset kundetilfredshedsresultater til et historisk højt på 4,86 ​​(ud af 5) for 2018.

Dyr fornyelsessatser

Ligesom andre hostingfirmaer er deres indledende priser at lokke kunder ind. Det er også ganske vildledende. Så når det er tid til fornyelse, vil du blive chokeret over at opdage, at prisfastsættelsen stiger med næsten 90%!

Hvis du beslutter at tilmelde dig du er bedre stillet med at tilmelde dig en 24/36 måneders periode med den nedsatte introduktionspriser.

Gratis webstedsmigrering er ikke inkluderet

Hvis du ønsker at skifte værter, skal du huske de tilbyder site migration, imidlertid mod et gebyr.

De overfører op til 5 websteder og 20 e-mail-konti til en pris af $ 149.99. Sammenlignes dette med andre webhostingudbydere, er dette en rip-off, da de fleste ikke opkræver noget overhovedet for at migrere dit websted.

Bluehosts hosting-pakker

Nu forklarer jeg lidt af, hvad du kan forvente i hver af deres delte hostingplaner. Der er fire planer: Grundlæggende (eller deres startplan), Plus, Prime og Business Pro.

Mange anmeldelser nævner ikke engang Bluehost som at have fire planer; typisk dækker de kun tre.

(Hvis du beslutter at give dem en chance) anbefaler jeg dig start med den grundlæggende plan, da det er det billigste og letteste at starte med. Du kan altid opgradere senere hvis du vil have mere strøm og funktioner.

Hvis du kun har til hensigt at køre et websted for mindre virksomheder eller et personligt websted, skulle du virkelig ikke have brug for den dyrere pakke.

planer og pakker

Grundlæggende plan

Som det står nu, er basisplanen $ 2,95 / måned og er ideel til begyndere. Du har et domæne til dit ene websted. Denne indstilling er populær, især for bloggere.

Denne plan inkluderer op til 50 GB lagerplads, 100 MB e-mail-opbevaring, fem e-mail-konti, 25 sub-domæner og en grundlæggende sikkerhedskopi af webstedet.

Deres fornyelsesprocent ligger derefter på $ 7,99 / måned for en 24-måneders periode (i stedet for den indledende periode på 36 måneder).

Prime plan

Denne plan har mere ressourceforbrug og er prissat til $ 6,95 / måned. Denne plan er ikke så populær blandt kunder, fordi der er bedre hosting-tilbud derude.

Du får de samme funktioner som med Plus-planen (se nedenfor) samt $ 80 / år i ekstramateriale, domænesikkerhed og Site Backup Pro. Deres pris for fornyelse er $ 14.99 / måned.

Plus plan

Plusplanen er deres mest populære plan til $ 4,45 / måned.

Denne plan inkluderer ubegrænset websteder, opbevaring, e-mail-konti, e-mail-opbevaring, tilføjelsesdomæner og underdomæner.

Men husk deres ubegrænsede vilkår. Du får også $ 24 / år i ekstra’s og Spameksperter på et domæne.

Der er markedsføringstilbud på op til $ 200. Deres fornyelsesprocent er $ 10,99 / måned efter det.

Business pro plan

Business Pro-planen koster $ 13,95 og giver dig alt, hvad Prime Plan tilbyder, dog med denne plan har du også en inkluderet dedikeret IP, op til 300.000 inoder og spameksperter for to domæner.

Der er også et SSL-certifikat, gratis abonnement på deres Site Backup Pro-service og andre servicegodtgørelser. Deres pris for fornyelse er $ 23.99 / måned.

Ud af disse fire planer, de fleste mennesker finder ud af, at basisplanen passer dem bedst. De fleste mennesker har ikke til hensigt at være vært for flere websteder, så dine behov skal imødekommes med denne plan.

Hvis du finder dig selv vokser (eller hvis du agter at være vært for flere websteder), ville Prime eller Pro Plan være det bedste valg.

Bluehost-prissammenligning

PlanSemesterNormal prisSpeciel pris
Grundlæggende plan12 måneder$ 8,99 / mo$ 5.45 / mo (39% rabat)
Grundlæggende plan24 måneder$ 8,49 / mo$ 4,95 / mo (41% rabat)
Grundlæggende plan36 måneder$ 7,99 / mo$ 2.95 / mo (50% rabat)
Plus plan12 måneder$ 12,99 / mo$ 8,95 / mo (31% rabat)
Plus plan24 måneder$ 11,99 / mo$ 7.45 / mo (37% rabat)
Plus plan36 måneder$ 10,99 / mo$ 5,95 / mo (45% rabat)
Prime plan12 måneder$ 16,99 / mo$ 8,95 / mo (47% rabat)
Prime plan24 måneder$ 15,99 / mo$ 7.45 / mo (53% rabat)
Prime plan36 måneder$ 14,99 / mo$ 5,95 / mo (60% rabat)
Business Pro-plan12 måneder$ 25,99 / mo$ 18,95 / mo (27% rabat)
Business Pro-plan24 måneder$ 24,99 / mo$ 15,95 / mo (36% rabat)
Business Pro-plan36 måneder$ 23,99 / mo$ 13,95 / mo (41% rabat)

Bluehosts addon-prisfastsættelse

TilføjelsePris
Yderligere domænenavne:$ 15.99 pr. Registreringsår
Dedikeret IP-adresse:$ 5,99 per måned
SSL-certifikater:49,99 dollar om året
SpamExperts postfiltrering:$ 2,99 om måneden pr. Domænenavn
Whois domænesikkerhed:11,88 $ Domænesikkerhed pr. Domæne pr. År
SiteLock:$ 1,99 per måned (faktureres årligt til $ 23,88 pr. År)
Sikkerhedskopiering og gendannelse af websted Pro:$ 2,99 per måned (faktureres årligt til $ 35,88 pr. År)
Udløbne kontoaktiveringer:$ 30,00
Søgemaskine Jumpstart:$ 2,99 per måned (faktureres årligt til $ 35,88 pr. År)

Bluehost’s Hosting Plan Sammenligning

Hvilken plan skal jeg få? Det er hvad dette afsnit sigter mod at hjælpe dig med at finde ud af …

Så hvad er forskellene mellem Basic, Plus, Prime og Pro hosting pakker? Her er en sammenligning af Basic vs. Plus plan, Plus vs. Prime planlægge og Prime vs. Pro plan.

Bluehost Basic vs. Plus anmeldelse

Deres grundlæggende plan er deres billigste plan, så det kommer med de mindst ressourcer og funktioner. Den største forskel mellem Basic og Plus-planen er, at du med den Grundlæggende plan er kun tilladt at være vært for et websted, men med Plus-planen kan du vært for ubegrænsede websteder. Hvis du agter at køre flere websteder, skal du vælge Plus-planen.

En anden vigtig forskel mellem disse to planer er den mængde webplads, du har lov til at gemme på serveren. Den grundlæggende plan leveres kun med 50 GB diskplads, hvorimod Plus-planen har ubegrænset plads. 50 GB er temmelig meget plads og burde være nok i de fleste tilfælde, men hvis du gemmer masser af billeder og videoer, kan det hurtigt tilføjes.

Endelig antal e-mail-konti og mængde af e-mail-opbevaring på basisplanen er ret begrænset. Måske ikke så meget antallet af e-mails, da de fleste brugere aldrig bruger mere end 5 e-mail-adresser, men at have kun 100 MB e-mail-lagerplads er ret lavt, og du kan hurtigt løbe tør for plads.

Du bør overveje at vælge Plus-planen, hvis:
 • Du vil være vært for ubegrænsede websteder på din hosting-konto
 • Du ønsker ubegrænset diskplads i stedet for 50 GB, der følger med den grundlæggende plan
 • Du har brug for ubegrænset e-mail-konti med ubegrænset e-mail-lagerplads
 • Du vil have SpamExperts, som er deres værktøj til beskyttelse af spam

Bluehost Plus vs. Prime Review

Der er meget få forskelle mellem Plus- og Prime-hosting-pakkerne. Faktisk er der kun ting, der adskiller disse planer. Det er med den primære plan, du får gratis domænesikkerhed (også kendt som whois-privatliv) for dit domænenavn, og Prime-planen kommer også SiteBackup Pro som er deres websteds sikkerhedskopiering og gendannelsestjeneste.

Hvis du smider mellem disse to planer, er du langt bedre stillet med at vælge Prime-planen.

Du bør overveje at vælge Prime-planen, hvis:
 • Du vil have gratis domænenavn privatliv, hvem er privatliv
 • Du vil have SiteBackup Pro, som er deres websteds sikkerhedskopiering og gendannelsestjeneste

Bluehost Prime vs. Pro Review

Der er et par forskelle mellem Prime og Pro-hostingplan, som det er værd at vide om. Den første og en vigtig, hvis du har til hensigt at køre en e-handel eller et mere ressourceintensivt WordPress-sted, er, at websteder på Pro-planen vil være vært på højtydende servere.

Højtydende servere på Pro-planen har 80% færre konti pr. Server, hvilket gør det muligt at bruge flere ressourcer pr. Konto (mere CPU-brug, diskbrug, båndbredde). Det giver mere hastighed, mere strøm med færre brugere.

Pro-planen giver dig også en dedikeret IP-adresse og et privat (ikke-delt) SSL-certifikat.

bluehost pro plan

Du bør overveje at vælge Pro-planen, hvis:
 • Du ønsker servere med høj ydeevne (dvs. et websted med hurtig indlæsning) og færre brugere, der deler serverressourcerne
 • Du vil have en gratis dedikeret IP-adresse og et privat (ikke-delt) SSL-certifikat

Hvilken hostingplan er bedst for dig?

Deres nye Bluerock-platform er et WordPress-fokuseret kontrolpanel, der tilbyder en integreret oplevelse med WordPress-websteder. Bluerock leverer WordPress-sider 2-3 gange hurtigere end den forudgående tekniske stak. Hvert websted, der hostes på Bluehost.com, vil drage fordel af de nyeste sikkerheds- og ydelsesfunktioner, såsom:

 • Gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat
 • PHP7, HTTP / 2 og NGINX + cache
 • WordPress iscenesættelsesmiljøer
 • SSD-drev
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis domænenavn for det første år

Nu ved du, hvilke planer de har at tilbyde, og du er i en bedre position til at vælge den bedste delte hostingplan til dine behov. Husk, at du altid kan opgradere til en højere plan, hvis du har brug for flere ressourcer og funktioner.

Baseret på min erfaring er her min anbefaling til dig:

 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig basisplanen, hvis du agter at køre en basic enkelt websted.
 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig Plus-planen, hvis du agter at køre en mere end kun et sted eller et WordPress-sted.
 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig Prime-planen, hvis du agter at køre en WordPress eller andet CMS-sted, og ønsker sikkerhed og spamforebyggelse funktioner.
 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig Pro-planen, hvis du agter at køre en e-handelswebsted eller et WordPress-sted, og vil have en dedikeret IP-adresse plus sikkerhed og spamforebyggelse funktioner.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål. Tænk på det som den uofficielle FAQ.

Hvad er Bluehost?

Bluehost er et webhostingfirma, der tilbyder en række hostingtjenester; fra delt hosting, cloud-hosting, WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, VPS-hosting og dedikerede servere, til registrering af domænenavne og marketing til små virksomheder.

Hvad er Bluehost-login til …?

Bluehost-konto login er https://www.bluehost.com/cgi-bin/cplogin. Bluehost-webmail-login er https://login.bluehost.com/cgi/webmail. Bluehost-tilknyttet login er https://www.bluehost.com/cgi/partner.

Hvornår blev Bluehost grundlagt, og hvor er deres hovedkontor?

Bluehost blev grundlagt i 2003 af Matt Heaton. Han bemærkede, at webhostingstjenester, der blev tilbudt på det tidspunkt, var utilstrækkelige, så han forsøgte at ordne det ved at bygge sin egen webhostingstjeneste. Virksomhedens hovedkvarter kan findes i Provo, Utah, USA. Deres officielle hjemmeside er www.bluehost.com. Læs mere på deres Wikipedia-side.

Er Bluehost og HostGator det samme firma?

Nej, Bluehost og Hostgator er separate mærker og virksomheder; men de er begge datterselskaber af Endurance International Group (EIG). EIG ejer også hostingfirmaer som iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost og en masse flere mindre webhosts.

Kan jeg være vært for flere domæner på Bluehost?

Det afhænger af, om du har en basis-, plus-, prime- eller business-konto. Du kan tilføje flere domæner og være vært for flere websteder på plus, prime og business pro planer. Du har kun tilladelse til at være vært for et addon-domæne / -websted på grundlæggende plan. Det er også nyttigt at forstå de forskellige typer domæner.

Primært domæne: Dette er domænenavnet, der anses for at være din kontos hoveddomæne. Det er det domæne, du bruger til at logge ind på din konto, og det domæne, du bruger, når du handler med repræsentanter. Der kan kun være et primært domæne pr. Konto.

Parkeret domæne: Parkerede domæner er domæner, der omdirigerer til indholdet og det websted, som dit hoveddomæne gør. Så hvis dit hoveddomæne er bakingstore.com, kan du også gerne have lignende navne som bakingstore.net, bakingstore.org osv. Som parkerede domæner, fordi de er så ens. Du får 5 af disse med en grundlæggende pakke og ubegrænset med plus-, prime- eller business-pro-pakker.

underdomæne: Dette er domæner, der oprettes, når du tilføjer et præfiks til dit hoveddomæne. Så hvis dit websted har et forumsektion, og du gør det, så folk kan komme til foraene ved at skrive mywebsite.forum.com, kaldes det et “underdomæne.” Du får 25 af disse under en grundlæggende pakke og ubegrænsede under plus-, prime- og business-pro-pakker.

Add-on domæne: Dette er domæner, der linker til et helt separat websted fra dit hoveddomæne. Separate websteder med deres egne domænenavne betragtes som tilføjelsesdomæner. Du får ubegrænsede mængder af disse uanset pakke.

Hvilken støtte tilbyder de?

Ja, de tilbyder 24/7 opkaldssupport, e-mail support og live chat. Så du kan få eksperthjælp, uanset hvornår du har brug for det.

Hvilke sprog understøtter Bluehost?

Teknisk support leveres i engelsk og kun engelsk.

Hvordan ved jeg, om Bluehost er nede?

Hvis du vil kontrollere status for websteder, der er vært på dem, kan du gå til bluehost.com/hosting/serverstatus og indtaste dit domænenavn eller dit kontonavn, så sender de dig en opdatering om, hvorvidt webstederne fungerer korrekt eller ikke. Du kan også bruge dette gratis værktøj til at kontrollere, om dit websted (eller ethvert websted for den sags skyld) er nede eller ej.

Har Bluehost en webstedsbygger?

Nej, de har ikke en intern webstedsbygger. I stedet opfordrer det sine brugere til at bruge Weebly eller WordPress, som kan installeres meget let. Begge Weebly og WordPress er gode webstedsbyggere og er især nyttige for begyndere.

Se vores trin-for-trin WordPress installationsvejledning

Tilbyder Bluehost SSL-certifikater?

Ja, det er meget let at købe eller forny SSL-certifikater; bare følg disse enkle trin:

 • Log ind på din konto og gå til dit kontrolpanel
 • Klik på add-ons-overskriften, og søg derefter efter “SSL” i søgefeltet
 • Klik på “Føj til indkøbskurv” på SSL-certifikatet, der bedst passer til dit websteds behov
 • Du får tilsendt en bekræftelses-e-mail til den e-mail-adresse, der er valgt i rullemenuen, bare følg instruktionerne i e-mailen, og dit SSL-certifikat aktiveres
Kommer Bluehost med et indholdsleveringsnetværk (CDN)?

Hvis du har en masse trafik på dit websted, kan det blive langsomt og gå meget ned. Dette vil fjerne mange potentielle besøgende og skade dine chancer for succes. En måde at omgå dette er at bruge et indholdsleveringsnetværk, der gør det således, at indholdet af dit websted er vært på forskellige servere i forskellige geografiske områder. Brugere vil downloade indholdet fra den nærmeste geografiske server. Bluehost leveres med Cloudflare indbygget direkte i det. Cloudflare er en top af linjenettet leveringsnetværk. Du kan aktivere det på ethvert af dine websteder, helt gratis.

Hvad er “Business On Tapp”?

Business on Tapp er en mobilapp, der lanceres af deres moderselskab, Endurance International Group. Den gratis app giver små til mellemstore virksomheder muligheden for direkte interaktion med potentielle kunder og ligesindede iværksættere. Nogle af funktionerne på appen inkluderer:

Udskiftning af visitkort: Opret dit eget brugerdefinerede visitkort, og brug det til at interagere med lokale virksomheder.

Ekspert Q&EN: Stil et spørgsmål, og få det besvaret af eksperterne, der også bruger appen.

Afstemninger og markedsundersøgelser: Foretag hurtige prøveundersøgelser ved hjælp af Business på Tapp-brugere. Få information om de nyeste trends inden for forretningsområder.

Oplev informativt redaktionelt indhold: Læs de unikke og interessante stykker skrevet af eksperterne fra Business on Tapp-samfundet, som ikke er tilgængelige andre steder.

Hvad er Bluehost “Search Engine Jumpstart”?

SEO (søgemaskineoptimering) er en vigtig del af at køre et websted, da det er nødvendigt at føre trafik til dit websted. Søgemaskine Jumpstart-pakken er en SEO-pakkeudvidelse som brugerne kan få til en ekstra $ 1,99 om måneden. Det giver deres websteder mulighed for at vises på Google, Bing og Yahoo meget hurtigere end normalt.

Tilbyder de WHOIS domænesikkerhed?

Whois-oplysningerne for ethvert domænenavn er tilgængelige for enhver på internettet. Når du tilføjer domænesikkerhed til din registrering, ($ 11,88 pr. domæne pr. år) kontaktoplysningerne, der er anført i whois-databasen, vil være Blue Host. Du vil stadig være ejer af domænenavnet, men dine kontaktoplysninger er ikke tilgængelige for offentligheden, der er information.

Hvad er Bluehost “SiteLock”?

Dette er en tilføjelse, som brugere kan få til $ 1,99 om måneden, det giver standard beskyttelse af webstedet, såsom:

 • Beskyttelse mod DDoS-angreb
 • Malware-scanning
 • Fjernelse af malware
 • Beskyttelse mod spam
Bluehost “Postini”, hvad er dette?

For prisen for $ 1 om måneden, brugere kan få Postini e-mail-beskyttelse. Postini er drevet af Google og beskrives bedst som et industrielt styrke spamfilter. Det filtrerer alle dine e-mails gennem avancerede anti-spam-filtre, så din indbakke aldrig er fyldt med uønskede e-mails.

Hvad er Bluehost “Site Backup Pro”?

Site Backup Pro er en valgfri tilføjelse. Det skaber regelmæssigt sikkerhedskopier af dit websted, så hvis noget går galt, kan du gendanne dit websted til en tidligere version med et klik på en knap. Tjenesten giver dig også mulighed for at downloade en komprimeret version af dit websteds ressourcer; for let restaurering.

Kan Bluehost håndtere høj trafik?

De er i stand til at håndtere stor trafik, men deres delte hostingplaner er ikke egnede til websteder med høj trafik. Du har det bedre med at gå med deres VPS eller dedikerede serverplaner. Hver bruger har adgang til Cloudflare, et indholdsleveringsnetværk, der hjælper sider med høj trafik med at holde deres servere fungerer og holde deres websted kører hurtigt. Det er let at aktivere Cloudflare:

 • Log ind og gå til dit kontrolpanel
 • Gå til domænesektionen, og find Cloudflare-ikonet
 • Klik på aktiver
Sådan tilføjes Bluehost-e-mail til iPhone og Android?

Sætte op e-mail på din iOS eller Android er let.

iOS

 • Gå til “mail, kontakter og kalender”, som du vil se, når du klikker på knappen “indstillinger”.
 • Klik på knappen “Tilføj e-mail-konto”.
 • Klik på “anden” og derefter “tilføj e-mail-konto.”
 • Tilføj de relevante oplysninger, og klik på “næste.”

Android

 • Åbn Gmail-appen, og gå derefter til indstillingsafsnittet.
 • Klik på knappen “Tilføj e-mail-konto”.
 • Indtast din e-mail-adresse, og angiv derefter, hvilken type e-mail-adresse du vil bruge (enten POP3 eller IMAP).
 • Indtast adgangskoden til din e-mail-adresse, og tryk derefter på “næste.”
Hvad er Bluehost oppetidsgaranti?

Under ideelle forhold lover de at løse de fleste problemer inden for 15 minutter; så oppetid svæver rundt 99%. I betragtning af de problemer, der kan opstå, kan disse numre ændres. De straffer ikke brugere for at forlade deres hostingaftale tidligt på grund af oppetid ikke er acceptabel.

Hvad er Bluehost CPU throttling / ydelsesbeskyttelse?

De holder et meget tæt øje med serverressourcer som CPU og hukommelse. På grund af dette er de i stand til at sikre, at enhver bruger, der bruger serveren, får en lige stor andel af serverens ressourcer. Ressourceintensive websteder, dårligt optimerede websteder og DDoS-angreb kan stadig forårsage problemer med serverne. Vær advaret, hvis de tror, ​​at en bruger forårsager problemer med en server, kan denne bruger blive suspenderet.

Hvad er Bluehost-pengene-tilbage-garanti?

Deres tilbagebetalingsgaranti gælder kun den første periode i en hostingaftale. Garantien er som følger.

 • Brugere, der annullerer inden for 30 dage, får en fuld refusion.
 • Brugere, der annullerer efter den tredive dages periode, får en delvis refusion.
 • Tilbagebetalingsgarantien gælder kun hostingplaner, penge brugt på domæner eller tilføjelser kan ikke refunderes.
 • Der er ingen gebyrer, hvis du beslutter at annullere din hostingaftale tidligt.
Hvilke betalingsmuligheder tilbyder de?

Med hensyn til betaling accepterer de alle større kreditkort (Visa, Mastercard, American Express og Discover), PayPal betalinger, indkøbsordrer, kontrol (kun amerikanske indbyggere kan betale på denne måde), og postanvisninger (kun i amerikanske dollars).

Kreditkort: Kreditkortbetaling er standardbetalingsmuligheden, når du opretter din konto. Du skal blot udfylde dine almindelige kortoplysninger (udløbsdato, kortholderens navn osv.), Og det gemmes til fremtidige betalinger.

PayPal: PayPal er en af ​​de accepterede betalingsmuligheder. Men kun øjeblikkelige betalinger accepteres. Dette betyder, at du skal have en bankkonto eller kreditkort knyttet til din PayPal-konto for at den skal være en accepteret betalingsform. Når du har angivet PayPal som din vigtigste betalingsmetode, vil alle automatisk fornyelser blive hentet fra din PayPal-konto.

Pengeordrer eller checks: Pengeordrer og check accepteres, men kun i amerikanske penge. Hostingperioden skal også være i 12 måneder eller længere. Der skal oprettes en faktura, inden du sender en check eller en ordre, dette er for at sikre, at det betalte beløb er korrekt. Tjenester, der kræver månedlig fornyelse, kan ikke betales med check eller postanvisning; de kræver et aktivt kreditkort eller PayPal-konto. Checks og postanvisninger kan sendes til følgende adresse:

Bluehost, Inc.
ATTN: Fakturering
560 Timpanogos Pkwy.
Orem, UT 84097
Indkøbsordre

De accepterer også indkøbsordrer, som kan betales med check eller postanvisning. Når du først betaler med en indkøbsordre, skal du altid betale ved hjælp af indkøbsordrer eller oprette en ny konto.

Hvordan kan jeg annullere min Bluehost-plan?

Du kan annullere din konto når som helst for en delvis refusion. Før du refunderer, skal du sørge for, at du ved:

 • De sidste 4 cifre i dit kodeord
 • E-mail-adressen, der er anført på din profil, er stadig i brug.

Når du har din adgangskode og har bekræftet, at den e-mail, der er anført på din profil stadig er i brug, skal du ringe til fornyelsesafdelingen på: 844-853-6296. Afdelingen sender dig en e-mail med et link, der fører dig til dit kontrolpanel, hvor du bliver bedt om at bekræfte følgende:

 • At du har sikkerhedskopieret alle vigtige data, herunder vigtige filer, e-mails og databaser
 • At du forstår, at hvis du annullerer din konto, slettes alle websteder og filer for hvert domæne, der er knyttet til din konto
 • Dine fornyelsesindstillinger for domænenavne og domæneudvidelser
 • Dine personlige oplysninger.
 • Årsagen til at forlade.

Når det er gjort, skal du trykke på “bekræft” og du vil blive informeret om aflysningsforsøget var vellykket eller ej. Nogen restitutioner udstedes med kreditkort eller PayPal.

Hvordan overfører jeg et domænenavn til (eller fra) Bluehost?

Sådan overfører du en domænenavn til Bluehost.

 • Log ind på dit domænes kontrolpanel (hvor dit domæne i øjeblikket er registreret f.eks. GoDaddy, Namecheap).
 • Peg navneserverne mod dem (ved hjælp af: ns1.bluehost.com og ns2.bluehost.com).
 • Lås op for domænet og sluk for privatliv (hvis aktiveret).
 • Erhverv din EPP-kode (også kaldet autorisationskode eller overførselsnøgle).
 • Her er en video, der viser dig alle trinene.

Overfører din domænenavn fra Blue Host følger en meget lignende tilgang. Her er en video, der viser dig, hvordan du overfører.

Hvad er Bluehost navneservere?

Navneservere er specialiserede servere, der håndterer anmodninger fra computere om den nøjagtige placering af et domænenavns tjenester. Tænk på det som en telefonbog i lægfolk. Før du ringer til nogen, ville du tage dem tid til at slå deres nummer op i en telefonbog, hvis du ikke var sikker. Det er den logik, der bruges med navneservere.

  Deres standard navneservere er:
 • ns1.bluehost.com (IP-adresse 74.220.195.31)
 • ns2.bluehost.com (IP-adresse 69.89.16.4)
Hvilken software bruger Bluehost-servere?

Deres serversoftware er: CentOS 6, Linux Kernel 2.6.32, Apache Web Server, cPanel 11.42.x.

Hvilke programmeringssprog understøtter de?

De understøttede programmeringssprog er: PHP 5.4, Perl 5.10, Python 2.6.6, Ruby + Ruby on Rails, MySQL 5.5, PostgreSQL 8 og mere.

Her er en video, der giver et overblik over deres teknologiske stak:

Leveres Bluehost med SSD’er (Solid State Drives)?

Ja de leverer SSD-drev på alle planer for delt hosting og sky. Med SSD-hosting kan du nyde hurtigere serverhastigheder, bedre datasikkerhed og mere pålidelig ydelse.

Hvad er Bluehost e-mail-indstillinger?Deres anbefalede sikre SSL / TLS-indstillinger for IMAP og POP3 er:
 • Brugernavn: Din e-mail-adresse: f.eks. [Email protected]
 • Adgangskode: Adgangskoden til din e-mail-konto.
 • Indgående server: mail.domain.com (hvor domain.com er dit domænenavn).
 • Indgående havn: 993 (IMAP) eller 995 (POP3).
 • Udgående server: mail.domain.com (hvor domain.com er dit domænenavn).
 • Udgående havn: 465 (SMTP).
 • Godkendelse: Adgangskode.
Hvad er mit Bluehost cPanel-login?

Du finder cPanel-loginoplysningerne i den “velkomst-e-mail”, du fik, da du først tilmeldte dig. Når du har konfigureret navneservere (dvs. peget dit domænenavn til deres servere), kan du logge ind på dit kontrolpanel ved at skrive denne URL i din webbrowser: http://example.com/cpanel/. Hvis du foretrækker sikre logins, er login-URL’en: https://example.com/securecontrolpanel. (FYI erstatte “eksempel.com” med dit faktiske domænenavn).

Tilbyder de SSH / Shell-adgang?

Ja, men SSH / Shell-adgang er ikke aktiveret som standard. Du skal verificere (se nedenfor) din hostingkonto for at have SSH-adgang aktiveret i din cPanel.

Hvordan bekræfter jeg min konto?

Hvis du bor i USA eller Canada, kan du ringe til bekræftelsesafdelingen 844-460-5819 (mellem 6 AM og 9 PM – MST). Hvis du bor uden for USA eller Canada, eller hvis du foretrækker e-mail, kan du sende en e-mail til [Email protected] (se her, hvilke oplysninger du skal give i e-mailen).

Lad de redigere konfigurationsfiler?

Ja, du har adgang til konfigurationsfiler. For eksempel kan du tilsidesætte og redigere standardindstillingen .htaccess fil, tilføj en brugerdefineret php.ini fil, du har adgang til logfiler og tilpasse fejl sider.

Er Bluehost god til e-handelswebsteder?

De tilbyder Woocommerce-hosting. WooCommerce er et plugin til WordPress, der gør dit websted til et fuldt udbygget e-handelswebsted. Her er blot et par af de funktioner, der tilbydes af Woocommerce-plugin:

 • Sælg produkter og accepter betalinger.
 • Administrer ordrer og forsendelse.
 • Integrer med sociale medier, og lad kundevurderinger.
 • Udvid look og fornemmelse af din online butik ved hjælp af gratis og premium-udvidelser.

Der er tre forskellige Woocommerce-planer at vælge imellem:

  Grundlæggende
 • 1 parkeret domæne og 5 underdomæner.
 • 100 GB webstedsplads.
 • 100 e-mail-konti med 500 MB lagerplads for hver.
 • Ingen ekstra inkluderet.
  Plus
 • Ubegrænset websted plads, e-mails, e-mail-opbevaring.
 • Ubegrænset parkerede domæner og ubegrænsede underdomæner.
 • 200 $ værdipapir for marketing.
  Prime
 • Ubegrænset websted plads, e-mails, e-mail-opbevaring.
 • Ubegrænset parkerede domæner og ubegrænsede underdomæner.
 • 200 $ værdipapir for marketing.
 • Inkluderer domænefortrolighed og sikkerhedskopiering af webstedet
  Business Pro
 • Ubegrænset websted plads.
 • Ubegrænset e-mails og e-mail-lagerplads.
 • Ubegrænset parkerede domæner og ubegrænsede underdomæner.
 • 200 $ værdipapir for marketing.
 • Ekstraudstyr som Site Backup Pro, spambeskyttelse, dedikeret IP-adresse, SSL-certifikat og mere.
Er der andre sider, hvor jeg kan finde Bluehost-anmeldelser, som Reddit?

At købe webhosting er en vigtig beslutning, og du skal gøre din research. Der er en masse andre websteder, hvor du kan finde ægte og uvildige anmeldelser. For eksempel kan du finde anmeldelser om Reddit og Quora. Der er også kundeanmeldelser på websteder som Yelp og TrustPilot.

Hvad er Mojo Marketplace?

Mojo Marketplace er en online markedsplads, hvor du kan installere gratis apps, der beskæftiger sig med bygning af websteder. For eksempel kan du downloade større webstedsbyggere som WordPress og Drupal. Du kan også downloade webstedstemaer, eCommerce-plugins og mere. De fleste af de apps, der tilbydes på Mojo Marketplace, er gratis andre steder, men hvad der gør Mojo Marketplace så speciel er det faktum, at brugere kan downloade og installere apps med et klik på en knap.

Find ud af, hvordan du installerer WordPress ved hjælp af Mojo

Har Bluehost et tilknyttet program?

Ja, de har et tilknyttet program. Du kan tilmelde dig ved at gå til deres websted, rulle til bunden og klikke på linket, der bringer dig til tilknyttet programmets side. Klik blot på knappen “Kom godt i gang”, og start derefter udfylde dine oplysninger, og du vil blive tilknyttet på kort tid.

Hvor kan jeg finde Bluehost-kuponkoder?

Det kan du ikke. De tilbyder sjældent promo-koder, fordi deres priser altid holdes lave. De gør et godt stykke arbejde med at afbalancere pris og funktioner, og du skal besøge deres officielle websted for aktuelle tilbud og rabatpriser.

Hvad er det bedste Bluehost-alternativ?

Dette er uden tvivl en af ​​de mest kendte og mest populære webhostingfirmaer i verden. Men hvis du undersøger udbydere og leder efter gode Bluehost-alternativer, så er her mine anbefalinger. Billigere alternativer til Bluehost er Hostingers billige planer og HostGator (dog ejes det også af EIG). Det bedste ikke-EIG-ejede alternativ er SiteGround (læs min SiteGround-gennemgang her)

Hvad er Bluehost WP Pro?

WP Pro er Bluehosts fuldt styrede WordPress-hostingløsning til WordPress-drevne websteder, der er optimeret til hastighed og ydelse. WP Pro leveres med indbyggede værktøjer til sikkerhed, marketing og pålidelighed. Alle WP Pro-planer leveres med Sitelock Fix, CodeGuard Basic og domæneprivatliv inkluderet. Gå her for at lære

Hvad er Bluehost Bluerock?

Bluerock er deres nyt og forbedret WordPress fokuseret kontrolpanel (cPanel) der tillader, at WordPress installeres ved tilmelding. På Bluerock overvåges dit websteds ydelse i realtid og Bluerock leverer WordPress-sider 2-3 gange hurtigere end deres gamle tekniske stak.

Bluerock leverer en mere integreret oplevelse med WordPress-websteder. Det leverer øget ydelse for WordPress ved at optimere installationen og integrere NGINX-side-cache ind i oplevelsen (inklusive cache-clearing). Bufrede WordPress-sider indlæses 2-3 gange hurtigere med den flammende hurtige Bluerock tekniske stak!

Anbefaler jeg Bluehost?

Ja og nej.

Ville jeg tilmelde mig dem som vært for dette websted? Sikkert ikke. Ville jeg få webhosting fra dem til et nyt sted, jeg oprettede? Sandsynligvis.

Årsagen til, at jeg ikke kan give dig et direkte “ja, brug dem” eller ”nej, brug dem ikke”, er, fordi det hele afhænger af din situation, dit websted og hvad du har brug for hosting til.

jeg tror Ja, du skal bestemt gå og tilmeld dig Bluehost, hvis du vil starte en personlig blog eller et websted for små virksomheder.

Bluehost er billig (virkelig billig), have en solid oppetid track-record og er meget let at komme i gang med (især for begyndere og til WordPress-websteder).

På bagsiden er der tre hovedårsager til, at jeg personligt ville tænke to gange, før jeg tilmelder mig.

for det første, hvis du har et websted, der får høj trafik (f.eks. et kommercielt eller e-handelswebsted), jeg foreslår, at du går med et alternativ, der kan rumme en masse webstedstrafik.

For det andet, hvis du har brug for at få nogen indhentning i support, at vente op til 10 minutter eller længere i afgørende situationer er ikke værd at den billige prisfastsættelse. Men igen, deres hosting er billig, så du får det, du betaler for.

For det tredje, det er en svigt migrering af websteder og automatiske sikkerhedskopieringer kommer kun som betalte opgraderinger / tilføjelser. Jeg ved, at dette er enkle ting, du kan gøre selv, men jeg synes, dette burde inkluderes gratis. Igen får du det, du betaler for.

Hvis du stadig sidder på hegnet, skal du vide, at de er generøse 30-dages pengene-tilbage-garanti lader dig “prøve før du køber” og ekstramateriale som f.eks gratis domænenavn og funktioner såsom et gratis SSL-certifikat og Cloudflare CDN er alle solide funktioner, der er værd at tilmelde dig.

Ved at klikke på dette link kan du få cirka 65% rabat på den anbefalede salgspris og være vært for dit websted for kun $ 2,95 om måneden.

FTC-afsløring: For at få dig den billigste pris, tjener jeg en lille provision, hvis du beslutter at tilmelde dig Bluehost-hosting via disse links.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map