Bluehost Andre typer webhosting: VPS, Cloud, WooCommerce & WordPress Hosting

Okay, hvad slags hosting fra Bluehost får du til dit nyoprettede websted, når du har brug for noget med lidt mere grynt end delt hosting?


bluehost vps, cloud, woocommerce og wordpress hosting

Jeg har allerede dækket Bluehosts indgangsplan for delt webhostingplaner her. Så nu skal jeg gennemgå Bluehosts andre, mere avancerede typer hostingtjenester, nemlig deres VPS, Cloud, WooCommerce & WordPress hosting muligheder.

 1. Bluehost VPS Hosting

Her giver jeg et hurtigt overblik over Bluehosts VPS-hostingplaner.

 1. Bluehost Cloud Hosting

Her giver jeg et hurtigt overblik og gennemgang af Bluehost’s Cloud-hostingplaner.

 1. Bluehost WooCommerce Hosting

Her giver jeg et hurtigt overblik over Bluehosts WooCommerce-hostingplaner.

 1. Bluehost WordPress Hosting

Her giver jeg et hurtigt overblik over Bluehosts VPS WordPress-hostingplaner.

Her vil jeg sammenligne Bluehosts forskellige webhosteplaner, og hvordan de kan hjælpe dig med at oprette din perfekte hjemmeside. Lad os komme i gang med sammenligningen af ​​Bluehosts (“ikke delte”) webhostingstjenester.

Bluehost VPS Hosting

Hvis du ønsker et sikkert og bedre ydeevne, skal du tjekke ud VPS hosting fra Bluehost. Hver gang du ser på nogen hostingplan, bliver du nødt til at kigge efter de funktioner, der er inkluderet i planen.

bluehost vps hosting

Når det kommer til virtuelle private servere, skal du vide, at du vil være i stand til at have fleksibilitet og mere kontrol over dit websted. Lad os gennemgå forskellige pakker leveret af Bluehost, og hvad er de funktioner, du kan nyde med disse VPS-hostingplaner.

Så Bluehost har fire forskellige VPS-hostingpakker inklusive en standard, forbedret, premium og ultimativ pakke. Du skal dog vide, at udvælgelsen af ​​den rigtige plan faktisk afhænger af de behov og krav, du har.

Med den forbedrede pakke vil du kunne have en hastighed på 2 CPU-kerner sammen med SAN på 60 GB og 4 GB RAM. De tilbyder 24/7 teknisk support på alle deres pakker.

Med deres VPS-hosting vil du være i stand til at få en forbedret cPanel-interface der giver dig mulighed for at administrere din VPS-hosting på den bedst mulige måde.

Bluehost Cloud Hosting

Her er en af ​​de mest efterspurgte Bluehost-webhosteplan, og der er ingen tvivl om, at dette er en af ​​Bluehosts bedste hostingtjenester.

bluehost sky hosting

Når det kommer til Bluehosts skyhosting planer, dine data vil blive sikret, selv med flere teknologifejl.

For ikke at glemme, hvis du bruger cloud hosting, skal du vide, at det ikke tager mere end 3 sekunder for at indlæse en hvilken som helst webside. Med skyhosting, caching er usædvanlig, og med global CDN, dine serverressourcer er fokuseret på det rigtige sted.

Med Bluehost cloud hosting-pakker vil du være i stand til at få de bedste planer for dit websted. De har tre pakker inklusive Starter, Performance og Business Pro. Hvis du leder efter en cloud-webhosting til din virksomhed, skal du selvfølgelig overveje deres Business Pro pakke.

Deres mest populære pakke er det dog Ydelsespakke hvor du vil kunne nyde fordelene ved at have ubegrænset websteder med uopmålt lagerplads og båndbredde.

Bluehost WooCommerce Hosting

Navnet siger det hele. Hvis du søger at oprette en e-handel, og du søger efter den mulighed, der giver dig alle de ting, du har brug for, skal du overveje WooCommerce hosting fra Bluehost.

bluehost woocommerce hosting

Hvis du har en online-forretning, er dette den perfekte måde at starte af. Med denne hostingplan vil du også kunne vælge mellem tre forskellige hostingplaner inklusive Starter, Plus og Business Pro.

Når du vælger administreret WordPress og WooCommerce hosting, skal du være sikker på sikkerheden. Og Bluehost leverer al den sikkerhed, du har brug for for at administrere din online butik.

Bluehost leverer positiv SSL på deres startplan med teknisk support 24/7. Med denne specifikke plan får du 100 GB webstedsplads med ubegrænset båndbredde.

Hvis du har oprettet en online forretning, og du leder efter en Plus- eller Business Pro-konto, vil du være i stand til at modtage ubegrænsede parkerede domæner og underdomæner.

Valget af den rigtige hosting-pakke afhænger dog altid af, hvad du leder efter. Og du skal altid sammenligne dine muligheder online, og du bør også gennemgå en detaljeret forskningsproces.

Bluehost WordPress Hosting

Hvem vil ikke have en hostingplan, der giver dig alle de ting, du bliver nødt til at oprette senere? Med Bluehost’s WordPress-hosting plan, Bluehost vil give dig en veloptimeret WordPress-installation på dit domæne.

bluehost wordpress hosting

Administreret WordPress-hosting fra Bluehost vil gøre tingene meget enkle for dig, og de vil give dig hurtig, sikker og pålidelig webhosting.

For administreret WordPress-hosting har Bluehost fire forskellige planer. Du kan vælge mellem WP-standard, WP-forbedret, WP Premium og WP Ultimate. Du kan sammenligne deres diagram og vælge det, der passer til dine behov og krav.

WP Standard er imidlertid deres mest populære plan, som du kan vælge, og den har forbedret cPanel med SiteLock CDN og SiteLock Pro-sikkerhed.

De har integreret nogle kraftfulde sikkerhedsværktøjer til WordPress-stedssikkerhed, og med hver pakke vil du være i stand til at modtage SiteLock Security og avanceret CDN. Desuden behøver du ikke at installere WordPress og derefter optimere det på dit websted.

Med denne pakke skal du bare komme i gang med dit websted. Denne plan er velegnet til alle dem, der ønsker at bygge deres websted på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map