Bluehost Alte tipuri de găzduire web: VPS, Cloud, WooCommerce și WordPress Gazduire

Bine, deci ce fel de găzduire de la Bluehost primești pentru site-ul tău nou creat, când ai nevoie de ceva un pic mai groaznic decât găzduirea partajată?


bluehost vps, cloud, woocommerce și wordpress hosting

Am acoperit deja planurile de găzduire web partajate de Bluehost aici. Așa că acum voi parcurge celelalte tipuri mai avansate de servicii de găzduire ale Bluehost, și anume ale acestora VPS, Cloud, WooCommerce & Gazduire WordPress Opțiuni.

 1. Bluehost VPS Gazduire

Aici voi oferi o scurtă privire de ansamblu asupra planurilor de găzduire VPS Bluehost.

 1. Bluehost Cloud Gazduire

Aici voi oferi o privire de ansamblu și recenzie rapidă a planurilor de găzduire Cloud Bluehost.

 1. Bluehost WooCommerce Gazduire

Aici voi oferi o scurtă privire de ansamblu asupra planurilor de găzduire WooCommerce de la Bluehost.

 1. Bluehost WordPress Gazduire

Aici vă voi oferi o scurtă privire asupra planurilor de găzduire WordPress VPS Bluehost de la Bluehost.

Aici, voi compara diferitele planuri Bluehost de găzduire web și modul în care acestea te pot ajuta să creezi site-ul tău perfect. Să începem cu compararea serviciilor de găzduire web Bluehost („non-partajate”) ale Bluehost.

Bluehost VPS Gazduire

Dacă doriți un site sigur și mai performant, atunci ar trebui să consultați Gazduire VPS de la Bluehost. Ori de câte ori te uiți la orice plan de găzduire, va trebui să cauți caracteristicile incluse în plan.

bluehost vps hosting

Când vine vorba de servere private virtuale, trebuie să știți că veți putea avea flexibilitate și mai mult control asupra site-ului dvs. web. Să parcurgem diferite pachete furnizate de Bluehost și care sunt caracteristicile de care vă puteți bucura cu aceste planuri de găzduire VPS.

Așadar, Bluehost are patru pachete diferite de găzduire VPS, inclusiv un pachet standard, îmbunătățit, premium și final. Cu toate acestea, trebuie să știți că selecția planului potrivit depinde de fapt de nevoile și cerințele pe care le aveți.

Cu pachetul îmbunătățit, veți putea avea o viteză de 2 nuclee de procesor impreuna cu 60 GB stocare SAN și 4 GB RAM. Acestea oferă asistență tehnică 24/7 pe toate pachetele lor.

Cu găzduirea lor VPS, veți putea obține un Interfață îmbunătățită cPanel asta vă va permite să vă gestionați găzduirea VPS în cel mai bun mod posibil.

Bluehost Cloud Gazduire

Iată unul dintre cele mai căutate planuri de găzduire web Bluehost și nu există niciun dubiu că acesta este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire Bluehost.

găzduire de cloud bluehost

Cand vine vorba de Găzduirea de cloud a lui Bluehost planuri, datele dvs. vor fi securizate chiar și cu eșecuri tehnologice multiple.

Să nu uitați, dacă utilizați cloud hosting, ar trebui să știți că nu este nevoie de mai mult decât 3 secunde pentru a încărca orice pagină web. Cu cloud hosting, cache-ul este excepțional, si cu CDN global, resursele serverului dvs. sunt concentrate pe locul potrivit.

Cu pachetele de găzduire cloud Bluehost, veți putea obține cele mai bune planuri pentru site-ul dvs. web. Au trei pachete inclusiv Starter, Performance și Business Pro. Desigur, dacă sunteți în căutarea unui web hosting web pentru afacerea dvs., atunci ar trebui să le luați în considerare Business Pro pachet.

Cu toate acestea, cel mai popular pachet este Pachet performant în care vă veți putea bucura de avantajele de a avea site-uri web nelimitate, cu spațiu de stocare și lățime de bandă neschimbate.

Bluehost WooCommerce Gazduire

Numele spune totul. Dacă doriți să creați un magazin de comerț electronic și căutați opțiunea care vă va oferi toate lucrurile de care aveți nevoie, atunci ar trebui să luați în considerare Gazduire WooCommerce de la Bluehost.

Bluehost woocommerce hosting

Dacă aveți o afacere online, acesta este modul perfect de a da startul. Cu acest plan de găzduire, veți putea, de asemenea, să alegeți dintre trei planuri de găzduire diferite, inclusiv Starter, Plus și Business Pro.

Când selectați găzduirea WordPress și WooCommerce gestionate, trebuie să fiți sigur de securitate. Și, Bluehost vă oferă toată securitatea de care aveți nevoie pentru a vă gestiona magazinul online.

Bluehost oferă SSL pozitiv în planul Starter cu suport tehnic 24/7. Cu acest plan specific, veți obține 100 GB spațiu web cu lățime de bandă nelimitată.

Dacă ați creat o afacere online și căutați un cont Plus sau Business Pro, atunci veți putea primi domenii și subdomenii parcate nelimitate.

Totuși, selecția pachetului potrivit de găzduire depinde întotdeauna de ceea ce căutați. Și, ar trebui să comparați întotdeauna opțiunile online și, de asemenea, ar trebui să parcurgeți un proces de cercetare detaliat.

Bluehost WordPress Gazduire

Cine nu dorește să aibă un plan de găzduire care să vă ofere toate lucrurile pe care va trebui să le stabiliți mai târziu? Cu Găzduirea WordPress a Bluehost planifică, Bluehost vă va oferi o instalare WordPress bine optimizată pe domeniul dvs..

bluehost wordpress hosting

Găzduirea WordPress administrată de la Bluehost vă va facilita lucrurile și vă vor oferi găzduire web rapidă, sigură și fiabilă.

Pentru hostingul WordPress gestionat, Bluehost are patru planuri diferite. Puteți alege dintre Standard WP, ​​WP Enhanced, WP Premium și WP Ultimate. Puteți compara diagrama lor și puteți selecta cea care se potrivește nevoilor și cerințelor dvs..

Cu toate acestea, WP Standard este cel mai popular plan pe care îl puteți selecta și îl are cPanel îmbunătățit cu SiteLock CDN și SiteLock Pro securitate.

Au integrat câteva instrumente de securitate puternice pentru securitatea site-ului WordPress, și cu fiecare pachet, veți putea primi SiteLock Security și CDN avansat. În plus, nu trebuie să instalați WordPress și să-l optimizați pe site-ul dvs..

Cu acest pachet, trebuie doar să începeți cu site-ul dvs. web. Acest plan este potrivit pentru toți cei care caută să își construiască site-ul pe WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map