A2-hosting vs. SiteGround

Vertailu A2-hosting Vs SiteGround tarkastellaan kuinka suorituskyky, ominaisuudet, hinnoittelu, edut ja haitat ja enemmän pinottuvat, jotta voit valita näiden kahden web-hosting-yrityksen välillä.


Kokonaispisteet

A2-hosting

Kokonaispisteet

SiteGround

SiteGroundilla on vahvempi tuotemerkki kuin A2 Hosting. Google Trends paljastaa, että SiteGround on paljon suositumpi tuotemerkki kuin A2 Hosting.

a2 hostingg sivustokenttä

Mutta Google-haut eivät tietenkään ole kaikkea määritettäessä, mikä on parempi verkkoisäntä.

Tämä on suljettu puhelu, mutta SiteGround on hiukan parempi verkkoisäntä näiden kahden välillä edullisemman hinnoittelun ansiosta. Molemmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat kuitenkin tähden ominaisuuksia, nopeutta ja turvallisuutta. Lisätietoja SiteGround vs. A2-hosting-palvelusta alla olevasta vertailutaulusta:

SiteGround vs. A2-hosting-vertailu

pyyhkäise oikealle

A2-hosting

SiteGround

Noin:A2 Hosting tarjoaa web-hosting-ratkaisuja, jotka ovat uskomattoman nopeita riippumatta siitä, onko kyseessä uusi blogi, suosittu yrityssivusto tai jopa jotain, jolla on vähän liikennettä. A2 palvelee kaikkia verkkoammattereista ammattimaisiin kehittäjiin, jotka täyttävät räätälöidyt vaatimukset.SiteGroundin tiedetään olevan kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia asiakkailleen yhdessä mukana olevien teknisten ominaisuuksien ja uskomattoman asiakastuen kanssa.
Perustettu:20032004
BBB-luokitus:+
Osoite:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105SiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, Bulgaria
Puhelinnumero:(888) 546 – 8946(866) 605 – 2484
Sähköpostiosoite:Ei luetteloitu[Email protected]
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, lippu, ChatPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Michigan, USA; Amsterdam, Alankomaat ja Singapore, AasiaChicago Illinois, Amsterdam Alankomaat, Singapore ja Lontoo UK
Kuukauden hinta:Alkaen $ 3.92 kuukaudessaAlkaen 3,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooEi (10–30 Gt)
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooKyllä (paitsi StartUp-suunnitelmassa)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:Milloin vain30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Attracta SEO ja markkinointityökalut. Ilmaiset HackScan- ja tietoturvatyökalut. Ilmaiset SSD-asemat. CloudFlare-sisällönjakeluverkko. Salaa SSL-varmenteet ilmaiseksi. Patchmanin parannettu suojaustyökalu. Integroitu ManageWP-tili.CloudFlare-sisällönjakeluverkko (CDN). Ilmaiset varmuuskopiointi- ja palautustyökalut (paitsi StartUp-suunnitelman kanssa). Ilmainen yksityinen SSL-varmenne vuodeksi (paitsi StartUp).
Hyvä: Suunniteltu nopeudelle: A2-hosting käyttää SSD-asemia, omistettuja turbopalvelimia, sivuston välimuistia ja paljon muuta varmistaaksesi nopean suorituskyvyn verkkosivustollesi.
Linux- ja Windows-hosting: A2-hosting tarjoaa harvinaisen vaihtoehdon Windows-pohjaisesta isännöinnistä tavallisten Linux-pohjaisten suunnitelmien rinnalla.
Jatkuva tietoturva: Kaikkia A2 Hosting -suunnitelmia kattaa edistynyt tietoturvaprotokolla, joka sisältää kaksi palomuuria, raa’an voiman havaitsemisen, virustarkistuksen, palvelimen kovettumisen ja muut.
Stellar-asiakastuki: A2-hosting tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, jota tukee erittäin avulias ja asiantunteva joukkue.
Ilmaiset premium-ominaisuudet: SiteGround sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, CloudFlare CDN ja Let’s Encrypt SSL -varmenteet jokaisella suunnitelmalla.
Optimoidut suunnitelmat: SiteGround tarjoaa hosting-paketteja, jotka on suunniteltu erityisesti huipputehokkuuteen sisällönhallintajärjestelmissä, kuten WordPress, Drupal ja Joomla, tai sähköisen kaupankäynnin alustoilla, kuten Magento, PrestaShop ja WooCommerce.
Fantastinen asiakastuki: SiteGround takaa lähes välittömän vastausajan kaikilla asiakastukikanavillaan.
Vakaa Uptime-takuu: SiteGround lupaa sinulle 99,99% käytettävyyden.
Paha: Turbo-palvelimet maksavat enemmän: Jos haluat käyttää A2 Hosting -sovelluksen turboahdettuja ominaisuuksia täysimääräisesti, sinun on otettava huomioon heidän kalleimmat suunnitelmansa.
Alennuskoodit ovat pakollisia: A2-hosting ei automaattisesti rekisteröi sinua alennettuun hintaan, joten joudut suorittamaan ylimääräisen vaiheen kirjoittamalla heidän verkkosivuilleen helposti löydettävät koodit..
Rajoitetut resurssit: Jotkut SiteGroundin halvemmista suunnitelmista on rajattu, kuten verkkotunnuksen tai tallennustilan ylärajat.
Hidas verkkosivustojen siirto: Jos sinulla on jo olemassa oleva verkkosivusto, lukuisat käyttäjän valitukset osoittavat, että sinun pitäisi valmistautua pitkään siirtoprosessiin SiteGroundin avulla.
Ei Windows-hosting-palvelua: SiteGroundin nopeutettu nopeus riippuu osittain huipputeknisestä Linux-säilytystekniikasta, joten älä odota Windows-pohjaista isännöintia täältä.
Yhteenveto:A2-hosting (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoidun ympäristön WordPressille, joka tekee ihmeitä bloggaajille ja yrityksille. Ja asiakkaat voivat valita sekä Windows- että Linux-hosting-palvelimista, jotka toimitetaan yhtä hyvin. Muita A2-isäntäominaisuuksia ovat valinnainen Turbo-palvelin nopeampaan sivujen lataamiseen, ilmainen verkkosivujen siirto, ilmainen palvelimen kelaus taaksepäin, nelinkertainen redundantti verkko ja muut. A2 tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa keskustelua, sähköpostia ja puhelintukea, ja se on nopea ja reagoiva.SiteGround (arvostelu) on täydellinen peruskehys käyttäjille isännöidä blogejaan tai verkkosivustojaan. Ominaisuudet ovat hämmästyttäviä, kuten SSD-asemat kaikille suunnitelmille ja parannettu nopea suorituskyky NGINX, HTTP / 2, PHP7 ja ilmainen CDN. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen SSL-sertifikaatti, jonka käyttäjän sovellus päivittää. Omistetut ja ainutlaatuiset palomuurisuojaussäännöt antavat käyttäjille mahdollisuuden välttää järjestelmän haavoittuvuuksia. Sivustolla on myös ilmainen verkkosivustojen siirto ja palvelut, jotka on sijoitettu kolmelle mantereelle. WordPressillä on myös premium-ominaisuuksia sekä reagoiva live-chat.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map