A2-hosting vs. InMotion-hosting

Vertailu A2-hosting vs. InMotion-hosting tarkastellaan kuinka suorituskyky, ominaisuudet, hinnoittelu, edut ja haitat ja enemmän pinottuvat, jotta päätät päättää näiden kahden web-hosting-yrityksen välillä.


Kokonaispisteet

A2-hosting

Kokonaispisteet

InMotion-hosting

Tämä on suljettu puhelu, mutta A2-hosting on hiukan parempi näiden kahden web-isännöintipalvelun suhteen edullisemman hinnoittelun ansiosta. Molemmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat kuitenkin tähden ominaisuuksia, nopeutta ja turvallisuutta. Lisätietoja InMotion Hosting vs. A2-hosting-palvelusta alla olevasta vertailutaulusta:

pyyhkäise oikealle

A2-hosting

InMotion-hosting

Noin:A2 Hosting tarjoaa web-hosting-ratkaisuja, jotka ovat uskomattoman nopeita riippumatta siitä, onko kyseessä uusi blogi, suosittu yrityssivusto tai jopa jotain, jolla on vähän liikennettä. A2 palvelee kaikkia verkkoammattereista ammattimaisiin kehittäjiin, jotka täyttävät räätälöidyt vaatimuksensa.InMotion-hosting tarjoaa vertaansa vailla olevat ominaisuudet, kuten käytettävyyden ja sivunopeuden, erinomaisen asiakaspalvelun ja uskomattoman 90 päivän rahat takaisin -takuun.
Perustettu:20032001
BBB-luokitus:++
Osoite:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 481056100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 90045
Puhelinnumero:(888) 546 – 8946(888) 321 4678
Sähköpostiosoite:Ei luetteloitu[Email protected] ng.com
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, lippu, ChatPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Michigan, USA; Amsterdam, Alankomaat ja Singapore, AasiaLos Angeles, Kalifornia ja Ashburn, Virginia
Kuukauden hinta:Alkaen $ 3.92 kuukaudessaAlkaen 3,49 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:Milloin vain90 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Attracta SEO ja markkinointityökalut. Ilmaiset HackScan- ja tietoturvatyökalut. Ilmaiset SSD-asemat. CloudFlare-sisällönjakeluverkko. Salaa SSL-varmenteet ilmaiseksi. Patchmanin parannettu suojaustyökalu. Integroitu ManageWP-tili.Solid State Drives (SSD). Ilmaiset tiedot palautetaan neljän kuukauden välein. Ilmaiset verkkosivustojen siirrot. Turvallinen sovelluksen palautus. Enintään 100 dollaria Google Adwords -luottoa. Ensisijainen verkkosivustojen rakentaja.
Hyvä: Suunniteltu nopeudelle: A2-hosting käyttää SSD-asemia, omistettuja turbopalvelimia, sivuston välimuistia ja paljon muuta varmistaaksesi nopean suorituskyvyn verkkosivustollesi.
Linux- ja Windows-hosting: A2-hosting tarjoaa harvinaisen vaihtoehdon Windows-pohjaisesta isännöinnistä tavallisten Linux-pohjaisten suunnitelmien rinnalla.
Jatkuva tietoturva: Kaikkia A2 Hosting -suunnitelmia kattaa edistynyt tietoturvaprotokolla, joka sisältää kaksi palomuuria, raa’an voiman havaitsemisen, virustarkistuksen, palvelimen kovettumisen ja muut.
Stellar-asiakastuki: A2-hosting tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, jota tukee erittäin avulias ja asiantunteva joukkue.
Erittäin helppo siirtäminen: InMotion Hosting on saanut kiitosta ilmaisesta, käyttökatkoksesta poistumattomasta verkkosivustostaan ​​ja verkkotunnuksistaan.
Täysin hoidettu hallinta: InMotion-hosting sisältää ilmaiset olennaiset tekijät, kuten cPanel / WHMCS, suojausominaisuudet, tietojen varmuuskopiot ja palvelimenhallintapalvelut.
Mahtava asiakaspalvelu: InMotion Hosting -palvelun asiakaspalvelussa on huippua, joten tiedät, että olet hyvissä käsissä.
Suuri takuu: InMotion Hosting takaa vähintään 99,9% käyttöajan ja 90 tai 30 päivän palautusajan suunnitelmasi mukaan.
Paha: Turbo-palvelimet maksavat enemmän: Jos haluat käyttää A2 Hosting -sovelluksen turboahdettuja ominaisuuksia täysimääräisesti, sinun on otettava huomioon heidän kalleimmat suunnitelmansa.
Alennuskoodit ovat pakollisia: A2-hosting ei automaattisesti rekisteröi sinua alennettuun hintaan, joten joudut suorittamaan ylimääräisen vaiheen kirjoittamalla heidän verkkosivuilleen helposti löydettävät koodit..
Pitkät sopimusehdot: Monet InMotion Hosting -suunnitelmista vaativat vähintään 12 kuukauden ennakkomaksuja.
Ei Windows-hosting: InMotion Hosting käyttää yksinomaan Linux-käyttöjärjestelmiä.
Yhteenveto:A2-hosting (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoidun ympäristön WordPressille, joka tekee ihmeitä bloggaajille ja yrityksille. Ja asiakkaat voivat valita sekä Windows- että Linux-hosting-palvelimista, jotka toimitetaan yhtä hyvin. Muita A2-isäntäominaisuuksia ovat valinnainen Turbo-palvelin nopeampaan sivujen lataamiseen, ilmainen verkkosivujen siirto, ilmainen palvelimen kelaus taaksepäin, nelinkertainen redundantti verkko ja muut. A2 tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa keskustelua, sähköpostia ja puhelintukea, ja se on nopea ja reagoiva.InMotio-hosting (tarkista täältä) käyttää nopeutetulle suorituskyvylle niin kutsuttuja maksiminopeusalueita. Tietojen palauttaminen varmuuskopioista joka neljä kuukausi on täysin ilmainen. Käyttäjät saavat myös erillisen tilinhallintapaneelin tili- ja laskutusongelmiin. Live-chat-tuki käyttäjille on nopea vastausten suhteen. Käyttäjillä on myös turvallinen etäpalvelimen käyttö komentorivin tai SSH: n kautta. Tarjolla on myös vaikuttava 90 päivän rahat takaisin -takuu.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map