Päästä päähän A2-hosting Vs HostGator web-hosting-arvostelu, jossa verrataan suorituskykyä, ominaisuuksia, hinnoittelua, haittapuolia ja haittoja ja paljon muuta, jotta voit päättää näiden kahden web-hosting-yrityksen välillä, jotka molemmat ovat tunnettuja jaetusta web-hosting-vaihtoehdostaan.


Kokonaispisteet

A2-hosting

Kokonaispisteet

HostGator

pyyhkäise oikealle

A2-hosting

HostGator

Noin:A2 Hosting tarjoaa web-hosting-ratkaisuja, jotka ovat uskomattoman nopeita riippumatta siitä, onko kyseessä uusi blogi, suosittu yrityssivusto tai jopa jotain, jolla on vähän liikennettä. A2 palvelee kaikkia verkkoammattereista ammattimaisiin kehittäjiin, jotka täyttävät räätälöidyt vaatimuksensa.HostGator kuuluu EIG-ryhmään isännöintipalveluita, jotka tarjoavat edullisia isännöintisuunnitelmia ja Weebly-verkkosivustojen rakentajan ilmaista käyttöä, joka mahdollistaa helpon sivuston rakentamisen.
Perustettu:20032002
BBB-luokitus:++
Osoite:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 481055005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, Texas
Puhelinnumero:(888) 546 – 8946(866) 964 – 2867
Sähköpostiosoite:Ei luetteloituEi luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, lippu, ChatPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Michigan, USA; Amsterdam, Alankomaat ja Singapore, AasiaProvo, Utah & Houston, Texas
Kuukauden hinta:Alkaen $ 3.92 kuukaudessaAlkaen 2,75 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:Milloin vain45 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Attracta SEO ja markkinointityökalut. Ilmaiset HackScan- ja tietoturvatyökalut. Ilmaiset SSD-asemat. CloudFlare-sisällönjakeluverkko. Salaa SSL-varmenteet ilmaiseksi. Patchmanin parannettu suojaustyökalu. Integroitu ManageWP-tili.100 dollaria Google Adwords -luottoa. Basekit-sivuston rakentaja. 4500 käytettävät verkkosivumallit. Plus lataa enemmän.
Hyvä: Suunniteltu nopeudelle: A2-hosting käyttää SSD-asemia, omistettuja turbopalvelimia, sivuston välimuistia ja paljon muuta varmistaaksesi nopean suorituskyvyn verkkosivustollesi.
Linux- ja Windows-hosting: A2-hosting tarjoaa harvinaisen vaihtoehdon Windows-pohjaisesta isännöinnistä tavallisten Linux-pohjaisten suunnitelmien rinnalla.
Jatkuva tietoturva: Kaikkia A2 Hosting -suunnitelmia kattaa edistynyt tietoturvaprotokolla, joka sisältää kaksi palomuuria, raa’an voiman havaitsemisen, virustarkistuksen, palvelimen kovettumisen ja muut.
Stellar-asiakastuki: A2-hosting tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, jota tukee erittäin avulias ja asiantunteva joukkue.
Edullinen suunnitelma: HostGatorilla on tarkalleen kaikki mitä tarvitset, jos budjetti on tiukka.
Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys: HostGator ei aseta korkkeja tallennustilaan tai kuukausittaiseen liikenteeseen, joten verkkosivustollasi on tilaa kasvaa.
Windows-hosting-asetukset: HostGatorilla on sekä henkilökohtainen että yritysluokan isännöintisuunnitelma, joka käyttää Windows-käyttöjärjestelmää ja tukee ASP.NET-verkkosivustoasi.
Vahvat käyttöajat ja rahat takaisin -takaukset: HostGator takaa vähintään 99,9% käyttöajan ja täydet 45 päivää vaatiaksesi palautusta tarvittaessa.
Paha: Turbo-palvelimet maksavat enemmän: Jos haluat käyttää A2 Hosting -sovelluksen turboahdettuja ominaisuuksia täysimääräisesti, sinun on otettava huomioon heidän kalleimmat suunnitelmansa.
Alennuskoodit ovat pakollisia: A2-hosting ei automaattisesti rekisteröi sinua alennettuun hintaan, joten joudut suorittamaan ylimääräisen vaiheen kirjoittamalla heidän verkkosivuilleen helposti löydettävät koodit..
Asiakastukiongelmat: HostGatorin reagointi reaaliaikaiseen chattiin kesti ikuisesti, ja silloinkin saimme vain keskinkertaisia ​​ratkaisuja.
Huonot liikennepiikit-vastaukset: HostGator on pahamaineinen lähettämään valitussähköposteja tai siirtämään käyttäjiä toiseen palvelintelineeseen aina, kun käyttäjät saavat nousun liikenteessä.
Yhteenveto:A2-hosting (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoidun ympäristön WordPressille, joka tekee ihmeitä bloggaajille ja yrityksille. Ja asiakkaat voivat valita sekä Windows- että Linux-hosting-palvelimista, jotka toimitetaan yhtä hyvin. Muita A2-isäntäominaisuuksia ovat valinnainen Turbo-palvelin nopeampaan sivujen lataamiseen, ilmainen verkkosivujen siirto, ilmainen palvelimen kelaus taaksepäin, nelinkertainen redundantti verkko ja muut. A2 tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa keskustelua, sähköpostia ja puhelintukea, ja se on nopea ja reagoiva.HostGator (arvostelu) tarjoaa verkkotunnusten rekisteröinnin, web-hosting, web-suunnittelu ja verkkosivujen rakennustyökalut kohtuuhintaan. Asiakastyytyväisyys varmistetaan ympäri vuorokauden annettavalla tuella ja 45 päivän takuun rahojen palautuksella. Muita vaikuttavia ominaisuuksia ovat 99,9% käyttöaika ja vihreä voima (ympäristöystävällinen). Tämä on loistava verkkopalvelupalvelu bloggaajille, Joomlalle, WordPressille ja kaikille niihin liittyville kapeille.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me