A2-hosting vs. DreamHost

A2-hosting vs. Dreamhost päästä päähän -suorituskyky, ominaisuudet, hinnoittelu, edut ja haitat ja paljon muuta, jotta voit valita näiden kahden tunnetun web-hosting-yrityksen välillä..


pyyhkäise oikealle

A2-hosting

DreamHost

Noin:A2 Hosting tarjoaa web-hosting-ratkaisuja, jotka ovat uskomattoman nopeita riippumatta siitä, onko kyseessä uusi blogi, suosittu yrityssivusto tai jopa jotain, jolla on vähän liikennettä. A2 palvelee kaikkia verkkoammattereista ammattimaisiin kehittäjiin, jotka täyttävät räätälöidyt vaatimuksensa.DreamHost tarjoaa 2 vuosikymmenen ajan isännöintipalvelun, joka keskittyy erittäin toimiviin sivustoihin bloggaajille, kehittäjille, web-suunnittelijoille ja online-yrityksille. Sillä on myös loistava verkkoyhteisö ja tuki.
Perustettu:20031997
BBB-luokitus:+D-
Osoite:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Puhelinnumero:(888) 546 – 8946(323) 375 – 3831
Sähköpostiosoite:Ei luetteloituEi luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, lippu, ChatLive-tuki, keskustelu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Michigan, USA; Amsterdam, Alankomaat ja Singapore, AasiaIrvine, Kalifornia ja Ashburn, Virginia
Kuukauden hinta:Alkaen $ 3.92 kuukaudessaAlkaen 8,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelDreamhost-ohjauspaneeli
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%100,00%
Rahat takaisin takuu:Milloin vain97 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Attracta SEO ja markkinointityökalut. Ilmaiset HackScan- ja tietoturvatyökalut. Ilmaiset SSD-asemat. CloudFlare-sisällönjakeluverkko. Salaa SSL-varmenteet ilmaiseksi. Patchmanin parannettu suojaustyökalu. Integroitu ManageWP-tili.Ilmainen verkkotunnus Whois-yksityisyydellä. Enintään 75 dollaria Google Adwords -luottoa. Ilmaiset SSL-sertifikaatit.
Hyvä: Suunniteltu nopeudelle: A2-hosting käyttää SSD-asemia, omistettuja turbopalvelimia, sivuston välimuistia ja paljon muuta varmistaaksesi nopean suorituskyvyn verkkosivustollesi.
Linux- ja Windows-hosting: A2-hosting tarjoaa harvinaisen vaihtoehdon Windows-pohjaisesta isännöinnistä tavallisten Linux-pohjaisten suunnitelmien rinnalla.
Jatkuva tietoturva: Kaikkia A2 Hosting -suunnitelmia kattaa edistynyt tietoturvaprotokolla, joka sisältää kaksi palomuuria, raa’an voiman havaitsemisen, virustarkistuksen, palvelimen kovettumisen ja muut.
Stellar-asiakastuki: A2-hosting tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, jota tukee erittäin avulias ja asiantunteva joukkue.
Upea ohjauspaneeli: DreamHostissa on intuitiivinen, virtaviivainen käyttöliittymä, jota on ilo käyttää.
Poikkeuksellinen asiakastuki: DreamHost-tukitiimi on reagoiva, osaava ja aina valmis opettamaan sinulle kuinka estää asioita leikkaamasta uudelleen.
Laaja valikoima ominaisuuksia: Rajoittamattomista resursseista ilmaisiin SSL-varmenteisiin ja muuhun DreamHost-pakettiin kuuluu ennätyksellisiä ominaisuuksia sisältävä veneet jokaiseen suunnitelmaansa, usein ilman lisäkustannuksia.
100%: n käyttöaikatakuu: DreamHost lupaa 100%: n käyttöajan. Takuuna on päivärahoituksen takaus jokaisesta kokemasi seisokin tunnista..
Antelias palautustakuu: DreamHost antaa sinulle 97 päivää täyden hyvityksen vaatimiseksi.
Paha: Turbo-palvelimet maksavat enemmän: Jos haluat käyttää A2 Hosting -sovelluksen turboahdettuja ominaisuuksia täysimääräisesti, sinun on otettava huomioon heidän kalleimmat suunnitelmansa.
Alennuskoodit ovat pakollisia: A2-hosting ei automaattisesti rekisteröi sinua alennettuun hintaan, joten joudut suorittamaan ylimääräisen vaiheen kirjoittamalla heidän verkkosivuilleen helposti löydettävät koodit..
On halvempia vaihtoehtoja: On olemassa monia suosittuja palveluntarjoajia, jotka tarjoavat hosting-suunnitelmia halvemmalla.
Yhteenveto:A2-hosting (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoidun ympäristön WordPressille, joka tekee ihmeitä bloggaajille ja yrityksille. Ja asiakkaat voivat valita sekä Windows- että Linux-hosting-palvelimista, jotka toimitetaan yhtä hyvin. Muita A2-isäntäominaisuuksia ovat valinnainen Turbo-palvelin nopeampaan sivujen lataamiseen, ilmainen verkkosivujen siirto, ilmainen palvelimen kelaus taaksepäin, nelinkertainen redundantti verkko ja muut. A2 tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa keskustelua, sähköpostia ja puhelintukea, ja se on nopea ja reagoiva.DreamHost (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoitua WordPress-hosting-palvelua ja asiantuntevaa WordPress-tukea. Voidaan käyttää mitä tahansa haluamaasi laajennusta tai teemaa. Huomionarvoista on myös optimoitu WordPress-kokoonpano ja käyttöaika jopa 100%. DreamHost toimittaa myös pilvitallennuspalvelut sekä mobiilisivustojen luomiseen tarkoitetun DudaMobile-palvelun. Asiakkaat arvostavat myös rajoittamatonta verkkotunnuksen isännöintiä ja 97 päivän rahat takaisin -takuuta.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map