A2-hosting vs. Bluehost

Päästä päähän A2-hosting vs. Bluehost ominaisuuksien, suorituskyvyn, hinnoittelun, hyvien ja huonojen puolien ja muun vertailu auttaa sinua päättämään näiden kahden suositun web-palveluntarjoajan välillä.


Kokonaispisteet

A2-hosting

Kokonaispisteet

Bluehost

A2-hosting tulee näiden kahden web-isännöintipalvelun selvänä voittajana, ylivoimaisten ominaisuuksien, nopeuden ja turvallisuuden ansiosta. Lisätietoja Bluehost vs A2 -majoituksesta alla olevasta vertailutaulusta:

A2 Hosting vs. Bluehost -vertailutaulukko

pyyhkäise oikealle

A2-hosting

Bluehost

Noin:A2 Hosting tarjoaa web-hosting-ratkaisuja, jotka ovat uskomattoman nopeita riippumatta siitä, onko kyseessä uusi blogi, suosittu yrityssivusto tai jopa jotain, jolla on vähän liikennettä. A2 palvelee kaikkia verkkoammattereista ammattimaisiin kehittäjiin, jotka täyttävät räätälöidyt vaatimuksensa.Bluehost tarjoaa isännöintipalveluita rajoittamattomalla kaistaleveydellä, isännöintitilaa ja sähköpostitilejä. Sillä on maine vahva suorituskyky, erinomainen asiakastuki ja kilpailukykyinen hinnoittelu.
Perustettu:20031996
BBB-luokitus:++
Osoite:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Puhelinnumero:(888) 546 – 8946(888) 401 – 4678
Sähköpostiosoite:Ei luetteloituEi luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, lippu, ChatPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Michigan, USA; Amsterdam, Alankomaat ja Singapore, AasiaProvo, Utah
Kuukauden hinta:Alkaen $ 3.92 kuukaudessaAlkaen 2,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:JooJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%Ei
Rahat takaisin takuu:Milloin vain30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Attracta SEO ja markkinointityökalut. Ilmaiset HackScan- ja tietoturvatyökalut. Ilmaiset SSD-asemat. CloudFlare-sisällönjakeluverkko. Salaa SSL-varmenteet ilmaiseksi. Patchmanin parannettu suojaustyökalu. Integroitu ManageWP-tili.Hakukoneiden lähettämisen työkalut. 100 dollaria Google Advertising Credit. 50 dollaria Facebook-mainoshyvitystä. Ilmaiset keltaiset sivut.
Hyvä: Suunniteltu nopeudelle: A2-hosting käyttää SSD-asemia, omistettuja turbopalvelimia, sivuston välimuistia ja paljon muuta varmistaaksesi nopean suorituskyvyn verkkosivustollesi.
Linux- ja Windows-hosting: A2-hosting tarjoaa harvinaisen vaihtoehdon Windows-pohjaisesta isännöinnistä tavallisten Linux-pohjaisten suunnitelmien rinnalla.
Jatkuva tietoturva: Kaikkia A2 Hosting -suunnitelmia kattaa edistynyt tietoturvaprotokolla, joka sisältää kaksi palomuuria, raa’an voiman havaitsemisen, virustarkistuksen, palvelimen kovettumisen ja muut.
Stellar-asiakastuki: A2-hosting tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, jota tukee erittäin avulias ja asiantunteva joukkue.
Erilaisia ​​hosting-suunnitelmia: Bluehost tarjoaa jaettua, VPS-, erillistä ja pilvipalvelua sekä vaihtoehtoja, kuten hallittua WordPress-hosting-palvelua, mikä antaa sinulle joustavuuden mukauttaa sivustosi helposti muuttuviin hosting-tarpeisiin.
Tukipalvelut ympäri vuorokauden: Joidenkin isäntien parhaiden omaehtoisten resurssien lisäksi Bluehostilla on todellinen armeija nopeasti toimivia asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ympäri vuorokauden tukilipun, vihjelinjan tai live-chatin kautta.
Hyvä hyvityskäytäntö: Bluehost antaa sinulle täyden hyvityksen, jos peruutat 30 päivän kuluessa, ja hyvitetyn palautuksen, jos peruutat kyseisen ajanjakson jälkeen.
Paha: Turbo-palvelimet maksavat enemmän: Jos haluat käyttää A2 Hosting -sovelluksen turboahdettuja ominaisuuksia täysimääräisesti, sinun on otettava huomioon heidän kalleimmat suunnitelmansa.
Alennuskoodit ovat pakollisia: A2-hosting ei automaattisesti rekisteröi sinua alennettuun hintaan, joten joudut suorittamaan ylimääräisen vaiheen kirjoittamalla heidän verkkosivuilleen helposti löydettävät koodit..
Ei käyttöaikatakuuta: Bluehost ei tarjoa sinulle korvausta pitkittyneistä tai odottamattomista seisokkeista.
Verkkosivustojen muuttomaksut: Toisin kuin eräät kilpailijat, Bluehost perii lisämaksuja, jos haluat siirtää olemassa olevia verkkosivustoja tai OrPPanel-tilejä..
Yhteenveto:A2-hosting (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoidun ympäristön WordPressille, joka tekee ihmeitä bloggaajille ja yrityksille. Ja asiakkaat voivat valita sekä Windows- että Linux-hosting-palvelimista, jotka toimitetaan yhtä hyvin. Muita A2-isäntäominaisuuksia ovat valinnainen Turbo-palvelin nopeampaan sivujen lataamiseen, ilmainen verkkosivujen siirto, ilmainen palvelimen kelaus taaksepäin, nelinkertainen redundantti verkko ja muut. A2 tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa keskustelua, sähköpostia ja puhelintukea, ja se on nopea ja reagoiva.Bluehost (katsaus täältä) tunnetaan myös omista patentoidusta resurssien suojausratkaisustaan, joka on perustettu suojaamaan jaetun isännöinnin käyttäjiä muilta saman palvelimen todennäköisiltä väärinkäyttäjiltä. Asiakkaat ja käyttäjät voivat asentaa sovelluksen käyttämällä SimpleScripts-ohjelmaa yhden napsautuksen asennuksella. Saatavana on myös VPS ja omistettu hosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map