A2 Hosting versus HostGator

Head to head A2 Hosting versus HostGator webhostingbeoordeling waarbij prestaties, functies, prijzen, voor- en nadelen en meer worden vergeleken, om u te helpen kiezen tussen deze twee webhostingbedrijven die beide bekend staan ​​om hun gedeelde webhostingopties.


Totale score

A2-hosting

Totale score

HostGator

veeg naar rechts

A2-hosting

HostGator

Over:A2 Hosting biedt webhostingoplossingen die ongelooflijk snel zijn, ongeacht of het een nieuwe blog, een populaire bedrijfssite of zelfs iets met weinig verkeer is. A2 bedient iedereen, van webamateurs tot professionele ontwikkelaars die voldoen aan hun aangepaste vereisten.HostGator behoort tot de EIG-groep van hostingservices die goedkope hostingplannen bieden en het gratis gebruik van Weebly-websitebouwer, wat het gemakkelijk maken van sites mogelijk maakt.
Opgericht in:20032002
BBB Rating:EEN+EEN+
Adres:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 481055005 Mitchelldale Suite # 100 Houston, Texas
Telefoonnummer:(888) 546-8946(866) 964-2867
E-mailadres:Niet op de lijstNiet op de lijst
Soorten ondersteuning:Telefoon, live ondersteuning, ticket, chatTelefoon, live ondersteuning, chat, ticket
Datacenter / serverlocatie:Michigan, VS; Amsterdam, Nederland en Singapore, AziëProvo, Utah & Houston, Texas
Maandelijkse prijs:Vanaf $ 3,92 per maandVanaf $ 2,75 per maand
Onbeperkte gegevensoverdracht:JaJa
Onbeperkte gegevensopslag:JaJa
Onbeperkte e-mails:JaJa
Host meerdere domeinen:JaJa
Hosting controlpanel / interface:cPanelcPanel
Server Uptime-garantie:99,90%99,90%
Geldteruggarantie:Altijd45 dagen
Dedicated Hosting beschikbaar:JaJa
Bonussen & Extra’s:Attracta SEO- en marketingtools. Gratis HackScan en beveiligingshulpmiddelen. Gratis Solid State Drives (SSD’s). CloudFlare Content Delivery Network. Laten we SSL-certificaten versleutelen. Patchman Enhanced Security Tool. Geïntegreerd ManageWP-account.$ 100 Google AdWords-tegoed. Basekit Site Builder. 4500 Website-sjablonen om te gebruiken. Plus nog veel meer.
Het goede: Gebouwd voor snelheid: A2 Hosting maakt gebruik van SSD-schijven, speciale turboservers, site-caching en meer, om razendsnelle prestaties voor uw website te garanderen.
Linux en Windows Hosting: A2 Hosting biedt de zeldzame optie van op Windows gebaseerde hosting naast de gebruikelijke door Linux aangedreven abonnementen.
Eeuwige beveiliging: alle plannen van A2 Hosting vallen onder een geavanceerd beveiligingsprotocol met dubbele firewalls, brute force-detectie, virusscanning, serververharding en meer.
Stellaire klantenondersteuning: A2 Hosting biedt de klok rond ondersteuning door een zeer behulpzaam, bekwaam team.
Betaalbare plannen: HostGator heeft precies wat u nodig heeft als u een krap budget heeft.
Onbeperkte schijfruimte en bandbreedte: HostGator zet geen limieten op uw opslag of maandelijks verkeer, dus uw website heeft ruimte om te groeien.
Windows Hosting-opties: HostGator heeft zowel Personal- als Enterprise-class hostingplannen die het Windows-besturingssysteem gebruiken en ondersteunt uw ASP.NET-website.
Robuuste uptime en geld-terug-garanties: HostGator verzekert u van minimaal 99,9% uptime en een volledige 45 dagen om indien nodig een terugbetaling te claimen.
De slechte: Turboservers kosten meer: ​​Als u de volledige mogelijkheden van A2 Hosting met turbocompressor wilt benutten, moet u betalen voor hun duurste plannen.
Kortingscodes zijn een must: A2 Hosting schrijft u niet automatisch in tegen hun gereduceerde tarieven, dus u moet de extra stap nemen om de codes in te voeren die u gemakkelijk op hun website kunt vinden.
Problemen met klantenondersteuning: het duurde een eeuwigheid voordat HostGator reageerde via live chat, en zelfs dan kregen we alleen middelmatige oplossingen.
Slechte verkeerspiekreacties: HostGator is berucht voor het verzenden van klachten-e-mails of het verplaatsen van gebruikers naar een ander serverrek wanneer gebruikers een piek in het verkeer krijgen.
Overzicht:A2 Hosting (review) biedt een sterk geoptimaliseerde omgeving voor WordPress die wonderen doet voor zowel bloggers als bedrijven. En klanten kunnen kiezen uit zowel Windows- als Linux-hosting die even goed worden geleverd. Andere kenmerken van A2-hosting zijn een optionele turboserver voor sneller laden van pagina’s, gratis websiteoverdracht, gratis back-up van serverterugspoelen, viervoudig redundant netwerk en meer. A2 biedt ook 24 uur per dag chat-, e-mail- en telefonische ondersteuning en is snel en responsief.HostGator (review) biedt domeinnaamregistratie, webhosting, webdesign en website builder-tools tegen redelijke prijzen. Klanttevredenheid is verzekerd met 24 uur per dag ondersteuning en een geld-terug-garantie van 45 dagen. Andere indrukwekkende kenmerken zijn een uptime van 99,9% en groene stroom (milieubewust). Dit is een geweldige webhostingservice voor bloggers, Joomla, WordPress en alle gerelateerde niches.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map