A2 хостинг срещу SiteGround

Сравнение на A2 хостинг срещу VS SiteGround гледайки как ефективността, функциите, ценообразуването, плюсовете и минусите и още купчини, за да ви помогне да изберете между тези две уеб хостинг компании.


Общ резултат

A2 хостинг

Общ резултат

SiteGround

SiteGround има по-силна марка от A2 хостинг. Google Trends разкрива, че SiteGround е много по-популярна марка от A2 хостинг.

a2 hostingg срещу siteground

Но търсенията в Google, разбира се, не са всичко, когато се определи кой е по-добрият уеб хост.

Това е близко обаждане, но SiteGround е малко по-добрият уеб хост между двете благодарение на по-достъпните цени. И двамата уеб хостове обаче предлагат звездни функции, бързина и сигурност. Научете повече за SiteGround срещу A2 хостинг в таблицата за сравнение по-долу:

Сравнение на SiteGround срещу A2 Хостинг

прекарайте пръст надясно

A2 хостинг

SiteGround

Относно:A2 хостингът предлага уеб хостинг решения, които са невероятно бързи, независимо дали е нов блог, популярен бизнес сайт или дори нещо с нисък трафик. A2 обслужва всички, от аматьори до професионални разработчици, отговарящи на техните персонализирани изисквания.Известно е, че SiteGround има разумни цени за своите клиенти, заедно със съпътстващи технически характеристики и невероятна поддръжка на клиенти.
Основан през:20032004
BBB Рейтинг:А+А
Адрес:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105SiteGround Office, 8 Рачо Петков Казанджията, София 1776, България
Телефонен номер:(888) 546-8946(866) 605-2484
Имейл адрес:Не е в списъка[Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, билет, чатТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Мичиган, САЩ; Амстердам, Холандия и Сингапур, АзияЧикаго Илинойс, Амстердам Холандия, Сингапур и Лондон Великобритания
Месечна цена:От $ 3,92 на месецОт $ 3,95 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:даНе (10GB – 30GB)
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:даДа (с изключение на план за стартиране)
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:По всяко време30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Attracta SEO и маркетингови инструменти. Безплатни HackScan и инструменти за сигурност. Безплатни твърди устройства (SSD). Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare Безплатни Да шифроваме SSL сертификати. Patchman Enhanced Security Security. Интегриран ManageWP акаунт.Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare (CDN). Безплатни инструменти за архивиране и възстановяване (освен с план за стартиране). Безплатен частен SSL сертификат за една година (освен със StartUp).
Доброто: Изградена за скорост: A2 хостингът използва SSD дискове, специализирани турбо сървъри, кеширане на сайтове и други, за да се осигури светкавична производителност за вашия уебсайт.
Linux и Windows хостинг: A2 хостингът предлага рядката възможност за хостинг, базиран на Windows, заедно с обичайните задвижвани от Linux планове.
Вечна сигурност: Всички планове на A2 хостинг са обхванати от усъвършенстван протокол за защита, който включва двойни защитни стени, откриване на груба сила, сканиране на вируси, втвърдяване на сървъра и други.
Звездна поддръжка на клиенти: A2 хостингът предлага денонощна поддръжка, подкрепена от изключително полезен и знаещ екип.
Безплатни премиум функции: SiteGround включва разширени функции като автоматично ежедневно архивиране, CloudFlare CDN и нека шифроваме SSL сертификати с всеки план.
Оптимизирани планове: SiteGround предлага хостинг пакети, създадени специално за най-висока производителност в системи за управление на съдържанието като WordPress, Drupal и Joomla, или платформи за електронна търговия като Magento, PrestaShop и WooCommerce.
Фантастична поддръжка на клиенти: SiteGround гарантира почти мигновено време за отговор във всичките му канали за поддръжка на клиенти.
Здрава гаранция за безпроблемно изпълнение: SiteGround ви обещава 99,99% продължаване.
Лошото: Турбо сървърите струват повече: Ако искате пълната степен на възможностите на A2 хостинг с турбокомпресор, ще трябва да разкриете своите най-скъпи планове.
Кодовете за отстъпки са задължителни: A2 хостингът не ви подписва автоматично по техните намалени цени, така че ще трябва да направите допълнителната стъпка за въвеждане на кодовете, лесно открити на уебсайта им.
Ограничени ресурси: Някои от плановете на SiteGround на по-ниски цени са обременени с ограничения като ограничения за домейни или място за съхранение.
Мудна миграция на уебсайтове: Ако имате съществуващ уебсайт, многобройни оплаквания от потребители показват, че трябва да се подготвите за дълъг процес на трансфер с SiteGround.
Никакъв хостинг на Windows: Ускорената скорост на SiteGround разчита отчасти на най-модерната Linux технология за контейнери, така че не очаквайте хостинг, базиран на Windows тук.
Резюме:A2 хостинг (преглед) осигурява силно оптимизирана среда за WordPress, която създава чудеса както за Bloggers, така и за корпорации. И клиентите могат да избират от хостинг на Windows и Linux, които се доставят еднакво добре. Други функции на A2 хостинг включват опционален Turbo сървър за по-бързо зареждане на страници, безплатен трансфер на уебсайтове, безплатни резервни копия на сървъри назад, четворна излишна мрежа и др. A2 също осигурява денонощна чат, поддръжка по имейл и телефон и е бърза и отзивчива.SiteGround (преглед) е перфектната основна рамка за потребителите да хостват своите блогове или уебсайтове. Характеристиките са поразителни като SSD барабани за всички планове и подобрена бърза работа с NGINX, HTTP / 2, PHP7 и безплатен CDN. Повече функции включват безплатен SSL сертификат, актуализиран от потребителското приложение. Собствените и уникални правила за защита на защитната стена позволяват на потребителите да избягват уязвимостите в системата. Има и безплатен трансфер на уебсайтове и услуги, които са поставени на три континента. Съществуват и премиум функции за WordPress, заедно с много отзивчив чат на живо.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map