A2 хостинг срещу HostGator

Глава до глава A2 хостинг Vs HostGator преглед на уеб хостинг, сравняващ производителност, функции, цени, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да решите между тези две уеб хостинг компании, които са добре известни със своите споделени опции за уеб хостинг.


Общ резултат

A2 хостинг

Общ резултат

HostGator

прекарайте пръст надясно

A2 хостинг

HostGator

Относно:A2 хостингът предлага уеб хостинг решения, които са невероятно бързи, независимо дали е нов блог, популярен бизнес сайт или дори нещо с нисък трафик. A2 обслужва всички, от аматьори до професионални разработчици, отговарящи на техните персонализирани изисквания.HostGator принадлежи към групата на EIG хостинг услуги, предоставяща евтини хостинг планове и безплатно използване на уебсайта на Weebly, което позволява лесното изграждане на сайт.
Основан през:20032002
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 481055005 Mitchelldale Suite # 100 Хюстън, Тексас
Телефонен номер:(888) 546-8946(866) 964-2867
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, билет, чатТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Мичиган, САЩ; Амстердам, Холандия и Сингапур, АзияПрово, Юта & Хюстън, Тексас
Месечна цена:От $ 3,92 на месецОт $ 2.75 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:По всяко време45 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Attracta SEO и маркетингови инструменти. Безплатни HackScan и инструменти за сигурност. Безплатни твърди устройства (SSD). Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare Безплатни Да шифроваме SSL сертификати. Patchman Enhanced Security Security. Интегриран ManageWP акаунт.100 $ Google Adwords Credit. Basekit Site Builder. 4500 Шаблони за уебсайтове, които да използвате. Плюс това зарежда повече.
Доброто: Изградена за скорост: A2 хостингът използва SSD дискове, специализирани турбо сървъри, кеширане на сайтове и други, за да се осигури светкавична производителност за вашия уебсайт.
Linux и Windows хостинг: A2 хостингът предлага рядката възможност за хостинг, базиран на Windows, заедно с обичайните задвижвани от Linux планове.
Вечна сигурност: Всички планове на A2 хостинг са обхванати от усъвършенстван протокол за защита, който включва двойни защитни стени, откриване на груба сила, сканиране на вируси, втвърдяване на сървъра и други.
Звездна поддръжка на клиенти: A2 хостингът предлага денонощна поддръжка, подкрепена от изключително полезен и знаещ екип.
Достъпни планове: HostGator има точно това, от което се нуждаете, ако имате малък бюджет.
Неограничено пространство на диска и трафик: HostGator не поставя ограничения на вашето хранилище или месечен трафик, така че уебсайтът ви ще има място за разрастване.
Опции за хостинг на Windows: HostGator носи както лични, така и хостинг планове от корпоративен клас, които използват Windows OS и ще поддържат уебсайта ви ASP.NET.
Здрави гаранции за безпроблемно използване и връщане на пари: HostGator ви гарантира поне 99,9% време за изпълнение и пълни 45 дни, за да поискате възстановяване при нужда.
Лошото: Турбо сървърите струват повече: Ако искате пълната степен на възможностите на A2 хостинг с турбокомпресор, ще трябва да разкриете своите най-скъпи планове.
Кодовете за отстъпки са задължителни: A2 хостингът не ви подписва автоматично по техните намалени цени, така че ще трябва да направите допълнителната стъпка за въвеждане на кодовете, лесно открити на уебсайта им.
Проблеми с поддръжката на клиенти: На HostGator трябваше да реагира завинаги чрез чат на живо и дори тогава, ние имаме само посредствени решения.
Лоши отговори на спайк трафик: HostGator е скандален за изпращане на имейли за жалби или преместване на потребители до друг багажник на сървъра всеки път, когато потребителите получават скок в трафика.
Резюме:A2 хостинг (преглед) осигурява силно оптимизирана среда за WordPress, която създава чудеса както за Bloggers, така и за корпорации. И клиентите могат да избират от хостинг на Windows и Linux, които се доставят еднакво добре. Други функции на A2 хостинг включват опционален Turbo сървър за по-бързо зареждане на страници, безплатен трансфер на уебсайтове, безплатни резервни копия на сървъри назад, четворна излишна мрежа и др. A2 също осигурява денонощна чат, поддръжка по имейл и телефон и е бърза и отзивчива.HostGator (преглед) предоставя регистрация на имена на домейни, уеб хостинг, уеб дизайн и инструменти за създаване на уебсайтове на разумни цени. Удовлетвореността на клиентите е гарантирана с денонощна поддръжка и 45-дневна гаранция за връщане на парите. Други характеристики, които са впечатляващи, са 99,9% ъптайм и зелена мощност (екологично чисти). Това е страхотна уеб хостинг услуга за блогъри, Joomla, WordPress и всички ниши, които са свързани.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map