A2 хостинг срещу Godaddy

Глава до глава A2 хостинг срещу Godaddy хостинг сравнение на производителност, функции, цени, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да изберете между тези два добре известни уеб хостинг доставчика.


прекарайте пръст надясно

A2 хостинг

GoDaddy

Относно:A2 хостингът предлага уеб хостинг решения, които са невероятно бързи, независимо дали е нов блог, популярен бизнес сайт или дори нещо с нисък трафик. A2 обслужва всички, от аматьори до професионални разработчици, отговарящи на техните персонализирани изисквания.GoDaddy е в медиите напоследък, особено в телевизионните реклами и печатни медии. Той предоставя имена на домейни, както и уеб хостинг, който е удобен за потребителя, заедно с планове на разумни цени и впечатляващи времена.
Основан през:20031997
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 4810514455 N. Hayden Rd. # 219 Скотсдейл, AZ 85260
Телефонен номер:(888) 546-8946(480) 505-8877
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, билет, чатТелефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучение
Център за данни / Местоположение на сървъра:Мичиган, САЩ; Амстердам, Холандия и Сингапур, АзияФиникс, Аризона
Месечна цена:От $ 3,92 на месецОт $ 4,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:даДа (с изключение на икономическия план)
Неограничено съхранение на данни:даДа (с изключение на икономическия план)
Неограничени имейли:даДа (с изключение на икономическия план)
Домакин множество домейни:даДа (с изключение на икономическия план)
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за неограничено време на сървъра:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:По всяко време30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Attracta SEO и маркетингови инструменти. Безплатни HackScan и инструменти за сигурност. Безплатни твърди устройства (SSD). Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare Безплатни Да шифроваме SSL сертификати. Patchman Enhanced Security Security. Интегриран ManageWP акаунт.Премиум инструмент за управление на DNS (само за краен план). Двойна обработка на мощност и памет (само за краен план). DudaMobile автоматично преобразува вашия сайт в мобилен (всички планове с изключение на икономия). SSL сертификат (само за краен план). Ускорител на уебсайтове (само за Краен план). SSL сертификат (само за краен план). Сканер за злонамерен софтуер (само за Ultimate Plan).
Доброто: Изградена за скорост: A2 хостингът използва SSD дискове, специализирани турбо сървъри, кеширане на сайтове и други, за да се осигури светкавична производителност за вашия уебсайт.
Linux и Windows хостинг: A2 хостингът предлага рядката възможност за хостинг, базиран на Windows, заедно с обичайните планове, работещи с Linux.
Вечна сигурност: Всички планове на A2 хостинг са обхванати от усъвършенстван протокол за защита, който включва двойни защитни стени, откриване на груба сила, сканиране на вируси, втвърдяване на сървъра и други.
Звездна поддръжка на клиенти: A2 хостингът предлага денонощна поддръжка, подкрепена от изключително полезен и знаещ екип.
Страхотно време: Вие бихте очаквали компания като GoDaddy да има един от най-добрите периоди на работа в индустрията, като само даде факта, че те са толкова огромни. Но все още не съм чул оплакване за продължаване на GoDaddy. Uptime е едно от онези неща, които очаквате уеб хостинг компания да достави и GoDaddy прави това със стил.
Linux и Windows хостинг: GoDaddy е един от малкото хостинг доставчици, които ви дават възможност да отидете за Windows, а не за стандартната за индустрията операционна система Linux. Ако имате уебсайтове ASP.NET, това е мястото за вас.
Страхотна техническа поддръжка: Отново и отново уеб хостинг компаниите получават оплаквания за обслужването на клиентите си. Независимо дали става въпрос за липса на знания или огромни времена на чакане, но GoDaddy са извадили заек от шапката си с тази магия. Те имат абсолютно най-доброто обслужване на клиентите.
Лесно за потребителя: Повечето GoDaddy е изградена около идеята за по-новите крайни клиенти. Всички техни инструменти са ???? newbie ???? приятелски настроен. Лично аз обожавам тяхнотоcPanel, който в този момент трябва да е стандартен отрасъл. Всичко, от което се нуждая, е точно на една ръка разстояние и нямам абсолютно никакви оплаквания от UX.
Лошото: Турбо сървърите струват повече: Ако искате пълната степен на възможностите на A2 хостинг с турбокомпресор, ще трябва да разкриете своите най-скъпи планове.
Кодовете за отстъпки са задължителни: A2 хостингът не ви подписва автоматично по техните намалени цени, така че ще трябва да направите допълнителната стъпка за въвеждане на кодовете, лесно открити на уебсайта им.
Не е голяма стойност: Освен ако не хванете GoDaddy за голяма промоционална сделка, ще бъдете малко разстроени от цените, които плащате. Просто не получавате същото ниво на ефективност с пакетите от услуги за долен край на GoDaddy. Но ако ги хванете в промоция, победител с пилешка вечеря.
В интернет магазина липсват функции: За мен, на този ден и възраст, добавките за електронна търговия трябва да са нереалистични. Трябва да получите всички звънци и свирки, защото уеб хостинг компанията обикновено взема част от парите си така или иначе. За GoDaddy те пропускат лодката с липсващи функции и грешки, които просто атакуват вашия магазин на всеки ъгъл.
Резюме:A2 хостинг (преглед) осигурява силно оптимизирана среда за WordPress, която създава чудеса както за Bloggers, така и за корпорации. И клиентите могат да избират от хостинг на Windows и Linux, които се доставят еднакво добре. Други функции на A2 хостинг включват опционален Turbo сървър за по-бързо зареждане на страници, безплатен трансфер на уебсайтове, безплатни резервни копия на сървъри назад, четворна излишна мрежа и др. A2 също осигурява денонощна чат, поддръжка по имейл и телефон и е бърза и отзивчива.Освен това в тази уеб хостинг услуга е чудесна поддръжка, заедно с инсталирането на приложения с едно кликване и други. Заслужава да се отбележи, че е лесно да се използва регистрация на имена на домейни, съчетана с хостинг. Потребителите не трябва да се притесняват дали уебсайтовете им са готови за мобилни устройства или да избират между Linux и Windows. Потребителите могат също така да имат достъп до акаунти в мобилното приложение Go Daddy, като самите уебсайтове са ощипани, за да могат потребителите лесно да имат достъп до информацията за акаунта. Можете да намерите алтернативи на GoDaddy тук.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map