A2 хостинг срещу DreamHost

A2 хостинг срещу Dreamhost сравнение на производителност, функции, цени, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да изберете между тези две известни уеб хостинг компании.


прекарайте пръст надясно

A2 хостинг

DreamHost

Относно:A2 хостингът предлага уеб хостинг решения, които са невероятно бързи, независимо дали е нов блог, популярен бизнес сайт или дори нещо с нисък трафик. A2 обслужва всички, от аматьори до професионални разработчици, отговарящи на техните персонализирани изисквания.DreamHost има опит от 2 десетилетия в хостинг услугата с акцент върху високо функционални сайтове за блогъри, разработчици, уеб дизайнери и онлайн фирми. Освен това има страхотна онлайн общност и поддръжка.
Основан през:20031997
BBB Рейтинг:А+д-
Адрес:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Уилсън Сонсини Гудрих & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 Сан Диего, CA 92130
Телефонен номер:(888) 546-8946(323) 375-3831
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, билет, чатПоддръжка на живо, чат
Център за данни / Местоположение на сървъра:Мичиган, САЩ; Амстердам, Холандия и Сингапур, АзияЪрвайн, Калифорния и Ашбърн, Вирджиния
Месечна цена:От $ 3,92 на месецОт $ 8.95 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelКонтролен панел на Dreamhost
Гаранция за необичаен сървър:99,90%100,00%
Гарантирано връщане на парите:По всяко време97 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Attracta SEO и маркетингови инструменти. Безплатни HackScan и инструменти за сигурност. Безплатни твърди устройства (SSD). Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare Безплатни Да шифроваме SSL сертификати. Patchman Enhanced Security Security. Интегриран ManageWP акаунт.Безплатен домейн с поверителност на Whois. Кредит до $ 75 в Google. Безплатни SSL сертификати.
Доброто: Изградена за скорост: A2 хостингът използва SSD дискове, специализирани турбо сървъри, кеширане на сайтове и други, за да се осигури светкавична производителност за вашия уебсайт.
Linux и Windows хостинг: A2 хостингът предлага рядката възможност за хостинг, базиран на Windows, заедно с обичайните задвижвани от Linux планове.
Вечна сигурност: Всички планове на A2 хостинг са обхванати от усъвършенстван протокол за защита, който включва двойни защитни стени, откриване на груба сила, сканиране на вируси, втвърдяване на сървъра и други.
Звездна поддръжка на клиенти: A2 хостингът предлага денонощна поддръжка, подкрепена от изключително полезен и знаещ екип.
Удивителен контролен панел: DreamHost има интуитивен, рационализиран интерфейс, който е удоволствие да се използва.
Изключителна поддръжка на клиенти: Екипът за поддръжка на DreamHost е отзивчив, знаещ и винаги готов да ви научи как да запазите проблемите от изрязване отново.
Широка гама от функции: От неограничени ресурси до безплатни SSL сертификати и повече, DreamHost обединява лодка от първокласни функции с всеки от своите планове, често без допълнителни разходи..
100% гаранция за необичайно време: DreamHost обещава 100% продължаване, подкрепено с гаранция за кредит на ден за всеки час престой.
Щедра гаранция за възстановяване на средства: DreamHost ви предоставя 97 дни, за да заявите пълно възстановяване.
Лошото: Турбо сървърите струват повече: Ако искате пълната степен на възможностите на A2 хостинг с турбокомпресор, ще трябва да разкриете своите най-скъпи планове.
Кодовете за отстъпки са задължителни: A2 хостингът не ви подписва автоматично по техните намалени цени, така че ще трябва да направите допълнителната стъпка за въвеждане на кодовете, лесно открити на уебсайта им.
Има по-евтини опции: Има много популярни доставчици, които предлагат хостинг планове на по-ниски цени.
Резюме:A2 хостинг (преглед) осигурява силно оптимизирана среда за WordPress, която създава чудеса както за Bloggers, така и за корпорации. И клиентите могат да избират от хостинг на Windows и Linux, които се доставят еднакво добре. Други функции на A2 хостинг включват опционален Turbo сървър за по-бързо зареждане на страници, безплатен трансфер на уебсайтове, безплатни резервни копия на сървъри назад, четворна излишна мрежа и др. A2 също осигурява денонощна чат, поддръжка по имейл и телефон и е бърза и отзивчива.DreamHost (преглед) предоставя високо оптимизиран хостинг на WordPress, заедно с експертна поддръжка на WordPress. Човек може да използва всеки плъгин или тема, която иска. Забележимо е също оптимизираната конфигурация на WordPress и продължителността на работа, която достига до 100%. DreamHost предлага и услуги за съхранение в облак, заедно с DudaMobile, предвидени за създаване на мобилни уебсайтове. Клиентите също оценяват неограничения хостинг на домейни и 97-дневна гаранция за връщане на парите.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map