A2 хостинг срещу Bluehost

Глава до глава A2 хостинг срещу Bluehost сравнение на функции, производителност, цени, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да решите между тези два популярни доставчика на уеб хостинг.


Общ резултат

A2 хостинг

Общ резултат

Bluehost

A2 хостинг излиза като ясен победител в тези две уеб хостинг услуги, благодарение на превъзходните функции, бързината и сигурността. Научете повече за Bluehost срещу A2 хостинг в таблицата за сравнение по-долу:

A2 Хостинг срещу Bluehost сравнителна таблица

прекарайте пръст надясно

A2 хостинг

Bluehost

Относно:A2 хостингът предлага уеб хостинг решения, които са невероятно бързи, независимо дали е нов блог, популярен бизнес сайт или дори нещо с нисък трафик. A2 обслужва всички, от аматьори до професионални разработчици, отговарящи на техните персонализирани изисквания.Bluehost предоставя хостинг услуги с неограничена честотна лента, хостинг пространство и имейл акаунти. Има репутация на стабилна производителност, отлична поддръжка на клиенти и конкурентни цени.
Основан през:20031996
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Телефонен номер:(888) 546-8946(888) 401-4678
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, билет, чатТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Мичиган, САЩ; Амстердам, Холандия и Сингапур, АзияПрово, Юта
Месечна цена:От $ 3,92 на месецОт $ 2,95 на месец
Неограничен трансфер на данни:дада
Неограничено съхранение на данни:дада
Неограничени имейли:дада
Домакин множество домейни:дада
Хостинг контролен панел / интерфейс:CpanelCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,90%Не
Гарантирано връщане на парите:По всяко време30 дни
Наличен хостинг:дада
бонуси & Екстри:Attracta SEO и маркетингови инструменти. Безплатни HackScan и инструменти за сигурност. Безплатни твърди устройства (SSD). Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare Безплатни Да шифроваме SSL сертификати. Patchman Enhanced Security Security. Интегриран ManageWP акаунт.Инструменти за подаване на търсачки. 100 $ Google Рекламен кредит. $ 50 Facebook Рекламен кредит. Безплатна обява в Yellowpages.
Доброто: Изградена за скорост: A2 хостингът използва SSD дискове, специализирани турбо сървъри, кеширане на сайтове и други, за да се осигури светкавична производителност за вашия уебсайт.
Linux и Windows хостинг: A2 хостингът предлага рядката възможност за хостинг, базиран на Windows, заедно с обичайните задвижвани от Linux планове.
Вечна сигурност: Всички планове на A2 хостинг са обхванати от усъвършенстван протокол за защита, който включва двойни защитни стени, откриване на груба сила, сканиране на вируси, втвърдяване на сървъра и други.
Звездна поддръжка на клиенти: A2 хостингът предлага денонощна поддръжка, подкрепена от изключително полезен и знаещ екип.
Разнообразие от хостинг планове: Bluehost предлага споделени, VPS, посветен и облачен хостинг, както и опции като управляван хостинг на WordPress, който ви дава гъвкавост за лесно мащабиране на вашия сайт според променящите се хостинг нужди.
24/7 Поддръжка: В допълнение към някои от най-добрите ресурси за самопомощ на всеки домакин, Bluehost има истинска армия от бързодействащи експерти, готови да ви помогнат 24/7 чрез билет за поддръжка, гореща линия или чат на живо.
Правила за добро възстановяване на пари: Bluehost ще ви върне пълно възстановяване, ако анулирате в рамките на 30 дни, и пропорционално възстановяване на суми, ако се откажете след този период.
Лошото: Турбо сървърите струват повече: Ако искате пълната степен на възможностите на A2 хостинг с турбокомпресор, ще трябва да разкриете своите най-скъпи планове.
Кодовете за отстъпки са задължителни: A2 хостингът не ви подписва автоматично по техните намалени цени, така че ще трябва да направите допълнителната стъпка за въвеждане на кодовете, лесно открити на уебсайта им.
Без гаранция за необичайно време: Bluehost не ви предлага компенсация за продължителен или неочакван престой.
Такси за миграция на уебсайтове: За разлика от някои от конкурентите си, Bluehost начислява допълнителни такси, ако искате да мигрирате вече съществуващи уебсайтове или акаунти на orcPanel..
Резюме:A2 хостинг (преглед) осигурява силно оптимизирана среда за WordPress, която създава чудеса както за Bloggers, така и за корпорации. И клиентите могат да избират от хостинг на Windows и Linux, които се доставят еднакво добре. Други функции на A2 хостинг включват опционален Turbo сървър за по-бързо зареждане на страници, безплатен трансфер на уебсайтове, безплатни резервни копия на сървъри назад, четворна излишна мрежа и др. A2 също осигурява денонощна чат, поддръжка по имейл и телефон и е бърза и отзивчива.Bluehost (преглед тук) е известен и със собственото си решение за защита на ресурсите, създадено за защита на потребители на споделен хостинг от други вероятни злоупотребяващи потребители на същия сървър. Клиентите и потребителите могат да инсталират приложение с помощта на SimpleScripts Инсталиране с 1 клик. Предлагат се също VPS и специален хостинг.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map