A2 Hosting Review

Att hitta det perfekta webbhotell är svårt med så många tillgängliga alternativ att välja mellan. Ett av de bästa webbhotellföretagen under radaren som du bör överväga att använda är A2 Hosting.


Det verkar som varje gång vi tror att vi känner de 5 bästa på marknaden idag, dyker upp en ny med större och bättre funktionsuppsättningar, komplett med högre hastighet än alla andra värdlösningar. Jag kan säga det en av de bästa webbhotellleverantörerna på marknaden idag är A2 Hosting.

Och jag är inte ensam om att säga det.

a2 värd recensioner på twitterBra och dåliga betyg på Twitter

Här i detta A2 Hosting granskning, Jag kommer att titta närmare och se vad denna unika, oberoende ägda och drivna webbhotellleverantör har att erbjuda webbplatsägare som dig själv så att du kan bestämma om de uppfyller dina behov eller inte.

Om du ger mig 10 minuter av din tid, så kommer jag att ge dig all nödvändig information om A2 Hosting och jag svarar på frågor som.

 • Vilka funktioner ger A2 Hosting sina kunder?
 • Hur mäter A2 Hosting hastighet och prestanda?
 • Vilka är de olika planerna tillgängliga?
 • Kommer de att hjälpa mig att migrera min webbplats?
 • Hur mycket kostar A2-värd?
 • Vilken typ av hosting ger A2 webbplatsägare?
 • Vad är så bra med deras servrar?
 • Kommer deras Turbo-servrar verkligen att ladda sidor 20x snabbare?

När du är klar med att läsa den här A2 Hosting-recensionen kommer du säkert att kunna se om detta är rätt webbhotell för dina behov.

Använd denna exklusiva kampanjkod: webrating51 och få 51% rabatt alla webbhotellplaner

Contents

Vad du kommer att lära dig av den här recensionen

 1. Värdlösningar & funktioner

Här kommer jag att förklara de olika de tillhandahåller kunderna och vad deras viktigaste skillnader är.

Jag kommer också att diskutera i detalj var och en av .

 1. Lista över för- och nackdelar

Här kommer jag att titta närmare på både (eller hoppa rakt till eller).

 1. Delade planer & priser

Här kommer jag att beskriva var och en av vilka funktioner du får för varje.

 1. Rekommenderar jag A2Hosting?

Här ska jag berätta för dig eller om jag tror att du skulle bli bättre på att använda en konkurrent.

A2 Hosting grundades 2001 och är ett oberoende värdföretag. Det betyder att de inte ingår i det stora konglomeratet av kända webbhotell som kallas Endurance International Group (EIG).

Vilket om du inte visste det, har inte det bästa rykte. I själva verket ägs vissa värdleverantörer som HostGator och Bluehost av EIG och kan tappa kunder bara på grund av det faktum.

Men inte A2 Hosting. De ägs självständigt och går bra.

Hur bra, det är upp till dig att bestämma dig.

A2 Hosting är ett fantastiskt webbhotellalternativ på ytan, trots att de inte känner till några detaljer, eftersom det vänder sig till webbplatsägare av alla storlekar och typer.

Oavsett om du är en ny webbplats med några hundra unika besökare i månaden, eller en väletablerad webbplats med tusentals unika besökare per dag, finns det en värdlösning för dig.

Webbhotellösningar

Här är de olika värdlösningarna som A2 Hosting tillhandahåller webbplatsägare.

Delad värd

När det kommer till delade värdpaket, de har tre distinkta planer – .

De erbjuder var och en obegränsad lagring, överföringar och en exklusiv cPanel för att kontrollera alla dina kontouppgifter och webbplatsfunktioner.

De ger också webbplatsägare gratis SSL-certifieringar och en gratis SSD. Dessutom kan du enkelt integrera kundvagnsprogram och förvandla din webbplats till en e-handelsbutik.

A2-värd - Delade värdeprisplaner

Var och en av dessa planer fungerar bra med WordPress, Joomla och Drupal. Det är viktigt att komma ihåg att delade värdplaner kommer att vara i fokus för denna översyn.

Återförsäljare värd

Återförsäljare värd tillåter webbplatsägare att använda det tilldelade hårddiskutrymmet och bandbredden för att vara värd för webbplatser på tredje parts vägnar.

Kort sagt, du köper de värdtjänster som tillhandahålls i en av A2: s återförsäljarhotellplaner och säljer dem sedan till andra, eventuellt för en vinst. Allt från 30 GB till 200 GB lagringsutrymme har A2 Hosting ett brett utbud av alternativ för återförsäljarhosting.

Prissättning för återförsäljarens värdplaner som sträcker sig från $ 13,19 / månad till $ 40,91 / månad.

VPS Hosting

Med A2 Hosting kan du välja mellan okontrollerad eller hanterad VPS-värd för dem som vill ha mer kontroll över sin webbplats och en mer användarvänlig atmosfär.

Även om det är tekniskt fortfarande en delad miljö, har VPS-värd mindre arbetsbelastning eftersom det är färre användare per server. Dessutom elimineras chansen för att andra kraschar din webbplats eftersom alla har sin egen del av servern.

De har 3 VPS-värdplaner från $ 5 / månad till $ 32.99 / månad. Dessutom erbjuder de kraftfullare hanterade VPS-värdlösningar från $ 32.99 / månad och toppar till $ 65.99 / month.

Cloud Hosting

Om du förväntar dig att din webbplats ska skalas avsevärt på kort tid bör du överväga Molnvärd alternativ.

Designa helt enkelt ditt moln med de funktioner och resurser som krävs för att passa dina behov och omstorlek när din webbplats växer. I slutändan betalar du bara för det du använder när du väljer deras Cloud-värd.

Priserna för molnhotell varierar från $ 15 / månad till $ 25 / månad beroende på dina individuella behov.

Dedikerad servervärd

För utvecklare eller systemadministratörer som är bekväma att utveckla med kommandoraden har A2 Hosting inte hanterats dedikerad servervärd alternativ.

För enorma webbplatser som behöver mycket resurser, men inte vill ta itu med något värdrelaterat, erbjuder A2 Hosting omfattande hanterade dedikerade serverhotellternativ.

Allt från $ 9,31 / månad till $ 141,09 / månad, du kan välja en obestämd eller hanterad dedikerad serverhostningslösning beroende på vilken typ av webbplatsägare du är.

Använd denna exklusiva kampanjkod: webrating51 och få 51% rabatt alla planer

Huvuddrag

A2 Hosting delade värdplaner erbjuder webbplatsägare a massor av funktioner. Låt oss snabbt titta på bara något av vad du kan förvänta dig om du går med en av deras prisvärda delade värdplaner.

 • Obegränsad bandbredd. Överför så mycket data från någon annanstans till din nyligen värd webbplats, helt gratis. Dessutom kan du få hjälp av deras experttjänsteam som migrerar din webbplats.
 • Gratis webbplatsmigrering. De kommer att flytta för att hjälpa dig flytta din webbplats från en annan webbhotell gratis – om din webbplats använder cPanel (som de flesta webbhotellföretag gör).
 • Hastigheter upp till 20x snabbare än konkurrenter. Turboservrar som levererar 20x snabbare laddningswebbplatser & A2 Site Accelerator 1-klickcache. ()
 • Ett klick på WordPress installeras. Installera enkelt WordPress och komma igång direkt. Plus WordPress är förkonfigurerad för snabbhet och säkerhet
 • “Evig säkerhet”. Njut av gratis HackScan-skydd så att din webbplats inte blir offer för hackare, KernelCare-omstartade kärnauppdateringar, en dubbel brandvägg, virusscanning, brute force-försvar och mer för det ultimata inom webbplatssäkerhet.
 • Garanterad drifttid. De garanterar en drifttid på 99,99%.
 • WP-CLI (Kommandoradgränssnitt för WordPress). Om du behöver det kan du ha WP-CLI förinstallerat.
 • Gratis Cloudfare CDN. Server över hela världen bestämmer den snabbaste vägen för att leverera ditt webbplatsinnehåll till besökare.
 • Support dygnet runt. Få hjälp 24/7/365 via livechatt, biljett, e-post eller telefon.

Men det är inte allt. Faktum är att A2 Hosting har 5 olika funktioner som de vill säkerställa att alla intresserade kunder vet om innan de fattar ett slutligt köpbeslut:

 1. Utvecklare vänlig värd
 2. Domänregistrering
 3. Domänöverföring
 4. SSL-certifikat
 5. Snabb & Turboservrar snabb värd

Utvecklare vänlig värd

A2 Hosting - utvecklarvänlig programvara

A2 är dedikerad till att erbjuda kunder den mest uppdaterade utvecklingsprogramvaran. Några av de mest anmärkningsvärda är:

 • PHP-kompatibilitet
 • PHPNG, som är grunden för de senaste PHP-versionerna, PHP 7.x (vilket ger webbplatser 2x hastigheten på PHP 5.6)
 • Python 2.6, 2.7 eller 3.2 – det mest populära, höga och allmänna programmeringsspråket
 • Apache 2.2, som är världens mest använda webbserverprogramvara
 • FTP så att du enkelt kan överföra filer mellan din dator och en server
 • Och så mycket mer…

Domänregistrering och överföring

A2-värd - gTLD, domänöverföring eller registrering

Registrera en ny domän eller överför din befintliga när du bestämmer dig för att gå med dem. Du har faktiskt tillgång till de mest populära generiska toppdomänerna (gTLDs). Skriv bara in ditt önskade domännamn och registrera det som ditt eget.

A2-värd - Landsspecifika TLD: er, domänöverföring eller registrering

Om din webbplats dessutom riktar sig till en specifik geografisk plats, till exempel ett visst land, ta en landsspecifik TLD också.

Besökare på webbplatsen tenderar att lita på landsspecifika TLD: er, särskilt när det gäller att köpa online. Öka ditt rykte, skapa förtroende och tillgodose ditt internationella varumärke genom att implementera en landsspecifik TLD.

Här är några fler funktioner du kan förvänta dig när du registrerar din domän med A2:

 • Anpassa hur din domäninformation visas i “Whois” -sökningar
 • Motta gratis DNS-hantering och titta på webbplatsens hastighet öka tack vare minskad latens
 • Skydda din personliga information med ID-skyddsalternativet
 • Förhindra kapning av domäner eller obehöriga kontoöverföringar
 • Öppna supportteamet när som helst varje dag

SSL-certifikat

Det finns flera SSL-certifikatalternativ att välja mellan med A2 Hosting, vilket är en trevlig förändring från några av de andra värdleverantörerna som bara tillhandahåller en eller två.

Att skydda din webbplats är särskilt viktigt när du samlar in någon typ av betalning från webbplatsbesökare.

När allt kommer omkring överlåter kunderna sin personliga och ekonomiska information till dig när de gör ett köp från din onlinebutik. Om den här informationen kommer i fel händer är du säker på att du befinner dig i mycket problem.

 • Låt oss kryptera. En gratis SSL-lösning som ger förbättrad webbplatssäkerhet. Dessutom säkerställer det anslutningen till din server som inte ses av allmänheten.
 • Enskild webbplats SSL. Premium SSL-alternativ med ett klick, en enda webbplats finns tillgängliga från 49,95 $ / år. Med alla skydd som en gratis SSL gör, kommer en SSL med en enda webbplats också med 256 bitars kryptering, en officiell webbplatssäl och verifierad domänstatus.
 • Wildcard SSL. Detta SSL-certifikat kommer att gälla för ett obegränsat antal underdomäner, allt för ett lågt pris. Wildcard SSL-certifikat börjar på $ 149,95 / år.
 • Avancerad SSL. Detta avancerade SSL-certifikat kommer med ett exceptionellt urval av organisationens autentiska och utvidgade SSL-certifikat.

SwiftServers & Turbo Hosting

A2 Hosting exklusiva SwiftServer-plattform tillhandahåller användare ultimat vad gäller prestanda och hastighet på webbplatsen. Det är faktiskt de fördelar du skördar genom att välja A2 Hosting och deras SwiftServer-plattform:

 • Ökad resursallokering per konto
 • Färre kunder på varje delad server
 • Snabbare värdprestanda jämfört med Apache

Med två av de tre delade värdplanerna har du dessutom exklusiv tillgång till deras A2 Optimerad webbplatsaccelerator, komplett med en 1-klick-cache-konfiguration.

A2 Optimerad webbplatsaccelerator

Cachelösningar är inte något som många delade värdplaner ger, men med A2 Hosting får du detta på de flesta delade värdplaner.

Här är en sammanfattning av tillgängliga cachelösningar du kan välja mellan, direkt från din cPanel:

 • Turbo-cache. Allt HTML-innehåll på din webbplats lagras av Turbo Cache och serveras utan att köra några PHP-skript.
 • OpCache / APC. Minska PHP-responstider i halva med denna exceptionella funktion.
 • memcached. Öka hastigheten på dina MySQL-databaser genom att hålla viktiga data i minnet för snabbare hämtning.

Med SwiftServer Hosting får du också gratis SSD: er. Som ett av de första värdföretagen som erbjöd hårddiskenheter (SSD) som ersättning för de föråldrade hårddiskenheterna, upplevde webbplatsägare ökad sidhastighetshastighet eftersom SSD: er eliminerar rörliga delar och ökar läs- och skrivtider som resultat.

Eftersom A2 Hosting är så säker din webbplats kommer att köras upp till 300 gånger snabbare än vanliga webbhotellföretag som använder sina SSD: er ger de alla användare en gratis.

SwiftServers vs Turbo Hosting – Vad är skillnaden?

Alla A2: s planer drivs av deras SwiftServer-serverinfrastruktur, men deras Turbo-plan kommer med ytterligare hastighetsteknologier och lovar upp till 20X snabbare lastningswebbplatser.

a2 värd turbo

Lång historia kort. Deras Turbo webbhotell-servrar uppträder nästan identiskt med Swift webbhotell-servrar, men ger extra snabbhet!

Turboservrar erbjuder en drop-in Apache-ersättning som laddar sidor upp till 20X snabbare sidbelastningar jämfört med standardhotell. Vad gör deras Turbo-servrar extra snabba?

 • Färre användare per server
 • A2 Optimerad – Drivs av APC / OPcache & Turbo-cache
 • Använder mindre CPU och minne än Apache
 • Hanterar anslutningar snabbare och mer effektivt
 • Ger förbättrad stabilitet

Använd denna exklusiva kampanjkod: webrating51 och få 51% rabatt alla planer

Fördelar och nackdelar med A2 Hosting

Som med alla webbhotell finns det för- och nackdelar som man måste ta itu med innan man fattar ett slutligt beslut. Eftersom A2 Hosting främst är en delad webbhotellösning kommer det att finnas vissa definitiva nackdelar om de jämförs sida vid sida med några av de hanterade webbhotellleverantörerna på marknaden idag.

Proffsen

A2 Hosting har en solid funktionsuppsättning som kan få jobbet gjort för de flesta. Låt oss ta en titt och se vad jag menar.

Webbplatsens hastighet

A2 Hosting betonar det faktum att en av deras främsta prioriteringar är webbplatsens hastighet och prestanda, oavsett vilken värdplan du går med.

Tillsammans med supersnabba servrar får du Memcached, Turbo Cache och OpCache / APC-resurser som enkelt är aktiverade i ditt värdkonto.

Inte bara det, du har tillgång till fler resurser med mindre serverbelastning, förbättrad prestanda jämfört med Apache-servrar, färre användare per server trots att det är en delad värdplan, gratis Railgun Optimizer för upp till 143% snabbare HTML-laddningstider, och gratis SSD: er.

Dessutom kan du prenumerera på A2 Hosting exklusiva Performance Plus-tjänst och lägga till extra GB RAM till ditt konto för när din webbplats upplever en enorm trafikökning.

Flera datacenter

En av de främsta orsakerna till att de kan tjäna så snabba responstider är att de har tre datacenter runt om i världen för att få ditt webbinnehåll till webbplatsbesökare så snabbt som möjligt.

 • USA – Michigan
 • Europa – Amsterdam
 • Asien – Singapore

Dessutom har alla kunder gratis Cloudfare CDN som väljer den snabbaste vägen till din webbplatsbesökare.

Detta innebär snabbare hämtning av din webbplatsinformation, snabbare leverans av innehåll och snabbare laddningstider för sidor. Allt detta kombineras likställs med gladare besökare som kommer att fortsätta att komma tillbaka om och om igen.

Uptime-garanti

Liksom hos de flesta webbleverantörer garanterar A2 Hosting att din webbplats inte kraschar 99,99% av tiden, oavsett omständigheterna. Detta gäller till och med för dem som har en delad värdplan.

En fruktan som människor har för att investera i delad hosting är det faktum att de andra användarna “delar” serverresurserna har potential att dra din webbplats med dem när något händer med deras webbplats.

Med deras Uptime-garanti kan du vara säker på att deras expertteam arbetar dygnet runt för att se till att din server är igång hela tiden.

Servrarna som används av A2 Hosting är oberoende ägda och hanteras av expertsystemadministratörer som följer bästa praxis, använder endast de bästa serverdatacentrerna och korrigerar alla säkerhetsproblem ASAP.

skalbarhet

Med A2 Hosting har du utrymme att växa, vilket är ett stort plus när det gäller att välja rätt webbhotell. För dem som precis börjar är den delade värdplanen det perfekta alternativet.

Det erbjuder tillräckligt med funktioner för att säkra din webbplats och lovar dess totala hastighet och prestanda. Därifrån kan du investera i VPS-värden och till och med gå vidare till en dedikerad värdplan om det behövs.

A2 Hosting - skalbarhet

Till slut kan du med A2 Hosting göra det skala upp så stor du vill utan att behöva oroa dig för att byta värdföretag.

Bästa säkerhetsåtgärder

A2 Hosting - Säkerhet

A2 Hosting erbjuder dig ett antal säkerhetsåtgärder för att säkerställa att din webbplatsinformation är skyddad, såväl som personlig information om dem som betalar på din webbplats.

 • En-tidersrensning. Om din webbplats har hackats kommer deras supportteam att fixa din webbplats för dig. Detta inkluderar hackupprensning, borttagning av varning på svartlista och SEO-skräpreparation. Förutom att du tar dig tillbaka online kommer de att lägga till förbättrade säkerhetsåtgärder för att förhindra att ytterligare ett hack inträffar.
 • Sucuri webbplatsövervakning. För kontinuerlig webbplatsövervakning kan du investera i Sucuri webbplatsövervakning för $ 5 / månad. Med detta får du kontinuerliga skanningar och varningar, fjärr- och serversidan, brandväggsskydd för webbplatsapplikationer och förebyggande av hackare och DDoS-attacker.
 • Sucuri Account Firewall. För ytterligare $ 15 / månad kan du verkligen skydda din webbplats från intrång genom att få DDoS / brute force / malware-skydd, virtuell lappning och härdning av din webbplats och SQL-injektionsblockering tillsammans med programvara och sårbarhetsblockering på flera webbplatser.

För dem som vill ha allt kan du göra en betalning en gång om året på $ 274,88 och ha alla ovanstående säkerhetsåtgärder tillämpade på din webbplats.

e-handelsstöd

För dig som vill vara värd för sin onlinebutik, vet att det finns många e-handelsfunktioner som ingår i din delade värdplan:

 • Flera SSL-certifikat att välja mellan
 • Instant Merchant Account ID (endast USA)
 • PayPal-säljarkonton
 • Magento, OpenCart, PrestaShop och AbanteCart-inställningar med 1 klick

Täck till en global publik

A2 Hosting - tillgodose global publik

En sak som A2 Hosting förstår är behovet av att tillgodose en global publik. De vet att många värdföretag syftar till engelsktalande kunder, vilket kan resultera i många missade möjligheter internationellt.

Och med tre stora datacenter som spänner över hela världen – Nordamerika, Europa och Asien – är det avgörande att de som talar andra språk kan förstå allt, inklusive priser.

Lyckligtvis har A2 Hosting inte bara en rullgardinsmeny för översättningar för dem i USA, Mexiko, Indien, Storbritannien och Sydafrika, de ger ett bekvämt valutaväxling så att du kan få korrekt prissättning också.

Denna strategi är inte bara bra för användarupplevelsen utan hjälper dem att öka försäljningen och utöka sitt varumärke som ett som är tillgängligt för internationella kunder.

Nackdelarna

Varje företag har nackdelar, oavsett hur perfekta de försöker vara. Och även om de har gott om positiva saker, finns det några saker att tänka på innan du anlitar dem som din nästa webbhotell.

Migrationsavgifter

Det är relativt enkelt att uppgradera och nedgradera mellan planerna. Det finns dock vissa avgifter att vara medvetna om. Titta på vad det kan kosta eller inte om du väljer att växla mellan värdplaner:

 • uppgraderingar. Genom att uppgradera till en dyr prissättning får du ingen extra kostnad för att migrera ditt konto. Och om du bestämmer dig för att byta datacenter medan du migrerar kontot kommer din migrationsavgift för datacenter också att upphävas. Att ändra till ett annat datacenter utan en uppgradering kostar dig 25 $ i avgifter.
 • nedgraderingar. Om nedgradering till en lägre prissatta värdplan kan du bli föremål för en nedgradering av $ 25.
 • Migrationer från andra värdar. Om du migrerar från en annan värdleverantör som inte har en cPanel kan du bli föremål för avgifter som bestäms av migrationsteamet. Men om migrering från en cPanel-värd kommer migrationsavgifterna inte att gälla.

Även om dessa avgifter är till synes mindre, och det finns vissa sätt att behöva betala dem, är det fortfarande viktigt att notera de olika avgifterna du kan stå inför när du använder A2 Hosting.

Begränsade bonusfunktioner

Så bra som A2 Hosting är att göra din webbplats supersnabb, det enda sättet att komma åt funktioner som Turbo Server, A2 Optimized Site Accelerator (som inkluderar Turbo Cache, OpCache / APC och Memchached) är att investera i det högsta -priset delad värdplan tillgänglig.

Detta innebär att de andra två värdplanerna, de som gör att A2 Hosting är extremt prisvärda för dem som just börjar eller med lägre värdbudgetar, är i linje med alla andra standardhotellplaner där ute.

A2 Hosting vill att du ska tro att de är ett snitt över resten när det gäller hastighet och prestanda. Och med rätta. När allt kommer omkring är det så att du sticker ut bland även den tuffaste tävlingen.

Att inte nämna att två av de tre delade värdplanerna kommer att testa som ”genomsnitt” jämfört med konkurrenter inom värdtjänstbranschen är något missvisande..

Med så mycket fokus på det faktum att A2 Hosting’s Turbo-servrar levererar hastigheter upp till 20x snabbare än vanliga värdföretag, är det lätt att missa det faktum att du bara drar nytta av detta genom att investera i den dyraste webbhotell som finns.

Delade värdplaner och priser

A2 Hosting - 3 prissättningsplaner

De erbjuder tre separata planer för sina delade hostingtjänster: Lite, Swift och Turbo.

A2 Hosting Lite Plan

Denna plan börjar på $ 3,92 / månad

 • Webbplats för värd 1, 5 underdomäner och 25 parkerade domäner
 • Njut av 5 databaser

Nödvändiga funktioner:

 • Obegränsad dataöverföring
 • Gratis SSL-certifikat och SSD-lösning
 • 24/7/365 support
 • 3 tillgängliga datacenter
 • Gratis Cloudfare CDN
 • Gratis webbplatsmigrering
 • 99% drifttidsgaranti
 • PHP version 7.x tillgänglig
 • 25 e-postadresser
 • cPanel Kontrollpanel
 • Flera e-handelsfunktioner

Sammantaget för en delad värdplan till ett så lågt pris är funktionsuppsättningen tillräcklig för dem med en webbplats.

A2 Hosting Swift Plan

Denna plan börjar på $ 4,90 / månad

 • Host obegränsade webbplatser, underdomäner, parkerade domäner och addon-domäner
 • Njut av obegränsade databaser
 • Har obegränsad RAID-10-lagring

Nödvändiga funktioner:

 • Obegränsad dataöverföring
 • Gratis SSL-certifikat och SSD-lösning
 • 24/7/365 support
 • 3 tillgängliga datacenter
 • Gratis Cloudfare CDN
 • Gratis webbplatsmigrering
 • Säkerhetskopiering av server
 • 99% drifttidsgaranti
 • PHP version 7.x tillgänglig
 • Obegränsade e-postadresser
 • cPanel Kontrollpanel
 • Flera e-handelsfunktioner

Återigen, för en relativt låg prispunkt får de med mer än en webbplats en bra funktionsuppsättning med A2 Hosting’s Swift Plan.

A2 Hosting Turbo Plan

Denna plan börjar på $ 9,31 / månad

 • Host obegränsade webbplatser, underdomäner, parkerade domäner och addon-domäner
 • Njut av obegränsade databaser
 • Har obegränsad RAID-10-lagring

Nödvändiga funktioner:

 • Obegränsad dataöverföring
 • Gratis SSL-certifikat och SSD-lösning
 • Turbo Server
 • 24/7/365 support
 • A2 Optimerad Site Accelerator komplett med Turbo Cache, OpCache / APC och Memcached
 • 3 tillgängliga datacenter
 • Gratis Cloudflare CDN
 • HTTP / 2, SPDY och Edge Side Inkluderar (ESI)
 • Gratis webbplatsmigrering
 • Säkerhetskopiering av server
 • 99% drifttidsgaranti
 • PHP version 7.x tillgänglig
 • Obegränsade e-postadresser
 • cPanel Kontrollpanel
 • A2-optimerade Magento-funktioner
 • Flera e-handelsfunktioner

Som man misstänker erbjuder den billigaste delade värdplanen de flesta funktioner.

Sammantaget kommer du att uppleva de snabbaste hastigheterna och prestanda genom att investera i A2 Hosting’s Turbo-delade webbhotellplan.

Detta är den bästa värdplanen för dem som har massor av webbplatstrafik, resurskrävande webbplatser eller helt enkelt vill ha alla funktioner A2 har tillgängligt.

Vanliga frågor om A2 Hosting

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna.

Vad är A2Hosting.com?

A2 Hosting är ett webbhotellföretag baserat i Ann Arbor som erbjuder en mängd olika webbhotelltjänster som delade, återförsäljare, VPS, Cloud och dedikerade serverhotelltjänster. De har tre datacentra belägna i Michigan (USA), Amsterdam (Europa) och Singapore (Asien) att välja mellan. A2 Hosting har A-betyg från BBB.

Erbjuder A2 Hosting en pengarna tillbaka-garanti?

Ja. De erbjuder en full återbetalning om du avbryter ditt konto inom de första 30 dagarna från att ha använt deras tjänster. Dessutom kan du få ett förhållande till återbetalning om du när som helst efter de 30 dagarna beslutar att A2 inte är för dig. Domänregistreringar, installationsavgifter och migrationsavgifter återbetalas inte.

Vilken typ av support ger A2 Hosting sina kunder?

A2 Hosting har exceptionellt stöd för alla kunder, oavsett vilken värdplan du väljer. De erbjuder ett supportbiljetssystem, e-post, livechatt och telefonstöd. Vad är bättre, support finns tillgängligt varje dag, när som helst, året runt.

Kommer A2 Hosting att migrera min nuvarande webbplats gratis?

Ja. De erbjuder gratis webbplatsmigrering, även för den billigaste delade webbhotell som de erbjuder. För befintliga kunder kommer dessutom migrering av webbplatser kostnadsfritt i de flesta fall.

Vad är A2 Hosting Uptime-garanti?

I motsats till många värdleverantörer garanterar de en driftstid 99,99% av tiden.

Med ständiga säkerhetsåtgärder på plats (som KernelCare, dubbla brandväggar, brute force-försvar, virusscanning, serverhårdning och 24/7/365 säkerhetsövervakning) kan A2 Hosting nästan lova att ingen plats stannar ner.

Om din webbplats upplever driftsstopp är deras erfarna supportteam tillgängliga för att lösa problem direkt. Och om problemet beror på en webbplatsöverträdelse är supportteamet tillgängligt för att hjälpa dig att rensa upp din webbplats och få den igen igång.

Erbjuder A2 Hosting SSL-certifikat, SSD och CDN?

Absolut. Alla planer har ett gratis SSL-certifikat via Let’s Encrypt. Dessutom ingår Solid State Drive Hosting för alla dina webbplatsers filer, operativsystem och databaser. Detta garanterar den snabbaste möjliga hastigheten. Slutligen ger de alla användare ett gratis Cloudflare-CDN för att leverera ditt webbinnehåll till webbplatsbesökare snabbt och effektivt.

Erbjuder A2 Hosting säkerhetskopior av webbplatser?

De erbjuder två lösningar när det gäller säkerhetskopiering av webbplatser. Den första tjänsten de erbjuder kallas Server Rewind Backup. Även om det inte är tillgängligt för Lite-värdplanen kommer den här funktionen med Swift och Turbo delade värdplaner.

Med en Server Rewind Backup tas automatiska säkerhetskopior för stillbilder regelbundet som du kan komma åt från din cPanel och återställa på din webbplats när som helst..

Dessutom gör A2 Hosting manuell säkerhetskopiering av din webbplats (webbplats, databas och e-post) till en säker plats utanför platsen med hjälp av tilläggstjänsten DropMySite Backup, som är lätt åtkomlig i din cPanel. Du kan till och med schemalägga regelbundna säkerhetskopior så att du aldrig glömmer att hålla en kopia till hands.

Vad gör A2 Hosting-servrar så snabbt?

Deras servrar är snabba på grund av deras SwiftServer-plattform (hastighetsoptimerade servrar med ditt val av serverplats och med hjälp av gratis solid-state-enheter (SSD).

A2 erbjuder också vad de kallar Turbo-servrar. Detta är en optimerad webbplatsaccelerator som de hävdar att laddar sidor upp till 20x snabbare än andra webbhotell där ute.

Vad är A2 Hosting billigaste värdplan?

A2 Hosting billigaste värdplan är deras Lite-plan, som är en delad värdplan för startnivå. Lite startar $ 3,92 per månad.

Kan jag installera WordPress på A2 Hosting?

Ja definitivt! A2 Hosting hanterar perfekt WordPress-drivna webbplatser, bloggar eller e-butiker. Du kan antingen välja att få WordPress förinstallerat och konfigurerat för dig, eller så kan du använda Softaculous 1-klick WordPress-installationsprogram som levereras med din cPanel-kontrollpanel.

Finns det några bra A2-värdalternativ?

Ja det finns men om du frågar mig A2 Hosting är ett ganska perfekt webbhotell att följa med. Återigen, jag rekommenderar att du gör din forskning och tittar på andra webbhotell där ute också. Två bra alternativ till A2 Hosting som är värda att undersöka är InMotion Hosting och SiteGround.

Ska jag vara uppmärksam på A2 Hosting-recensioner på Reddit och Quora?

Ja för det mesta kan du lita på att Quora och Reddit är bra ställen att läsa recensioner. Läs recensioner om Reddit och om Quora. Det finns också recensioner på webbplatser som TrustPilot och Yelp.

Finns det en A2 Hosting-kupongkod jag kan använda?

Ja, du bör använda denna exklusiva A2 Hosting-kampanjkod: webbrating51 som ger dig 51% rabatt på alla webbhotellplaner.

Rekommenderar jag A2 Hosting?

Kort sagt, för dem som letar efter en billig delad värdlösning, ja jag rekommenderar starkt att A2 går.

De ägs självständigt, vilket innebär att de har full kontroll över alla sina servrar, vilket är ett stort plus i monopolet för webbhotell där ute.

De går också stort på de tre viktigaste värdfunktionerna – hastighet, funktioner och support.

Även om du kanske måste uppgradera till en högre värdplan för att njuta av alla funktioner som A2 Hosting har tillgängliga, är de goda nyheterna, en hög hastighet, prestanda och support är inbyggda i alla deras planer.

I slutändan, med en återbetalningsgaranti när som helst, finns det verkligen ingen anledning att inte prova A2 Hosting. Så kolla in dem och se hur det går. Du vet aldrig. Den unika, fristående värdleverantören kan vara precis vad du och din webbplats behöver.

Använd denna exklusiva kampanjkod: webrating51 och få 51% rabatt alla webbhotellplaner

Offentliggörande av FTC: För att få det billigaste priset möjligt tjänar jag en liten provision om du bestämmer dig för att registrera mig via mina länkar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map